Hi-tech
NOVOSTI

Izvrsna vizualizacija Galaxy Note 8

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Jedan od proizvođača pribora za pametne telefon objavio je kvalitetnu vizualizaciju Samsung Galaxy Note 8 uređaja. Prema objavljenim fotografijama, dizajniran je u stilu Galaxy S8 s Infinity… više »

NAJAVE

Facebook Messenger dobiva reklame

objavljeno prije 3 mjeseca i 13 dana

Iz Facebooka je stigla obavijest kako će tijekom sljedećih nekoliko tjedana krenuti s uvođenjem oglasa u svoju aplikaciju Messenger. ''Reklame u Messengeru počet će se prikazivati korisnicima… više »

WOW!

Sequent - pametni sat koji se sam puni

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

Većina pametnih satova dostupnih danas za kupnju imaju skroman kapacitet baterije. Švicarska tvrtka Sequent je osmislila pametan sat koji se automatski puni bez potrebe za spajanjem na… više »

NOVOSTI

LG Q6 donosi FullVision zaslon u novu liniju pametnih telefona

objavljeno prije 3 mjeseca i 14 dana

LG (Electronics) danas je objavio da će LG Q6, pripadnik nove serije Q, biti prvi pametni telefon koji nudi FullVision zaslon nakon modela LG G6. Serija Q posjeduje mnoge popularne značajke… više »

WOW!

Moto Z2 modovi osvanuli na kineskim stranicama

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

U Kini je slučajno ili ne, na službenim stranicama Motorole, objavljena fotografija Moto Z2 nadolazećeg pametnog telefona i pripadajućih modula, čije lansiranje je predviđeno za 25. srpnja.… više »

WOW!

Igranje na laptopu nije mit – ASUS pruža bolju igračku stvarnost!

objavljeno prije 3 mjeseca i 15 dana

Vaš susjed je upravo potrošio desetak tisuća kuna na gejmerski laptop. Je li u pitanju: a) luđak; b) bahati tajkun; c) pravi ljubitelj video igara? Jesu li gammerski laptopi… više »

GLASINE

Nokia 8 izlazi uskoro, a Nokia 9 - ne postoji?

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Od tvrtke HMD Global, sadašnjeg vlasnika mobilnog Nokia brenda, očekuje se da napokon pokaže prvi uređaj koji će ponijeti titulu flagship modela. Prema glasinama u igri su dva modela:… više »

SAVEZ

Tehnološki divovi protiv terorizma

objavljeno prije 3 mjeseca i 16 dana

Facebook, Google, Twitter i Microsoft dogovorili su formiranje globalne radne grupe kako bi uskladili napore da uklone terorističke sadržaje sa svojih platformi. Reagujući na pritiske… više »

NOVOSTI

ZTE predstavio Blade V7 plus

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Iako je ZTE pokazao Blade V8 novu generaciju pametnih telefona, potiho su najavili prije nekoliko dana još jednu varijantu modela prošlogodišnje serije pod nazivom Blade… više »

NAJAVE

Moto M2 - prve informacije

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Lenovo bi mogao predstaviti Moto M2 pametan telefon odmah nakon ljeta kako bi bio dostupan u listopadu za kupnju. Barem tako tvrdi poznati potkazivač Andri Yatim. Moto M2, u skladu s… više »

NOVOSTI

Asus Zenfone 4 Max dual kamerama i 5000 mAh baterijom

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

Iako Zenfone 4 serija pametnih telefona kasni ove godine, Asus je napokon odlučio predstaviti prvi model od brojnih koji bi se trebali pojaviti na tržištu. To je Zenfone 4 Max s… više »

SJAJNO!

Pametni telefoni Nokia uz optiku ZEISS

objavljeno prije 3 mjeseca i 19 dana

HMD Global, dom telefona Nokia, i ZEISS danas su najavili sklapanje ekskluzivnog partnerstva čiji je cilj postaviti nove standarde snimanja unutar industrije pametnih telefona. Ovaj dugoročni… više »

SURADNJA

Nokia i Xiaomi: ugovori za patente i zajedničke projekte

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Nokia i Xiaomi potpisali su ugovor za cross-licenciranja patenata i zajedničke projekte što bi mogao biti prvi korak prema suradnji u cilju jačanja pozicija na tržištu. Posebni… više »

WOW!

Cubot Magic - zaobljena kineska ljepota

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Poznata nam kineska tvrtka Cubot pokleknula je pred trendom dizajniranja pametnih telefona sa zaslonima gotovo bez okvira. U srpnju debitira Cubot Magic model, koji bi mogao razveseliti sve… više »

LOOL

Saznajte tko vas više ne želi za frenda na Fejsu

objavljeno prije 3 mjeseca i 21 dan

Who Deleted Me je aplikacija koja služi za otkrivanje tko vas je maknuo s lista prijatelja na Facebooku ili je u međuvremenu izbrisao svoj profil. Facebook je već jednom dao ugasiti ovu… više »

skrolaj na vrh