Hi-tech nema prethodne stranice
COOL

Tele2 spojio mobitele i telku u MobiTelku

objavljeno prije 9 sati i 23 minute

Kako bi svatko uživao u gledanju omiljenog programa na velikom ekranu u udobnosti doma i neograničenom surfanju bilo gdje i bilo kada, nova Tele2 ponuda MobiTelka uključuje Sony Smart TV te… više »

RECENZIJA

Nokia 7 Plus recenzija

objavljeno prije 15 sati i 54 minute

Nokia 7 Plus je, što se tiče cijene, u rasponu između top i jeftinih modela. Dio je Android One programa, opremljena je kućištem koje se polira 17 sati kroz 26 procesa i ZEISS… više »

BIZNIS

HMD Global podmazat će iduću fazu rasta uz 100 milijuna dolara novih investicija

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

HMD Global, dom Nokia telefona, danas je objavio da je prikupio dodatnih 100 milijuna dolara od investitora, što će biti uloženo u financiranje širenja i rasta poslovanja u… više »

MA DA?

Aplikacije za prijevoz krive za više nesreća?

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Umor i pospanost vozača predstavljaju veliki rizik u uslužnim prijevoznim djelatnostima, upozorava Američka akademija za medicinu sna u trenutku dok se svijetom sve više šire… više »

COOL

Tvornica Bitcoina na Islandu

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Bitcoin neki zovu virtualnim zlatom, drugi najvećom prevarom u povijesti, no broj ljudi koji ga kopa raste i dalje... Upravo u te svrhe u srcu islandskih polja lave raste jedna od najvećih… više »

MA DA?

Donald Trump želi spasiti ZTE

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Trgovinske sankcije nametnute kineskom ZTE prije mjesec dana, vjerojatno bi značile kraj poslovanja tvrtke. Američki predsjednik Donald Trump, sada je postao milostiv i najavio na Twitteru da… više »

5 MINUTA ZA UČENJE

Što je usporeni video i savjeti za snimanje pametnim telefonom

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Usporeni video nekada je bio rezerviran za profesionalce u području filma i televizije. Na primjer, kada gledamo auto utrke u kojima automobil postiže velike brzine, vidimo ga potpuno jasno,… više »

RECENZIJA

Huawei P20 - recenzija

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

Huawei P linija do sada je u nekim aspektima neznatno gubila od drugih proizvođača. Ove godine kompanija to pokušava promijeniti. Je su li uspjeli? Provjerila sam dvotjednim… više »

EVO GA!

One Plus 6 je predstavljen

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

BBK Electronics jedna je od najvećih tvrtki u mobilnoj industriji, koja stoji iza OnePlus brenda, upravo je predstavila OnePlus 6 model, o kome smo sve znali već unaprijed. Glasine su… više »

NOVOSTI

Nokia X6 - pristupačan smartphone s urezom na zaslonu i dvostrukom kamerom

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Prema očekivanjima, tvrtka HMD Global je u Kini predstavila Nokia X6 model pametnog telefona. Uređaj je zanimljiv u svim aspektima. Da ne bi bilo zabune, osim imena nema ništa s… više »

NOVOSTI

Honor 10 za Europu službeno lansiran

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Honor, pod-brend tvrtke Huawei, objavio je novi model Honor 10 u Europi. Tvrtka se nada ovim modelom osvojiti mnoga srca kupaca. Honor 10 model vrlo sličan Huawei P20. Kućište odlikuje… više »

STVARNO?

WhatsApp u EU nedostupan za mlađe od 16 godina

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Pristup aplikaciji za poruke WhatsApp bit će na području Europske unije zabranjen mlađima od 16 godina, objavila je tvrtka. Taj je potez uslijedio nakon novih europskih pravila o… više »

NAPOKON?

AppStore izbacuje aplikacije koje daju podatke o lokaciji

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

App Store ima smjernice prema kojima aplikacije ne smiju dijeliti podatke o lokaciji korisnika bez izričite privole korisnika, ili u neodobrene svrhe.  Autorima spornih aplikacija iz… više »

NOVOSTI

Gmail, Google karte, fotografije i tipkovnica dobivaju mnoge inovacije

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Gmail je već osvanuo s novim značajnim funkcionalnim promjenama koje kao rezultat donose bolju produktivnost. Međutim, Google u bliskoj budućnosti donosi još neke novitete za bolju… više »

ZANIMLJIVO

Microsoft briše granice između Windows, Android i iOS sustava

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

Microsoft je izgubio bitku za mobilno tržište, ali ne ostavlja planove da dobije uporište na drugim platformama. Na konferenciji Microsoft Build 2018, predstavili su nekoliko… više »

skrolaj na vrh