Fun
RIJEŠITE

Glavolomka za one bržeg mozga

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Glavolomke su idealna zabava za ponedjeljak - na taj ćete način najbolje provjeriti koliko vam je mozak stradao tijekom vikenda .. Dobro pogledajte ovu ilustraciju i odgovorite na jednostavno… više »

VIC DANA

Mujo zavodnik i Fata

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Mujo pokušava zavesti Fatu cijelu večer u kafani, pa nikako da pronađe pravi ulet. Nakon nekog vremena dosjeti se i krene: - Fato, bona, kad b' ja sad rek'o da bi ti oduzeo nev'nost s… više »

VIC DANA

Mujo i masnica

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mujo ulazi u kafanu s golemom šljivom ispod oka i ljutito naruči duplu ljutu, pa odmah nakon što je eksa uzme još jednu i sjedne za Hasin stol. Haso ga pogleda i upita… više »

VIC DANA

Mali Mujica i nogometna utakmica

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mali Mujica počeo trenirati nogomet i jednog dana dolazi kući sav uzbuđen i viče već s vrata: - Babo, babo, dao sam dva gola! Mujo digne glavu s novina: - Mašala, Muj'ce, a koji je bio… više »

KOLIKO IH JE?

Provjerite svoju genijalnost

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Glavolomka za ležerno popodne ponovno je pred vama, a ovoga puta donosimo vam sliku trokuta unutar kojeg se nalazi još ... trokuta. No, pitanje je - koliko? Dobit ćete i odgovor,… više »

VIC DANA

Mujo, Haso i prostitucija

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mujo naleti na komšiju Hasu nakon skoro mjesec dana što se nisu vidjeli, pa sjednu na rakijicu u kafanu. Pita Mujo Hasu što ima novoga, a Haso će ponosno: - Ima, jarane,… više »

LOOL

Kako uspješno izbjeći blagdanske goste

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Branko Đurić Đuro legenda je komedije na ovim prostorima koja većini ljudi odgovara svojim naizgled jednostavnim humorom koji ipak uvijek ima jedan dodatni žalac koji shvatite malo kasnije. E… više »

VIC DANA

Mali Mujica i perverzije

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mali Mujica na satu jezika samo što nije zaspao od dosade, kad im učiteljica zada zadatak da napišu riječ stranog porijekla i objasne je. Mujica brzo napiše i javi se da… više »

VIC DANA

Pijana plavuša i pandur

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Plavuša se našla s prijateljicama na piću i, malo po malo, napije se k'o majka. Sjedne ona takva u auto i krene kući, no već nakon dva zavoja izgubi kontrolu nad autom i zabije… više »

VIC DANA

Mujo u Crnoj Gori

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo otišao na službeni put u Crnu Goru i nakon cijelog dana na terenu naruči buđenje u hotelu kako bi stigao na jutarnji avion za Sarajevo. Zazvoni njemu telefon, digne… više »

VIC DANA

Mujo veliki gazda

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Mujo se našao na večeri s jaranima iz osnovne škole nakon dvadeset godina i nakon par rakijica počne priča o tome što rade u životu i jesu li uspjeli. Sluša Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i rodbinske veze

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Mujo i Haso nakon nekog slavlja sjede na jutarnjoj kavi, pa će Mujo: - Haso, bolan, dođe l' teb' šta ona Ibrina Fata? Haso se zamisli i klimne: - Ma ja, dođe m' k'o neka rod'ca po… više »

FORA

Einsteinova zagonetka - možete li je riješiti?

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Zagonetke su omiljena razbibriga u dokonim popodnevima, pa evo jedne koju je genijalni Albert Einstein davne 1930. godine. Kaže se da onaj koji je riješi može mirno reći da spada među… više »

VIC DANA

Mujo i Haso u bordelu

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Mujo i Haso dobili prvu plaću na baušteli u Njemačkoj, pa odluče to proslaviti u bordelu. Nakon par sati izlaze oni van, a Mujo se protegne i ispali: - Bome, jarane, nije bilo… više »

ISPROBAJTE

Test karaktera koji puno otkriva

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Ovaj će test otkriti dosta o vašem karakteru i pogledu na život. Sve što trebate učiniti jest odgovoriti na jednostavno pitanje, bez previše razmišljanja.… više »

skrolaj na vrh