Hi-tech
NAJAVE

PH-1: Andy Rubin pametni telefon uskoro u Europi

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Andy Rubin, suosnivač Androida i njegov tim objavili su na Redditu da bi Essential PH-1, pametan telefon uskoro mogao biti dostupan za kupnju u Europi. Također su objavljene informacije… više »

STVARNO?

Najopasnija osoba na netu je - Avril Lavigne

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Avril Lavigne najopasnija je osoba na internetu, jer najveći broj internetskih pretraga za imenom ove glazbenice uzrokoje probleme korisnicima, tvrdi poznata tvrtka za računalnu sigurnost… više »

COOL

Greyp i HT prvi u Europi povezali bicikl eSIM tehnologijom

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Hrvatski Telekom i hrvatski proizvođač električnih bicikala Greyp sklopili su suradnju za novi model Greyp električnog bicikla, koji će HT podržati novom inovativnom uslugom eSIM. To je… više »

ZANIMLJIVO

Dvije trećine svijeta povezano pametnim telefonima

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Istraživanje od strane GSMA otkrilo je da je trenutno dvije trećine svjetske populacije povezano svojim pametnim telefonima. Analitičari predviđaju da bi do 2020. godine taj broj mogao… više »

GAMING

NVIDIA objavila novi gameplay Need For Speed: Payback

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

NVIDIA je danas objavila novi gameplay video 4K rezolucije sa 60 FPS-a iz igre Need For Speed Payback i minimalne i preporučene specifikacije za igru, koja će se u prodaji… više »

AKVIZICIJE

Google kupuje HTC-ove pametne telefone

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Google je objavio da će za akviziciju poslovanja s pametnim telefonima tajvanskog HTC-a, koji razvija i Googleov pametni telefon Pixel, platiti 1,1 milijardu dolara u gotovini, što je… više »

NAJAVE

GFXBench otkrio novi Xiaomi smartphone

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U GFXBench referentnoj bazi podataka je uočen novi pametan telefon pod kodnim nazivom Xiaomi Chiron, te su time postala poznata gotovo sve njegove tehničke karakteristike. Xiaomi Chiron ima… više »

Twitter
OPA!

Twitter je ugasio milijun računa koji promoviraju terorizam

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Prema nedavno objavljenim izvješćima, u prvoj polovici tekuće godine Twitter je ugasio oko   300 000 računa za koje se sumnja da bi mogli pripadati terorističkim… više »

VIJESTI

HTC s globalnim udjelom 0,68 % sve bliže putu stare Nokije

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Svi znamo priču o Nokiji koja je pala s vrha i na kraju prisiljena prodati mobilno poslovanje Microsoftu. Ista stvar se izgleda reproducira s HTC-om, samo četiri godine kasnije. HTC nekada… više »

USKORO

Kada stižu novi modeli iPhonea

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Hrvatski Telekom ponudit će novu generaciju iPhone uređaja. Pretprodaja iPhonea 8 i iPhonea 8 Plus počinje 22. rujna na www.hrvatskitelekom.hr, a oba uređaja bit će dostupna u T-Centrima… više »

PROBLEMI?

Kako bi kašnjenje isporuke iPhone X moglo utjecati na poslovanje

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Neki analitičari vide u kašnjenju isporuke iPhone X do kupaca pokušaj brže prodaje iPhone 8/ iPhone 8 Plus modela. Drugi se ne slažu s tom tvrdnjom. Kao razlog navode postojanje… više »

ISTRAŽIVANJE

Kako zapravo koristimo Internet?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Agencija MediaNet objavila je rezultate istraživanja o navikama korištenja mobilnog i fiksnog interneta u Hrvatskoj. Istraživanje provedeno na uzorku od 657 ispitanika pokazalo je kako… više »

NAJAVE

Doogee Mix 2 donosi značajne novosti

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Kao što smo već pisali, nema sumnje da će kineski proizvođači pametnih telefona slijediti primjer Applea i opremiti uređaje s analognim Face ID sustavima prepoznavanja lica. Prvu… više »

LOVA?!

Zašto sve rjeđe kupujemo pametne telefone

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Prema domaćoj blogosferi i forumima  stječe se dojam da mijenjamo stari pametni telefon novim, barem jednom godišnje.  Ako je to doista tako - nimalo se ne uklapamo u… više »

COOL

Apple predstavio i Apple Park

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Apple nije predstavio samo tri nova modela iPhonea, nego i svoje novo sjedište - golemu transparentnu zgradu u obliku prstena, sljubljenu s prirodom, kako je i zamišljao… više »

skrolaj na vrh