Fun
VIC DANA

Mujo ribolovac

objavljeno prije 28 dana i 5 sati

Mujo došao na pecanje, postavio štapove i sjeo na stolac, kad nakon pola sata prolazi neki lik, stane i gleda. Nakon par minuta upita Muju: - Već se dugo baviite pecanjem? Mujo… više »

VIC DANA

Kako je Mujo postao alkoholičar

objavljeno prije 29 dana i 5 sati

Mujo zasjeo u kafanu i pijucka, kad Haso sjedne za njegov stol i ispali: - Jarane, bolan, ti se svaki dan baš pravo napiješ, jes'l lud? Šta radiš to? Mujo odmahne… više »

VIC DANA

Mujo i Fata razmišljaju

objavljeno prije 1 mjesec

Mujo i Fata sjede u dnevnoj sobi, pa će Fata nakon nekog vremena: - Mujo, bolan, o čem' ti sad misliš? Mujo je pogleda ispod oka: - O istom što i ti... Fata mu zalijepi jednu: -… više »

VIC DANA

Fata i menstruacija

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Fata zasjela u kuhinju na kavicu, rješava križaljku i puši jednu za drugom, kad uleti mala Habiba i upita: - Mamo, mamo, šta je to menstruacija? Fata otpuhne dim i… više »

VIC DANA

Mujo i gatanje iz šalice

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Mujo i Fata sjeli na kavu, pa nakon što su je popili Fata okrene šalicu k'o prava gatara i nakon nekog vremena je otklopi, gledajući vidi li se štogod. Mujo je zbunjeno… više »

VIC DANA

Mujo grobar i stara Fata

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Mujo se zaposlio kao grobar i nakon par dana kopa on, kopa, kad naleti stara Fata od osamdeset i koju i upita ga drhtavim glasom: - Je l', sinko, đe je onaj grob kod hrasta? Mujo se obrecne:… više »

COOL

Zemlja žena - zakonom je zabranjeno zaboraviti rođendan svoje drage!

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Samoa je prekrasna otočna država u Pacifiku koja, osim odličnih boraca ima i zakone kojih u svijetu nema - naime, tamo je zaboraviti rođendan supruge ilegalno! Ukoliko se dogodi da muž… više »

VIC DANA

Mali Mujica ponavljač i matematika

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Mali Mujica pao razred i na satu matematike digne ga profesorica: - Muj'ce, ti ovo učiš već drugi put, de ti nama rec' sve što znaš o tome... Mujica se digne s knedlom u… više »

VIC DANA

Mujo pred sucem

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Mujo pao u noćnoj krađi, pa ga panduri priveli pred suca koji ga krene ispitivati osnovne podatke i na kraju zapita: - Doobrooo... jeste l' 'ženjeni? Mujo odmahne glavom: - Jok! Sudac ga… više »

VIC DANA

Fata kod veterinara

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Fata došla kod veterinara i hoće pregled, a ovaj je zbunjeno upita: - Gospođo, vi ste pravo pogriješ'li, ja liječim samo život'nje, idite doktoru... Fata se naroguši: -… više »

VIC DANA

Mali Mujica na matematici

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Mali Mujica jedva stigao u školu na vrijeme i uleti u razred tik pred učiteljicom matematike. Ona ga prijekorno pogleda, digne pogled na razred i upita: - Jeste napisali zadaću? Mujica… više »

VIC DANA

Fata i nindža dijeta

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Fata zasjela na kahvu s jaranicama i nakon muževa na tapetu uskoro dođu i dijete, pa nakon što je saslušala muke jaranica, Fata ih posavjetuje: - Drage moje, najbolja vam je… više »

VIC DANA

Mujo i Haso u svađi oko ribe

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Mujo i Haso krenuli na pecanje, zabacili svako svoj štap i izvalili se u ležaljkama. Nakon jedno pola sata cimne Mujin štap, al' cimne i Hasin pa obojica krenu izvlačiti udice.… više »

VIC DANA

Nevjerna Fata i Mujo

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Mujo saznao da ga Fata prevarila, pa je pita sav jadan šta se to dogodilo: - Fato, bona, pa šta s' to napravila, jel' ti ja nisam bio dobar? Fata krši ruke: - Mujo,… više »

VIC DANA

Mali Mujica na satu prirode

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Mali Mujica se vrpolji u klupi, pa ga učiteljica na satu prirode digne i upita: - 'Ajde, Muj'ce, rec' ti nama kako s' proveo ljetne praznike? Mujica nevoljko odgovori: - Bio sam kod djeda i… više »

skrolaj na vrh