Hi-tech
NOVOSTI

Novi Philips monitori V7 i S7 linije

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i licencirani partner Philips monitora, proširuje svoje S7 i V7 linije monitora. Ove linije donose sjajne slike u urede ali i kućnim korisnicima… više »

ZAPAMTITE :)

5 razloga za kupovinu polovnog računala

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Koliko vam se isplati kupnja polovnog računala u odnosu na kupnju novog? Naravno, uvijek je sve bolje kupiti novo. Pod uvjetom da vas nije briga za novce jer ih imate dovoljno, pa i… više »

PHUU

MP3 format se ne ukida

objavljeno prije 3 mjeseca i 4 dana

Fraunhofer institut za digitalnu medijsku tehnologiju (IDMT) opovrgao je napise u medijima po kojima se ukida audio digitalni format MP3, koji je ovaj institut izumio prije 22 godine,… više »

NAJAVE

Huawei Honor 9 stiže sredinom lipnja

objavljeno prije 3 mjeseca i 6 dana

Honor 8 je uspio osvojiti srca mnogih potrošača. Njegov nasljednik Huawei Honor 9, mogao bi biti lansiran 20. ili 21. lipnja. Huawei Honor 9 navodno dolazi u dvije varijante s… više »

STVARNO?

Televizija se gleda na - smartphonima

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Istraživanje o navikama gledanja TV sadržaja pokazalo je da 62 posto građana televizijski i video sadržaj gleda putem računala, laptopa, tableta ili pametnih telefona.  Uz to, prema… više »

GADGETI

Novosti iz Motorole

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

Moto X (2017), u skladu s poznatim @evleaks, trebao bi imati naziv Moto X4. Gotovo svi detalji procurili su u videu s jedne zatvorene prezentacije od korisnika Baidu Tieba, na kineskoj… više »

POZIV

24. konferencija DORS/CLUC na FER-u

objavljeno prije 3 mjeseca i 7 dana

DORS/CLUC (Dani otvorenih računarskih sustava / Croatian Linux Users' Conference) središnji je događaj FOSS zajednice u regiji. Konferencija tradicionalno okuplja studente, korisnike… više »

RECENZIJE

Sony Xperia XA recenzija

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Sony Xperia XA stigla je u redakciju s reputacijom "malog" telefona, no izlazi iz nje kao - telefon po mjeri čovjeka, složili su se svi koji su se malo poigrali ovim srednjim modelom Sonyjeve… više »

OPASNO

Novi hakerski udar već u ponedjeljak?

objavljeno prije 3 mjeseca i 8 dana

Hakerski udar u petak pogodio je gotovo 125 tisuća računala u gotovo 100 zemalja, no i dalje se ne zna tko stoji iza njega.  Podsjećamo, štetni softver blokira pristup računalnom… više »

NOVOSTI

Microsoft objavio Visual Studio za Mac

objavljeno prije 3 mjeseca i 9 dana

Microsoft je objavio konačnu verziju integriranog razvojnog okruženja Visual Studio 2017 za Mac uređaje. Ipak, Visual Studio za Mac nije identičan onom za Windows paltformu, jer se zapravo… više »

NOVOSTI

McAfee i Samsung dogovorili sigurnosni softver za Galaxy S8, smart TV i PC računala

objavljeno prije 3 mjeseca i 10 dana

Samsung i McAfee potvrdili su daljnju suradnju na području sigurnosnih rješenja, ali na globalnoj razini ponuda usluga se malo razlikuje u prvoj fazi provođenja. Tako McAfee Security… više »

WOW!

U prvom kvartalu otkriveno 750 tisuća zlonamjernih aplikacija za Android

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Izgleda da moramo biti oprezniji prilikom instalacija aplikacija za Android temeljene uređaje jer zlonamjerni softver buja i širi se alarmantnom stopom. Sigurnosni stručnjaci njemačke… više »

NOVOSTI

Doro 8020X - mobitel sa SOS tipkom

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Švedska tvrtka Doro, koja posluje u 40 zemalja i svjetski je tržišni lider u proizvodnji mobitela za starije osobe, predstavila je novi mobitel za ljude poput socijalnih… više »

BROJKE

HTC je i dalje u banani

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

HTC je objavio svoje financijsko poslovanje za Q1 2017., koje pokazuje osmi uzastopni kvartal u gubitku. U proteklom tromjesečju HTC je izgubio 2,4 milijarde tajvanskih dolara ili oko 73… više »

COOL

Current - startup za dječje kartice

objavljeno prije 3 mjeseca i 12 dana

Current je novi start-up koji roditeljima omogućuje da svojoj djeci daju debitnu karticu Visa, a da pritom kontroliraju količinu novca kojeg djeca troše i na što ga… više »

skrolaj na vrh