Hi-tech
NOVOSTI

Google planira uložiti 827 milijuna dolara u LG Display za OLED proizvodnju

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Google koristi Samsung OLED panele za svoju Pixel liniju pametnih telefona i vjerojatno nastavlja tom praksom dalje. Ali, mijenja proizvođača. Google je svjestan da Samsungovi proizvodni… više »

BILI SMO

Koliko je Huawei P10 napredniji u odnosu na P9

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Danas smo bili na predstavljanju Huawei P10 i P10 plus modela pametnih telefona hrvatskim medijima. Uređaji su dostupni već nekoliko dana za kupnju pa vjerujemo da su ih mnogi od vas opipali… više »

NESUGLASICE

Huawei dobio sudsku parnicu protiv Samsunga

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Kineski sud naredio je podružnici Samsung Electronics da mora platiti tvrtki Huawei, 11.6 milijuna američkih dolara odštetu za kršenje patenata. Konkretno, Samsung je… više »

NOVO

Philips predstavlja svoj novi 34-inčni zakrivljen LCD monitor

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips Monitorsa obogaćuje svoju liniju zakrivljenih monitora novim 34-inčnim 349X7FJEW monitorom s 1800R… više »

20 GODINA

Originalni Tamagotchi se vratio

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Tamagotchi je bio veliki hit pred točno 20 godina, a ako ste tada propustili posvojiti nešto takvo ili ste jednostavno bili premladi, evo prilike - originalni Tamagotchi je opet na… više »

STVARNO?

Snažan rast zlonamjernih programa za MacOS

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

McAfee Labs je objavio izvještaj koji pruža cjelovitu sliku zlonamjernih napada koji su se dogodili tijekom 2016. godine. Najzanimljiviji podatak je da broj zlonamjernog softvera za… više »

SAZNAJEMO

Savršen spoj znanja za najbolje Honor performanse

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Pametne telefone Honor krase najbolje performanse koje korisnicima donose posebno iskustvo korištenja. Kako bi to bilo moguće, tvrtka Huawei koja proizvodi Honor uređaje, proteklih… više »

GLASINE

BlackBerry priprema novi tablet?

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Za proizvodnju BlackBerry tableta navodno su zainteresirane čak tri tvrtke. To su TCL, BB Merah Putih u Indoneziji i Optiemus Infracom u Indiji. Ako se informacija pokaže istinitom, nakon… više »

FAKE NEWS

Google uvodi Fact Checks na rezultatima pretraživanja

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Google se odlučio priključiti borbi protiv lažnih vijesti koje kruže internetom, stoga je odlučio uvesti oznaku Fact Checks na svojim rezultatima pretraživanja. Međutim to ne… više »

SAVJETI

Kupnja rabljenog tableta

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Provjerite izgled Pažljivo pregledajte rabljeni tablet iz različitih kutova u potrazi za ogrebotinama i pukotinama oko spojeva. Vršite pritisak na stražnjem dijelu i na području rubova… više »

NOVOSTI

LG G6 na hrvatsko tržište dolazi u svibnju

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

LG Electronics (LG) je najavio da će, nakon domaćeg tržišta u Južnoj Koreji, ovog tjedna krenuti isporuke pametnog telefona LG G6 i na međunarodna tržišta. Na ključnim… više »

SAVJETI

Kako postaviti pametan telefon za starije osobe

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Starije osobe, pripadnici zlatne generacije ili treće dobi, nisu vješte u korištenju i postavljanju pametnih telefona. Ako ih žele koristiti morate im pomoći. Kako postaviti… više »

ŠTO KUPITI?

Uredsko računalo vs custom računalo

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Posljednjih tjedana iTcro info desk zabilježio je brojne upite o tome koje računalo bi najbolje odgovaralo određenom poslu. Bilo je tu raznih kategorija i zanimanja. Od arhitekata, grafičkih… više »

LOVA

Huawei objavio poslovne rezultate za 2016.

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Poslovni rezultati tvrtke Huawei za 2016. postignuti su zahvaljujući koncentraciji aktivnosti usmjerenih na digitalne transformacije, posebno korištenje mogućnosti cloud computinga,… više »

BITKE

Google i Symantec u ratu zbog SSL certifikata

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Symantec je jedna od vodećih svjetskih certifikacijskih tvrtki (engl. Certificate authorities) za izdavanje sigurnosnih certifikata za web stranice. Google ih optužuje da su nesposobni u… više »

skrolaj na vrh