Fun
VIC DANA

Mujo i prvi seks s Fatom

objavljeno prije 3 mjeseca i 28 dana

Mujo se mjesecima trudio odvući Fatu u krevet i napokon mu jedne večeri uspije dobiti je u svoj stan. Malo se mazili, pa se on krene skidati i na kraju svuče i gaće. Fata razrogači oči i… više »

VIC DANA

Mujo i prometna nesreća

objavljeno prije 3 mjeseca i 29 dana

Mujo napravio sudar i nakon uviđaja panduri ga odvedu sucu istrage. Ovaj lista papire, vrti glavom i upita ga: - Sl'šaj, bolan, men' tu nešto nije jasno... tu piše da s'… više »

VIC DANA

Plavuša upecala zlatnu ribicu

objavljeno prije 4 mjeseca

Plavuša odlučila otići na pecanje i čim je zabacila udicu, ulovi zlatnu ribicu. Naravno, zlatna ribica se odmah pokuša izvući: - Daj me pusti, ispunit ću ti tri želje!… više »

VIC DANA

Fata u vlaku

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Fata krenula majci u Zenicu vlakom, pa tek što je ušla u njega nestane joj torbica. Fata istrči na peron, pronađe pandura i sva mu zadihana kaže: - 'Alo, bolan, samo što… više »

VIC DANA

Mujo, Haso i pomicanje sata

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Mujo sjedi u kafani s tužnim izrazom lica, pa Haso sjedne do njega i upita: - Jarane, š'a je bilo, š'a s' pokis'o? Mujo odmahe rukom: - Ma bjež' bolan, ubi me ovo pom'canje… više »

VIC DANA

Mujo pandur u uredu

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Mujo pandur dobio prekomandu u kancelariju i sjedne on tako prvoga dana za svoj stol, slaže papire kad netko pokuca na vrata.. - 'Ko je? Začuje se glas: - Ja sam! Mujo se preplaši i… više »

VIC DANA

Mujo, Fata i igranje uloga

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Mujo sjedi u kafani sav ozaren i pijucka rakijicu, pa dođe Haso i upita ga: - Jarane, š'a se tako smješkaš, mora da s' jebav'o...? Mujo klimne: - A sl'šaj, Fata i… više »

VIC DANA

Mujo i vjenčanje iz ljubavi

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Mujo i Fata se napokon vjenčali i na piru se Fata pravo uneredila, tako da ju je Mujo odnio u hotelsku sobu. Budi se ona ujutro, glava k'o balon, a Mujo sjedi za stolom u vjenčanom odijelu i… više »

VIC DANA

Mujo i nove vijesti

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Mujo poslije posla svratio u kafanu kraj kuće na rakijicu, pa stane na šank kraj Hase koji ga pogleda, uzdahne i ispali: - Mujo, bolan, imam neke vijesti za tebe... i dobru i… više »

VIC DANA

Mujo i političari

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo zasjeo za šank i krenuo po rakijicama, gledajući usput televiziju na zidu, pa nakon par kratkih vikne konobaru: - De bolan, makni ove polit'čare, stavi nešto drugo! Konobar… više »

VIC DANA

Mujo i pecanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mujo sjedi na obali rijeke i peca, kad naleti Haso i stane kraj njega. Nakon desetak minuta Haso upita: - Jel', jarane, jel' dugo pecaš? Mujo promumlja: - A evo, već deset god'na...… više »

VIC DANA

Mujo i nove poze u seksu

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mujo guzi Fatu, sav se uznojio, kad će ona odjednom: - Mujo, bolan, 'ajmo promijenit' pozu, 'oću ja malo bit' gore! Mujo se složi, legne na leđa i Fata ga zajaše, pa nakon pola minute… više »

MA DA?!

5 sumanutih stvari u orbiti oko Zemlje

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Svemirsko smeće proizvodimo jednako uspješno kao i ono zemaljsko - u orbiti oko našeg planeta kruže tisuće ostataka raznoraznih letjelica koje smo lansirali, a kojima je istekao… više »

VIC DANA

Mujo direktor na sekretarici

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mujo dogurao do direktorskog mjesta, pa namjestio da dobije mladu i zgodnu sekretaricu. Kupuje on njoj poklone i cvijeće svaki dan, i nakon par dana nagovori je da ostanu duže na poslu. Ona… više »

VIC DANA

Fata i salon ljepote

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mujo došao kući s posla, a Fate još nema. Sjedne on u dnevnu s pivom, a Fate i dalje nema... Popio on tako već pola gajbe, kad Fata dolazi tek navečer s posla. Mujo je pogleda… više »

skrolaj na vrh