Fun
VIC DANA

Mujo i Nova godina

objavljeno prije 3 mjeseca i 24 dana

Mujo i Haso zasjeli u kafanu na Staru godinu u kafani i rakijaju. Nakon prve litre Haso upita Muju: - Mujo, jarane, šta je teb' draže, seks ili Nova god'na? Mujo ga mutno pogleda i… više »

VIC DANA

Plavuša i majčinstvo

objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana

Plavuša šeće bebu gradom u kolicima i naleti na prijateljicu, pa sjednu one kavu. Frendica je upita kako je to biti majka, a plavuša se požali: - Nije ti to danas lako,… više »

VIC DANA

Mujo i hodža

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Mujo otišao kod hodže po savjet, pa mu već s vrata jadikuje: - Pomagaj, bolan, ona moja Fata 'oće da me otruje! Hodža ga odmjeri od glave do pete: - Ne budali, Mujo, Fata t' je žena… više »

VIC DANA

Mujo i poziranje

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Mujo smislio novi ulet za komade, pa ga odluči isprobati u kafani na Fati. Priđe on njoj sa širokim smiješkkom: - Fato, bona, 'o'š mi pozirat'? Fata se zacrveni: - Jel'… više »

VIC DANA

Mujo i mali Mujica u rodilištu

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Mujo čeka u rodilištu da Fata rodi i napokon izađe sestra sa zamotanim djetetom: - Ćestitam, dob'li ste sina! Mujo poludi od sreće, zgrabi dijete i mazi ga, pa ponosno kaže: - Vid',… više »

VIC DANA

Mujo i cijene cigara

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Mujo sjedi u dnevnoj, gleda televiziju uz pivo i cigarete, a u sobi dima k'o u priči - može se nožem rezati. Ulazi mali Mujica, rezignirano razmaše dim oko sebe i upita Muju: - Babo,… više »

ZNANOST?!

Djed Božićnjak nije sa Sjevernog pola

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Znanstvenici sa švedskog Sveučilišta Lund satelitskim snimkama pokušali su pronaći centralno mjesto Zemlje. Analizirajući kretanja ljudi po cijelom svijetu, kao i prateći… više »

VIC DANA

Mujo Djed Mraz

objavljeno prije 4 mjeseca

Mujo sjedi pred kafanom obučen kao Djed Mraz i nateže polupraznu bocu, kad naleti Haso i prijekorno ga pogleda: - Mujo, bolan, šta radiš to? Mujo odmahne rukom: - Bjež', bolan,… više »

FUN

Najbolje božićne SMS čestitke

objavljeno prije 4 mjeseca

Božićne čestitke zadnjih godina više nisu ono što su nekad bile - sjetite se kad ste zadnji put napisali neku i poslali je poštom? Sve više je onih koji… više »

VIC DANA

Mali Mujica i božićna želja

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Mali Mujica čuo da neka djeca za Božić dobivaju poklone od Djeda Mraza koji ispunjava njihove želje, pa odlučio i on napisati pismo tom tipu. Sjedne on i nakon par minuta uspije sročiti… više »

VIC DANA

Fata i nagradna igra

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Fata kuha ručak i sluša radio, kad počne nagradna igra i ona se odluči javiti da proba nešto osvojiti. Dobije ona vezu, pa je voditelj upita:  - Evo pitanja ... kako se… više »

VIC DANA

Mujo i zbunjeni pandur

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Mujo se napio k'o majka s jaranima u kafani i nakon što je isteturao van, legne na parkingu i zaspe. Nakon pola sata naleti pandur i budi ga: - Diž' se, čovječe, šta… više »

VIC DANA

Mujo na bazenu

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo ulazi sav ljut u birtiju i drmne duplu ljutu na eks, pa uzme drugu i sjedne do Hase koji ga odmah upita: - Š'a je, bolan, š'a s' se tako raspizdio? Mujo odmahne: - Ma… više »

VIC DANA

Mujo i Haso na rakiji

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Mujo i Haso zasjeli s jaranima u kafani i pravo se zarakijali, pa će nakon nekog vremena Haso uplašene face: - Mujo, jarane ... kladim se da nesreća ne dolazi sama ... Mujo ga pogleda… više »

RIJEŠITE!

Mozgalica za kraj radnog vremena

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Ova mozgalica nema puno veze s onime što ste učili iz matematike u školi. Radi se o pokazatelju koliko ste dobri u logičnom razmišljanju. Mnogi nisu pronašli… više »

skrolaj na vrh