Hi-tech
RECENZIJE

Nokia 6 - očima korisnika

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Tvrtka HMD je u prvom mjesecu ove godine izbacila nove uređaje Nokia, po prvi put bazirane na Androidu, a ne na Windowsima. Prvi modeli su bili Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 6, no kasnije su… više »

WatsApp
NA ZNANJE!

Od nove godine WhatsApp aplikacija prestat će raditi na nekim telefonima

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Pametni telefoni i BlackBerry uređaji koji koriste operativni sustav Windows Phone 8.0 (ili stariji), BlackBerry OS ili BlackBerry 10 prestat će raditi od 1.siječnja 2018. "Kada… više »

Facebook
ODLIČNO

Facebook će vam otkriti pokušaj provale u vaš račun

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Facebook vodi evidenciju svih mailova koje je "nedavno" poslao korisnicima, a koji se mogu pronaći u postavkama aplikacije. Korisnici će uskoro moći vidjeti jesu li zaista… više »

2017

Sedam tredova na tržištu pametnih telefona u ovoj godini

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Ova godina bila je vrlo dinamična u svijetu pametnih telefona. Konkurencija je postala brutalnija, tvrtke agresivnije u pokušaju da ukradu tržišni udio svojih konkurenata. Mnogi… više »

POKUŠAJTE

Ostavite mobitel po strani - barem tijekom blagdana!

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

U jedan budistički hram u Bangkoku skoro svake sekunde ulaze grupe turista. Na brzinu vade svoje mobilne telefone, naprave selfie ispred kipa Bude i odu brže nego što su došli.… više »

NOVOSTI

Predstavljen Huawei Honor 9 Lite

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Huawei je lansirao Honor 9 Lite, svoj najisplativiji model modernog dizajna i prihvatljivih cijena. Honor 9 Lite nudi kućište debljine 7,6 mm u kombinaciji metala i obostranog 2.5D… više »

COOL!

Zasloni koji se sami popravljaju?

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Skupina japanskih istraživača tvrdi da je razvila novu vrstu stakla koje ima svojstvo samo-oporavka od pukotina i lomova. Staklo je napravljeno od polimera pod nazivom polieter tiouree… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi Max 3 dobiva 7-inčni zaslon

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Kineski izvori podijelili su neke informacije za sljedeću generaciju Xiaomi Mi Max 3 modela. Prema izvoru, Xiaomi Mi Max 3 dobiva zaslon dijagonale od čak 7 inča. Samo prije koju godinu ove… više »

NOVOSTI

Nokia 9 dobiva LG OLED zaslon i Snapdragon 835 mobilnu platformu

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Savezna komisija za komunikacije (FCC) objavila je neke ključne specifikacije za nadolazeći pametni telefon Nokia 9. Biti će predstavljen u Kini, 19. siječnja, kada i osvježeni Nokia 6 model.… više »

AHA!

Apple priznao: namjerno ugrađujemo baterije koje s vremenom rade sve sporije

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Tako je, Apple je priznao da su baterije u iPhoneima dizajnirane na način da se s vremenom brzina njihova rada smanjuje. No, svima koji su dosad vjerovalu u takvu… više »

POVRATAK

Sharp brand ponovno u Europi

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Jend-Wu Tai, CEO tvrtke Sharp, potvrdio je povratak na europsko tržište. Očito smatra da imaju dovoljno atraktivne proizvode za osvajanje europskih kupaca, bez obzira na to što… više »

IDEJA

Monitor kao idealan last minute božićni poklon

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Borba kroz prometne trgovačke ulice ili prolazak kroz online trgovine tijekom predbožićnog ludila može biti frustrirajuća, pogotovo ako nemate jasnu predodžbu o tome što bi kupili… više »

COOL!

Glasine i dalje okružuju legendarni Microsoft Surface Phone

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Surface Phone je jedna najvećih misterija u kratkoj povijesti pametnih telefona. Trebao je biti uređaj kojim se Microsoft vraća u mobilnu arenu s hardverskim proizvodom, nakon što su… više »

WOW!

Stratolaunch isproban na pisti

objavljeno prije 3 mjeseca

Najveći zrakoplov na svijetu, Stratolaunch, testiran je na pisti zračne luke Mojave u Kaliforniji, a videozapis na kojem je snimljen na Twiteru je objavio šef tvrtke Stratolaunch i… više »

ODLIČNO!

Hrvatski Telekom se uključio u veliki međunarodni projekt za žene „Women STEM Awards“

objavljeno prije 3 mjeseca

Hrvatska se na inicijativu Hrvatskog Telekoma uključila u veliki međunarodni projekt „Women STEM Awards" čiji je cilj potaknuti mlade žene na početak karijere u STEM (Science,… više »

skrolaj na vrh