Hrvatska
STANJE U PROMETU

Promet i dalje pojačan, problemi zbog bure

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Zbog opasnosti od naleta na životinje vozi se uz ograničenje brzine na autocestiA1 oko 1 km prije čvora Zagvozd u smjeru Dubrovnika. Prema dojavi radi se o dva psa. Autoceste A1 i A6… više »

GUŽVE?

Obiteljski liječnici primat će samo 35 pacijenata dnevno

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Liječnici obiteljske medicine pridržavat će se europskog standarda i za svakog pacijenta odvojiti 20 minuta vremena. Istovremeno bi to značilo da otprilike polovica pacijenata taj dan ne bi… više »

STANJE U PROMETU

Olujna bura stvara kolone

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Zbog olujne bure, autocesta A1 između čvorova Zadar II i Sveti Rok u smjeru Zagreba, zatvorena je za sav promet (kolone su pred naplatama Zadar II i Posedarje oko 2 km). Obilazak je državnim… više »

EH, DA ...

Hrvati baš i ne poznaju svoje susjede

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Tek mali broj Hrvata može se pohvaliti da živi u skladnom susjedstvu Kada ste posljednji put posjetili svoje susjede? Ako to činite rijetko ili nikada, onda ste među 40 posto Hrvata koji… više »

HAK

Prometna prognoza za produženi vikend - kaos

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Prvi vikend u kolovozu, produljeni je vikend za građane Republike Hrvatske zbog državnog praznika Dana domovinske zahvalnosti (5. kolovoza), pa će mnogi ranije, već u četvrtak, otputovati na… više »

1995. - 2016.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti - 21. godišnjica Oluje

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Vojno-redarstvena akcija Oluja ušla je i u neke udžbenike, a drugi je dan bio posebno zanimljiv i drag hrvatskom narodu - oslobođen je Knin! Oslobođenje Knina dogodilo se drugoga… više »

21. GODIŠNJICA

Na današnji dan počela je Oluja, evo kako je tekla

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

omogućene su i oslobodilačke akcije u susjednoj Bosni i Hercegovini Prema podacima Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata Hrvatska vojska i specijalne policijske… više »

UPOZORENJE

Pazite se nove SMS prevare

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

HAKOM upozorava na novi pokušaj zlouporabe elektroničkih komunikacija i prijevare korisnika na način da se personaliziranom SMS porukom poziva korisnike da uzvrate poziv. … više »

HRVATSKA POSLA

Kako stranke cijede državne tvrtke

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Ne nazire se kraj dubioznoj praksi stranačkog upravljanja velikim javnim poduzećima u Hrvatskoj, zaključak je koji se nameće i uoči predstojećih parlamentarnih izbora u rujnu. Dobar aktualni… više »

EHH ...

I dalje cirkus na prometnicama

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Vrlo je gust promet na autocesti A1 Zagreb-Split-Dubrovnik, osobito na dionici između Zagreba i Bosiljeva u oba smjera; mjestimice se vozi usporeno, uz moguće kratkotrajne zastoje na… više »

PRIPAZITE

Kilometarske kolone po jezivim vrućinama

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Stanje u prometu je očekivano za udarni vikend - kolone i gužve gdje god da krenete, a temperature se na cesti penju u neslućene visine. Evo što kaže HAK o trenutnoj situaciji: Kolone… više »

PROGNOZA VREMENA

Vreli vikend završit će pljuskovima

objavljeno prije 9 mjeseci

Prognoza vremena za vikend nije loša, osim za one koje će na kraju vikenda oprati grmljavinski pljuskovi.  Tako će danas biti sunčano i uglavnom vedro. Ujutro u… više »

S NJIM NIKAD NEMA ŠALE

Zbog Putina prijeti prometni kolaps u Sloveniji i Hrvatskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Vladimir Putin, ruski predsjednik, posjetit će u subotu Sloveniju kako bi se poklonio ruskim vojnicima koji su na mjestu Ruske kapelice poginuli pod lavinom u Prvom svjetskom ratu. … više »

METEOALARM

Vrućine, pa zatim grmljavinske oluje

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Prognoza vremena je upozoravajuća, kaže Meteoalarm - visoke temperature zraka i danas će se zadržati na području cijele Hrvatske. S jugozapada će stići postupno naoblačenje. U drugom dijelu… više »

STANJE U PROMETU

Gužve i kolone na prometnicama prema moru

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Na svim cestama iz unutrašnjosti u smjeru mora, kao i na graničnim prijelazima i u trajektnim pristaništima, vrlo je gust promet. Kolone vozila na nekim cestama povremeno i… više »

skrolaj na vrh