Fun
VIC DANA

Mujo i James Bond

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Mujo sjedi u kafani na čaršiji i pijucka rakijicu, kad uđe pravi gentleman - visok, zgodan, odlično odijelo, sjajne cipele.... Sjedne tip kraj Muje, donese mu konobar piće, pa on… više »

VIC DANA

Zašto je plavuša pala na vozačkom

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Plavuša otišla na kavu s frendicom (plavušom, naravno) i čim su sjele odmah se požali: - Draga, tresnula sam na vozačkom... Druga je zabrinuto upita: - Pa kako, draga… više »

VIC DANA

Mujo na satu u večernjoj školi

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Mujo upisao večernju školu i na prvom satu izvede njega profesor na ploču i kaže: - Mujo, de nam nacrtaj jednu jab'ku! Mujo ga pogleda ispod oka: - Kakvu 'oš, kiselu il' slatku? više »

VIC DANA

Mujo i Fatina trudnoća

objavljeno prije 4 mjeseca

Mujo odveo Fatu doktoru jer mu se već danima tuži da se čudno osjeća, pa ovaj napravi cijelo čudo testova i pregleda da bi na kraju pozvao Muju na stranu: - Sl'šaj, Mujo, sve je u redu… više »

VIC DANA

Mali Mujica i test iz matematike

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Mali Mujica se dosađuje na satu matematike jer ništa ne konta učiteljicu, pa mu skoro srce stane kad ova na kraju sata kaže: - Djeco, sutra je test iz matemat'ke, 'ko ne dođe… više »

VIC DANA

Kako je Mujo otkrio da ga Fata vara

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Mujo sjedi u kafani, niže rakije jednu za drugom i kad se već pravo zapio sjedne do njega Haso i upita ga: - Jarane, bolan, šta s' to događa, piješ već treći dan za redom i sve… više »

VIC DANA

Mujo i čvoruga na glavi

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Mujo svratio do Hase na rakijicu, a Haso odmah s vrata primjeti golemu čvorugu na njegovoj glavi, pa ga upita: - Vozdra, jarane... š'a t' je to na glavi? Mujo slegne ramenima: - A,… više »

VIC DANA

Mujo i seksualne igrice

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo sjedi u kafani s Hasom i lagano rakija, pa ga Haso upita nakon par ljutih: - Nego, jarane, kako t' je Fata, kako brak, ima l' još žara u krevetu? Mujo uzdahne: - A nađe se ...… više »

VIC DANA

Mali Mujica i pijani Mujo

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Mujo vijuga čaršijom, a za njim trčkara mali Mujica i odjednom ga upita: - Babo, babo, a šta je to pijanac? Mujo stane i pokaže prema naprijed: - Eeee, Muj'ce, vidiš one… više »

VIC DANA

Kako guzi majstor Mujo

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Mujo ulovio novu žensku, doveo je kući i guzi je guzi.., a ona vrišti dahće viče: - To, to, bravo majstore ! ... Traje to dva, tri dana, pa kad je Mujo skočio do trafike po cigare i… više »

VIC DANA

Mujo i Fatin stari

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo i Fata se zabavljali duže vrijeme, pa se jedan dan Mujo okuraži, sredi i pokuca na vrata njezine kuće. Otvori mu Fatin stari, pa ga onako fino obučenog odvede u dnevnu sobu, sjedne i… više »

VIC DANA

Mujo na gradilištu

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mujo se zaposlio na gradilištu i prvi dan pred kraj radnog vremena naleti na predradnika koji zavapi čim ga vidi: - Mujo, bolan, pa đe s' ti, tražim te cijeli dan?! Mujo slegne… više »

EH, DA ...

Zatvara se Ringlig Bros, jedan od najpoznatijih cirkusa

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Slavni američki cirkus Ringling Bros zatvara se nakon 146 godina zbog slabe prodaje karata, objavio je u nedjelju producent Feld Entertainment. Posljednji nastup bit će u svibnju, rekao je… više »

VIC DANA

Mujo na putu

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mujo i Haso sreli se na jednom pariškom trgu pa sjeli na kavu. Nakon što je konobar donio pića, Haso reče: - Ja doš'o poslom u Pariz, a ti? Mujo nehajno odvrati: - E,… više »

VIC DANA

Mujo i lijekovi

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo se vraća kući od doktora i sretne Hasu na čaršiji, a ovaj ga izgrli i pozove: - 'Ajmo kod mene na rakijicu! Mujo tužno uzdahne: - Ne mogu, jarane, pijem lijekove ... Haso ga… više »

skrolaj na vrh