Hi-tech
NOVOSTI

Novi AOC AGON UltraWide zakrivljeni gaming monitor

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Novi AOC AGON AG352UCG omogućuje najdublje uranjanje u svijet video igara od svih AGON premium serije igračih monitora do sada. S malim radijusom zakrivljenosti od 2000 mm stavlja igrače… više »

STVARNO?

Ova će vam poruka zamrznuti iPhone

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

iPhone je, baš kao i ostali Appleovi proizvodi, obično izuzet od problema koje korisnici drugih operativnih sustava imaju - raznoraznih virusa i malwarea koji je uglavnom orijentiran… više »

OPREZ

Najveći sigurnosni problem su - zaposlenici

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Globalne organizacije sigurnije su no ikada da mogu predvidjeti sofisticirane cyber napade i primjereno im se oduprijeti, no i dalje ne investiraju dovoljno, niti sustavno planiraju kako se… više »

UPS :)

Novi virus širi se mailom, budite oprezni

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Novi maliciozni virus šalje e-mail s tekstom koji djeluje vrlo realno i to zato što analizira tekstove svih vaših prijašnjih poruka pa od njih slaže svoju poruku.… više »

EH, DA ...

Skidate serije s weba? Moglo bi vam stići pisamce...

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Ako ste među onima koji digitalne sadržaje preuzimaju neovlašteno s interneta uskoro biste mogli dobiti e-mail ili pisanu poruku u kojoj ćete biti obaviješteni o svojoj… više »

ZANIMLJIVO

Neon - budućnost surfanja ili teška greška?

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Opera Neon bi trebla biti odgovor na zahtjeve novog doba. Napravili su ga od nule na engineu Blink kako bi omogućio nove načine interakcije sa sadržajem. Evo samo nekih značajki za koje tvrde… više »

SAZNAJEMO

Četiri načina kako si uljepšati početak godine

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Gotovo će se svatko složiti kako je siječanj jedan od najdepresivnijih mjeseca u godini. Blagdanska slavlja su gotova, božićno drvce se pospremilo, sav je sjaj jednostavno nestao, a pred nama… više »

NAJAVE

Nintendo predstavio novu igraću konzolu Switch

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Nintendo je predstavio novu igraću konzolu Switch, koja radi i u kući i na putu te se pripremio za 'sraz' s glavnim rivalom Sonyjem koji dominira tržištem svojim Playstationom. Na… više »

WOW!

Novi Philips monitor - najveći 4K zakrivljeni monitor na tržištu

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips Monitors-a predstavlja BDM4037UW - 40-inčni Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD monitor s MultiView opcijom. Ovaj novi… više »

PRIPAZITE :)

Novi spam širi se Mesengerom i WhatsAppom

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Korisnici WhatsAppa i Facebookova Messengera ponovno su postali žrtve neželjenih poruka. Naime, u inboxe korisnika stiže poruka, koju trebaju proslijediti, inače će morati početi plaćati… više »

OBLJETNICE

Kako je iPhone promijenio svijet

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Kao što je to uvijek bilo tipično za njega, Steve Jobs je i tog 9. siječnja 2007. svoj nastup na pozornici u Moscone centru u San Franciscu učinio krajnje napetim. Stalno je pred… više »

POČNITE ...

Čitate li Pravila korištenja aplikacija?

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Facebook vam može blokirati račun iz raznoraznih razloga, a gotovo svi su navedeni u Pravilima korištenja koje ste, sigurni smo, propustili pročitati .... Primjerice, ako ste… više »

GOTOVO JE ...

Yahoo! prestaje postojati

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Yahoo!, gigant interneta koji je promijenio način na koji surfamo daleko prije Googla i Facebooka više ne postoji, objavljeno je sinoć nakon izvještaja poslanog regulatornim… više »

DIGITALNO DOBA

Norveška gasi FM radio prva u svijetu

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Norveška idući tjedan počinje gasiti svoju FM radijsku mrežu, čime će biti prva država u svijetu, te će se potpuno prebaciti na digitalnu tehnologiju. Prebacivanje na digitaliju će… više »

WOW!

Talking Tom prodan za milijardu dolara?

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Talking Tom već je učinio svoje tvorce izuzetno bogatima, a kako doznaje slovenski portal Finance, došlo je do prilično spektakularne kupovine. Naime, tvrtka Outfit 7 prodana je za… više »

skrolaj na vrh