Fun
VIC DANA

Mujo, Haso i pomicanje sata

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Mujo sjedi u kafani s tužnim izrazom lica, pa Haso sjedne do njega i upita: - Jarane, š'a je bilo, š'a s' pokis'o? Mujo odmahe rukom: - Ma bjež' bolan, ubi me ovo pom'canje… više »

VIC DANA

Mujo pandur u uredu

objavljeno prije 4 mjeseca i 27 dana

Mujo pandur dobio prekomandu u kancelariju i sjedne on tako prvoga dana za svoj stol, slaže papire kad netko pokuca na vrata.. - 'Ko je? Začuje se glas: - Ja sam! Mujo se preplaši i… više »

VIC DANA

Mujo, Fata i igranje uloga

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Mujo sjedi u kafani sav ozaren i pijucka rakijicu, pa dođe Haso i upita ga: - Jarane, š'a se tako smješkaš, mora da s' jebav'o...? Mujo klimne: - A sl'šaj, Fata i… više »

VIC DANA

Mujo i vjenčanje iz ljubavi

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Mujo i Fata se napokon vjenčali i na piru se Fata pravo uneredila, tako da ju je Mujo odnio u hotelsku sobu. Budi se ona ujutro, glava k'o balon, a Mujo sjedi za stolom u vjenčanom odijelu i… više »

VIC DANA

Mujo i nove vijesti

objavljeno prije 5 mjeseci

Mujo poslije posla svratio u kafanu kraj kuće na rakijicu, pa stane na šank kraj Hase koji ga pogleda, uzdahne i ispali: - Mujo, bolan, imam neke vijesti za tebe... i dobru i… više »

VIC DANA

Mujo i političari

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Mujo zasjeo za šank i krenuo po rakijicama, gledajući usput televiziju na zidu, pa nakon par kratkih vikne konobaru: - De bolan, makni ove polit'čare, stavi nešto drugo! Konobar… više »

VIC DANA

Mujo i pecanje

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Mujo sjedi na obali rijeke i peca, kad naleti Haso i stane kraj njega. Nakon desetak minuta Haso upita: - Jel', jarane, jel' dugo pecaš? Mujo promumlja: - A evo, već deset god'na...… više »

VIC DANA

Mujo i nove poze u seksu

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Mujo guzi Fatu, sav se uznojio, kad će ona odjednom: - Mujo, bolan, 'ajmo promijenit' pozu, 'oću ja malo bit' gore! Mujo se složi, legne na leđa i Fata ga zajaše, pa nakon pola minute… više »

MA DA?!

5 sumanutih stvari u orbiti oko Zemlje

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Svemirsko smeće proizvodimo jednako uspješno kao i ono zemaljsko - u orbiti oko našeg planeta kruže tisuće ostataka raznoraznih letjelica koje smo lansirali, a kojima je istekao… više »

VIC DANA

Mujo direktor na sekretarici

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Mujo dogurao do direktorskog mjesta, pa namjestio da dobije mladu i zgodnu sekretaricu. Kupuje on njoj poklone i cvijeće svaki dan, i nakon par dana nagovori je da ostanu duže na poslu. Ona… više »

VIC DANA

Fata i salon ljepote

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Mujo došao kući s posla, a Fate još nema. Sjedne on u dnevnu s pivom, a Fate i dalje nema... Popio on tako već pola gajbe, kad Fata dolazi tek navečer s posla. Mujo je pogleda… više »

VIC DANA

Mujo lopov na sudu

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Mujo krenuo u pljačku i sve je bilo dobro do trenutka kad su iza ugla iskočila dva pandura i uhapsila ga. Nakon privođenja u stanicu oni ga ispitaju i pošalju sucu, pa ga ovaj upita: -… više »

dug dugovanja novac
VIC DANA

Mujo i njegovi dugovi

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Mujo hoda čaršijom ubrzanim korakom, kad iza ugla iskoči Haso i pogleda ga prijekorno: - Đe's', Mujo, jarane stari... Mujo proguta knedlu: - Evo me, jarane, š'a ima...? Haso ga… više »

VIC DANA

Fata i ludi seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Mujo zaveo Fatu u kafani i odvede je kod sebe kući, pa se baci na nju i dere je cijelu noć. Sto poza promijenili, popušili pola kutije cigara, a pred jutro Mujo napokon zaspe, pa se… više »

VIC DANA

Fata kod sv. Petra

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Fata umrla i došla pred sv. Petra, i taman da će je on nešto pitati kad se začuje strašan vrisak, pa ona uplašeno upita: - Šta je ovo, bolan? Sv. Petar… više »

skrolaj na vrh