Fun
Zaista možemo biti alergični na mirise / Pexels
VIC DANA

Mujo i jaka glavobolja

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Mujo došao u kafanu, naruči pivo i sjedne za svoj stol, držeći se za glavu. Sjedne Haso kraj njega, gleda ga kako se mršti i upita: - Š'a je, bolan, Mujo, š'a si… više »

VIC DANA

Mujo u prvoj bračnoj noći

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mujo oženio Fatu na brzaka, nakon mjesec dana zabavljanja, pa prve bračne noći navali na nju k'o mutav - skine je i krene joj zavrtat bradavice. Fata lagano jaukne i upita ga: - Šta… više »

VIC DANA

Mujo i gatanje iz dlana

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo zasjeo u kafanu s Hasom, pa mu priča što mu se dogodilo: - Joo, nisam ti rek'o, juče me zaustav'la gatara da m' čita iz dlana! Haso otpije i upita: - I š'a je bilo? Mujo… više »

Svizac Phil kaže - još 6 tjedana zime

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Svizac Phil iz Punxutawneya, prorekao je danas da sjevernoameričkom kontinentu slijedi još šest tjedana zime. U samoproglašenoj svjetskoj prijestolnici vremenskih… više »

VIC DANA

Mujo konobar na moru

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mujo dobio posao na moru kao konobar i prvi dan ulazi bračni par i naručuje: - Dvije kave, molim vas. Jednu s više šećera, drugu gorču... Mujo uzdahne: - Jarane, š'a… više »

VIC DANA

Mujo i nevjera

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mujo došao kući s posla, ručao i otišao se presvući, a kad je došao u dnevnu sobu, Fata je već uzela njegov mobitel i gleda šta ima... Mujo se lagano smrzne, ali… više »

VIC DANA

Mujo i upucavanje Fati

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo se u kafani nalakti na šank i gleda cure, pa mu zapne Fata za oko. Skuplja on hrabrost, drmne jednu duplu i odluči oprobati sreću. Dođe on do Fate, nasmije se i upita: - Jel',… više »

VIC DANA

Mujo, Fata i kućanski poslovi

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo sjedi u dnevnoj s pivom u ruci i gleda televiziju, dok Fata u kuhinji marljivo kuha ručak i pere suđe, pa se Mujo odjednom oglasi: - Fato, bona, pravo mi je teško gledat' te kako… više »

VIC DANA

Fata i ružni snovi

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Fata se probudila usred noći u panici, sva u hladnom znoju i strese Muju: - Mujo, bolan, ružno sam sanjala! Mujo samo odmahne rukom, a Fata nastavi: - Kad sam bila mala, mater bi me zagrlila,… više »

VIC DANA

Mujo i jarani

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Mujo se vraća kući svake noći pred jutro, pijan k' majka... Fata već luda od brige, ali mu ne smije ništa reći da ne dobije po glavi.  Jedne noći Mujo se stropošta u krevet… više »

VIC DANA

Mujo i nova strina

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Mujo dolazi u kafanu, sjedne za šank i krene po rakijama, niže jednu za drugom s tužnom facom, pa ga Haso upita: - Š'a je bilo, bolan, š'a s' tako pokis'o? Mujo uzdahne:… više »

Mijau

U Dublinu vam se nudi posao: da se mazite s mačkama

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Ako još uvijek niste pronašli svoju karijeru iz snova, možda tražite na krivim mjestima. Na internetu se mogu pronaći mnoge nevjerojatne prilike, poput besplatnih putovanja u… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin poklon za rođendan

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mujo dolazi u kafanu dobro raspoložen s paketom pod rukom, pa naruči rakijicu. Haso ga pogleda ispod oka: - Š'a s' tako dobre volje, jarane? Mujo se nasmije: - He he, nabavio sam… više »

Zanimljivo!

Dečki, žao nam je, ali psi se bolje razumiju sa ženama

objavljeno prije 5 mjeseci

Ako vaš pas laje na vas, vjerojatno ga poznajete dovoljno dobro da možete pretpostaviti razlog. To osobito vrijedi ako jedete, a on pokraj stoji i promatra ili ako stoji kraj vrata i… više »

VIC DANA

Mujo i novi sin

objavljeno prije 5 mjeseci

Mujo uletio u kafanu i pozvao rundu za cijelu ekipu, pa ga pita konobar: - Jel', Mujo, šta slav'mo? Mujo sune rakiju i ponosno se nasmije: - Rodio se sin, bolan! Haso se progura do… više »

skrolaj na vrh