Fun
VIC DANA

Mujo se nabacuje Fati

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Mujo zasjeo u kafanu i reda rakijice jednu za drugom, kad mu za oko zapne Fata koja sjedi za šankom, pijucka koktel i gleda tursku sapunicu na televizoru iznad šanka.  Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i građevinska dozvola

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Mujo odlučio dograditi kuću zbog djece, pa krenu izvaditi građevinsku dozvolu. Nakon par godina obijanja šaltera, napokon dobije zadnje papire i službenik mu kaže: - Evo, jarane, sve… više »

VIC DANA

Mali Mujica u pekari

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Mali Mujica dolazi u pekaru na čaršiji po kruh i gleda on u vitrinu, gleda pa upita gazdu: - Jel', bolan, a što s' vam i kruv i pec'va 'vako stari i smežurani? Gazda mu klepi… više »

VIC DANA

Mujo pandur i životni san

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Mujo pandur nakon smjene otišao s jaranima iz stanice na pivo, pa se nakon par pića opusti i upita jarane: - E, raja, znate l' šta je men' životni san? Haso i Ibro odmahnu… više »

VIC DANA

Mali Perica na državnoj maturi

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Mali Perica dolazi na državnu maturu iz hrvatskog i za temu eseja dobije temu "Što bih radio da sam direktor". Svi se marljivo bace na pisanje, samo Perica sjedi prekriženih ruku, pa… više »

VIC DANA

Mujo i vjenčanje kćeri

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Mujo sjedi u dnevnoj uz pivo i novine, kad ulazi jedva punoljetna Habiba i već s vrata počne: - Babo, bolan, znaš ti da ja 'odam s Ibrom... Mujo klimne glavom, a Habiba nastavlja: - E,… više »

VIC DANA

Mujo i Haso u mirovini

objavljeno prije 3 mjeseca

Mujo i Haso, dva penzionera sretnu se na čaršiji nakon trideset godina. Sretni što se vide sjeli u kafanu pa krenuli o životu i svemu, da bi se na kraju počeli žaliti.- - Haso,… više »

VIC DANA

Mali Mujica i mudra pitanja

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Mujo sjedi u dnevnoj s pivom u ruci i gleda TV, dok mali Mujica sa strane čita neku knjigu, pa je nakon nekog vremena stavi na stol i upita Muju: - Babo, bolan, š'a je to vakum? Mujo… više »

VIC DANA

Mujo čarobnjak

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Harry Potter došao u Bosnu i otvorio školu za čarobnjake, pa se Mujo upiše jer ne zna više što bi radio. Nakon nekog vremena ode Mujo na završni… više »

VIC DANA

Mujo i mamac za pandure

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Mujo izašao s jaranima u narodnjački klub, a vani na parkingu se naštelili panduri loviti pijane vozače. Ugledaju oni Muju iza fajrunta kako izlazi, tetura i hoda od auta do… više »

VIC DANA

Mujo i glupani

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i redaju rakijice jednu za drugom, pa nakon nogometa krenu u priču o životnim istinama. Nakon još par rakijica Mujo ispali: - Jarane moj, ja sam ti skont'o… više »

VIC DANA

Mujo na električnoj stolici

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Mujo se preselio u Ameriku i postao opaki kriminalac, toliko grozan da su ga osudili na električnu stolicu kad su ga napokon ulovili na djelu. Sjedi on tako, namještaju sve pojase i… više »

VIC DANA

Mujo i noćni seks

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Mujo se nakon noćnog izlaska uvali u krevet, priguzi se Fati i počne je pipkati, kad ga ona pospano odgurne i promrmlja: - De, bolan, spavaj, ne b'dali... nema seksa 'vako kasno... Mujo se… više »

VIC DANA

Mujo i matematika

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Mujo i Fata dočekali da se mali Mujica vrati iz škole s knjižicom punom petica, pa mu dali pare za sladoled i krenuli razgovarati o njegovom uspjehu u školi. Naravno, za pet… više »

VIC DANA

Mujo i vrijeđanje Fate

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Mujo se posvađao s Fatom i u bijesu baca sve po kući, pa najednom ispali: - Fato, bona, znaš li ti koja s' ti idiotkinja?! Fata klimne: - Jašta, bolan... da sam se udala za… više »

skrolaj na vrh