Fun
VIC DANA

Mujo i količina seksa

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom, kad na vrata pozvoni popisivač stanovništva. Oni ga uvedu u kuhinju, daju mu kavicu i on krene s poslom. Prvo postavi cijelu hrpu pitanja prvo Fati,… više »

VIC DANA

Fatin rođendanski poklon

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo uleti u kuhinju češući se po glavi i upita Fatu: - Fato, bona, sutra t' je rođendan, šta 'o'š da t' kupim? Fata se zagonetno nasmije: - Hmmm... pa ja b' najvolila… više »

VIC DANA

Mujo i seks

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mujo krenuo u šetnju čaršijom, kad iza jednog ugla naleti na jarana Hasu kojeg nije vidio od srednje škole. Sjednu oni u kafanu na čašicu razgovora da nadoknade… više »

VIC DANA

Mali Mujica i glavolomka

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mali Mujica se dosađuje na satu matematike, kao i ostatak razreda, a kad je to učiteljica primjetila postavi im glavolomku: - Djeco, 'ko zna odgovor na ovo, dob'će odma' pet'cu... mama ima… više »

VIC DANA

Mujo i baba gatara

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Mujo i Fata sjeli na čaršiji u kafanu s rajom, kad nakon nekog vremena uleti gatara i nagovori ih da im gleda u dlan. Uzme ona Fatin dlan i ispali: - Ti si udana, imaš četvero… više »

VIC DANA

Plavuša i novi auto

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Plavuša došla u auto salon odabrati novi auto i odmah joj se zalijepi prodavač koji je krene zasipati podacima o svim automobilima koje je gledala. Stanu oni kraj jednog… više »

VIC DANA

Plavuša za ruletom

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Plavuša ulazi u casino, dolazi do stola za rulet i kraj zbunjenih krupjea stavlja 20 tisuća na stol i upita: - Dečki, nadam se da je okej ako se skinem gola, to mi donosi sreću?… više »

VIC DANA

Mujina prva slika

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Mujo dolazi u galeriju na čaršiji i izvadi iz velike torbe sliku, pa je pokaže kustosu. Ovaj se prilično oduševi aktom gole žene, pa upita Muju: - I to s' ti naslik'o? Mujo… više »

VIC DANA

Zašto je Mujo nesposoban

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Fata se vraća kući s posla, kad tamo Mujo sjedi u dnevnoj s pivom i gleda televiziju. Fata ga zbunjeno pogleda: - Š'a radiš ti kući, što nis' na poslu? Mujo slegne… više »

VIC DANA

Mujo i želje

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom i mijenjaju programe od dosade, pa Fata nakon nekog vremena upita: - Mujo, bolan, kad bi ja mogla bit' bilo što na svijetu, šta b' ti da… više »

VIC DANA

Mali Mujica i demokracija

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mali Mujica nemiran na satu povijesti, pa ga učitelj digne: - Muj'ce, de ti nama rec' šta je to demokracija? Mujica uzdahne: - Ovaaj... to vam je kad dve budale imaju veće pravo od… više »

VIC DANA

Fata na zadnjem ispitu

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Fata upisala fakultet i sve polaže u roku, pa joj tako ostane samo zadnji ispit. Sredi se ona do kraja - štikle, mrežaste čarape, minjak, duboki dekolte - i ode na konzultacije… više »

VIC DANA

Mujo se razvodi

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mujo i Fata jedva se dogegali do općine i drhtećim glasom upitaju službenika gdje se mogu prijaviti za razvod braka. Ovaj ih zbunjeno pogleda, zatraži osobne i upita: - Dobro, bolan, pa… više »

VIC DANA

Mujo i zagonetke

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mujo i Haso se zarakijali u kafani i nakon nekog vremena, već lagano pijani, počnu jedan drugome postavljati zagonetke, pa će Mujo: - Haso, bolan, znaš li ti šta je bilo prije -… više »

VIC DANA

Plavuša i naočale

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Plavuša ulazi u trgovinu, malo razgleda i upita prodavača: - Imate li naočale? Ovaj je pogleda zbunjeno: - Za sunce? Plavuša odmahne glavom: - Ma neee, za mene! više »

skrolaj na vrh