Fun
VIC DANA

Mujo i Haso na rakiji

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo i Haso zasjeli s jaranima u kafani i pravo se zarakijali, pa će nakon nekog vremena Haso uplašene face: - Mujo, jarane ... kladim se da nesreća ne dolazi sama ... Mujo ga pogleda… više »

RIJEŠITE!

Mozgalica za kraj radnog vremena

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Ova mozgalica nema puno veze s onime što ste učili iz matematike u školi. Radi se o pokazatelju koliko ste dobri u logičnom razmišljanju. Mnogi nisu pronašli… više »

VIC DANA

Mujo i zadnja želja

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mujo i Fata sjede u dnevnoj sobi, Mujo čita novine a Fata gleda neku sapunicu, pa nakon nekog vremena upita Muju suznih očiju: - Bolan, Mujo, šta b' ti napravio da t' neko kaže da… više »

WOW

Kako bi izgledali Pokemoni u stvarnom životu

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Josh Dunlop je umjetnik vješt na računalu, a najnoviji radovi koje je postavio na svoj Instagram profil izazvali su pravo oduševljenje. Koristeći Photoshop,… više »

VIC DANA

Kako se Mujo upucava Fati

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mujo se odlučio pokušati uvaliti Fati, pa krene jedne večeri u kafani u ofenzivu: - Fato, bona, 'o'š u kino? Fata odmahne glavom: - Jok, bolan, ja t' filmove gledam na internetu… više »

ŽELE SE VRAĆA

Žele se vraća - Kerumova najava povratka u politiku dobila pravi odgovor

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Facebook stranicu Žele se vraća u tri dana postojanja lajkalo je više od 11.000 osoba, pa se s pravom čini kako su meme inspirirani bivšim gradonačelnikom Splita… više »

VIC DANA

Mujo pijanac u tramvaju

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo se pravo dobro zarakijao s rajom u kafani pa krene kući ujutro travajem. Ljulja se tramvaj, Muji sve gore i on se nakon par stanica pobljuje po ženi kraj sebe. Zalio joj je cijelu bundu,… više »

HE HE

Danas je Dan ružnih božićnih džempera, pokažite svoj!

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Radi se o tradiciji koja u nas još nije zaživjela, a dolazi iz anglosaksonske kulture te se polako proširila po svijetu. 16. prosinca se diljem svijeta obilježava "dan… više »

VIC DANA

Mujo i Haso u ludari

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mujo i Haso završili u ludnici, pa drugo jutro čekaju vizitu. Dolazi sestra, kad Mujo sjedi na krevetu i pravi se da vozi auto. Sestra ga nježno upita: - Šta radiš to,… više »

VIC DANA

Mujo i pogrešan lijek

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mujo se došao kod doktora potužiti na kašalj, pa mu ovaj napiše par dana bolovanja i recept za lijek. Kad je doktor kasnije pregledavao recepte, ustanovi da je Muji… više »

VIC DANA

Fata i problemi u seksu

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Fata došla kod doktora i odmah se počne žaliti: - Doktore, pomagaj, imam problem s Mujom u krevetu, a ne znam kako b' ga riješ'la ... Doktor klimne, a Fata nastavi: - 'Vako je… više »

VIC DANA

Mali Mujica i poslovice

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mali Mujica vrti se u klupi pod satom, pa ga učitelj prozove i upita: - Muj'ce, znaš li ti koju narodnu poslovicu? Mujica klimne, pa će učitelj: - De, rec' nam ... Mujica se… više »

RIJEŠITE

Glavolomka za one bržeg mozga

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Glavolomke su idealna zabava za ponedjeljak - na taj ćete način najbolje provjeriti koliko vam je mozak stradao tijekom vikenda .. Dobro pogledajte ovu ilustraciju i odgovorite na jednostavno… više »

VIC DANA

Mujo zavodnik i Fata

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Mujo pokušava zavesti Fatu cijelu večer u kafani, pa nikako da pronađe pravi ulet. Nakon nekog vremena dosjeti se i krene: - Fato, bona, kad b' ja sad rek'o da bi ti oduzeo nev'nost s… više »

VIC DANA

Mujo i masnica

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Mujo ulazi u kafanu s golemom šljivom ispod oka i ljutito naruči duplu ljutu, pa odmah nakon što je eksa uzme još jednu i sjedne za Hasin stol. Haso ga pogleda i upita… više »

skrolaj na vrh