Fun
Zanimljivo!

Dečki, žao nam je, ali psi se bolje razumiju sa ženama

objavljeno prije 3 mjeseca

Ako vaš pas laje na vas, vjerojatno ga poznajete dovoljno dobro da možete pretpostaviti razlog. To osobito vrijedi ako jedete, a on pokraj stoji i promatra ili ako stoji kraj vrata i… više »

VIC DANA

Mujo i novi sin

objavljeno prije 3 mjeseca

Mujo uletio u kafanu i pozvao rundu za cijelu ekipu, pa ga pita konobar: - Jel', Mujo, šta slav'mo? Mujo sune rakiju i ponosno se nasmije: - Rodio se sin, bolan! Haso se progura do… više »

VIC DANA

Mujo u staračkom domu

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Mujo spremio svog starog babu Ibru u starački dom i posjećuje ga svaki tjedan, pa se tako spremi u nedelju poslije ručka i prošeta do doma. Ibro sjedi s jaranima u dnevnom boravku i… više »

VIC DANA

Mujo i mala beba

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

Mujo zasjeo pred televizor uz pivo, kad se iz dječje sobe začuje plač malog Mujice. Mujo ne trza, ali ne trza ni Fata u kuhinji...  Nakon par minuta slušanja, Mujo živčano ispali:… više »

VIC DANA

Mujo i medeni mjesec

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Mujo šeće Parizom kad pred njega odjednom izleti Haso. Izljube se oni, pa Haso kaže: - Đe's, bolan, Mujo, ja doš'o poslom, a ti? Mujo se nasmije: - Jarane, ja sam ti na medenom… više »

VIC DANA

Mali Mujica i pitanja

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Mali Mujica uleti u dnevnu sobu i upita Muju, koji sjedi pred televizorom i nateže pivo: - Babo, bolan, mogu l' te pitat' nešto? Mujo klimne, a Mujica nastavi: - Kak'a je razlika… više »

VIC DANA

Mujo i ženidba

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Mujo došao u kafanu, naručio rundu za sve i objavi: - U srijedu se ženim, raja, svi ste pozvani! Svi mu čestitaju i nazdravljaju, jedino ga Haso zbunjeno pogleda i upita: - Pa… više »

COOL!

10 znakova da ste pametniji od prosjeka

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Govorite nekoliko stranih jezika ili pamtite cijele Shakespearove drame ili osvajate sto postotne rezultate na ispitima?  Inteligencija nije nešto što se vidi na… više »

VIC DANA

Mujo i nebo puno zvijezda

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Mujo i Fata sjeli na klupicu u parku, a Mujine ruke nikako da se smire, pa ga Fata stalno sprječava da je cijelu ispipa. Na kraju se malo odmakne od njega i kaže: - De, bolan, smir' se malo,… više »

VIC DANA

Fata i bicikl

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Fata došla pred trgovinu s biciklom, nasloni ga na stup i uđe unutra. Dok je kupovala, bicikl padne kraj stupa, pa kad je izašla nezadovoljno zavrti glavom. Sa strane Mujo s… više »

VIC DANA

Mali Mujica i ručak

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Mali Mujica uletio u kuću nakon škole i odmah uđe u kuhinju, a Fata ga pošalje oprati ruke dok mu ona stavi ručak na stol. Sjedne Mujica i brlja nešto po tanjuru, pa ga… više »

VIC DANA

Mujo i sekretarica

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Mujo postao direktor i dobio zgodnu plavušu za tajnicu. Nakon par mjeseci uđe u ured predivna žena, maksimalno sređena i upita sekretaricu: - Jel' direktor tu? Sekretarica je odmjeri… više »

VIC DANA

Mujo i propast svijeta

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom, Mujo lista sportske novine uz pivo, Fata gleda neke dokumentarce i najednom ga upita: - Mujo, bolan, da te pitam... Mujo klimne odsutno: - Pitaj... Fata se… više »

VIC DANA

Mujo, boks i seks

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Mujo zasjeo pred televizor s pivom i grickalicama, prebacio na prijenos boks meča za prvaka svijeta, a Fata uzdahne i ode u kuhinju. Taman što je stavila kavu, čuje Muju kako psuje u… više »

VIC DANA

Mujo i nova dijeta

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Mujo se nakon svadbe brzo počeo debljati i za par mjeseci nabacio više od stotke, pa ga zabrinuta Fata pošalje doktoru. Ovaj ga detaljno pregleda, uzme rezultate pretraga i… više »

skrolaj na vrh