Glazba
NAJAVE

Zaum i Firebreather u Vintageu

objavljeno prije 24 dana i 12 sati

U srijedu, 25. listopada u Savsku 160 stižu kanadski doomeri ZAUM koji cijeli heavy moment podebljavaju i elektronikom te instrumentima poput sitara, a njima će se priključiti… više »

DIVA

Josipa Lisac na kanadsko-američkoj turneji

objavljeno prije 24 dana i 16 sati

Josipa Lisac održat će krajem rujna kratku američko - kanadsku turneju. Chicago, New York i Toronto tri su stanice na sjevernoameričkom kontinentu koje će posjetiti naša najveća… više »

NAJAVE

Brain Holidays i One Dread - Vintage, 21. listopada

objavljeno prije 24 dana i 18 sati

Vintage Industrial 21. listopada sprema veliki reggae party. BRAIN HOLIDAYS stižu u punom sastavu i naponu snage. Već 17 godina stvaraju autentični reggae, a njihova interpretacija… više »

NAJAVE

Boris Štok u Tvornici kulture 4. studenog

objavljeno prije 25 dana i 12 sati

Boris Štok održati će svoj prvi samostalan zagrebački koncert 4. studenog u Tvornici kulture. Boris Štok - «Ispod kože» Boris Štok solo karijeru je započeo… više »

INMUSIC #13

Queens of the Stone Age prvi headlineri INmusica #13

objavljeno prije 25 dana i 14 sati

Queens Of The Stone Age, prvo su veliko iznenađenje INmusic festivala #13! Nakon izvrsnog „...Like Clockwork", Josh Homme i vrhunska četvorka na INmusic #13 ravno iz kalifornijske… više »

NAJAVE

Birth of Joy prvi put u Tvornici 21. listopada

objavljeno prije 25 dana i 15 sati

Birth of Joy, psihodelični rockeri iz Nizozemskeodržat će koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 21. listopada, u sklopu promocije albuma "Get Well". Birth of Joy su neumorno… više »

POŽURITE

Rasprodane Early Bird ulaznice za Milky Chance

objavljeno prije 25 dana i 16 sati

Prvih sto early-bird ulaznica za zagrebački koncert popularnog dvojca Milky Chance 27. veljače u Tvornici kulturerasprodano je odmah po objavi njihovog dolaska u Hrvatsku, a ulaznice je… više »

NAJAVE

The Black Wizards i domaći IMP iz Belišća danas u Vintage Industrialu

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Opet grebemo po psihodeličnom stoner svijetu! Iz Portugala stiže četverac THE BLACK WIZARDS kojeg na gitari i vokalu predvodi karizmatična Joana, a predstavit će vam najbolje od portugalske… više »

NAJAVE

SOHN - Promjena datuma zagrebačkog koncerta

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

Zagrebačko gostovanje SOHN-a, prvotno planirano za 10. studenog prebačeno je na 5. svibanj 2018. zbog odgode kompletne jesenske turneje. Mjesto koncerta i dalje ostaje Tvornica kulture. SOHN… više »

NAJAVE

Festival Reflektor u Tvornicu vraća moćni trio Triggerfinger

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Miljenici zagrebačke publike, belgijski trio Triggerfinger, vraćaju se ove jeseni u Tvornicu kulture i to u sklopu festivala Reflektor. Koncert će se održati u nedjelju, 5. studenog. Ovi su… više »

NAJAVE

Editors u Tvornici kulture 17. travnja

objavljeno prije 27 dana i 12 sati

Britanska rock petorka Editors vraćaju se u Tvornicu kulture u utorak 17. travnja 2018. u sklopu turneje koja će pratiti novi studijski album. Editors - "Papillon" Bend predvođen… više »

LOVA

Sea Star Festival donio preko 60 milijuna kuna

objavljeno prije 27 dana i 16 sati

Rezultati istraživanja koje je proveo regionalni istraživački centar "TIM" iz Novog Sada, potvrdili su da je premijerno izdanje Sea Star festivala pridonijelo turističkom gospodarstvu… više »

NAJAVE

Program Vintage Industrial Bara za rujan i listopad

objavljeno prije 27 dana i 18 sati

Vintage Industrial nakon tri mjeseca besplatnog programa u Ljetnom vrtu seli u koncertnu dvoranu, koju su za novu sezonu osvježila dva graffiti umjetnika - Chez 186 i Sarme. Uz hrpetinu… više »

NAJAVE

Počinje sjajna nova sezona u Tvornici kulture

objavljeno prije 28 dana i 16 sati

Nova koncertna sezona u zagrebačkoj Tvornici kulture nam dovodi mnoštvo rado viđenih stranih i domaćih glazbenih imena. Gogol Bordello, My Baby, Milky Chance, Fleet Foxes, Mark… više »

NAJAVE

Tamikrest u Vintage Industrialu 29. listopada

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

U nedjelju, 29. listopada u Vintage Industrial se vraća jedan od najpoznatijih world music bendova - TAMIKREST, pustinjski blueseri iz Malija. Još od kada su Tamikrest izdali prvi… više »

skrolaj na vrh