Glazba
NAJAVE

Počinje sjajna nova sezona u Tvornici kulture

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Nova koncertna sezona u zagrebačkoj Tvornici kulture nam dovodi mnoštvo rado viđenih stranih i domaćih glazbenih imena. Gogol Bordello, My Baby, Milky Chance, Fleet Foxes, Mark… više »

NAJAVE

Tamikrest u Vintage Industrialu 29. listopada

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

U nedjelju, 29. listopada u Vintage Industrial se vraća jedan od najpoznatijih world music bendova - TAMIKREST, pustinjski blueseri iz Malija. Još od kada su Tamikrest izdali prvi… više »

NAJAVE

Rizol, Kaj Cave i Skretničari 6. listopada u Tvornici kulture

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Na pozornicu Tvornice kulture vraća se zagrebački rock bend Rizol, a koncert će se održati u petak, 6. listopada. Rizol se ističe svojim žestokim live nastupima, a prošle su godine… više »

DOĐITE

Radionica zapadnoafričkih ritmova u Centru Cesarec

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Radionica zapadnoafričkih ritmova održava se u Zagrebu punih devet godina zaredom i jedinstvena je prilika za susret s afričkom muzikom koja je temeljena na ritmu.  Za razliku od… više »

NAJAVE

Novi JAZZ program u Vintage Industrialu

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Vintage Industrial predstavlja novi program JAZZ STORY, a otvaranje je palo na mladu, perspektivnu i glasovitu Maju Rivić & Miro Kadoić Trio, koji već 30 godina djeluje u svijetu jazza.… više »

NAJAVE

Sigur Ros započinju europsku turneju

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

Islandski post rock trio Sigur Ros započinje u subotu, 16. rujna, europsku turneju u sklopu koje će po prvi put nastupiti u Zagrebu. Koncertom u mančesterskom O2 Apollu Sigur Ros počinju… više »

NAJAVE

Seine u Tvornici kulture promovira album prvijenac

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Nakon niz odsviranih koncerata u regiji i nekoliko objavljenih singlova, Seine su objavili album prvijenac "Sno sna", najavljen singlom "Svog", a koncertnu promociju albuma bend će imati u… više »

NAJAVE

Dark Side - The Cure Night 16. 9. u Močvari

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

U subotu 16. rujna će se u zagrebačkoj Močvari nakon koncerta zagrebačko-ljubljanske alter rock grupe Analena, koja ovim koncertom slavi svoj dvadeseti rođendan, održati novi Dark Side party.… više »

NAJAVE

Indie-pop senzacija Milky Chance u Tvornici kulture

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Nakon višegodišnje turneje diljem svijeta te nastupa na poznatim festivalima poput Coachelle, Lollapalooze, Reading, Leeds i Exit festivala, popularni dvojac Milky… više »

NAJAVE

Žestoki Battleme promoviraju novi album 13. listopada u Tvornici

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Američki rockeri iz Austina čije pjesme su korištene u seriji "Sinovi anarhije", bend Battleme, po drugi put stiže u Zagreb. Koncert će se održati u petak, 13. listopada u zagrebačkoj… više »

NAJAVE

Otvorenje 19. sezone u klubu Sax!

objavljeno prije 12 dana i 16 sati

I u novoj sezoni klub će nastaviti kontinuiranu prezentaciju hrvatskog glazbenog stvaralaštva kroz tematske programe koji se odvijaju tijekom tjedna, pa će tako i ove godine ljubitelji… više »

NAJAVE

Rockabilly Showdown - početak nove sezone - 16. rujna - Vintage Industrial

objavljeno prije 12 dana i 20 sati

Nakon zanemarive pauze, u Vintage Industrial se vraća najpopularniji rockabilly program u Zagrebu. ROCKABILLY SHOWDOWN dovodi talijanski bend PETE AND THE SHINE BRIGHTS i zagrebačku im… više »

NAJAVE

Mnogi Drugi promoviraju album prvijenac u Tvornici kulture

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Zagrebački Mnogi Drugi nakon skoro tri godine od početka snimanja i nekoliko predstavljenih singlova objavljuju album prvijenac 22. rujna, a koncertna promocija albuma će biti u Tvornici… više »

NAJAVE

Zatvaranje Ljetnog vrta - Domagoj Šimek - 14. rujna - Vintage Industrial

objavljeno prije 13 dana i 16 sati

Za sam kraj ljeta ostavili smo šećer, šlag, jagode i maline. Zatvaranje Ljetnog vrta u četvrtak 14. rujna, zapalo je Domagoja Šimeka, pjevača bendova She… više »

POŽURITE

Tram 11 - zadnjih 1000 ulaznica

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Tram 11 - General Woo i Target nastupit će 11. studenog u Velikoj dvorani Doma sportova. Njihov prvi nastup nakon 14 godina pauze prvotno je najavljen u manjoj dvorani, ali je njezin… više »

skrolaj na vrh