Fun
VIC DANA

Mujo i previše alkohola

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Mujo se vratio kući u sitne sate, pijan k'o majka, izvalio se u krevet kraj Fate i hrkao sve do jutra. Dolazi on u kuhinju nakon što se probudio, a Fata puši i gleda kroz… više »

VIC DANA

Mujo i seksualni život

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Mujo se osjećao loše pa ode do doktora, a ovaj napravi seriju pregleda i posjedne Muju, pa mu postavlja pitanja da napravi povijest bolesti. Nakon par uvodnik, doktor ga upita: -… više »

VIC DANA

Mujo, pandur i pitalice

objavljeno prije 16 dana i 13 sati

Mujo i Haso sjede na terasi kafane i pijuckaju, pa Mujo upita smijući se: - Joo. što sam čuo jedan dobar... paz' 'vamo, Haso... rec' ti men', koja je razlika između magarca i pandura?… više »

VIC DANA

Mujo na svadbi od jarana Hase

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

Mujo otišao na svadbu od Hase, kad najednom nastade tuča, uleti policija i pohapsi sve koji su se tukli. Inspektoru došao Mujo pa ga pita što se dogodilo, a Mujo krene: -… više »

VIC DANA

Mujo pandur i Jehovini svjedoci

objavljeno prije 18 dana i 13 sati

Mujo pandur kreće ujutro na posao, pa blizu stanice naleti na hrpu ljudi na cesti. Zaustavi se on i upita najbližeg, službenim glasom: - Jel', bolan, koji ste vi? Tip mu odgovori sjajnih… više »

VIC DANA

Mujo i novi auto

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

Mujo kupio novi auto, pa pozvao Hasu da se provozaju. Krene Mujo punom brzinom, ali se upali crveno svetlo, pa Mujo odmah zakoči, a Haso zadivljeno upita: - Matereti, kako s' tako brzo… više »

naspavana djeca bolje paze na nastavi
VIC DANA

Mali Mujica i povijest

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Mali Mujica sjedi na satu povijesti i dosadno mu slušati profesora, pa se stalno nešto meškolji i priča sa svima oko sebe. Profesoru dojadilo pa ga ukori: - Muj'ce, miran… više »

VIC DANA

Fata i Mujino svršavanje

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Fata sjela s jaranicama na kavu, pa nakon nekog vremena krene priča o seksu i kontracepciji, pa će Mersiha: - Bome, ja i Ibro odluč'li se za spiralu, to je men' najbolje... Senada odmahne… više »

VIC DANA

Kako je Mujo nagovorio Fatu

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Mujo se napalio pa gleda Fatu ispod oka i smišlja kako bi je odveo u krevet. Nakon što je provrtio sve u glavi, slegne ramenima i ispali: - Fato, bona, 'ajmo se guzit? Fata se… više »

VIC DANA

Mujo u gradskoj službi

objavljeno prije 23 dana i 13 sati

Mujo napokon dobio posao u gradskoj službi, sigurna plaća, normalno radno vrijeme... no, nakon par dana eto ti njega s posla tek u 8 navečer. Fata ga ljutito dočeka na vratima: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo i psihijatrija

objavljeno prije 24 dana i 13 sati

Mujo se prijavio na psihijatriju, pa ga nakon pola sata primi doktor i Mujo krene s pričom: - Doktore, meš'čini da m' se nešto čudno događa... izgleda da m' namještaj… više »

VIC DANA

Mujo i maženje Fate

objavljeno prije 25 dana i 13 sati

Mujo legne navečer u krevet kraj Fate, pa je počne lagano maziti. Zgrabi je za sise i kaže: - E, kad b' ove mogle davat' mlijeka, neb' nam krave trebale... Fata se promeškolji, a Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i magija

objavljeno prije 26 dana i 13 sati

Mujo u kafani cijelu večer gleda zgodnu žensku na kraju šanka, pa nakon nekog vremena skupi hrabrost i krene joj se nabacivati. Popravi košulju, zagladi kosu, dođe do nje i… više »

VIC DANA

Mujo i prgava Fata

objavljeno prije 27 dana i 13 sati

Mujo i Fata sjede pred televizorom, on čita novine, ona vrti programe, pa ga nakon nekog vremena upita: - Mujo, bolan, da t' pitam... jel' bi ti mene opet zaprosio da se nismo uzeli, rec'mo?… više »

VIC DANA

Mujo i sreća

objavljeno prije 28 dana i 13 sati

Mujo se vraća kući u sitne sate, pijan k'o zemlja i nikako ne može pogoditi bravu. Nakon par minuta vrata se otvore, a na njima Fata s namrgođenom facom. Mujo je pogleda i promrmlja: - E, ja… više »

skrolaj na vrh