Hi-tech
HAKERI

Veliki napad na Google Docs

objavljeno prije 19 dana i 3 sata

U srijedu je došlo do velikog napada na korisnike usluge Google Dokumenti s ciljem krađe njihovih identiteta, javlja CNN. U sofisticiranom napadu iz naizgled pouzdanog izvora od… više »

NOVOSTI

Prvi teaser za OnePlus 5

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Na službenom računu društvene mreže Weibo, koja predstavlja svojevrsni klon Twittera, osvanuo je prvi teaser OnePlus 5 pametnog telefona. Izgleda da je sve bliže sljedeće izdanje… više »

IDEA KNOCKOUT

Tehnološkom idejom osvojite putovanje u Las Vegas

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Prijavite se na Bugovo natjecanje tehnoloških ideja i osvojite hotelski smještaj i dvije povratne karte za Las Vegas, kao i izlagački štand na najvećem svjetskom sajmu… više »

RECENZIJE

Huawei P10 Plus recenzija

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Sada nitko ne može poreći da je Huawei postao jak brend na tržištu pametnih telefona. U top segmentu napada Samsung svojom poslovnom Mate serijom, dok se P serijom natječe za… više »

PRIJAVITE SE

Novathon dolazi u Hrvatsku

objavljeno prije 21 dan i 2 sata

Intesa Sanpaolo Grupa u suradnji s Privrednom bankom Zagreb ove godine u Hrvatsku dovodi svoje inovativno natjecanje - Novathon. Ovaj 24-satni maraton inovacija pod… više »

DRUGI PUT

'Brave New World' u prostorima HUB-a 385

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

Drugi po redu Brave New World održat će se 6. i 7. svibnja 2017. u Zagrebu u organizaciji HUB-a 385, a cijeli će događaj otvoriti Michela Magaš, dobitnica nagrade Europske unije za… više »

RECENZIJE

Samsung Galaxy S8+ - sve o njemu

objavljeno prije 22 dana i 6 sati

Samsung Galaxy S8+ je zapravo prvi pravi flagship za 2017. godinu kojeg recenziramo, s novim hardverom. I da, recimo to odmah - konkurencija će se morati dobrano potruditi da ga prestigne.… više »

Q1

Samsung najviše zaradio na - komponentama

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

Samsung Electronics je objavio detaljan izvještaj poslovanja za prva 3 mjeseca 2017. godine. Ostvarili su dobit od 8,7 milijarde dolara i prihod u visini 44,7 milijarde dolara. Samsung… više »

NOVOSTI

Microsoftova dokumetacija za IT profesionalce na novoj web stranici

objavljeno prije 24 dana i 6 sati

Ako ste IT stručnjak i koristite Windows 10 i srodne tehnologije, zanimat će vas da Microsoft je najavio migraciju kompletne tehničke dokumentacije na mrežnu stranicu Docs.microsoft.com Web… više »

SAZNAJEMO

Tele2 experience centar otvoren u Sisku

objavljeno prije 25 dana

Danas je Sisak dobio svoj prvi Tele2 experience centar, a poslovnica je otvorena s ciljem pružanja što bolje usluge korisnicima. Privatnim i poslovnim korisnicima od sada je na… više »

NOVOSTI

Google nadogradio Gboard virtualnu tipkovnicu za lakše uređivanje teksta

objavljeno prije 25 dana i 7 sati

Google je nakon određenog perioda testiranja objavio nadogradnju Android verzije Gboard tipkovnice koja donosi nekoliko manjih ugađanja i nekoliko novih značajki. Među njima su lakše… više »

NOVOSTI

NVIDIA izdala nove drivere za Game Ready

objavljeno prije 26 dana i 1 sat

NVIDIA je danas izdala novi Game Ready driver za igre Heroes of the Storm 2.0 i Warhammer 40,000: Dawn of War 3. Uz to, driver je optimiziran i za tri nove VR… više »

RECENZIJE

Sony Xperia X Compact recenzija

objavljeno prije 26 dana i 7 sati

Sony Xperia X Compact. zapravo je nasljednik modela Xperia Z5 Compact, no ipak se radi o višoj srednjoj kategoriji smartphona za razliku od dosadašnjih Compact modela koji su… više »

ISPROBAJTE

HAKOMetar Plus mjeri brzinu mobilnog interneta

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) pustila je u rad HAKOMetar Plus, mobilnu aplikaciju za mjerenje brzine širokopojasnog pristupa internetu u… više »

SJAJNO

Philips monitori osvojili prestižnu Red Dot Design nagradu

objavljeno prije 27 dana i 4 sata

Dva nova Philips zakrivljena monitora osvojila su Red Dot nagrade za dizajn proizvoda u 2017. Ove nagrade dokaz su MMD-ove predanosti kombiniranju naprednog iskustva gledanja i izvrsnog… više »

skrolaj na vrh