Hi-tech
AKVIZICIJE

Google kupuje HTC-ove pametne telefone

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Google je objavio da će za akviziciju poslovanja s pametnim telefonima tajvanskog HTC-a, koji razvija i Googleov pametni telefon Pixel, platiti 1,1 milijardu dolara u gotovini, što je… više »

NAJAVE

GFXBench otkrio novi Xiaomi smartphone

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

U GFXBench referentnoj bazi podataka je uočen novi pametan telefon pod kodnim nazivom Xiaomi Chiron, te su time postala poznata gotovo sve njegove tehničke karakteristike. Xiaomi Chiron ima… više »

Twitter
OPA!

Twitter je ugasio milijun računa koji promoviraju terorizam

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Prema nedavno objavljenim izvješćima, u prvoj polovici tekuće godine Twitter je ugasio oko   300 000 računa za koje se sumnja da bi mogli pripadati terorističkim… više »

VIJESTI

HTC s globalnim udjelom 0,68 % sve bliže putu stare Nokije

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Svi znamo priču o Nokiji koja je pala s vrha i na kraju prisiljena prodati mobilno poslovanje Microsoftu. Ista stvar se izgleda reproducira s HTC-om, samo četiri godine kasnije. HTC nekada… više »

USKORO

Kada stižu novi modeli iPhonea

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Hrvatski Telekom ponudit će novu generaciju iPhone uređaja. Pretprodaja iPhonea 8 i iPhonea 8 Plus počinje 22. rujna na www.hrvatskitelekom.hr, a oba uređaja bit će dostupna u T-Centrima… više »

PROBLEMI?

Kako bi kašnjenje isporuke iPhone X moglo utjecati na poslovanje

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Neki analitičari vide u kašnjenju isporuke iPhone X do kupaca pokušaj brže prodaje iPhone 8/ iPhone 8 Plus modela. Drugi se ne slažu s tom tvrdnjom. Kao razlog navode postojanje… više »

ISTRAŽIVANJE

Kako zapravo koristimo Internet?

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Agencija MediaNet objavila je rezultate istraživanja o navikama korištenja mobilnog i fiksnog interneta u Hrvatskoj. Istraživanje provedeno na uzorku od 657 ispitanika pokazalo je kako… više »

NAJAVE

Doogee Mix 2 donosi značajne novosti

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Kao što smo već pisali, nema sumnje da će kineski proizvođači pametnih telefona slijediti primjer Applea i opremiti uređaje s analognim Face ID sustavima prepoznavanja lica. Prvu… više »

LOVA?!

Zašto sve rjeđe kupujemo pametne telefone

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Prema domaćoj blogosferi i forumima  stječe se dojam da mijenjamo stari pametni telefon novim, barem jednom godišnje.  Ako je to doista tako - nimalo se ne uklapamo u… više »

COOL

Apple predstavio i Apple Park

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Apple nije predstavio samo tri nova modela iPhonea, nego i svoje novo sjedište - golemu transparentnu zgradu u obliku prstena, sljubljenu s prirodom, kako je i zamišljao… više »

OPREZ!

Google Disk - kada Google briše sigurnosne kopije?

objavljeno prije 2 mjeseca i 29 dana

Mnogi imamo naviku držati sigurnosne kopije podataka i postavki na Google disku zbog praktičnosti.  Ali, jeste li znali da Google automatski briše sigurnosne kopije podataka za… više »

NOVOSTI

Logitech predstavio Brio 4K Stream Edition kameru

objavljeno prije 3 mjeseca

Logitech predstavlja Logitech® BRIO 4K STREAM EDITION. Ova nova Ultra HD 4K kamera omogućava stvaranje dojmljivih live streaminga za gaming i emitiranje, hvatajući najmanji detalj… više »

RECENZIJE

Samsung Galaxy J5 (2017) – recenzija

objavljeno prije 3 mjeseca i 1 dan

Iz Samsungove popularne linije J-serije proizvoda drugi uređaj koji mi se našao na testu je Galaxy J5 (2017). Idemo vidjeti gdje je Samsung štedio, a gdje pokušao biti… više »

PODACI

iPhone X - što nije rečeno na predstavljanju

objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana

iPhone X - vrhunac Appleovih dizajnerskih i inženjerskih napora, konačno je  osvanuo jučer u javnosti.  Već prije lansiranja očekivanja su bila nebeska. Zanimljivo i većina… više »

NOVOSTI

iPhone 8, 8 Plus i iPhone X predstavljeni javnosti

objavljeno prije 3 mjeseca i 3 dana

Apple je napokon predstavio nove modele pametnog telefona iPhone 8, iPhone 8 Plus i iPhone X, čime je obilježio i deset godina od pojave prvog iPhonea i iznova postavio nove trendove u tom… više »

skrolaj na vrh