Hi-tech
COOL

LG-ev OLED TV u službi znanosti: savršen prikaz digitalizirane kulturne baštine

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

U sklopu manifestacije Noć knjige, koja se u Hrvatskoj održava od 2012. godine s ciljem predstavljanja knjiga domaćih i svjetskih autora te druženja uz knjigu i čitanje, danas je u Državnom… više »

RECENZIJE

Samsung Galaxy S8+ recenzija

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Samsung Galaxy S8+ zapravo je prvi pravi flagship za 2017. godinu kojeg recenziramo, s novim hardverom. I da, recimo to odmah - konkurencija će se morati dobrano potruditi da ga prestigne.… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi6 je stigao, što donosi?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Xiaomi MI 6 naslijedio je vizualni dizajn prethodnika. Ima kućište u kombinaciji dva staklena panela učvršćena okvirom od nehrđajućeg čelika reflektirajućeg metalik sjaja.… više »

NAPOKON

Facebook će sprječavati objave tragedija

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Mark Zuckerberg obećao je da će njegova kompanija učiniti sve što može da spriječi ponavljanje tragedija poput ubojstva u Clevelandu koje je snimio sam počinitelj tijekom vikenda i to… više »

WOW!

Netflix stigao do 100 milijuna pretplatnika

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Netflix je u prvom tromjesečju privukao 4,95 milijuna novih pretplatnika, nešto manje nego što se očekivalo, no već ovoga vikenda broj pretplatnika te američke kompanije mogao… više »

SAVJETI

Kako produljiti autonomiju baterije smartphona

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

U stvarnom životu svi pokušavamo dobiti na vremenu između dva punjenja baterije naših pametnih telefona i ne volimo se dovesti u situaciju da moramo uključiti neki od… više »

KS-PRO

Prva upotreba Snapdragon 835 platforme i Windows 10 sustava

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Microsoft i Qualcomm najavili su da će Windows 10 operativni sustav moći biti pokretan na ARM procesorima (Snapdragon 835), uključujući i x86 desktop aplikacije putem analognog simulatora.… više »

HAKERAJ

Shadow Brokers opet razvalili NSA

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Hakeri Shadow Brokers objavili su jučer dokumente i datoteke za koje cyberstručnjaci kažu kako sugeriraju da je američka obavještajna agencija NSA nadgledala međubankovni sistem… više »

PRIPAZITE

Tko od proizvođača laptopa najviše vara na autonomiji baterija

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Današnji laptopi su sve tanji u odnosu na one prije nekoliko godina. Ali, činjenica je da imaju bolju autonomiju baterije. Prije još samo koju godinu, do tri sata autonomije… više »

COOL

Google AutoDraw čini od vas crtačkog znalca

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Google je predstavio AutoDraw, novi alat koji prepoznaje vašu namjeru da nešto nacrtate, a onda tome dodaje stvaran oblik. Crtanje mišem na računalu ili prstom po… više »

SAVJETI

Kako se riješiti neželjene pošte povezane s Gmail računom

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Želite li na jednostavan način počistiti inbox od neželjene pošte povezane s vašim Gmail računom? Predlažemo vam da to učinite koristeći uslugu mrežne stranice deseat.me Mrežna… više »

NOVOSTI

Google planira uložiti 827 milijuna dolara u LG Display za OLED proizvodnju

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Google koristi Samsung OLED panele za svoju Pixel liniju pametnih telefona i vjerojatno nastavlja tom praksom dalje. Ali, mijenja proizvođača. Google je svjestan da Samsungovi proizvodni… više »

BILI SMO

Koliko je Huawei P10 napredniji u odnosu na P9

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Danas smo bili na predstavljanju Huawei P10 i P10 plus modela pametnih telefona hrvatskim medijima. Uređaji su dostupni već nekoliko dana za kupnju pa vjerujemo da su ih mnogi od vas opipali… više »

NESUGLASICE

Huawei dobio sudsku parnicu protiv Samsunga

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Kineski sud naredio je podružnici Samsung Electronics da mora platiti tvrtki Huawei, 11.6 milijuna američkih dolara odštetu za kršenje patenata. Konkretno, Samsung je… više »

NOVO

Philips predstavlja svoj novi 34-inčni zakrivljen LCD monitor

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips Monitorsa obogaćuje svoju liniju zakrivljenih monitora novim 34-inčnim 349X7FJEW monitorom s 1800R… više »

skrolaj na vrh