Horoskop
PAS

Pas - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Godina Pijetla osobama rođenim u znaku Psa treba unaprijed značiti samo jednu stvar - povećan oprez zbog svih rizika koje nosi. U takvim su godinama loši utjecaji oko vas snažniji nego… više »

PIJETAO

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Godina Pijetla za pripadnike tog znaka nije baš najbolja, kao što to obično biva u kineskom horoskopu. Uglavnom će se sve svoditi na dileme što napraviti, jer neodlučnost… više »

MAJMUN

Majmun - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Godina Pijetla u pravilu je dobra za Majmune, no ako ćete od ove imati prevelika očekivanja, mogli bi se razočarati. Držite se u okvirima racionalnog i dostižnog, pa će sve što vam se… više »

KOZA

Koza - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

POSAO Na poslovnom planu Koze očekuje godina prepuna neočekivanih i nepredvidljivih situacija koje će zahtijevati veliku umješnost i dobru dozu mašte kako bi se uspješno… više »

KONJ

Konj - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Godina Pijetla dobra je za Konje jer ima jednostavnu logiku - koliko uložite, toliko će vam se i vratiti, a kako se Konji poslovično ne boje potegnuti, bit će i više nego dobra. Čak i… više »

ZMIJA

Zmija - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Godina Pijetla Zmijama donosi probleme na radnom mjestu, jer osim što će dosadašnji položaj biti ugrožen, a morat će i više raditi nego što su navikli. Ipak, u… više »

ZMAJ

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Godina Pijetla Zmajevima će priuštiti neka iskustva koja su možda već zaboravili - duga druženja, izlasci i puno, puno novih stvari. Trebali bi je iskoristiti konstruktivno, za… više »

GODINA PIJETLA

Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. - godina Pijetla

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Godina Pijetla po kineskom horoskopu počinje 28. siječnja i traje do 15. siječnja 2018., a radi se o godini Purpurnog vatrenog Pijetla. Pijetao u kineskom horoskopu simbolizira znak koji se… više »

Dnevni horoskop za 28. siječnja 2017.

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Dnevni horoskop za 28. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće: Ovnovi će malo širiti svoje horizonte, Djevicama će dan biti kao stvoren za odmor, dok… više »

Dnevni horoskop za 27. siječnja 2017.

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Dnevni horoskop za 27. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće: Bikovi će morati pronaći unutrašnju snagu, Lavovima će dan biti poput ispita, dok… više »

ZAPAMTITE :)

5 znakova horoskopa koji najviše manipuliraju

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Horoskop obično govori o dobrim stranama svakog znaka i po tome ih najviše pamtimo, no u stvarnosti je situacija malo drugačija - neki vole, primjerice, manipulirati i to su razvili do… više »

Dnevni horoskop za 26. siječnja 2017.

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Dnevni horoskop za 26. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće: Ovnovi će biti prilično zainteresirani za suprotni spol, Lavovi će biti puni kreativne energije, dok će… više »

Dnevni horoskop za 25. siječnja 2017.

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Dnevni horoskop za 25. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće: Ovnovi mogu iskoristiti sretan dan, Vage se trebaju družiti s obitelji, dok će Jarci morati prihvatiti… više »

Dnevni horoskop za 24. siječnja 2017.

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Dnevni horoskop za 24. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće: Ovnovi će uživati u druženjima, Djevice trebaju iskoristiti dan za učenje, dok će Vodenjaci morati… više »

Dnevni horoskop za 23. siječnja 2017.

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Dnevni horoskop za 23. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće: Bikovi će jednostavno morati biti strpljivi, Djevice trebaju iskoristiti diplomatske sposobnosti, dok će… više »

skrolaj na vrh