Hi-tech nema prethodne stranice
NAPREDAK

Tele2 razvija energetski učinkovitiju 4G mrežu

objavljeno prije 3 sata i 25 minuta

Tele2 pokreće veliki projekt kako bi svoju 4G mrežu učinio energetski još učinkovitijom i pridonio visoko postavljenim klimatskim ciljevima za 2020. godinu koje su utvrdile… više »

COOL

Mass Effect: Andromeda u 4K HDR-u

objavljeno prije 5 sati i 27 minuta

Developeri također koriste Ansel Uz HDR, Mass Effect: Andromeda koristi i NVIDIA Ansel tehnologiju. Tijekom videa možemo videti da Ansel nije samo alat koji vole… više »

PROBLEMI?

HTC veliko iznenađenje je model koji se uopće ne može kupiti izvan Tajvana

objavljeno prije 7 sati i 25 minuta

HTC se izgleda igra s povjerenjem potrošača. Prije nekoliko dana najavili su objaviti lansiranje uređaja kao veliko „ neočekivano iznenađenje". Na kraju su objavili limitirano… više »

NAJAVE

Prve nove značajke Android O inačice sustava

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Velika nadogradnja Android O - operativnog sustava uvjetno nazvanog Android 8.0, bit će sa svim novitetima predstavljena na Google I / O 2017 konferenciji zakazanoj za 17. svibnja. U… više »

REZULTATI

Apple se hvali: U Kini smo stvorili 4,8 milijuna radnih mjesta

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Apple ima 22 ureda i 46 maloprodajnih objekata u širem području Kine, s više od 12 000 izravnih djelatnika. Također na popisu su četiri centra za istraživanje i razvoj u… više »

NOVOSTI

Huawei P10 u Hrvatskoj od 1. travnja

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Od službena najave Huawei P10, pa do dostupnosti na našem tržištu nije prošao dug period. Od 1. travnja, Huawei P10 biti će dostupan u prodaji Hrvatskog Telekoma, Tele 2… više »

EKSTRA GIGA

TELE2 prepaid korisnicima omogućuje više surfanja

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Odlična vijest stiže prepaid korisnicima Tele2, u njihovoj novoj ponudi za sve tarife SURF omogućeno je dodatnih 1GB mjesečno podatkovnog prometa u najboljoj podatkovnoj mreži u Hrvatskoj.… više »

JEDNOSTAVNO

Zašto trebate gasiti WiFi na uređajima preko noći?

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Trebate li vaše uređaje tijekom noći, dok spavate, držati spojenima na internet? Ako vam je to pitanje palo na pamet, odgovor je rezolutno - NE, a razlog zbog kojeg to ne biste trebali… više »

INDUSTRIJA

HTC prodao proizvodni pogon u Šangaju

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

HTC svoje loše poslovanje odavno ne može skrivati. Financijski izvještaji i pad vrijednosti dionica nekoliko uzastopnih kvartala pokazuju da ne posluje dobro. Kako bi ublažili… više »

I OPET...

Facebook mijenja izgled komentara

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Facebook testira novi izgled komentara ispod objava korisnika. Prema fotografijama koje su osvanule na Twitteru čini se da će sljedeća nadogradnja izmijeniti dizajn komentara tako da će… više »

NAJAVE

Samsung Z4 pametan telefon s Tizen 3.0 na putu

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Samsung Z4 pod Tizen operativnim sustavom uskoro bi mogao ugledati svjetlo dana. Model pod oznakom SM-Z400 je već certificiran od strane US Federal Communications Commission. Samsung Z4 prema… više »

PRIPAZITE :)

Muke po ransomwareu traju i po tjedan dana

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Internet nikad nije bio nesigurnije mjesto, a u moru silnih problema na koje možete naići, ransomware se čini kao najgori. Ne samo što napada vaš uređaj, već i prisvaja sve… više »

AJOJ

Nemate prijatelja za fotke na Fejsu? Iznajmite ih!

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Facebook je postao toliko važan u našim životima da se mirno može reći - ako se nije pokazalo tamo, kao da se nije niti dogodilo. No, što ako nemate frendova s kojima biste… više »

NAJAVE

Nokia 7 i Nokia 8 bit će samo mid-range modeli

objavljeno prije 5 dana i 7 sati

Iako su mnogi objavom vijesti povratka Nokia brenda na tržište očekivali da bude odmah pokriven i high-end segment, ali moćnog modela nema na vidiku. Sve je izglednije da će Nokia 7 i… više »

IGRAČI

Snapdragon 835 uzeo veliki tržišni udio Helio X30

objavljeno prije 6 dana i 7 sati

Nakon što sve više proizvođača pametnih telefona kao što su Samsung, Huawei i sada Xiaomi, dizajnira svoj SoC, rivalstvo između Qualcomm i MediaTek sve više jača u… više »

skrolaj na vrh