Hi-tech nema prethodne stranice
NOVOSTI

Samsung Galaxy Note 8 koštat će 999 eura

objavljeno prije 3 sata i 10 minuta

Samsung Galaxy Note 8, prema poznatom Evanu Blasu, dolazi s 6,3-inčnim infinity AMOLED zaslonom omjera 18,5: 9. Samo 0,1 inč razlike u odnosu na S8 + je zanemariva. Na poleđini postoje dvije… više »

KRAĐA

Bluboo 8 - besramna dizajnerska kopija Galaxy S8

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Kineski brend Bluboo, priprema se uskoro plasirati na tržište S8 model pametnog telefona koji izgledom bezobrazno kopira Samsung Galaxy S8. Trenutno uređaj prolazi kroz testiranja.… više »

BROJKE

Milijun novih korisnika mobilnog interneta - dnevno!

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Do 2022. godine u svijetu će biti 2,6 milijardi novih pretplatnika mobilnog širokopojasnog pristupa internetu što je u prosjeku više od milijun novih pretplatnika svaki… više »

NAPOKON

WhatsApp povećao mogućnost dijeljenja datoteka

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

U aplikaciji WhatsApp možete dijeliti puno toga: slike, video i audio zapise, lokacije i dokumente. No, sve dosad broj je formata bio ograničen na PDF-ove, Word, tablice i slajdove. Svi drugi… više »

NOVOSTI

YotaPhone 3 stiže u rujnu

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Sjećate li se ruskog YotaPhone sa sekundarnim e-ink zaslonom iz 2013. godine? U rujnu se očekuje početak prodaje YotaPhone 3 modela iza čijeg razvoja i proizvodnje je Baoli Yota tecnologies… više »

COOL

Viber - pet savjeta za bolje korištenje

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

Viber je popularna i široko rasprostranjena aplikacija. Koriste ga u svim krajevima svijeta, besplatan je i uglavnom zbog toga veoma atraktivan. Jednostavan je za korištenje, a… više »

EH, DA ...

Kućanski aparati zapravo troše puno više nego što - piše

objavljeno prije 4 dana i 21 sat

Mnogi kućanski uređaji u realnoj upotrebi troše znatno više električne energije nego što to proizvođači navode, javlja njemački dnevnik "Sueddeutsche Zeitung" pozivajući… više »

NAJAVE

Qualcomm predstavlja Snapdragon 836 u srpnju

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Pametnih telefona pogonjenih Snapdragon 835 platformom ima sve više na tržištu. Sljedećeg mjeseca, odnosno u srpnju, Qualcomm priprema objaviti nasljednika - Snapdragon 836.… više »

PRIJAVITE SE

SPOCK otvorio prijave za drugu generaciju startupa

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Studentski startup inkubator SPOCK koji je pokrenuo Fakultet elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu, pomaže mladim poduzetnicima da od svojih projekata stvore i razviju… više »

DA...

Njemačka raspravlja o "Lexu Facebook"

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

"Koliko toga moramo izdržati kao čitavo društvo da bi omogućili slobodu mišljenja?" Berhard Rohleder, poslovođa interesne zajednice IT sektora Bitkom, postavlja ovo pitanje… više »

RECENZIJE

HTC U11 recenzija

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

HTC U11 u crnoj boji je dizajnerski prilično samozatajan momak - sasvim u neskladu sa HTC-ovim običajem - ali njegove unutarnje vrijednosti su respektabilne. To nije loše, sadržaj… više »

ČESTITAMO

AOC osvojio prestižnu nagradu COMPUTEX za dizajn i inovaciju

objavljeno prije 8 dana

Nedavno predstavljen AOC monitor PD 271, član nove AOC serije PDS monitora dizajniranih u suradnji s poznatom dizajnerskom kućom Studio F. A. Porsche, osvojio je prestižnu svjetsku nagradu… više »

SUPER

Sigurnost djece online: Google ima novi hvalevrijedan projekt

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Kao i kod stvarnog svijeta, Internet ima svoje naličje. Djeca mogu vrlo lako zalutati u digitalnom svijetu. Google želi smanjiti teret na roditelje i učitelje u procesu edukacije o rizicima u… više »

COOL

BIKI - fantastični podvodni dron

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

BIKI je prvi podvodni dron na svijetu koji je ujedno i jedini podvodni robot s karakteristikama kao što su automatizirana ravnoteža, izbjegavanje prepreka i povratak u bazu. S ovim… više »

WIKILEAKS

CIA špijunira putem - kućnih rutera

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

WikiLeaks je objavio dokument od čak 175 stranica u kojem se dokazuje kako je CIA posebnim firmwareom instaliranim u kućne routere nadzirala kompletan promet korisnika tih routera. Ova… više »

skrolaj na vrh