Hi-tech
ODLIČNO

WhatsApp omogućava slanje poruka offline

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

WhatsApp je nedavno objavio novu nadogradnju aplikacije koja donosi nekoliko zanimljivih funkcija korisnicima iOS platforme. Sve što je potrebno je na svom uređaju instalirati… više »

NOVOSTI

Dario Šimić novi ambasador pametnog telefona Huawei Mate 9

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Na opuštenom događanju održanom u Village Tavernu, popularnom zagrebačkom okupljalištu u Tkalčićevoj ulici, Huawei je u utorak predstavnicima hrvatskih medija predstavio svoj… više »

TRENDOVI

Zlatno doba mobilnih aplikacija je prošlo?

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Aplikacije svi koristimo, ali ih i mijenjamo „kao čarape" i nekako se od njih sve teže zarađuje, sve teže se pronalazi nešto originalno i takvo stanje stvari nam sugerira da su… više »

BRAVO

Firefox označava stranice koje prikupljaju podatke

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Firefox je odlučio stati na rep stranicama koje neovlašteno prikupljaju podatke o svojim posjetiteljima, što će korisnici web browsera sigurno dočekati s veseljem. 'Od danas u… više »

EMOJI

Zašto se toliko koriste emotikoni?

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Kad je Oxfordski rječnik proglasio emotikon za riječ godine bilo je to veliko iznenađenje. Emotikon, žuto lice koje plače ili se smije, većini ljudi nije odgovaralo u opis onoga što se… više »

ILEGALA

10 najboljih stranica za torrente

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Koje torrent stranice će ove godine biti najpoplarnije? Odgovor na to pitanje ponudio je Torrentfreak.com koji donosi deset najboljih stranica za skidanje torrenta - mi ćemo tu staviti… više »

NOVOSTI

Nordeus predstavlja novu mobilnu igru - SPELLSOULS: DUEL OF LEGENDS

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Nordeus, neovisna tvrtka za razvoj igara, danas je najavila novu mobilnu igru Spellsouls: Duel of Legends, MOBA-u baziranu na kartama, koja kombinira intenzitet real-time PvP borbi s… više »

STVARNO?

Gmail baš briga za točke

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Kao i kada su u pitanju mala i velika slova, tako ni točka nije važna kod Gmaila. Naime, ako je vaš mail petar.petrovic@gmail, a mail vam se pošalje na petarpetrovic@gmail, vi… više »

ZAPAMTITE

Kako biti siguran na internetu

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Sigurnost na internetu je postala jedna od gorućih tema, jer smo sve češće izloženi raznoraznim hakerskim napadima i zlonamjernom softveru koji je usmjeren na otimanje privatnih… više »

RJEŠENJE

Otkriven razlog samozapaljenja Galaxy Note 7

objavljeno prije 2 mjeseca

Samsung Galaxy Note 7 je povučen iz prodaje 2. rujna prošle godine, a proizvodnja je prekinuta 11. listopada kada je utvrđeno da se problem javlja i u slučaju zamjenskih uređaja… više »

WOW!

Nokia 6 rasprodana za - minutu!

objavljeno prije 2 mjeseca i 1 dan

Nokia 6 trebala je označiti povratak nekad vodeće tvrtke na tržište, ali ovakav odaziv kupaca nitko nije mogao očekivati, pogotovo u Kini. No, to samo po sebi ne bi bilo ništa… više »

NOVOSTI

Novi AOC AGON UltraWide zakrivljeni gaming monitor

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Novi AOC AGON AG352UCG omogućuje najdublje uranjanje u svijet video igara od svih AGON premium serije igračih monitora do sada. S malim radijusom zakrivljenosti od 2000 mm stavlja igrače… više »

STVARNO?

Ova će vam poruka zamrznuti iPhone

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

iPhone je, baš kao i ostali Appleovi proizvodi, obično izuzet od problema koje korisnici drugih operativnih sustava imaju - raznoraznih virusa i malwarea koji je uglavnom orijentiran… više »

OPREZ

Najveći sigurnosni problem su - zaposlenici

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Globalne organizacije sigurnije su no ikada da mogu predvidjeti sofisticirane cyber napade i primjereno im se oduprijeti, no i dalje ne investiraju dovoljno, niti sustavno planiraju kako se… više »

UPS :)

Novi virus širi se mailom, budite oprezni

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Novi maliciozni virus šalje e-mail s tekstom koji djeluje vrlo realno i to zato što analizira tekstove svih vaših prijašnjih poruka pa od njih slaže svoju poruku.… više »

skrolaj na vrh