Fun

Vicevi za Noć vještica

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mujo i Fata našli se s rajom i sjeli na kavu na čaršiji i nakon pola sata prikrpa im se gatara, gnjaveći da im čita iz dlana. Fata napokon popusti, da joj dlan, a… više »

VIC DANA

Nevjerna Fata i Mujo pandur

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mujo pandur dolazi umoran iz noćne, kad zatekne Fatu golu u krevetu i poludi: - Fato, bona, gdje je, majku mu, sać' ga ubit'!!! Fata krši ruke: - Nema nikoga, Mujo, ne budal', ne varam… više »

VIC DANA

Mujo i Fatino kupanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Mujo stoji pred kupaonicom i viri kroz ključaonicu, kad ulazi Haso, pogleda ga i zbunjeno upita: - Mujo, bolan, što viriš kroz ključaon'cu? Mujo odmahne rukom: - Šut',… više »

VIC DANA

Mujo i panduri

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo krenuo kući iz kafane i nakon par minuta zaustavi ga pandur. Mujo uzdahne, spusti prozor i pruži vozačku, a pandur ga upita: - Znate l' zašto sam vas zaustavio? Mujo klimne: -… više »

VIC DANA

Mujo i dopičnjak

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Mujo zasjeo s Hasom u kafanu i nakon par rakijica Haso se ustane: - Idem do Ibre u pekaru uzet' bureka, o'š ti nešt'? Mujo klimne: - De men' dones' jedan dopičnjak... Haso ga… više »

VIC DANA

Mujo i Severina

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Mujo i Haso se lagano zarakijali u kafani, pa nakon nekog vremena krene priča tko je koga i kada guzio, a onda se premjesti u sferu maštanja, pa Haso upita Muju: - Jel', bil' ti… više »

ANTIPODI

Gdje je zapravo druga strana svijeta

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Druga strana svijeta... tamo gdje, prema našem pogledu na svijet, ljudi vise naglavačke... znate li gdje je to, preciznije - gdje biste završili da počnete kopati tunel ravno… više »

VIC DANA

Kako se Fata smiruje

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Mujo se posvađao s Fatom i to pravo, a ona nakon pola sata dolazi u dnevnu sobu veselo pjevajući, pa je on zbunjeno upita: - Fato, bona, kako ne ne iznerviraš kad se posvađamo, evo ja… više »

VIC DANA

Fata i haljina

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Fata šeta čaršijom i u izlogu jednog butika ugleda haljinu kakvu već dugo traži, pa uleti u butik i upita prodavača: - Mogu l' isprobat onu 'aljinu u izlogu? Tip je pogleda i… više »

VIC DANA

Fata i traženje ljubavnika

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Fata zasjela s jaranicama na kafu, pa se nakon nekog vremena povede priča o ljubavnicima. Fata snuždeno sjedi i šuti, pa upita nakon nekog vremena: - Jel', bona, kako prepoznat' dobrog… više »

VIC DANA

Plavuša u rodilištu

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Plavuša rodila blizance i drugi dan dođu joj frendice u posjetu, pa krenu s pitanjima kako je bilo i što je osjećala, kad jedna frendica plavuša upita: - Čuj, stara, imam… više »

VIC DANA

Fata se vraća majci...

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Fata kuca majci na vrata, ova otvara i užasnuto gleda kćer: - 'Ćerce, kak'a s' to?! Oko ti zatvoreno, usta razbijena, sva s' rasč'pana... š'a je bilo? Fata grcajući reče: - Razbio me… više »

VIC DANA

Fata kod zubara

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Fata ulazi u zubarsku ordinaciju, sjeda na stolac i raširi noge. Zubar je gleda u nevjerici i zbunjeno kaže: - Al' gospođo, ja sam zubar, ne ginekolog... Fata se ne da zbuniti: - Jes'… više »

VIC DANA

Mujo i loša reputacija

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Mujo cijelu noć u kafani obigrava oko Fate, trudeći se odvući je u krevet, pa kad ga je napokon pustila da joj plati piće, povuče gutljaj, pogleda ga ispod oka i reče značajno: - Čula sam… više »

VIC DANA

Mali Mujica i trgovački putnik

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Mali Mujica igra se na dvorištu pred vratima, kad uđe trgovački putnik i upita ga: - Mali, je'l' t' mama kuć'? Mujica klimne: - Jest... Trgovački putnik zvoni, zvoni, ali nitko ne… više »

skrolaj na vrh