Hi-tech
NAJAVE

ZTE priprema 6-inčni Android pametan telefon

objavljeno prije 7 dana i 11 sati

ZTE Z986 temelji se na Qualcomm Snapdragon čipsetu sa osam jezgri radnog takta 2,02 GHz i grafičkom kontroleru Adreno 506. Radi u kombinaciji 2 GB radne memorije i 16 GB interne podatkovne.… više »

JEZIVO

Facezam - aplikacija koja će uništiti privatnost?

objavljeno prije 8 dana i 11 sati

Facezam je nova aplikacija koja služi prepoznavanju lica, a prema najavama poduzetnika Jacka Kenyona trebala bi biti dostupna ovoga mjeseca. Jeziv dio priče je to što on tvrdi da će se… više »

SAVJETI

Dan organizacije kućnog ureda proslavite - monitorom

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Za neke, kućni ured je samo mjesto gdje se bave papirologijom. Za samozaposlene, to je mjesto gdje obavljaju većinu svog posla. Bilo kako bilo, održavanje tog prostora organiziranim čini… više »

SAZNAJEMO

Ribafish i Morana Zibar u Tele 2 odabrali 2 uređaja, a platili samo jedan

objavljeno prije 9 dana i 8 sati

Poznati novinar, bloger, ljubitelj hrane i piva Domagoj Jakopović Ribafish očito zna dobro odabrati, kada je u shopping poveo svoju dugogodišnju prijateljicu Moranu Zibar. Naime,… više »

OPREZ

Pametni telefoni koje ste gotovo sigurno kupili - zaražene

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

Ako ste mislili da je za zaštitu od virusa i štetnih malwarea dovoljno biti oprezan i instalirati antivirusni program, prevarili ste se. Naime, postoje neki modeli smartphonea (… više »

IZLOŽBE

AOC na CeBIT-u 2017.

objavljeno prije 10 dana i 4 sata

Na ovogodišnjem vodećem svjetskom sajmu informacijskih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga - CeBIT od 20. do 24. ožujka, stručnjak za monitore AOC predstavit će svoje… više »

ZANIMLJIVO

Kako bi Tim Berners-Lee spasio internet

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Izumitelj world wide weba, Sir Tim Berners-Lee predstavio je 5-godišnju strategiju borbe protiv lažnih vijesti i korištenja osobnih informacija. U otvorenom pismu (ovdje)… više »

1PASSWORD

Zaradite 100 tisuća dolara hakiranjem

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

1Password je ranije nudio 25 tisuća dolara svakom uspješnom 'hakeru' za ovaj isti zadatak, ali je nagrada za uspješno razbijanje lozinke sada povećan i to za četiri puta.… više »

NAPOKON

Viber predstavlja samouništavajuće razgovore

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Viber je napokon razvio tehnologiju samouništavajućih poruka i sprema se predstaviti ih u najkraćem roku, najave su iz te tvrtke. To će biti logičan nastavak razvoja dodatka kojeg je… više »

NOVOSTI

Xiaomi pokazao Intel Inside pametne tenisice

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Pametne Xiaomi 90 Minutes Ultra Smart tenisice imaju Intelov Curie čip unutar potplata, senzore praćenja kretanja koji razlikuju trčanje od šetnje. Na kraju dana podaci praćenja… više »

RAZMIŠLJANJA

Šefica Huaweija tvrdi da je 4GB RAM-a dovoljno

objavljeno prije 13 dana i 11 sati

Prošle godine su OnePlus, Vivo i još neki proizvođači iz daleke nam Kine, plasirali na tržište pametne telefone sa 6 GB RAM-a. Toj utrci sada se polako pridružuju ostali… više »

NOVOSTI

ASUS odgodio lansiranje ZenFone 4 top modela za 3 mjeseca

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

ASUSov top model ZenFone 4, prema riječima Jerry Shen prilikom obraćanja investitorima, osvanut će u srpnju 2017. umjesto travnju, kako je izvorno bilo zakazano. Razlog je nestabilna… više »

COOL

Elon Musk - prilozi za biografiju inovatora

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Elon Musk jedan je od najpoznatijih američkih inovatora. Osnivač je tvrtke za internetska plaćanja PayPal, tvornice električnih automobila Tesla i aeronautičke tvornice SpaceX koja… više »

NOVOSTI

Facebook uvodi Dislike, ali...

objavljeno prije 17 dana i 9 sati

Facebook napokon uvodi dugo očekivani Dislike... ali ne na način koji bi svi željeli, izgleda. Naime, TechCrunch doznaje da je testiranje već u tijeku, no samo u porukama. Opcija omogućava… više »

SJAJNO

Komentari tek nakon - čitanja cijelog članka

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Komentari ispod članaka vrlo rijetko su argumentirani i bave se samim člankom i njegovim navodima, pa ne čudi da je jednoj medijskoj kući to dojadilo - uveli su obavezno čitanje članka prije… više »

skrolaj na vrh