Hi-tech
EH, DA ...

Facebook vam prazni bateriju mobitela?

objavljeno prije 4 mjeseca

Tech World Zone napravio je jedno istraživanje koje je pokazalo da je Facebook aplikacija glavni krivac za brzo pražnjenje baterije na mobitelu. Istraživanje je pokazalo da se nakon brisanja… više »

PRIJAVITE SE!

Otvorene prijave za šesti Nordeus Hackathon

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Tvrtka Nordeus šestu godinu za redom organizira natjecanje u brzom razvoju video igara - Nordeus Hackathon, koje će se održati 10. i 11. prosinca u prostorijama beogradskog… više »

CRANE

Švedska SAAB grupa podržala „EBAN Winter University 2016“ kao zlatni sponzor!

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

U rezidenciji veleposlanika Kraljevine Švedske Larsa Schmidta službeno je potpisan ugovor o suradnji između Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) te SAAB grupe kojim Saab grupa… više »

AKVIZICIJE

Facebook kupio FacioMetrics za konkuriranje Snapchatu

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Facebook je objavio da je kupio inovativnu kompaniju FacioMetrics, čiju bi tehnologiju analize ljudskog lica iz domene umjetne inteligencije mogli upotrijebiti za kreiranje foto i video… više »

ISPROBAJTE

Google PhotoScan digitalizira vaše stare fotke

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Starih fotografija obično imamo pune kutije i ladice, a što radimo s njima? Obično ništa, naravno, puštamo ih da tako leže, no tome je došao kraj - Google… više »

PRIPAZITE

Stranice koje šire lažne informacije

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Google, najveći i najpopularniji pretraživač i Facebook, društvena mreža u budućnosti će pokušati zabraniti dijeljenje, pa i otvaranje linkova koji vode do ovih portala s… više »

Volim, Želim, Hoću, Imam... a di je ne, hvala?
SAVJETI

Kako skupiti što više lajkova na Facebooku?

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Lajkovi na Facebooku postali su mrežna valuta koje nikad nije dovoljno. Baš svi žele objavljivati razne sadržaje na društvenim mrežama i pritom skupljati što više… više »

SAZNAJEMO

500 razloga za bijeg s cirkusom!

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Danas je velika većina korisnika mobilnih glasovnih usluga u pretplatničkom odnosu s teleoperaterom, a isto tako velik broj njih u nekom trenutku osjeti nezadovoljstvo ugovorom ili tarifom.… više »

SUPER

Tele2 i evotv snažnom poslovnom sinergijom donose jedinstvenu ponudu svojim korisnicima

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Omogućiti korisnicima najkvalitetniju uslugu bila je nit vodilja Tele2 i Hrvatske pošte, a samim time i povod zajedničkoj suradnji ovim dvjema uspješnim kompanijama koje su… više »

SUPER

Spectacles - Snapchatove cool naočale

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Spectacles nisu samo nova verzija Google Glass, varate se. Sva sličnost ova dva proizvoda prestaje nako što izgovorite: 'Oboje su naočale i oboje snimaju'. Spectacles su bitno… više »

ISPROBAJTE

Signal - aplikacija za dopisivanje koju preporučuje Snowden

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Problem privatnosti u internetskoj komunikaciji sve više brine krajnje korisnike pa su i neke od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje, poput WhatsAppa, uvele jaču enkripciju… više »

MDA

Hrvati četvrti na listi najvećih pirata u Europi

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Čak 23 posto hrvatskih korisnika interneta redovito preuzima sadržaj s piratskih stranica. Pokazalo je to istraživanje tvrtke MUSO koja je analizirala podatke sa 14.000 najvećih stranica koje… više »

NOVOSTI

Viber uveo posebne profile za tvrtke i brandove

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Viber se odlučio pridružiti drugim servisima kao što je Facebookov Messenger koji pokušavaju istaknuti tvrtke i brandove putem posebnih korisničkih profila, pa od sada… više »

ZANIMLJIVO

Tko su hrvatski blogeri?

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Većina hrvatskih blogera su žene, kao i njihovi čitatelji, većina ih blog piše dvije do tri godine, u kontinuitetu surađuju s jednim brendom, a ta suradnja uključuje i određenu… više »

WOW

Novi gamerski monitor iz AOC-a

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Jedan od vodećih svjetskih brendova na tržištu monitora, AOC lansira novi 35-inčni zakrivljeni AGON premium igraći monitor ultra širokog formata - AG352QCX. Zahvaljujući svojem… više »

skrolaj na vrh