Fun
VIC DANA

Mujo mladi tata

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mujo šeće čaršijom sa sinovima, a oni k'o Daltoni - četvorica, jedan drugom do uha kad iza ugla naleti Haso, Mujin jaran iz osnovne škole. Pozdrave se oni srdačno, pa će… više »

VIC DANA

Mujo na zavodu za zapošljavanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mujo se došao prijaviti na zavod za zapošljavanje, pa ga službenica pita podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali: - Pomoćni bagerist'! Službenica se zbuni: -… više »

VIC DANA

Fata u autobusu

objavljeno prije 4 mjeseca i 23 dana

Fata izlazi iz autobusa, a prvi je prolaznik zbunjeno pogleda i upozori: - Ženska glavo, ispala t' sisa, de se pokrij! Fata užasnuto pogleda, spremi sisu i vikne: - Ostalo m' dijete u busu! više »

VIC DANA

Mujo i sportska karijera

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Mujo zaredao rakijama u kafani i nakon par komada krene njegova standardna priča: - Znaš l' ti, jarane, da sam ja mog'o igrat za reprezentaciju u fudbalu da m' onaj kreten iz Želje… više »

VIC DANA

Mujo naručuje pivo

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Mujo ulazi u kafanu na čaršiji, već lagano pod gasom i pita konobara: - Konobar, ima'l' piva? Konobar klimne, a Mujo pita dalje: - Jel' t' 'ladno? Konobar opet klimne, pa Mujo naruči:… više »

VIC DANA

Mujo i njegov seksualni život

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i nižu rakijice, pa im se lagano razveže i jezik. Krenuli oni s nogometom, pa završili, naravno - na seksu.  Pita Haso Muju: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Fata na intenzivnoj njezi

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Fata završila na odjelu intenzivne njege nakon operacije, a Mujo čeka vijesti u čekaonici, pa odmah zaskoči doktora koji izlazi: - Doktore, kako je Fata Doktor zavrti glavom: - Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin sprovod

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Mujo krenuo na čaršiju nakon Fatinog sprovoda, zamišljen i zdvojan, kad najednom s krova kuće padne cigla njemu ravno pred noge - promašila ga za centimetar. Mujo pogleda… više »

VIC DANA

Mali Mujica i cura

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mali Mujica doveo kući tri cure i predstavi ih Fati koja ih ispod oka gleda s kauča: - Mamo, ovo su Habiba, Mersiha i Suada! Fata ih gleda, gleda i bez riječi ode u kuhinju, a Mujica ode za… više »

HE HE

Danas je Svjetski dan emojija

objavljeno prije 5 mjeseci

Svjetski dan emojija obilježava se upravo danas, 17. srpnja, a ova gomila šarenih simbola koji se koriste u komunikaciji putem interneta i pametnih telefona ima sve veću ulogu u… više »

JEDVA ČEKAMO!

Disney gradi Westworld za ljubitelje Star Warsa?

objavljeno prije 5 mjeseci

Westworld, ali za ljubitelje Star Warsa najavio je na D23 Expo predsjednik Walt Disney Parks i Resorts Bob Chapek, a hotel bi prema planovima trebao da se gradi tokom 2019. godine. Chapek je… više »

VIC DANA

Mujo lopov i naivni pandur

objavljeno prije 5 mjeseci

Mujo krenuo u pljačku, pa taman kad je izlazio iz trgovine s lovom spopadne ga pandur i nabije mu lisice. Krenu oni prema stanici, kad Mujo zamoli pandura: - Jarane, umrijet ću od gladi... de… više »

VIC DANA

Mujo na noćnom kupanju

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Mujo odlučio isprobati noćno kupanje - topla noć, velik Mjesec, sve kako treba. Dođe on na plažu, skine se gol i skoči u more pa otpliva jednu rundu. No, kad se vratio do obale, kraj njegove… više »

VIC DANA

Plavuša i šminka

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Plavuša se našla s prijateljicama na kavi i nakon par minuta se pohvali: - Cure, jučer sam izgubila tri kile... i to za sat vremena! Prijateljice se uzbude: - Pa kako?… više »

VIC DANA

Mujo i pekara

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Mujo ogladnio pa svratio do pekare po burek sa sirom, plati ga i ode svojim putem, pa se naglo vrati nakon par minuta i upita pekara: - Jarane, a gdje ti držiš sir? Pekar ga zbunjeno… više »

skrolaj na vrh