Glazba
NAJAVE

Marko Ramljak Band – promocija albuma u klubu Sax!

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Album "Mindset Live" nastao je nakon niza koncertnih promocija studijskog albuma "Mindset" (2015.). Glazba na albumu je u potpunosti autorski rad violiniste Marka Ramljaka i stilski je… više »

FESTIVALI

Sea Star Festival - Početak prodaje jednodnevnih ulaznica

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Nakon mnogobrojnih upita za jednodnevnim ulaznicama Sea Star Festival najavljuje skori početak njihove prodaje. Ograničen broj dnevnih ulaznica po izuzetnoj cijeni od 149 kn u ponudi će biti… više »

NAJAVE

Dubioza Kolektiv u Domu sportova 17. studenog

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Još se pamti nevjerojatan hype uoči Dubiozinog koncerta 2013. godine, kada su pred unaprijed rasprodanim Domom sportova održali najspektakularniji koncert te jeseni u gradu. Bend je do… više »

NAJAVE

Treći Zagreb Guitar Festival

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Zagreb Guitar Festival mestacija je koja okuplja ljubitelje dobre glazbe, klasične i jazz gitariste, studente, učenika i profesore gitare. O ugledu zagrebačke gitarističke škole… više »

NAJAVE

Jastreb u KSET-u u 14. travnja

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Okultno - distopijska grupa Jastreb vraća se u KSET. Potjera za zlatnim kaležom zvuka tako se nastavlja pod okriljem Zavoda za eksperimentalni zvuk, a uz mračne evergreenove, publici će se na… više »

NAJAVE

MoDem i Illectricity predstavljaju prvi R/VERSE Festival na Mrežnici

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Tim koji stoji iza organizacije festivala MoDem i Illectricity, pokreće potpuno novi projekt. Premijerno izdanje R/VERSE festivala održat će se od 23. do 25. lipnja uz prekrasnu rijeku… više »

KONCERTI

Antenat slavi 20 godina u Tvornici kulture 7. travnja

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Možda i jedna od najljepših zagrebačkih glazbenih priča je ona o Antenatu, priča o petorici prijatelja koji sviraju zajedno od osnovnoškolskih dana. Odrastali su uz bend koji je… više »

NAJAVE

Alexander Nut i Mr Thing u The Garden Brewery 24. ožujka

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Alexander Nut, jedan od najutjecajnijih DJ-eva u UK-u, i Mr Thing, sjajan hip-hop DJ i turntablist dolaze u zagrebačku The Garden Brewery u petak 24. ožujka. Za pultom će im se priključiti… više »

INMUSIC 2017

Kel Assouf dolaze na OTP World stage INmusica #12

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Kel Assouf okupili su se 2006. godine u Bruxellesu oko nigerijskog glazbenika Anana Harouna. Nakon objavljivanja debitantskog albuma Tin Hinane 2010. godine, Anana je započeo… više »

NAJAVE

Otočka groznica 11. ožujka u klubu Sax!

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Nakon rasprodana dva koncerta u sklopu slavljeničke XVIII. sezone kluba Sax!, Ljetno kino će 11. ožujka zagrebačkoj publici ponovno priuštiti glazbeni tulum kakav samo oni znaju… više »

FESTIVALI

Predstavljen Festival Crna ovca 2017

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Crna ovca - festival janjetine, individualizma, kreativnosti, otočne baštine, popularne kulture i sporta, ove se godine vraća u svoj zavičaj, u Bašku na otok… više »

FESTIVALI

Na 4. SuperUho dolaze Buzzcocks i Jessy Lanza

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Devet dana uoči promjene cijena festivalskih i kamp ulaznica za 4. SuperUho, ovaj glazbeno najizazovniji ljetni festival na Jadranu objavljuje dva nova imena koja dodatno obogaćuju ionako… više »

NAJAVE

The Killers na nultom danu Exit Festivala!

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Bit će to novi Get EXITed, specijalni događaj u sklopu kojeg je i Robbie Williams prije dve godine priredio pravi spektakl pred više od 33.000 ljudi na Ušću. "Jedan od najvećih… više »

NAJAVE

The Afghan Whigs u Tvornici kulture 4. lipnja

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

The Afghan Whigs, jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih alter rock bandova posljednjih trideset godina dolaze na svoj premijerni hrvatski nastup 4. lipnja u Tvornicu kulture. Kao… više »

COOL

Najavljeni prvi headlineri Ožujsko glazbene točionice

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Ožujsko glazbena točionica, glazbena platforma koja je svojedobno ugostila samu kremu svjetske i domaće glazbene scene, ove godine ponovno kreće. Na oduševljenje mnogobrojnih gostiju,… više »

skrolaj na vrh