Glazba
NAJAVE

Max Juričić & Ljetno Kino u subotu 14.10. u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Ove subote, 14. listopada Max Juričić & Ljetno Kino spremaju ljetni koncert u Savskoj 160 nakon koje party traje do 5:00 sati ujutro. Ukulele, klarinet, bubanj i… više »

NAJAVE

Objavljen cijeli program festivala Reflektor

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

A Place To Bury Strangers pridružuju se bendu Triggerfinger na koncertu u Tvornici kulture 5. studenog, a u sklopu festivala Reflektor publika će moći uživati u nekoliko koncerata tijekom… više »

NAJAVE

Ansambl Antiphonus spektakularno otvara sezonu

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Antiphonus ugošćuje sopranisticu svjetskog glasa Núriu Rial za kojom luduju top-diskografi i čarobnjaka na lutnji Edina Karamazova. Koncert tria fantastikus zakazan je za utorak… više »

NAJAVE

Sviraj Stare - Marčelo 24. studenog u Vintage Industrial Baru

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Na drugi ovosezonski koncert koncepta Sviraj Stare u Vintage Industrial Bar 24. studenog stiže talentirani srpski glazbenik Marčelo. Setlista sastavljena od pjesama isključivo s prva dva… više »

Drito iz Tvornice 2018.

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

"Drito iz Tvornice", naš najveći zimski hip hop festival, doživjet će svoje treće izdanje 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture. Drito iz Tvornice aftermovie Samo… više »

NAJAVE

Pioniri sludge/doom metala Jucifer ove srijede u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Zagrebačkoj publici vraćaju se pioniri stoner/doom metala - Jucifer, koji će instalirati svoj 'Wall of sound' u dvorani Savske 160. Ujedno i ljubavni par, Gazelle i Edgar su u svoju nomadsku… više »

NAJAVE

Humanitarni koncert: U sjećanje na Nevena Mijača - 24.10. Vintage Industrial

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Prošla je godina od kada je Neven otišao prema svom Astralu. Iako on i dalje putuje dio njegove Duše i glazbe ostaje s nama kako bismo uživali u toj ljepoti i perfekciji… više »

NAJAVE

Prvi samostalni koncert J.R. Augusta - srijeda 22.11., Vintage Industrial

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Nakon premijernog ukazanja u Ljetnom vrtu Savske 160, J.R. August vraća se na istu lokaciju, ali ovaj put u koncertnu dvoranu gdje će odraditi svoj prvi samostalni koncert u pratnji zbora… više »

NAJAVE

Vrhunski glazbenici iz Franz Kafka Ensemblea u četvrtak u Saxu!

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

U četvrtak, 12. listopada u Sax stiže nesvakidašnja improv instrumentalna poslastica Franz Kafka Ensemble i zanimljiva ženska četvorka Gungula! Cijena karte u pretprodaji iznosi 25… više »

NAJAVE

Spektakl o Beatlesima u Zagrebu više od tributea

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Sljedeći petak 13. Zagreb će doživjeti premijerno izvođenje glazbeno-vizualnog spektakla „Remember Yestreday - The Beatles Story" Glazba The Beatlesa spada u kategoriju tek nekolicine… više »

NAJAVE

Neno Belan i Fiumensi rasplesat će Sax!

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Jesensku koncertnu sezonu kluba SAX! 28. listopada okrunit će splitski kantautor karakterističnog pop rock izričaja, autor najvećih ljubavnih balada, ali i brojnih dobro znanih rasplesanih… više »

NAJAVE

Metal atrakcija Batushka prvi puta u Hrvatskoj 3. prosinca

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Poljska black metal atrakcija Batushka dolazi 3. prosinca po prvi puta u Hrvatsku, točnije u zagrebački Boogaloo Club u sklopu svoje turneje „European Pilrimage Tour 2017". Na turneji… više »

NAJAVE

Festival Reflektor u Tvornicu vraća zarazni noise pop zvuk grupe Artan Lili

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Nakon odličnog nastupa na Zagreb Beer Festu u svibnju ove godine i bogate ljetne koncertne sezone, beogradska grupa Artan Lili vraća se 3. studenog u Tvornicu u sklopu festivala Reflektor.… više »

NAJAVE

Večeras starta besplatan program - JAZZ STORY u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Vintage Industrial predstavlja novi program JAZZ STORY, a otvaranje je palo na mladu, perspektivnu i glasovitu Maju Rivić & Miro Kadoić Trio, koji već 30 godina djeluje u svijetu jazza.… više »

NAJAVE

Kojoti u Tvornici kulture 9. prosinca

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Grupa Kojoti održat će 9. prosinca u Tvornici kulture prvi samostalan zagrebački klupski koncert od velikog povratka na scenu. Za mnoge jedan od ponajboljih rock 'n' roll bendova ovih… više »

skrolaj na vrh