Hi-tech
TRENDOVI

Prihod od aplikacija za Android će nadmašiti one za iOS u 2017

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Analitičari tvrtke App Annie, objavili su prognozu prodaje mobilnih aplikacija za Android i iOS operativne sustave. Prema analizama, po prvi puta prihod od aplikacija za Android će… više »

SAZNAJEMO

Tele2 opet trese tržište telekomunikacija

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Odsada će privatni i poslovni Tele2 pretplatnici na svojim mobilnim uređajima moći koristiti internet bez ograničenja i usporavanja. Isto tako uvedena je opcija flat interneta za Pokućni… više »

EH, DA ...

Aplikacije za špijuniranje Vibera

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Viber je jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji softwar za pozive, tekstualne poruke - razgovore općenito. Besplatan je, i tako je dostupan svima, bez obzira o kojoj starosnoj… više »

RECENZIJA

HTC 10 - Gospodin Savršeni

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

HTC 10 je zadržao u izgledu neke stare dizajnerske smjernice, ali je dovoljno različit kako bi se mogao izdvojiti od svojih prethodnika. Rekla bih, napokon je postao vidljiv. Više… više »

COOL

LG-ev OLED TV u službi znanosti: savršen prikaz digitalizirane kulturne baštine

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

U sklopu manifestacije Noć knjige, koja se u Hrvatskoj održava od 2012. godine s ciljem predstavljanja knjiga domaćih i svjetskih autora te druženja uz knjigu i čitanje, danas je u Državnom… više »

RECENZIJE

Samsung Galaxy S8+ recenzija

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Samsung Galaxy S8+ zapravo je prvi pravi flagship za 2017. godinu kojeg recenziramo, s novim hardverom. I da, recimo to odmah - konkurencija će se morati dobrano potruditi da ga prestigne.… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi6 je stigao, što donosi?

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Xiaomi MI 6 naslijedio je vizualni dizajn prethodnika. Ima kućište u kombinaciji dva staklena panela učvršćena okvirom od nehrđajućeg čelika reflektirajućeg metalik sjaja.… više »

NAPOKON

Facebook će sprječavati objave tragedija

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Mark Zuckerberg obećao je da će njegova kompanija učiniti sve što može da spriječi ponavljanje tragedija poput ubojstva u Clevelandu koje je snimio sam počinitelj tijekom vikenda i to… više »

WOW!

Netflix stigao do 100 milijuna pretplatnika

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Netflix je u prvom tromjesečju privukao 4,95 milijuna novih pretplatnika, nešto manje nego što se očekivalo, no već ovoga vikenda broj pretplatnika te američke kompanije mogao… više »

SAVJETI

Kako produljiti autonomiju baterije smartphona

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

U stvarnom životu svi pokušavamo dobiti na vremenu između dva punjenja baterije naših pametnih telefona i ne volimo se dovesti u situaciju da moramo uključiti neki od… više »

KS-PRO

Prva upotreba Snapdragon 835 platforme i Windows 10 sustava

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Microsoft i Qualcomm najavili su da će Windows 10 operativni sustav moći biti pokretan na ARM procesorima (Snapdragon 835), uključujući i x86 desktop aplikacije putem analognog simulatora.… više »

HAKERAJ

Shadow Brokers opet razvalili NSA

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Hakeri Shadow Brokers objavili su jučer dokumente i datoteke za koje cyberstručnjaci kažu kako sugeriraju da je američka obavještajna agencija NSA nadgledala međubankovni sistem… više »

PRIPAZITE

Tko od proizvođača laptopa najviše vara na autonomiji baterija

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Današnji laptopi su sve tanji u odnosu na one prije nekoliko godina. Ali, činjenica je da imaju bolju autonomiju baterije. Prije još samo koju godinu, do tri sata autonomije… više »

COOL

Google AutoDraw čini od vas crtačkog znalca

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Google je predstavio AutoDraw, novi alat koji prepoznaje vašu namjeru da nešto nacrtate, a onda tome dodaje stvaran oblik. Crtanje mišem na računalu ili prstom po… više »

SAVJETI

Kako se riješiti neželjene pošte povezane s Gmail računom

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Želite li na jednostavan način počistiti inbox od neželjene pošte povezane s vašim Gmail računom? Predlažemo vam da to učinite koristeći uslugu mrežne stranice deseat.me Mrežna… više »

skrolaj na vrh