Hi-tech
NOVOSTI

Nokia X6 - pristupačan smartphone s urezom na zaslonu i dvostrukom kamerom

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Prema očekivanjima, tvrtka HMD Global je u Kini predstavila Nokia X6 model pametnog telefona. Uređaj je zanimljiv u svim aspektima. Da ne bi bilo zabune, osim imena nema ništa s… više »

NOVOSTI

Honor 10 za Europu službeno lansiran

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Honor, pod-brend tvrtke Huawei, objavio je novi model Honor 10 u Europi. Tvrtka se nada ovim modelom osvojiti mnoga srca kupaca. Honor 10 model vrlo sličan Huawei P20. Kućište odlikuje… više »

STVARNO?

WhatsApp u EU nedostupan za mlađe od 16 godina

objavljeno prije 10 dana i 3 sata

Pristup aplikaciji za poruke WhatsApp bit će na području Europske unije zabranjen mlađima od 16 godina, objavila je tvrtka. Taj je potez uslijedio nakon novih europskih pravila o… više »

NAPOKON?

AppStore izbacuje aplikacije koje daju podatke o lokaciji

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

App Store ima smjernice prema kojima aplikacije ne smiju dijeliti podatke o lokaciji korisnika bez izričite privole korisnika, ili u neodobrene svrhe.  Autorima spornih aplikacija iz… više »

NOVOSTI

Gmail, Google karte, fotografije i tipkovnica dobivaju mnoge inovacije

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Gmail je već osvanuo s novim značajnim funkcionalnim promjenama koje kao rezultat donose bolju produktivnost. Međutim, Google u bliskoj budućnosti donosi još neke novitete za bolju… više »

ZANIMLJIVO

Microsoft briše granice između Windows, Android i iOS sustava

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Microsoft je izgubio bitku za mobilno tržište, ali ne ostavlja planove da dobije uporište na drugim platformama. Na konferenciji Microsoft Build 2018, predstavili su nekoliko… više »

POSLOVANJE

Xiaomi širi se Europom, Huawei trebao bi se zabrinuti

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Xiaomi je zasjeo na četvrto mjesto globalnog proizvođača pametnih telefona u prvom tromjesečju 2018 godine. Također ima istu poziciju u gotovo pet glavnih tržišta u Europi. Naravno, to… više »

RECENZIJA

Huawei P20 Lite - recenzija

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

S Lite verzijama P8, P9 i P10 Huawei je imao uspjeha zbog dobrog omjera cijene i kvalitete. Zadržavajući tradiciju, plasiranjem P20 serije, tvrtka je uključila u ponudu pristupačniji model… više »

NAJAVE

Stiže najnovija nadogradnja za Google News - agregator vijesti

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Koristite li Google News? Ako da, imamo dobre vijesti. Google je počeo značajnu nadogradnju usluge koja se od sada potpuno s temelji na umjetnoj inteligenciji. Google News usluga, u novom… više »

POSLOVANJE

Ako je HTC već bio na rubu poslovanja, gdje je sada?

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Da HTC ne posluje najbolje, odavno znamo. Svako financijsko izvješće izgleda sve lošije. HTC-ovi prihodi u veljači bili su najniži u 13 godina. U rujnu prošle godine… više »

SJAJNO!

STEM Gamesi 2018. počinju

objavljeno prije 17 dana i 19 sati

Poreč će od sutra, 8. svibnja do 13. svibnja 2018. godine biti dom prvih STEM Gamesa - međunarodnoga natjecanja koje okuplja više od tisuću najboljih europskih studenata iz STEM… više »

NOVOSTI

Novi Samsung Galaxy A6 i A6 + (2018) bezobrazno su skupi

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Samsung je obogatio ovogodišnju A seriju s još dva modela pametnih telefona: Galaxy A6 i A6 +. Srednje su klase, ali pomaknute na nižu razinu. Samsung Galaxy A6 i A6 + dolaze s… više »

NAJAVE

LG Q Note mogao bi bit opasan konkurent Galaxy Note 9

objavljeno prije 19 dana i 3 sata

LG ove godine planira objavit osim G7 ThinQ modela i još jedan premium pametan telefon najviše razine LG Q Note, koji bi mogao bit opasan konkurent Samsung Galaxy Note 9. LG Q… više »

UPOZORENJE

Twitter poziva da promijenite lozinku

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Twitter je pozvao svojih više od 330 milijuna korisnika da promijene svoje zaporke nakon što je kvar doveo do toga da su neke od njih bile pohranjene kao običan tekst na njegovu… više »

PODACI

Svima pada prodaja, samo raste Xiaomiju

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

Usprkos preplavljenosti beskrajnim marketinškim kampanjama na globalnoj razini, prodaja pametnih telefona pala je za 2,9 posto u prvom tromjesečju. U Kini je najlošija od 2013.… više »

skrolaj na vrh