Glazba
NAJAVE

Kanda Kodža i Nebojša 25. studenog u Tvornici kulture

objavljeno prije 17 dana i 16 sati

Beogradska petorka Kanda, Kodža i Nebojša stiže u Tvornicu kulture 25. studenog na krilima još uvijek aktualnog albuma "Uživo!" kojeg su objavili u ožujku ove godine. Album… više »

NAJAVE

Seven That Spells u Tvornici kulture 22. prosinca

objavljeno prije 17 dana i 19 sati

Zagrebački Seven That Spells nastupom u Tvornici kulture 22. prosinca zatvorit će klubu iz Šubićeve koncertni kalendar za 2017. godinu. Seveni rijetko nastupaju u Zagrebu, ali… više »

NAJAVE

GHOSTPOET u Zagrebu - koncert koji ne smijete propustiti

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Ghostpoet je osebujan i originalan glazbenik koji žanrovski izlazi izvan svih okvira. Jedno je od najsvježijih imena glazbene scene danas, prepoznatljiv po posebnom baritonskom vokalu i… više »

NAJAVE

Jonathan dva dana za redom u SAX!u

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

Riječka grupa Jonathan nastupit će dva dana, 17. i 18. studenog, u zagrebačkom klubu Sax. Jonathan - «Heaven» U Sax se, na dvodnevnu rezidenciju, Jonathan vraćaju neposredno prije… više »

NAJAVE

Četvrta sezona Karlovačko RockOffa ovu subotu stiže na Harteru!

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

Četvrta sezona festivala Karlovačko RockOff 2017. započinje u subotu, 30. rujna velikim koncertom u riječkoj Harteri. Riječ je o prvom koncertu ovogodišnjeg izdanja festivala… više »

NAJAVE

The Doors Real Tribute u Vintage Industrial Baru 30. rujna

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

U subotu 30. rujna, stiže THE DOORS REAL TRIBUTE u Savsku 160, koji će odati počast The Lizzard Kingu - Jimu Morrisonu i The Doorsima svirajući presjek karijere jednog od najvećih rock… više »

NAPOKON!

Dino Dvornik dobiva skulpturu u Tematskom parku Rock'n'Rolla

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Tematski park Rock'n'Rolla u Hatzovoj ulici u Zagrebu ovoga petka, 29. rujna, slavi Dinu Dvornika! Skulptura najveće zvijezde i pionira hrvatskog funka Dine Dvornika u tematskome parku… više »

BRAVO!

Tram 11 rasprodao Dom sportova

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Grupa Tram11 rasprodala je Veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova, čak mjesec i pol dana uoči koncerta, Ponovno okupljeni hip hop dvorac time je postao hrvatski izvođač s najbrže… više »

NAJAVE

FREE punk/rock gig u Vintageu 28. rujna

objavljeno prije 20 dana i 12 sati

Vintage Industrial je za četvrtak 28. rujna pripremio britko surfanje uz domaće rokere. Tri odlična, dinamična i koncizna zagrebačka r'n'r benda - THEE MELOMEN, MOJO MEN FROM MARS & TYGER… više »

NAJAVE

Roger Waters u Areni Zagreb 6. svibnja

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Roger Waters - suosnivač legendarnih Pink Floyda i kreativni genij vraća se u zagrebačku Arenu nakon punih sedam godina još jednom oduševiti ljubitelje istinskog, dobrog,… više »

NAJAVE

Pripremite se za najjače „gruvanje“ ikad viđeno uz Zemlju Gruva

objavljeno prije 20 dana i 19 sati

Želite li doživjeti nesvakidašnje gruvanje na jednom mjestu uz bend koji nudi glazbeni žanr kojim dominira crni ritam (afro, neo/soul, reggae, jazz, swing, glazba  60′) u… više »

NAJAVE

10 000 Russos sutra u Vintage Industrialu

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Jedan od najinspirativnijih portugalskih bendova - 10 000 RUSSOS - vraća se u Zagreb 26. rujna u Vintage Industrial Bar u sklopu promocije novog albuma 'Distress Distress', što je… više »

NAJAVE

Čudo u Saxu: Čudnoređe se pridružuje Laki na premijernom koncertu u poznatom zagrebačkom klubu

objavljeno prije 21 dan i 14 sati

Neobični momci iz benda ČudNoReĐe zasvirat će neke od svojih hitova u klubu Sax! u subotu, 30. rujna, a nakon njih će na pozornicu stupiti Elvir Laković Laka sa svojim bendom kojem će to biti… više »

NOVOSTI

Dubioza Kolektiv & Dino Dvornik - "Treba mi zraka"

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Nakon Himne generacije koja je svojim dosegom opravdala riječ „himna" u nazivu, Dubioza kolektiv predstavlja novu pjesmu i spot. Bend vrlo često svojim spotovima, tekstom i glazbom… više »

NAJAVE

Počinje 6. Hrvatsko natjecanje mladih glazbenih umjetnika Papandopulo

objavljeno prije 22 dana i 17 sati

U Zagrebu će se od ponedjeljka 25. rujna do 1. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održati 6. Hrvatsko natjecanje mladih glazbenih… više »

skrolaj na vrh