Fun
VIC DANA

Mali Mujica i seksualna edukacija

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Mali Mujica dođe do Muje u dnevnoj i upita ga iz neba pa u rebra: - Babo... da t' pitam nešto... šta je to peder? Mujo spusti novine, pogleda ga ispod oka i uzdahne: - E jeb'ga,… više »

VIC DANA

Mujo i pokojni babo na izborima

objavljeno prije 3 mjeseca

Mujo, već dobrano u godinama, došepesa na biračko mjesto za izbore, zaokruži svoje i ubaci listić, pa uzme stolac i sjedne. Sjedi on tako već pola sata, pa ga tip iz biračkog odbora… više »

VIC DANA

Zaljubljena plavuša

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Plavuša sjela s frendicom na kavu, a ova je odmah u glavu znatiželjno upita: - Čujem da imaš novog frajera? Plavuša klimne veselo: - Daaa, znaš kako je dobaaar...… više »

VIC DANA

Mujo i alimentacija

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Mujo sjedi u kafani s malom Habibom i daje joj plavu kovertu, pa objasni: - Vid' vamo... teb' je danas 18 god'na... pa je ovo zadnja al'mentac'ja koju moram dat' tvojoj materi. Odnes' joj… više »

VIC DANA

Mujo na vađenju krvi

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Mujo otišao kod doktora jer se ne osjeća dobro, a ovaj ga pošalje da izvadi krv kako bi mogao dati dijagnozu. Dođe Mujo kod sestre, ona ga ubode u prst, ali krv ne ide van.… više »

VIC DANA

Mujo i njegov ponos

objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana

Mujo popravlja kosilicu u garaži i u jednom trenutku pošprica hlače benzinom. Opsuje i obriše ruke, pa zapali cigaru, ali pritom i hlače pa opeče ćunu. Utrči Mujo urlajući u… više »

VIC DANA

Mujo i parkiranje Fate

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Mujo uhvatio Fatu, baci je na krevet i krene guziti, pa počne naređivati - De, bona, malo gore... jok, jok, dole... 'ajd' sad malo lijevo, lijevo... Fata se okrene prema njemu: - Mujo, bolan,… više »

HE HE

Kako uvrijediti stanovnike europskih zemalja jednom rečenicom

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Putovanja u strane zemlje obično se priprema i upoznavanjem nekih lokalnih običaja, no tu se većina ljudi koncentrira na one pozitivne stvari i hranu, ali ima još dosta toga što… više »

VIC DANA

Vicevi za Valentinovo

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Fata se ujutro iskrala iz kuće i otišla do robne kuće kupiti Muji poklon za Valentinovo. Ode na odjel muške odjeće i počne razgledavati kravate, pa joj priđe prodavačica: -… više »

VIC DANA

Mujo smetlar i pandur

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Mujo se nakon dugo vremena uspio zaposliti kao smetlar i dobije noćnu smjenu. Čisti on po glavnom trgu, kad priđe policijska patrola i počnu ga zajebavati: - Jel', bolan, kak'u s' ti… više »

VIC DANA

Mujo i nestala Fata

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Mujo već dva dana ne zna gdje mu je Fata, pa ode u policiju prijaviti nestanak. Dok je čekao svoj red za davanje podataka, tip ispred njega prijavljuje nestanak svoje Ivane, pa ga policajac… više »

VIC DANA

Mujo u Zagrebu

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Mujo došao u Zagreb i popodne šeta gradom, gleda znamenitosti, kad pred katedralom ugleda neku babu koja prodaje križeve i krunice. Gleda Mujo ponudu, pa upita: - Jel', baba,… više »

bomboni dra
VIC DANA

Mali Mujica i striček u automobilu

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Mali Mujica ide ulicom kad kraj njega stane auto, čovjek srednjih godina otvori prozor i kaže: - Mali, uđi u kola, da'ć ti vreć'cu bombona... Mali Mujica pocrveni, ljubazno odbije i nastavi… više »

THE HAPPY SONG

Stvorena pjesma za uveseljavanje - beba

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Vesela beba najbolja je stvar na svijetu - to je veselje toliko zarazno da ćete i vi, ma kako loše volje bili, u trenu postati veseli. No, što kad beba nije dobre volje, a niste… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina šminka

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Mujo dolazi kući i vadi poštu iz kaslića, a tamo samo računi. Sjedne on u kuhinju, otvori pivo i počne slagati račune, pa odjednom opsuje: - Fato, bona, jeb'o ga ja, potroš'la… više »

skrolaj na vrh