Fun
HE HE

Danas je Svjetski dan emojija

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Svjetski dan emojija obilježava se upravo danas, 17. srpnja, a ova gomila šarenih simbola koji se koriste u komunikaciji putem interneta i pametnih telefona ima sve veću ulogu u… više »

JEDVA ČEKAMO!

Disney gradi Westworld za ljubitelje Star Warsa?

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Westworld, ali za ljubitelje Star Warsa najavio je na D23 Expo predsjednik Walt Disney Parks i Resorts Bob Chapek, a hotel bi prema planovima trebao da se gradi tokom 2019. godine. Chapek je… više »

VIC DANA

Mujo lopov i naivni pandur

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mujo krenuo u pljačku, pa taman kad je izlazio iz trgovine s lovom spopadne ga pandur i nabije mu lisice. Krenu oni prema stanici, kad Mujo zamoli pandura: - Jarane, umrijet ću od gladi... de… više »

VIC DANA

Mujo na noćnom kupanju

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mujo odlučio isprobati noćno kupanje - topla noć, velik Mjesec, sve kako treba. Dođe on na plažu, skine se gol i skoči u more pa otpliva jednu rundu. No, kad se vratio do obale, kraj njegove… više »

VIC DANA

Plavuša i šminka

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Plavuša se našla s prijateljicama na kavi i nakon par minuta se pohvali: - Cure, jučer sam izgubila tri kile... i to za sat vremena! Prijateljice se uzbude: - Pa kako?… više »

VIC DANA

Mujo i pekara

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mujo ogladnio pa svratio do pekare po burek sa sirom, plati ga i ode svojim putem, pa se naglo vrati nakon par minuta i upita pekara: - Jarane, a gdje ti držiš sir? Pekar ga zbunjeno… više »

VIC DANA

Mujo, pandur i pas

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mujo kupio malom Mujici za rođendan velikog plišanog psa i krenuo kući autom iz shopping centra, kad ga iza jednog semafora zaustavi pandur. Mujo spusti prozor, a pandur strogo ispali:… više »

VIC DANA

Fata u šetnji

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Fata uzela malu Habibu i otišla u šetnju čaršijom. Idu one tako, kad na sve strane zaljubljeni parovi koji se drže za ruke i ljube, pa mala Habiba upita: - Mamo, mamo,… više »

VIC DANA

Mujo na crvenom

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mujo krenuo kući iz kafane, pa kako je bilo već kasno nagazio na gas i proletio kroz crveno na jednom semaforu. Nakon stotinjak metara na cesti stoji policajac i lizaljkom zaustavi Muju: -… više »

VIC DANA

Plavuša u pizzeriji

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Plavuša ogladnila pa svratila u obližnju pizzeriju, naručila jednu miješanu za van i sjela na kavu dok se pizza ne ispeče. Dođe konobar za par minuta i kaže: - Pizza vam je… više »

VIC DANA

Plavuša na kupanju

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Plavuša došla sa sinom na plažu, izvalila se na ručnik i sunča se, a mali se kupa i pliva. Nakon desetak minuta digne se žena koja je ležala blizu nje i poviče: - Muj'ce, ne… više »

VIC DANA

Fata kod psihijatra

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Fata odlučila otići do psihijatra jer mu se događaju čudne stvari, pa kad je legla na kauč, krene objašnjavati: - Doktore, imam problem... meš'čini k'o da su nas dvije u mojoj… više »

VIC DANA

Mali Mujica na plaži

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Mujo odveo familiju na more, pa kad su došli na plažu dotrči do njega mali Mujica za jedno pola sata i počne ga moliti: - Babo, babo, de m' kupi dušek na napuhavanje! Mujo… više »

VIC DANA

Fata na intenzivnoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Fata leži na intenzivnoj nakon nesreće, a Mujo čeka nestrpljivo u čekaonici da čuje kako je. Izlazi doktor i govori Muji:  - Mujo... Fata ne izgleda dobro... Mujo slegne ramenima: -… više »

VIC DANA

Mujo pandur u patroli

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo postao pandur i nakon mjesec dana pošalje ga zapovjednik na prvu noćnu smjenu. Dolazi Mujo ujutro u stanicu i podnosi raport zapovjedniku: - Sve je bilo u redu, osim jedne stvari… više »

skrolaj na vrh