Hi-tech
COOL

Uber uvodi novost u aplikaciju - chat

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Uber globalno uvodi novost koja će i jednima i drugima značajno pojednostaviti međusobnu komunikaciju prije samog ukrcaja - mogućnost chata unutar same aplikacije. Korisnici i partneri-vozači… više »

WOW!

Jedna minuta na internetu...

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Želimo li nekome dočarati koliko je Internet u svakom trenutku "živahno" mjesto, morat ćemo se dobro potruditi. Tvrtka Visual Capitalist, koja stvara zanimljive grafove, pokušala je na… više »

EH, DA ...

Hrvatski internet je sve samo ne brz

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Najbrži internet na svijetu ima Singapur, najsporiji Jemen, a gdje je Hrvatska - prema novom istraživanju, u koje je uključeno bilo 189 zemalja, Hrvatska je zauzela 40. mjesto. Za skidanje… više »

NAJAVE

Philips dovodi budućnost na IFA sajam

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Na 57. izdanju IFA sajma koji će se održati od 1. do 6. rujna ove godine u Berlinu, MMD, brend licencirani partner Philips monitorsa priprema bogatu postavu inovacija monitora. U dvorani 22… više »

Novi zakon

Korisnici će sami kontrolirati podatke koje ostavljaju

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Zakon za zaštitu podataka koji se uskoro uvodi u Velikoj Britaniji omogućit će korisnicima da saznaju na koji način kompanije koriste njihove osobne podatke, uključujući povijest… više »

COOL

Saharah, aplikacija za anonimno slanje poruka ludo se skida

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Saharah, aplikacija za anonimnu razmjenu poruka razvijena u Saudijskoj Arabiji našla se prošlog tjedna među najskidanijim aplikacijama na pametnim telefonima. Popularna među… više »

PROMO

Tele2 webshop - u par klikova do odličnih ponuda

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

U skladu s trendovima koji kontinuirano pokazuju porast online kupovine te s obzirom na povećanu potražnju mobilnih uređaja na Tele2 webshopu, od ovog je tjedna upotpunjena ponuda smartphone… više »

FALI NAM, FALI

Roboti koji će istraživati duboke rudnike

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Indij, rodij, platina, telurij i zlato - to su jedni od najrijeđih elemenata na svijetu. Od pametnih telefona (koji se sastoje od 60 do 64 elemenata) do hibridnih automobila, od vjetrenih… više »

ZAPAMTITE :)

Savjeti za sigurnost vašeg pametnog telefona

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Samo prije nekoliko godina sigurnost pametnih telefona bila je posljednja stvar na pameti većine korisnika. Danas kada imamo pohranjene gomile podataka  u njima sve više počinjemo… više »

NAJAVE

LG priprema flagship telefon s OLED FullVision zaslonom

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Sljedeći LG-ev flagship bit će prvi uređaj s plastičnim OLED FullVision zaslonom koji donosi vrhunski prikaz i postavlja novi standard u segmentu zaslona mobilnih uređaja. LCD FullVision… više »

 Foto: Aflo / Barcroft Images
JABUKO, JABUKO...

Što će Apple izmisliti nakon automobila koji voze bez vozača

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Apple trenutno radi na razvijanju automobila koji će voziti sam, bez vozača, a njihov šef, Tim Cook, prigodno za The Guardian komentira da je "automatizacija majka svih projekata", a… više »

NAPOKON

Google uvodi novi sustav upozoravanja

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Riječ je o sustavu bi upozoravao korisnike na katastrofe, terorističke napade i razne druge krize kojima bi mogli biti izloženi. Ako tijekom krizne situacije korisnici potraže lokaciju… više »

NOVOSTI

Evan Blass objavio službeni render Samsunga Galaxy Note 8

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Najpoznatiji i najpouzdaniji leaker, Evan Blass objavio je službeni render Samsunga Galaxy Note 8 koji će biti predstavljen 23.8. u New Yorku.  Samsung Galaxy Note 8 je još jedna… više »

NAJAVE

LG Q6 stiže na tržišta diljem svijeta

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Pametni telefon LG Q6 sa zaslonom FullVision, dizajniran kako bi zadovoljio potrebe i očekivanja generacije milenijalaca, od ovog će tjedna biti dostupan u Koreji, a u narednim tjednima i na… više »

IZ NASLONJAČA

Učinite internet kupovinu sigurnijom

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

On-line prijevare, nažalost, sve su češće, i ponekad djeluje kao da ih ne možemo izbjeći. No Europol je objavio nekoliko pravila i savjeta koji vam mogu pomoći kako biste se… više »

skrolaj na vrh