Hi-tech
ZANIMLJIVO

Kako bi Tim Berners-Lee spasio internet

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Izumitelj world wide weba, Sir Tim Berners-Lee predstavio je 5-godišnju strategiju borbe protiv lažnih vijesti i korištenja osobnih informacija. U otvorenom pismu (ovdje)… više »

1PASSWORD

Zaradite 100 tisuća dolara hakiranjem

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

1Password je ranije nudio 25 tisuća dolara svakom uspješnom 'hakeru' za ovaj isti zadatak, ali je nagrada za uspješno razbijanje lozinke sada povećan i to za četiri puta.… više »

NAPOKON

Viber predstavlja samouništavajuće razgovore

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Viber je napokon razvio tehnologiju samouništavajućih poruka i sprema se predstaviti ih u najkraćem roku, najave su iz te tvrtke. To će biti logičan nastavak razvoja dodatka kojeg je… više »

NOVOSTI

Xiaomi pokazao Intel Inside pametne tenisice

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Pametne Xiaomi 90 Minutes Ultra Smart tenisice imaju Intelov Curie čip unutar potplata, senzore praćenja kretanja koji razlikuju trčanje od šetnje. Na kraju dana podaci praćenja… više »

RAZMIŠLJANJA

Šefica Huaweija tvrdi da je 4GB RAM-a dovoljno

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Prošle godine su OnePlus, Vivo i još neki proizvođači iz daleke nam Kine, plasirali na tržište pametne telefone sa 6 GB RAM-a. Toj utrci sada se polako pridružuju ostali… više »

NOVOSTI

ASUS odgodio lansiranje ZenFone 4 top modela za 3 mjeseca

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

ASUSov top model ZenFone 4, prema riječima Jerry Shen prilikom obraćanja investitorima, osvanut će u srpnju 2017. umjesto travnju, kako je izvorno bilo zakazano. Razlog je nestabilna… više »

COOL

Elon Musk - prilozi za biografiju inovatora

objavljeno prije 23 dana

Elon Musk jedan je od najpoznatijih američkih inovatora. Osnivač je tvrtke za internetska plaćanja PayPal, tvornice električnih automobila Tesla i aeronautičke tvornice SpaceX koja… više »

NOVOSTI

Facebook uvodi Dislike, ali...

objavljeno prije 23 dana i 2 sata

Facebook napokon uvodi dugo očekivani Dislike... ali ne na način koji bi svi željeli, izgleda. Naime, TechCrunch doznaje da je testiranje već u tijeku, no samo u porukama. Opcija omogućava… više »

SJAJNO

Komentari tek nakon - čitanja cijelog članka

objavljeno prije 24 dana i 21 sat

Komentari ispod članaka vrlo rijetko su argumentirani i bave se samim člankom i njegovim navodima, pa ne čudi da je jednoj medijskoj kući to dojadilo - uveli su obavezno čitanje članka prije… više »

NOVITETI

Upoznajte Huawei Watch 2 u sportskom i klasičnom izdanju

objavljeno prije 25 dana i 4 sata

Osim modela pametnih telefona P serije za vrijem trajanja MWC 2017, Huawei je predstavio i drugu generaciju pametnog sata - Huawei Watch 2 s Androidom Android Wear 2.0 operativnim sustavom i… više »

COOL

Nintendo Switch i briga za malu djecu

objavljeno prije 25 dana i 22 sata

Nintendo je učinio nešto poprilično bizarno o čemu pišu mnogi svjetski portali i blogeri. Naime, Nintendov Switch je novija igraća konzola koja zbog načina mijenjanja igrica… više »

MWC

NVIDIA predstavlja GameWorks DX12

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Tvrtka NVIDIA je predstavila GameWorksTM DX12, kolekciju resursa za developere igara koji im omogućuju postizanje bolje realnosti u igrama i skraćuju cikluse izrade proizvoda kada su u… više »

NOVOSTI

NVIDIA predstavila nevjerojatni GeForce GTX 1080 Ti

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

GeForce GTX 1080 Ti posjeduje čak do 35% više perfomanse u odnosu na GTX 1080 i dolazi sa 11GB GDDR5X memorije sljedeće generacije koja radi na čak 11Gbps kako bi omogućila ultimativne… više »

NOVOSTI

Predstavljen BlackBerry KeyOne

objavljeno prije 27 dana i 4 sata

Nekadašnji mobilni div, kanadska tvrtka BlackBerry je predstavila pametan telefon BlackBerry KeyOne. Ovaj pametan telefon dolazi s hardverskom QWERTY tipkovnicom pozadinski… više »

SAZNAJEMO

Mobiteli na kvadrat u Tele2

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

Tele2 je svojim korisnicima ponovno omogućio najbolju ponudu za kupnju mobilnih uređaja. Tako za cijenu jednog mobitela, korisnik dobiva dva - odabrati je moguće između LG K8 2017 ili Huawei… više »

skrolaj na vrh