Hi-tech
LEGENDE

Zeiss otvara novo poglavlje mobilne fotografije?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Nokia je već najavila da će njihovi top modeli višeg cjenovnog ranga koristiti Zeiss objektive. Prema patentnom njemačkom uredu,  Zeiss radi na optičkom rotirajućem sustavu… više »

WTF?!

Facebookovi roboti ugašeni zbog misterioznih razgovora

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Facebook je u sklopu svog programa razvoja umjetne inteligencije napravio dva ljudska robota, Alice i Boba, koji su vrlo brzo razvili svoju verziju jezika, potpuno suprotnu onome… više »

NARAVNO

Aplikacija prepoznaje emocije prema - emotikonima

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Znanstvenici su razvili aplikaciju koja će, prepoznajući emotikone, moći identificirati emocije, sarkazam ali i govor mržnje u komunikaciji na internetu. Istraživači su koristili 1,2… više »

BITKA DIVOVA

Facebook Watch - adut protiv YouTubea i Netflixa?

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Facebook Watch nova je usluga najveće svjetske društvene mreže, a redizajnirana varijanta bit će u početku raspoloživa ograničenoj skupini korisnika u SAD-u na Facebookovoj mobilnoj… više »

PRIJAVITE SE

WordCamp Zagreb: Besplatne radionice o web tehnologijama i WordPressu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

WordCamp Zagreb, najveće hrvatsko okupljanje korisnika najpopularnije globalne platforme za objavu sadržaja na webu i izgradnju web stranica, WordPressa, otvara se 1. rujna u Zagrebu cijelim… više »

COOL

Uber uvodi novost u aplikaciju - chat

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Uber globalno uvodi novost koja će i jednima i drugima značajno pojednostaviti međusobnu komunikaciju prije samog ukrcaja - mogućnost chata unutar same aplikacije. Korisnici i partneri-vozači… više »

WOW!

Jedna minuta na internetu...

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Želimo li nekome dočarati koliko je Internet u svakom trenutku "živahno" mjesto, morat ćemo se dobro potruditi. Tvrtka Visual Capitalist, koja stvara zanimljive grafove, pokušala je na… više »

EH, DA ...

Hrvatski internet je sve samo ne brz

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Najbrži internet na svijetu ima Singapur, najsporiji Jemen, a gdje je Hrvatska - prema novom istraživanju, u koje je uključeno bilo 189 zemalja, Hrvatska je zauzela 40. mjesto. Za skidanje… više »

NAJAVE

Philips dovodi budućnost na IFA sajam

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Na 57. izdanju IFA sajma koji će se održati od 1. do 6. rujna ove godine u Berlinu, MMD, brend licencirani partner Philips monitorsa priprema bogatu postavu inovacija monitora. U dvorani 22… više »

Novi zakon

Korisnici će sami kontrolirati podatke koje ostavljaju

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Zakon za zaštitu podataka koji se uskoro uvodi u Velikoj Britaniji omogućit će korisnicima da saznaju na koji način kompanije koriste njihove osobne podatke, uključujući povijest… više »

COOL

Saharah, aplikacija za anonimno slanje poruka ludo se skida

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Saharah, aplikacija za anonimnu razmjenu poruka razvijena u Saudijskoj Arabiji našla se prošlog tjedna među najskidanijim aplikacijama na pametnim telefonima. Popularna među… više »

PROMO

Tele2 webshop - u par klikova do odličnih ponuda

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

U skladu s trendovima koji kontinuirano pokazuju porast online kupovine te s obzirom na povećanu potražnju mobilnih uređaja na Tele2 webshopu, od ovog je tjedna upotpunjena ponuda smartphone… više »

FALI NAM, FALI

Roboti koji će istraživati duboke rudnike

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Indij, rodij, platina, telurij i zlato - to su jedni od najrijeđih elemenata na svijetu. Od pametnih telefona (koji se sastoje od 60 do 64 elemenata) do hibridnih automobila, od vjetrenih… više »

ZAPAMTITE :)

Savjeti za sigurnost vašeg pametnog telefona

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Samo prije nekoliko godina sigurnost pametnih telefona bila je posljednja stvar na pameti većine korisnika. Danas kada imamo pohranjene gomile podataka  u njima sve više počinjemo… više »

NAJAVE

LG priprema flagship telefon s OLED FullVision zaslonom

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Sljedeći LG-ev flagship bit će prvi uređaj s plastičnim OLED FullVision zaslonom koji donosi vrhunski prikaz i postavlja novi standard u segmentu zaslona mobilnih uređaja. LCD FullVision… više »

skrolaj na vrh