Glazba
NAJAVE

Koncert u vrtu: AUGUSTE 6.7. Vintage ljetni vrt

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Na pozornicu Ljetnog vrta, u četvrtak 6. srpnja, stat će dvije mlade kantautorice, Gordana Marković i Ivana Lulić, uz prateći bend, koje pod imenom Auguste zajednički stvaraju glazbu od 2012.… više »

STIGLO!

DORF i SuperUho objavljuju zajednički glazbeni program!

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Kao što je već poznato, prošle godine započeta suradnja između SuperUha i vinkovačkog festivala glazbenog dokumentarnog filma DORF ove će godine biti okrunjena petodnevnim… više »

SJAJNO!

Fantastičan koncert 2Cellos u Areni Pula

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

U nedjelju je održan dugoočekivani koncert 2CELLOS u pulskoj Areni koji je više od 10 dana prije datuma koncerta bio rasprodan. U Arenu su se slijevale rijeke posjetitelja svih… više »

NAJAVE

Mali Plac + Kviz na otvorenom + MetalDays warm up u Vintageu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

MALI PLAC U VINTAGE LJETNOM VRTU - PONEDJELJAK 3. SRPNJA 2017. FB EVENT Ljetni Mali plac u vrtu Vintage Industrial Bara možete pronaći u ponedjeljak, 03. srpnja od 17 do 21 sati, a u tamo vas… više »

INMUSIC 2018

Otvorena je lista želja za INmusic #13!

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Trinaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 25. - 27. lipnja 2018. godine na već dobro poznatoj lokaciji - Otoku hrvatske mladeži na jezeru Jarun u Zagrebu, a prilikom kreiranja… više »

NAJAVE

Warpaint na jedinom nastupu u regiji - Tvornica kulture, 12. srpnja

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Warpaint, ženski dream pop kvartet iz Los Angelesa, dolazi na premijerni zagrebački nastup u srijedu, 12. srpnja, u Tvornicu kulture. Bit će ovo i jedini koncert u regiji i krugu od 650 km od… više »

NAJAVE

Sunday Hangover + DJ session u Vintage ljetnom vrtu

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Da ne gledate nedjeljom reprize holivudskih blockbustera u privatnim saunama, pozivamo vas da se nedjeljom navečer izvučete van i posjetite oazu mira u Savskoj 160. Posjetite naš… više »

FESTIVALI

Exit i Sea Star obilježavaju 50 godina od Ljeta ljubavi uz nove Viber naljepnice

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjih EXIT Avantura stickera koji su u godinu dana razmjenjeni nevjerojatnih 15 milijuna puta, EXIT i Sea Dance u suradnji s Viberom izdaju novi… više »

YO!

Svježa doza splitskog rapa - Krešo Bengalka predstavlja singl „Šta ćeš?“

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Jedan od osnivača gangsta rap grupe Kiša metaka i kroničar priča s ulice s desetljetnim stažom, Krešo Bengalka, predstavlja singl "Šta ćeš?". Pjesmu prati… više »

DOĐITE

Biljke i svirke 2017 - program koncerata

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Biljke i svirke nam ove godine u Park šumi Tuškanac donose sljedeće koncerte: Četvrtak, 29/06 :: 19-21h VID HRIBAR (glasovir); jazz piano ORIDANO GUITAR TRIO, Orjen Riđanović;… više »

KONCERTI

Ryan Adams po prvi put u regiji

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Ryan Adams, američki kantautor i multitalentirani glazbenik, na premijerni nastup u Hrvatskoj dolazi u Tvornicu kulture, u četvrtak 13. srpnja. Kao posebna gošća nastupit će Karen… više »

NAJAVE

Music Hackathon na SuperUho Festivalu

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Nakon izuzetno uspješnog prvog Music Hackathona u Hrvatskoj, održanog prošle godine u organizaciji Iskona i Muzika.hr, pozivamo te da nam se pridružiš opet, no ovaj put u… više »

FESTIVALI

Killersi donose najveće hitove na Exit

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

The Killers su krenuli na turneju u sklopu koje će u Europi imati tek nekoliko koncerata. Publika Exita našla se na njihovom probranom popisu ovog ljeta, a dobra najava onog što… više »

NAJAVE

JAZZ GARDEN: Franciska Fis & Joe Kaplowitz

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

JAZZ GARDEN dovodi dva vrhunska glazbena imena - samozatajnu divu čarobnog glasa, FRANCISKU FIS i svjetski štovanog klavirista s hrvatskom adresom, JOEA KAPLOWITZA. Franciska Fis je… više »

NOVOSTI

Igor Geržina i Ivana Kindl predstavili novi singl i videospot "Olako"

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Dvoje nagrađivanih glazbenika, najpoznatiji hrvatski saksofonist i jedna od najboljih vokalistica u Hrvatskoj, udružili su snage snimivši dojmljivu pjesmu specifičnog naslova u… više »

skrolaj na vrh