Hi-tech nema prethodne stranice
NOVOSTI

Microsoftova dokumetacija za IT profesionalce na novoj web stranici

objavljeno prije 5 sati i 30 minuta

Ako ste IT stručnjak i koristite Windows 10 i srodne tehnologije, zanimat će vas da Microsoft je najavio migraciju kompletne tehničke dokumentacije na mrežnu stranicu Docs.microsoft.com Web… više »

SAZNAJEMO

Tele2 experience centar otvoren u Sisku

objavljeno prije 23 sata i 13 minuta

Danas je Sisak dobio svoj prvi Tele2 experience centar, a poslovnica je otvorena s ciljem pružanja što bolje usluge korisnicima. Privatnim i poslovnim korisnicima od sada je na… više »

NOVOSTI

Google nadogradio Gboard virtualnu tipkovnicu za lakše uređivanje teksta

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Google je nakon određenog perioda testiranja objavio nadogradnju Android verzije Gboard tipkovnice koja donosi nekoliko manjih ugađanja i nekoliko novih značajki. Među njima su lakše… više »

NOVOSTI

NVIDIA izdala nove drivere za Game Ready

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

NVIDIA je danas izdala novi Game Ready driver za igre Heroes of the Storm 2.0 i Warhammer 40,000: Dawn of War 3. Uz to, driver je optimiziran i za tri nove VR… više »

RECENZIJE

Sony Xperia X Compact recenzija

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Sony Xperia X Compact. zapravo je nasljednik modela Xperia Z5 Compact, no ipak se radi o višoj srednjoj kategoriji smartphona za razliku od dosadašnjih Compact modela koji su… više »

ISPROBAJTE

HAKOMetar Plus mjeri brzinu mobilnog interneta

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) pustila je u rad HAKOMetar Plus, mobilnu aplikaciju za mjerenje brzine širokopojasnog pristupa internetu u… više »

SJAJNO

Philips monitori osvojili prestižnu Red Dot Design nagradu

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Dva nova Philips zakrivljena monitora osvojila su Red Dot nagrade za dizajn proizvoda u 2017. Ove nagrade dokaz su MMD-ove predanosti kombiniranju naprednog iskustva gledanja i izvrsnog… više »

STVARNO?

Bill Gates ima vrlo stroga pravila korištenja mobitela za svoju djecu

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Ako ste ikada poželjeli da vam netko od roditelja bude poput osnivača Microsofta, jer bi uvijek bili u doticaju s najnovijim tehnološkim proizvodima, istina je sasvim drugačija. Bill… više »

COOL

AOC by Porsche

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Jedan od najboljih svjetskih brednova na tržištu monitora, AOC proširuje svoj raspon vrhunskih modela monitora s dva nova specijalna modela proizašla iz suradnje sa… više »

TRENDOVI

Prihod od aplikacija za Android će nadmašiti one za iOS u 2017

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Analitičari tvrtke App Annie, objavili su prognozu prodaje mobilnih aplikacija za Android i iOS operativne sustave. Prema analizama, po prvi puta prihod od aplikacija za Android će… više »

SAZNAJEMO

Tele2 opet trese tržište telekomunikacija

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Odsada će privatni i poslovni Tele2 pretplatnici na svojim mobilnim uređajima moći koristiti internet bez ograničenja i usporavanja. Isto tako uvedena je opcija flat interneta za Pokućni… više »

EH, DA ...

Aplikacije za špijuniranje Vibera

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Viber je jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji softwar za pozive, tekstualne poruke - razgovore općenito. Besplatan je, i tako je dostupan svima, bez obzira o kojoj starosnoj… više »

RECENZIJA

HTC 10 - Gospodin Savršeni

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

HTC 10 je zadržao u izgledu neke stare dizajnerske smjernice, ali je dovoljno različit kako bi se mogao izdvojiti od svojih prethodnika. Rekla bih, napokon je postao vidljiv. Više… više »

COOL

LG-ev OLED TV u službi znanosti: savršen prikaz digitalizirane kulturne baštine

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

U sklopu manifestacije Noć knjige, koja se u Hrvatskoj održava od 2012. godine s ciljem predstavljanja knjiga domaćih i svjetskih autora te druženja uz knjigu i čitanje, danas je u Državnom… više »

RECENZIJE

Samsung Galaxy S8+ recenzija

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

Samsung Galaxy S8+ zapravo je prvi pravi flagship za 2017. godinu kojeg recenziramo, s novim hardverom. I da, recimo to odmah - konkurencija će se morati dobrano potruditi da ga prestigne.… više »

skrolaj na vrh