Glazba nema prethodne stranice
NAJAVE

The Beates Revival Band 16. prosinca u klubu Sax!

objavljeno prije 4 sata i 18 minuta

Nastupi The Beatles Revival Banda u kultnom zagrebačkom klubu SAX! sada već postaju tradicija, a ovogodišnji susret zagrebačke publike i jednog od najdugovječnijih europskih tribute… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 7 sati i 17 minuta

Buzz (18h) Advent @Buzz Čudna šuma Bolesne Braće (19h) Čudna šuma Bolesne Braće K.D. Vatroslava Lisinskog (19.30h, 140/190 kn) Josipa Lisac - koncert posvećen Karlu… više »

NAJAVE

Vintage Industrial i Muzika.hr 3.1.2018. spremaju pregled naj glazbe u 2017. godini

objavljeno prije 22 sata i 46 minuta

Godina samo što nije prošla, a na Muzika.hr traju zadnje bitke u kojima redakcija pokušava izabrati najbolje od najboljeg. Oni koji prežive ovu neizvjesnu bitku dopuzat… više »

NAJAVE

General Woo s bendom stiže u Vintage Industrial 11.1.2018

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

General Woo se vraća u Vintage Industrial 11. siječnja 2018. te sa sobom dovodi svoj bend Funkstere! Ne propustite najbolje od hrvatskog hip hopa u izvedbi Wooa & Funkstera! Ovo nije samo… više »

NAJAVE

Letu Štuke nakon tri godine u Zagrebu na rođendanu Vintage Industriala

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Trećeg dana proslave 5. rođendana Vintage Industriala, nakon duže pauze i zadnje svirke u Savskoj 160, vraća se legendarni sarajevski bend LETU ŠTUKE, koji su nedavno izbacili i novi… više »

NAJAVE

Vintage 5 dana slavi 5. rođendan s 5 odličnih koncertnih dana od 12. do 16. prosinca

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Vintage Industrial od 12. do 16. prosinca slavi 5. rođendan i to sa odličnih 5 koncertnih dana! 5 dana koncerata za 5. rođendan! 5 brzih godina je prošlo u Savskoj 160, a prošlo… više »

S PRAVOM!

Sea Star izglasan među najbolje festivale Europe!

objavljeno prije 5 dana

Na službenom izboru za najbolje festivale u Europi (European Festival Awards) na kojem sudjeluje preko 350 festivala iz 35 zemalja s cijelog europskog kontinenta, umaški Sea Star… više »

NAJAVE

Legendarni panksi GBH u utorak 12.12. otvaraju 5 dana proslave u Vintage Industrialu

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Već je 5 godina prošlo od kad smo otvorili vrata Savske 160, kroz koju je protutnjala hrpetina umjetnika, glazbenika, turista, gostiju svakodnevnih i putnika nenamjernika... Zato smo… više »

COOL!

Glazbena čarolija na Europskom trgu uz Igora Geržinu i Ivanu Kindl

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

U sklopu zagrebačkog Adventa sinoć je na Europskom trgu nastupio naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina te započeo seriju od pet koncerata prigodnog naziva "Saxmas Fairytale".… više »

FESTIVALI

Zaključen lineup treće Brijačnice

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Treće izdanje festivala Brijačnica ponovno nudi najjača imena rock scene, a već objavljenom lineupu kojeg čine Partibrejkers, M.O.R.T., Artan Lili, She Loves Pablo i The Miceks pridružuje se… više »

NAJAVE

Ove subote u VIB stiže princ tame Nick Cave u izvedbi beogradskih Cave Dogsa

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Princ tame Nick Cave i njegovi The Bad Seedsi u verziji beogradskih Cave Dogsa stižu u subotu 9. prosinca u Savsku 160. Zašto ne bi uveselili sebe i svoje društvo odličnim… više »

NAJAVE

Body Count u Zagrebu - Tvornica kulture, 19. lipnja 2018

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Pioniri crossovera i jedan od najvećih bandova koji je spajao hip hop i metal, mitski Body Count iz Los Angelesa, dolaze u Tvornicu kulture 19. lipnja 2018. na svoj prvi hrvatski koncert… više »

NAJAVE

Ovu subotu u Saxu: 30 godina albuma „The Joshua Tree“ grupe U2

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Jedan on najpopularnijih i po mnogima najvažnijih rock albuma svih vremena, album „The Joshua Tree" planetarno poznatih irskih rokera, grupe U2 ove je godine napunio okruglih 30 godina… više »

NAJAVE

Brkovi u Domu sportova 20. listopada

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Tri i pol godine nakon rasprodanog koncerta grupa Brkovi se vraća u Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova, u subotu, 20. listopada 2018. Taj koncert u ožujku 2015. upisao je Brkove na… više »

NAJAVE

Vraća se genijalni Bebe Na Vole u pratnji Mind Itchesa u Vintage Industrial

objavljeno prije 8 dana

Nakon nešto manje od godinu dana, u Vintage Industrial vraća se Bebe na Vole u četvrtak 7. prosinca na svom solo koncertu u Savskoj 160. Bebe Na Vole jedna je od najprepoznatljivijih… više »

skrolaj na vrh