Fun
VIC DANA

Kako je Mujo nagovorio Fatu

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Mujo se napalio pa gleda Fatu ispod oka i smišlja kako bi je odveo u krevet. Nakon što je provrtio sve u glavi, slegne ramenima i ispali: - Fato, bona, 'ajmo se guzit? Fata se… više »

VIC DANA

Mujo u gradskoj službi

objavljeno prije 2 mjeseca

Mujo napokon dobio posao u gradskoj službi, sigurna plaća, normalno radno vrijeme... no, nakon par dana eto ti njega s posla tek u 8 navečer. Fata ga ljutito dočeka na vratima: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo i psihijatrija

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Mujo se prijavio na psihijatriju, pa ga nakon pola sata primi doktor i Mujo krene s pričom: - Doktore, meš'čini da m' se nešto čudno događa... izgleda da m' namještaj… više »

VIC DANA

Mujo i maženje Fate

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Mujo legne navečer u krevet kraj Fate, pa je počne lagano maziti. Zgrabi je za sise i kaže: - E, kad b' ove mogle davat' mlijeka, neb' nam krave trebale... Fata se promeškolji, a Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i magija

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Mujo u kafani cijelu večer gleda zgodnu žensku na kraju šanka, pa nakon nekog vremena skupi hrabrost i krene joj se nabacivati. Popravi košulju, zagladi kosu, dođe do nje i… više »

VIC DANA

Mujo i prgava Fata

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom, on čita novine, ona vrti programe, pa ga nakon nekog vremena upita: - Mujo, bolan, da t' pitam... jel' bi ti mene opet zaprosio da se nismo uzeli, rec'mo?… više »

VIC DANA

Mujo i sreća

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Mujo se vraća kući u sitne sate, pijan k'o zemlja i nikako ne može pogoditi bravu. Nakon par minuta vrata se otvore, a na njima Fata s namrgođenom facom. Mujo je pogleda i promrmlja: - E, ja… više »

VIC DANA

Mali Mujica i seksualna edukacija

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Mali Mujica dođe do Muje u dnevnoj i upita ga iz neba pa u rebra: - Babo... da t' pitam nešto... šta je to peder? Mujo spusti novine, pogleda ga ispod oka i uzdahne: - E jeb'ga,… više »

VIC DANA

Mujo i pokojni babo na izborima

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Mujo, već dobrano u godinama, došepesa na biračko mjesto za izbore, zaokruži svoje i ubaci listić, pa uzme stolac i sjedne. Sjedi on tako već pola sata, pa ga tip iz biračkog odbora… više »

VIC DANA

Zaljubljena plavuša

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Plavuša sjela s frendicom na kavu, a ova je odmah u glavu znatiželjno upita: - Čujem da imaš novog frajera? Plavuša klimne veselo: - Daaa, znaš kako je dobaaar...… više »

VIC DANA

Mujo i alimentacija

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Mujo sjedi u kafani s malom Habibom i daje joj plavu kovertu, pa objasni: - Vid' vamo... teb' je danas 18 god'na... pa je ovo zadnja al'mentac'ja koju moram dat' tvojoj materi. Odnes' joj… više »

VIC DANA

Mujo na vađenju krvi

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Mujo otišao kod doktora jer se ne osjeća dobro, a ovaj ga pošalje da izvadi krv kako bi mogao dati dijagnozu. Dođe Mujo kod sestre, ona ga ubode u prst, ali krv ne ide van.… više »

VIC DANA

Mujo i njegov ponos

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Mujo popravlja kosilicu u garaži i u jednom trenutku pošprica hlače benzinom. Opsuje i obriše ruke, pa zapali cigaru, ali pritom i hlače pa opeče ćunu. Utrči Mujo urlajući u… više »

VIC DANA

Mujo i parkiranje Fate

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Mujo uhvatio Fatu, baci je na krevet i krene guziti, pa počne naređivati - De, bona, malo gore... jok, jok, dole... 'ajd' sad malo lijevo, lijevo... Fata se okrene prema njemu: - Mujo, bolan,… više »

HE HE

Kako uvrijediti stanovnike europskih zemalja jednom rečenicom

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Putovanja u strane zemlje obično se priprema i upoznavanjem nekih lokalnih običaja, no tu se većina ljudi koncentrira na one pozitivne stvari i hranu, ali ima još dosta toga što… više »

skrolaj na vrh