Fun
VIC DANA

Fata u šetnji

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Fata uzela malu Habibu i otišla u šetnju čaršijom. Idu one tako, kad na sve strane zaljubljeni parovi koji se drže za ruke i ljube, pa mala Habiba upita: - Mamo, mamo,… više »

VIC DANA

Mujo na crvenom

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Mujo krenuo kući iz kafane, pa kako je bilo već kasno nagazio na gas i proletio kroz crveno na jednom semaforu. Nakon stotinjak metara na cesti stoji policajac i lizaljkom zaustavi Muju: -… više »

VIC DANA

Plavuša u pizzeriji

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Plavuša ogladnila pa svratila u obližnju pizzeriju, naručila jednu miješanu za van i sjela na kavu dok se pizza ne ispeče. Dođe konobar za par minuta i kaže: - Pizza vam je… više »

VIC DANA

Plavuša na kupanju

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Plavuša došla sa sinom na plažu, izvalila se na ručnik i sunča se, a mali se kupa i pliva. Nakon desetak minuta digne se žena koja je ležala blizu nje i poviče: - Muj'ce, ne… više »

VIC DANA

Fata kod psihijatra

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Fata odlučila otići do psihijatra jer mu se događaju čudne stvari, pa kad je legla na kauč, krene objašnjavati: - Doktore, imam problem... meš'čini k'o da su nas dvije u mojoj… više »

VIC DANA

Mali Mujica na plaži

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Mujo odveo familiju na more, pa kad su došli na plažu dotrči do njega mali Mujica za jedno pola sata i počne ga moliti: - Babo, babo, de m' kupi dušek na napuhavanje! Mujo… više »

VIC DANA

Fata na intenzivnoj

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Fata leži na intenzivnoj nakon nesreće, a Mujo čeka nestrpljivo u čekaonici da čuje kako je. Izlazi doktor i govori Muji:  - Mujo... Fata ne izgleda dobro... Mujo slegne ramenima: -… više »

VIC DANA

Mujo pandur u patroli

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Mujo postao pandur i nakon mjesec dana pošalje ga zapovjednik na prvu noćnu smjenu. Dolazi Mujo ujutro u stanicu i podnosi raport zapovjedniku: - Sve je bilo u redu, osim jedne stvari… više »

VIC DANA

Mujo trgovac i novi kupac

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Mujo se zaposlio kao prodavač namještaja i dolazi mu prvog dana kupac, gleda stolove i na kraju ga upita: - Ja b' uz'o pola ovog stola, jel' more? Mujo ga zbunjeno pogleda i ode… više »

VIC DANA

Mujo i vozačka

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Mujo krenuo kući iz kafane i vijuga lagano autom po cesti, kad iza jednog zavoja stoji pandur i zaustavlja ga lizaljkom. Mujo stane i spusti prozor, a pandur službeno kaže: - Vozačku i… više »

VIC DANA

Fata i vibrator

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Fata ostala sama kod kuće, Mujo na putu, pa se odluči poigrati sama sa sobom - uzme vibrator i počne. No, u žaru igre vibrator joj se zaglavi u dupetu i nema druge nego da pozove hitnu.… više »

VIC DANA

Mali Mujica u vlaku

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Mali Mujica krenuo s Fatom u posjetu njenoj sestri u Tuzlu vlakom, pa nakon što su sjeli u kupe, mali Mujica počne imitirati tipa koji sjedi preko puta njih. Tip nakon nekog vremena… više »

VIC DANA

Mujo se nabacuje Fati

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Mujo zasjeo u kafanu i reda rakijice jednu za drugom, kad mu za oko zapne Fata koja sjedi za šankom, pijucka koktel i gleda tursku sapunicu na televizoru iznad šanka.  Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i građevinska dozvola

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Mujo odlučio dograditi kuću zbog djece, pa krenu izvaditi građevinsku dozvolu. Nakon par godina obijanja šaltera, napokon dobije zadnje papire i službenik mu kaže: - Evo, jarane, sve… više »

VIC DANA

Mali Mujica u pekari

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Mali Mujica dolazi u pekaru na čaršiji po kruh i gleda on u vitrinu, gleda pa upita gazdu: - Jel', bolan, a što s' vam i kruv i pec'va 'vako stari i smežurani? Gazda mu klepi… više »

skrolaj na vrh