Fun
VIC DANA

Zašto je Mujo nesposoban

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Fata se vraća kući s posla, kad tamo Mujo sjedi u dnevnoj s pivom i gleda televiziju. Fata ga zbunjeno pogleda: - Š'a radiš ti kući, što nis' na poslu? Mujo slegne… više »

VIC DANA

Mujo i želje

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Mujo i Fata sjede pred televizorom i mijenjaju programe od dosade, pa Fata nakon nekog vremena upita: - Mujo, bolan, kad bi ja mogla bit' bilo što na svijetu, šta b' ti da… više »

VIC DANA

Mali Mujica i demokracija

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Mali Mujica nemiran na satu povijesti, pa ga učitelj digne: - Muj'ce, de ti nama rec' šta je to demokracija? Mujica uzdahne: - Ovaaj... to vam je kad dve budale imaju veće pravo od… više »

VIC DANA

Fata na zadnjem ispitu

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Fata upisala fakultet i sve polaže u roku, pa joj tako ostane samo zadnji ispit. Sredi se ona do kraja - štikle, mrežaste čarape, minjak, duboki dekolte - i ode na konzultacije… više »

VIC DANA

Mujo se razvodi

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Mujo i Fata jedva se dogegali do općine i drhtećim glasom upitaju službenika gdje se mogu prijaviti za razvod braka. Ovaj ih zbunjeno pogleda, zatraži osobne i upita: - Dobro, bolan, pa… više »

VIC DANA

Mujo i zagonetke

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Mujo i Haso se zarakijali u kafani i nakon nekog vremena, već lagano pijani, počnu jedan drugome postavljati zagonetke, pa će Mujo: - Haso, bolan, znaš li ti šta je bilo prije -… više »

VIC DANA

Plavuša i naočale

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Plavuša ulazi u trgovinu, malo razgleda i upita prodavača: - Imate li naočale? Ovaj je pogleda zbunjeno: - Za sunce? Plavuša odmahne glavom: - Ma neee, za mene! više »

VIC DANA

Zašto je Mujo na sudu

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Mujo se nađe u sudnici gdje ga je dovela policija nakon hapšenja tijekom neuspješne pljačke, pa ga sudac upita: - Znate l' zašto ste ovdje? Mujo uzdahne: - Zbog bolova...… više »

VIC DANA

Mujo i erekcija

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Mujo dođe kod doktora i zavapi već s vrata: - Doktore, pomagaj, imam problema u seksu... Doktor ga pogleda preko naočala: - Kak'ih problema, Mujo? Mujo uzdahne: - Ne diže m' se na Fatu...… više »

VIC DANA

Vicevi za 1. svibnja

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Mujo i Haso sjede u kafani i razgovaraju o tome kako bi bilo dobro otići na more par dana na odmor. Haso se lupi po čelu i reče: - Mujo, bolan, skoro će prvi maj, mogli bi tada, imamo dva… više »

VIC DANA

Mujo pred vrtićem

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Mujo poslije posla krene po malog Mujicu u vrtić kako mu je Fata naredila i nakon kraćeg lutanja uspije pronaći vrtić, uđe unutra i zbunjeno se okreće. Ugleda ga teta i upita: - Ooo, dobar… više »

VIC DANA

Mali Mujica i novi poštar

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Mali Mujica otvara vrata nakon što začuje zvonjavu, kad tamo novi poštar. Poštar se zablenuo u Mujicu - cigara u ustima, viski u ruci i Playboy pod rukom, pa ga upita: -… više »

VIC DANA

Mujo i djeca

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Mujo šeta čaršijom i naleti na Hasu, starog jarana iz srednje škole Hasu kojeg nije vidio 25 godina, pa oni zasjednu u kafanu i krenu redati rakijice. Nakon što je… više »

VIC DANA

Fata dobila novi posao

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Fata na čaršiji naleti na jaranicu Habibu pa odu na kaficu, a nakon što su sjele Habiba je upita: - Fato, bona, čula sam da s' dob'la novi pos'o, kak'i je to? Fata slegne… više »

VIC DANA

Mujo i antiviagra

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Mujo sav zadihan uleti u apoteku i dobaci apotekaru: - Imate l' antiviagru? Apotekar ga zbunjeno pogled: - Ovaaaj... nema toga, a šta će ti? Mujo slegne ramenima: - A umro stari Ibro,… više »

skrolaj na vrh