Fun
VIC DANA

Mujo i novi zet

objavljeno prije 3 mjeseca i 23 dana

Mujo ulazi u kafanu sav sretan i odmah viče: - Konobar, runda za sve, 'ćer m' se udaje! Raja se oduševila, svi mu čestitaju, pa nakon par rakija upita ga Haso: - Dobro je, bolan,… više »

VIC DANA

Mujo kod kardiologa

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Mujo došao na pregled kod kardiologa i nakon što ga je ovaj pregledao, uzme sve nalaze i zavrti glavom: - Gospod'ne, vama treba hitna operacija srca...  Mujo uzdahne, a… više »

VIC DANA

Mujo i novi iPhone

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Mujo došao u kafanu i pred sebe na stol ponosno stavi novi telefon, pa ga Haso upita: - Mujo, bolan, jel' ti to novi telefon? Mujo ponosno klimne: - Jest', vala, novi ajfon! Haso ga… više »

VIC DANA

Mujo i gledanje u kavu

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Mujo i Haso sjeli na jutarnju kavu i nakon što je Mujo popio svoju, počne on vrtiti šalicu i gledati u nju, pa ga Haso upita: - Mujo, bolan, jel' ti gledaš u… više »

VIC DANA

Mujo mladi tata

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Mujo šeće čaršijom sa sinovima, a oni k'o Daltoni - četvorica, jedan drugom do uha kad iza ugla naleti Haso, Mujin jaran iz osnovne škole. Pozdrave se oni srdačno, pa će… više »

VIC DANA

Mujo na zavodu za zapošljavanje

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Mujo se došao prijaviti na zavod za zapošljavanje, pa ga službenica pita podatke, i kad su došli do zanimanja, Mujo ispali: - Pomoćni bagerist'! Službenica se zbuni: -… više »

VIC DANA

Fata u autobusu

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Fata izlazi iz autobusa, a prvi je prolaznik zbunjeno pogleda i upozori: - Ženska glavo, ispala t' sisa, de se pokrij! Fata užasnuto pogleda, spremi sisu i vikne: - Ostalo m' dijete u busu! više »

VIC DANA

Mujo i sportska karijera

objavljeno prije 4 mjeseca

Mujo zaredao rakijama u kafani i nakon par komada krene njegova standardna priča: - Znaš l' ti, jarane, da sam ja mog'o igrat za reprezentaciju u fudbalu da m' onaj kreten iz Želje… više »

VIC DANA

Mujo naručuje pivo

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Mujo ulazi u kafanu na čaršiji, već lagano pod gasom i pita konobara: - Konobar, ima'l' piva? Konobar klimne, a Mujo pita dalje: - Jel' t' 'ladno? Konobar opet klimne, pa Mujo naruči:… više »

VIC DANA

Mujo i njegov seksualni život

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu i nižu rakijice, pa im se lagano razveže i jezik. Krenuli oni s nogometom, pa završili, naravno - na seksu.  Pita Haso Muju: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Fata na intenzivnoj njezi

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Fata završila na odjelu intenzivne njege nakon operacije, a Mujo čeka vijesti u čekaonici, pa odmah zaskoči doktora koji izlazi: - Doktore, kako je Fata Doktor zavrti glavom: - Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin sprovod

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo krenuo na čaršiju nakon Fatinog sprovoda, zamišljen i zdvojan, kad najednom s krova kuće padne cigla njemu ravno pred noge - promašila ga za centimetar. Mujo pogleda… više »

VIC DANA

Mali Mujica i cura

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Mali Mujica doveo kući tri cure i predstavi ih Fati koja ih ispod oka gleda s kauča: - Mamo, ovo su Habiba, Mersiha i Suada! Fata ih gleda, gleda i bez riječi ode u kuhinju, a Mujica ode za… više »

HE HE

Danas je Svjetski dan emojija

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Svjetski dan emojija obilježava se upravo danas, 17. srpnja, a ova gomila šarenih simbola koji se koriste u komunikaciji putem interneta i pametnih telefona ima sve veću ulogu u… više »

JEDVA ČEKAMO!

Disney gradi Westworld za ljubitelje Star Warsa?

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Westworld, ali za ljubitelje Star Warsa najavio je na D23 Expo predsjednik Walt Disney Parks i Resorts Bob Chapek, a hotel bi prema planovima trebao da se gradi tokom 2019. godine. Chapek je… više »

skrolaj na vrh