Fun
VIC DANA

Mujo traži izgubljenu Fatu

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mujo nevoljko otišao s Fatom u shopping centar i po običaju nakon pola sata više ne zna gdje je. Sjeo on u kafanu, srušio par rakijica pa mu dojadilo i želi otići kući,… više »

VIC DANA

Fata i ljepota

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo dolazi kući nakon posla, a Fate niotkud. Ispeče on jaja, pojede pa sjedne u dnevnu s pivom i upali televiziju. Već je pao mrak kad Fata ulazi u kuću, pa je Mujo upita: - Đe s' ti dosad,… više »

VIC DANA

Fata i šljiva na oku

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Fata sjela s jaranicama na kavu na čaršiji i ne skida sunčane naočale s očiju, pa one počnu zagledati pažljivije i shvate da ima veliku šljivu na oku. Habiba joj skine naočale,… više »

VIC DANA

Pijani Mujo i fotelja

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Mujo se zarakijao s jaranima i došao kući dobrano pijan u sitne sate, pa stane u dnevnu sobu i ljulja se napola spavajući. Uleti Fata koja je čula buku, pogleda ga i upita: - Dobro,… više »

VIC DANA

Mali Mujica i cure iz škole

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Mali Mujica upisao srednju elektrotehničku i nakon par dana sretne jarane iz osnovne na čaršiji, pa ga ovi krenu ispitivati: - Bolan, Muj'ce, kak'e s' cure u novoj školi? Mujica… više »

VIC DANA

Fata i ljubavnik

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Fata zasjela na kavu s jaranicama, pa krenule one i po rakijicama... kad su se već lagano nacrvrcale, počne priča o ljubavnicima koje imaju. Sluša Fata jaranice, pa uleti u raspravu… više »

VIC DANA

Mali Mujica i popravak automobila

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Mali Mujica pred zgradom ugleda komšiju Ibru nagnutog nad motorom stojadina pod podignutom haubom, pa priđe i virne: - Mogu'l' ja kako pomoć, komšija? Ibro ga pogleda ispod oka:… više »

VIC DANA

Najbolji vicevi o izborima

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Na sljedećim izborima glasat ćemo za Alibabu - on ima samo 40 lopova --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------… više »

VIC DANA

Mujo i praznovjerni običaji

objavljeno prije 5 mjeseci

Mujo došao kod ljubavnice Fate kojoj je muž na putu i praše se oni sve u šesnaest kad najednom začuju ključ u bravi. Fata skoči iz kreveta i panično prošapće: -… više »

VIC DANA

Mujo pandur u kancelariji

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Mujo pandur dobio kancelarijski posao nakon godina provedenih na ulici i prvoga dana on se sretno uvali u svoju fotelju, prekriži ruke i veselo gleda kroz prozor kako vani pada kiša,… više »

VIC DANA

Mujo i količina seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom, kad na vrata pozvoni popisivač stanovništva. Oni ga uvedu u kuhinju, daju mu kavicu i on krene s poslom. Prvo postavi cijelu hrpu pitanja prvo Fati,… više »

VIC DANA

Fatin rođendanski poklon

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Mujo uleti u kuhinju češući se po glavi i upita Fatu: - Fato, bona, sutra t' je rođendan, šta 'o'š da t' kupim? Fata se zagonetno nasmije: - Hmmm... pa ja b' najvolila… više »

VIC DANA

Mujo i seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Mujo krenuo u šetnju čaršijom, kad iza jednog ugla naleti na jarana Hasu kojeg nije vidio od srednje škole. Sjednu oni u kafanu na čašicu razgovora da nadoknade… više »

VIC DANA

Mali Mujica i glavolomka

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Mali Mujica se dosađuje na satu matematike, kao i ostatak razreda, a kad je to učiteljica primjetila postavi im glavolomku: - Djeco, 'ko zna odgovor na ovo, dob'će odma' pet'cu... mama ima… više »

VIC DANA

Mujo i baba gatara

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Mujo i Fata sjeli na čaršiji u kafanu s rajom, kad nakon nekog vremena uleti gatara i nagovori ih da im gleda u dlan. Uzme ona Fatin dlan i ispali: - Ti si udana, imaš četvero… više »

skrolaj na vrh