Hi-tech nema prethodne stranice
ESTETIKA

WhatsApp uvodi filtere za slike

objavljeno prije 18 sati i 2 minute

WhatsApp u verziji za Android uskoro dobiva filtere za uređivanje slika. Već traje proces testiranja filtera, no neki se još uvijek pitaju zašto će aplikacija poput… više »

Photo: Apple
JOŠ MALO...

iPhone 8 - hoće li biti dovoljno uređaja?

objavljeno prije 21 sat i 47 minuta

Ako ste od onih koji ga žele spremiti u svoj džep čim ugleda svjetlo dana, možda biste se trebali pobrinuti da se predbilježite za novi iPhone 8 na vrijeme. Prijašnje glasine da… više »

NOVOSTI

LG-ev OLED TV je najbolji OLED televizor

objavljeno prije 1 dan

Europsko udruženje za sliku i zvuk (EISA) proglasilo je LG-ev OLED TV najboljim OLED televizorom, što ujedno predstavlja šestu uzastopnu pobjedu LG-eve OLED tehnologije.… više »

NAJAVE

Viber uvodi novost koja će vam se svidjeti

objavljeno prije 2 dana

Viber je odlučio zacementirati svoje mjesto u vrhu popularnosti aplikacija za komunikaciju zanimljivom novošću koja će dobro doći svim korisnicima - moći ćete promijeniti svoj… više »

PROPAST?

Snapchat u ozbiljnim problemima?

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Većina korisnika pametnih telefona upoznata je s društvenom mrežom Snapchat. Radi se aplikaciji koja korisniku omogućuje da neki sadržaj, sliku ili video, objavi na određeno vrijeme,… više »

LEGENDE

Zeiss otvara novo poglavlje mobilne fotografije?

objavljeno prije 3 dana

Nokia je već najavila da će njihovi top modeli višeg cjenovnog ranga koristiti Zeiss objektive. Prema patentnom njemačkom uredu,  Zeiss radi na optičkom rotirajućem sustavu… više »

WTF?!

Facebookovi roboti ugašeni zbog misterioznih razgovora

objavljeno prije 4 dana

Facebook je u sklopu svog programa razvoja umjetne inteligencije napravio dva ljudska robota, Alice i Boba, koji su vrlo brzo razvili svoju verziju jezika, potpuno suprotnu onome… više »

NARAVNO

Aplikacija prepoznaje emocije prema - emotikonima

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Znanstvenici su razvili aplikaciju koja će, prepoznajući emotikone, moći identificirati emocije, sarkazam ali i govor mržnje u komunikaciji na internetu. Istraživači su koristili 1,2… više »

BITKA DIVOVA

Facebook Watch - adut protiv YouTubea i Netflixa?

objavljeno prije 5 dana

Facebook Watch nova je usluga najveće svjetske društvene mreže, a redizajnirana varijanta bit će u početku raspoloživa ograničenoj skupini korisnika u SAD-u na Facebookovoj mobilnoj… više »

PRIJAVITE SE

WordCamp Zagreb: Besplatne radionice o web tehnologijama i WordPressu

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

WordCamp Zagreb, najveće hrvatsko okupljanje korisnika najpopularnije globalne platforme za objavu sadržaja na webu i izgradnju web stranica, WordPressa, otvara se 1. rujna u Zagrebu cijelim… više »

COOL

Uber uvodi novost u aplikaciju - chat

objavljeno prije 6 dana

Uber globalno uvodi novost koja će i jednima i drugima značajno pojednostaviti međusobnu komunikaciju prije samog ukrcaja - mogućnost chata unutar same aplikacije. Korisnici i partneri-vozači… više »

WOW!

Jedna minuta na internetu...

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Želimo li nekome dočarati koliko je Internet u svakom trenutku "živahno" mjesto, morat ćemo se dobro potruditi. Tvrtka Visual Capitalist, koja stvara zanimljive grafove, pokušala je na… više »

EH, DA ...

Hrvatski internet je sve samo ne brz

objavljeno prije 8 dana

Najbrži internet na svijetu ima Singapur, najsporiji Jemen, a gdje je Hrvatska - prema novom istraživanju, u koje je uključeno bilo 189 zemalja, Hrvatska je zauzela 40. mjesto. Za skidanje… više »

NAJAVE

Philips dovodi budućnost na IFA sajam

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Na 57. izdanju IFA sajma koji će se održati od 1. do 6. rujna ove godine u Berlinu, MMD, brend licencirani partner Philips monitorsa priprema bogatu postavu inovacija monitora. U dvorani 22… više »

Novi zakon

Korisnici će sami kontrolirati podatke koje ostavljaju

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Zakon za zaštitu podataka koji se uskoro uvodi u Velikoj Britaniji omogućit će korisnicima da saznaju na koji način kompanije koriste njihove osobne podatke, uključujući povijest… više »

skrolaj na vrh