Hrvatska nema prethodne stranice
POZIV

Tri razloga za posjetiti prvi Staropramen Burger tour

objavljeno prije 8 sati i 54 minute

Datumi su sljedeći - 2. i 3. lipnja Rijeka, a 9. i 10. lipnja Pula ugostit će majstore u pravljenju burgera iz Submarinea, odličan glazbeni program, a žeđ će gasiti praško pivo… više »

IDEMO!

Izlaznost birača bolja nego na prošlim lokalnim izborima

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Odaziv birača na lokalnim izborima do 11.30 sati iznosi 15,98 posto, javilo je Državno izborno povjerenstvo, što je više nego prije četiri godine. U Zagrebu je do 11:30 na… više »

IZBORI 2017

Lokalni izbori su počeli, svi na birališta!

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Lokalni su izbori - u 7 sati otvorena su birališta, njih više od 6.600. Pravo glasa ima oko 3.720.000 građana. Među više od 47.500 kandidata bira se 20 župana, 127… više »

STVARNOST

Hrvatski turizam ostaje bez radnika

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Hrvatska je suočena s još jednim paradoksom: unatoč jednoj od najviših stopa nezaposlenosti u Europskoj uniji, Hrvatsku ugrožava kronični nedostatak kvalificirane radne snage, i… više »

(NE)SLOBODE

Zagreb Pride: Ne pristajemo na mračno doba

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije i otvorenja Mjeseca ponosa, udruga Zagreb Pride izrazila je zabrinutost stanjem ljudskih prava LGBTIQ osoba u Hrvatskoj. Ovom… više »

UPUTE

Kako se glasa na lokalnim izborima 21. svibnja

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Lokalni izbori u Hrvatskoj održat će se u nedjelju, 21. svibnja 2017. Hrvatski građani birat će općinske načelnike, gradonačelnike i župane, kao i njihove zamjenike. Birat će i članovi… više »

ZEMLJA (NE)ZNANJA

Ustav Hrvatske? Što je to?

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Dok je u Hrvatskoj sudbina cjelovite kurikularne reforme, a s njome i građanskog odgoja i dalje krajnje neizvjesna, u Rijeci se privodi kraju prva godina eksperimentalne provedbe Građanskog… više »

KOMENTAR

"Klinička smrt" vlade u Hrvatskoj

objavljeno prije 17 dana i 12 sati

"Jedan jedini glas je hrvatsku vladu spasio od propasti. 76 zastupnika u Saboru koji broji 151 zastupničko mjesto je u petak izabralo novog predsjednika parlamenta i time spriječilo… više »

EH, DA ...

Počela kampanja za lokalne izbore, čeka nas dva tjedna terora

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

Dva su tjedna do lokalnih izbora. U ponoć je počela službena kampanja koja će trajati 13 dana. Hrvatska je podijeljena je na 428 općina, 127 gradova i 20 županija plus Grad Zagreb… više »

EHH...

Koliko košta glas u Saboru?

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Iscrpljujuće saborsko zasjedanje tijekom kojeg je ministar financija Zdravko Marić (HDZ) preživio glasovanje o opozivu, a šef Sabora Božo Petrov (Most) dao ostavku trenutak prije no… više »

HAK

Kad se ne isplati putovati zbog gužvi

objavljeno prije 20 dana i 8 sati

Hrvatski autoklub pripremio je Kalendar gustoće prometa prema kojem možete mirno planirati godišnji odmor i izbjeći višesatna čekanja u kolonama na užarenim… više »

EH, DA ...

Hrvatsko novinarstvo nije slobodno

objavljeno prije 22 dana i 9 sati

Činjenica da je situacija gotovo identična i u svim drugim europskim tranzicijskim državama te da i u nekim razvijenim demokracijama sloboda medija slabi, nije utješna. Za Hrvatsku,… više »

HND

Zoran Šprajc novinar godine

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

HND je urednika i voditelja RTL Direkta Zorana Šprajca proglasilo novinarem godine jer je jedan "od najutjecajnijih komentatora hrvatske svakodnevnice". Nagradu za pisano… više »

1. SVIBNJA

Sretan vam Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 25 dana i 12 sati

Međunarodni praznika rada odavno je u našoj zemlji postao dan tijekom kojega se može optrčati par proslava koje organiziraju političari, zgrabiti par tanjura graha s kobasama i… više »

GRANICE

Hrvatska ne smije prihvatiti arbitražnu odluku

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Arbitraža granice između Hrvatske i Slovenije, iz koje se Hrvatska zbog arbitražnog skandala prije dvije godine naprasno povukla, vraća se na velika vrata u hrvatsko-slovenske odnose. Nakon… više »

skrolaj na vrh