Fun
VIC DANA

Mali Mujica na satu seksualnog odgoja

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Mali Mujica došao na prvi sat seksualnog odgoja u školi, pa učiteljica pita razred: - Djeco, znate l' kako ste došli na svijet? Digne se Habiba: - Mene je don'jela roda!… više »

VIC DANA

Mujo, mali Mujica i Ibro

objavljeno prije 4 mjeseca

Mujo se zapio s Hasom u kafani i krenu oni u priču o djeci, pa Mujo izvadi slike: - Vid' malog Muj'ce, pljunuti ja! Haso pogleda i klimne: - Jarane, geni su ti to, geni ... nem'ereš… više »

VIC DANA

Kako Mujo izjavljuje ljubav

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Mujo se uvalio s Fatom pred televizor i mijenja programe, kad će Fata najednom: - Mujo, bolan, kak'e ti ženske voliš - lijepe il' pametne? Mujo je podraga po glavi: - Jok, bona, nit'… više »

VIC DANA

Mujo u vlaku

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Mujo krenuo do Tuzle vlakom da posjeti familiju, pa sjedne u kupe preko puta jedne gospođe s djetetom. Klinac vragolast, počne oponašati svaki Mujin pokret, pa ovome to dojadi nakon… više »

VIC DANA

Mujo pred kavezom

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Mujo se odlučio za šetnju po zoološkom vrtu, pa nakon nekog vremena dođe do velikog kaveza u kojem je ogroman, šareni papagaj. Ide Mujo oko kaveza, zagleda papagaja sa… više »

VIC DANA

Mujo šofer i novo odijelo

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo dobio novi posao kao šofer i već prvi dan naleti na čaršiji na jarana Hasu. Haso ga odmjeri od glave do pete i zadivljeno upita: - Mujo, bolan, š'a je ovo,… više »

ISPROBAJTE

Quick, draw! - sjajna igrica za opuštanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Volite crtati i to vas opušta? Vrhunski to radite ili tek amaterski 'škrabate' po papiru? Ništa od toga nije važno jer nova Googleova igrica vam nudi zabavu dok… više »

VIC DANA

Fata i vježbanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Fata odlučila da je vrijeme za malo vježbanja, pa se upiše na sve živo i prvog dana kaže Muji: - 'Ajd', odo' ja na fitness ... Mujo slegne ramenima, a Fata će drugo jutro: - 'Ajd',… više »

VIC DANA

Mujo pandur na prvom zadatku

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Mujo otišao na doškolovanje za pandura i tamo ga šest mjeseci uče kako da ispravno zaustavi automobil i pita vozača je li pio. Nakon diplome, pošalju ga na cestu i… više »

naspavana djeca bolje paze na nastavi
VIC DANA

Mali Mujica na satu

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mali Mujica jedva drži otvorene oči na satu matematike, glava mu kljuca i napokon klone, kad se učiteljica zadere: - Muj'ce, bolan, nemo'š spavat' na satu matemat'ke!!! Mujica se trgne… više »

VIC DANA

Fata i godišnjica braka

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Fata odlučila Muji prirediti večeru za tridesetu godišnjicu braka, a Mujo čim je došao s posla da joj buket cvijeća i upita: - Fato, bona, šta's' priprem'la za… više »

VIC DANA

Fata i taksista

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Fata ujutro napravila doručak i skuhala kavu, pa probudi kćer Habibu: - 'Ćerce, jes' ti to sinoć taksijem došla kući kasno? Habiba uzdahne: - Ma jesam ... i tek kad me dovez'o s'vat'la… više »

VIC DANA

Mujo, Haso i električar

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo i Haso sreli se na čaršiji i zapričali, kad kraj njih prođe Ibro i mahne im, pa Mujo u povjerenju kaže Hasi kad je ovaj odmakao: - Haso, bolan, znaš ti da je ovaj Ibro… više »

VIC DANA

Mali Mujica i žvakaće

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mali Mujica krenuo u trgovinu, pa kad se vratio kući Fata ga upita: - Muj'ce, jes' naš'o onaj sapun šta sam ti rekla? Mujica odmahne glavom: - Jok, nisu imali tak'i, kupio sam… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina prevara

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mujo se jedan dan vraća s posla ranije nego inače, ulazi u kuću, kad nema Fate nigdje. Pretražio Muju cijelu kuću i na kraju uđe u spavaću sobu, a tamo Fatu guzi nepoznati muškarac.… više »

skrolaj na vrh