Hi-tech
BIZNIS

HMD Global podmazat će iduću fazu rasta uz 100 milijuna dolara novih investicija

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, danas je objavio da je prikupio dodatnih 100 milijuna dolara od investitora, što će biti uloženo u financiranje širenja i rasta poslovanja u… više »

MA DA?

Aplikacije za prijevoz krive za više nesreća?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Umor i pospanost vozača predstavljaju veliki rizik u uslužnim prijevoznim djelatnostima, upozorava Američka akademija za medicinu sna u trenutku dok se svijetom sve više šire… više »

COOL

Tvornica Bitcoina na Islandu

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Bitcoin neki zovu virtualnim zlatom, drugi najvećom prevarom u povijesti, no broj ljudi koji ga kopa raste i dalje... Upravo u te svrhe u srcu islandskih polja lave raste jedna od najvećih… više »

MA DA?

Donald Trump želi spasiti ZTE

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Trgovinske sankcije nametnute kineskom ZTE prije mjesec dana, vjerojatno bi značile kraj poslovanja tvrtke. Američki predsjednik Donald Trump, sada je postao milostiv i najavio na Twitteru da… više »

5 MINUTA ZA UČENJE

Što je usporeni video i savjeti za snimanje pametnim telefonom

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Usporeni video nekada je bio rezerviran za profesionalce u području filma i televizije. Na primjer, kada gledamo auto utrke u kojima automobil postiže velike brzine, vidimo ga potpuno jasno,… više »

RECENZIJA

Huawei P20 - recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Huawei P linija do sada je u nekim aspektima neznatno gubila od drugih proizvođača. Ove godine kompanija to pokušava promijeniti. Je su li uspjeli? Provjerila sam dvotjednim… više »

EVO GA!

One Plus 6 je predstavljen

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

BBK Electronics jedna je od najvećih tvrtki u mobilnoj industriji, koja stoji iza OnePlus brenda, upravo je predstavila OnePlus 6 model, o kome smo sve znali već unaprijed. Glasine su… više »

NOVOSTI

Nokia X6 - pristupačan smartphone s urezom na zaslonu i dvostrukom kamerom

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Prema očekivanjima, tvrtka HMD Global je u Kini predstavila Nokia X6 model pametnog telefona. Uređaj je zanimljiv u svim aspektima. Da ne bi bilo zabune, osim imena nema ništa s… više »

NOVOSTI

Honor 10 za Europu službeno lansiran

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Honor, pod-brend tvrtke Huawei, objavio je novi model Honor 10 u Europi. Tvrtka se nada ovim modelom osvojiti mnoga srca kupaca. Honor 10 model vrlo sličan Huawei P20. Kućište odlikuje… više »

STVARNO?

WhatsApp u EU nedostupan za mlađe od 16 godina

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Pristup aplikaciji za poruke WhatsApp bit će na području Europske unije zabranjen mlađima od 16 godina, objavila je tvrtka. Taj je potez uslijedio nakon novih europskih pravila o… više »

NAPOKON?

AppStore izbacuje aplikacije koje daju podatke o lokaciji

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

App Store ima smjernice prema kojima aplikacije ne smiju dijeliti podatke o lokaciji korisnika bez izričite privole korisnika, ili u neodobrene svrhe.  Autorima spornih aplikacija iz… više »

NOVOSTI

Gmail, Google karte, fotografije i tipkovnica dobivaju mnoge inovacije

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Gmail je već osvanuo s novim značajnim funkcionalnim promjenama koje kao rezultat donose bolju produktivnost. Međutim, Google u bliskoj budućnosti donosi još neke novitete za bolju… više »

ZANIMLJIVO

Microsoft briše granice između Windows, Android i iOS sustava

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Microsoft je izgubio bitku za mobilno tržište, ali ne ostavlja planove da dobije uporište na drugim platformama. Na konferenciji Microsoft Build 2018, predstavili su nekoliko… više »

POSLOVANJE

Xiaomi širi se Europom, Huawei trebao bi se zabrinuti

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Xiaomi je zasjeo na četvrto mjesto globalnog proizvođača pametnih telefona u prvom tromjesečju 2018 godine. Također ima istu poziciju u gotovo pet glavnih tržišta u Europi. Naravno, to… više »

RECENZIJA

Huawei P20 Lite - recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

S Lite verzijama P8, P9 i P10 Huawei je imao uspjeha zbog dobrog omjera cijene i kvalitete. Zadržavajući tradiciju, plasiranjem P20 serije, tvrtka je uključila u ponudu pristupačniji model… više »

skrolaj na vrh