Hrvatska
SHOW

Preko 10 tisuća maski u povorci riječkog karnevala

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Međunarodna karnevalska povorka riječkog karnevala krenula je u podne i kreće se od Rive, preko Ulice Ivana Zajca, Ribarske ulice, Jelačićevog trga, preko Scarpine ulice, Korza, Adamićeve… više »

FAŠNIK

Nedjeljno finale karnevalskih ludosti u Rijeci

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Nakon mjesec i pol dana karnevalskih zabava, koncerata, pjesme i plesa, sportskih, gastronomskih, humanitarnih događanja... Riječki karneval 2017. kulminirat će 26. veljače na Međunarodnoj… više »

CIJEPLJENJE

Odbijanje cijepljenja u Hrvatskoj: Obijest ili opravdani strah?

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Od izazivanja autizma preko čipiranja do globalnog projekta smanjenja populacije - cijeli je niz razloga zbog kojih će, još uvijek, mali dio hrvatskih roditelja odbiti cijepiti djecu.… više »

MA DA?

Svi bi u saborske odbore kao vanjski članovi

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Posao vanjskog člana saborskog odbora nije nešto javan ili dobro plaćen, no kandidata ima kao u priči - za 122 mjesta javilo se ukupno 748 kandidata, što je u prosjeku… više »

GROZNO

Koliko će poskupiti struja?

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Kućanstvo koje mjesečno troši 300 kilovatsati električne energije prošle je godine plaćalo 301 kunu i 50 lipa. Nakon smanjenja PDV-a taj se iznos smanjio za gotovo 30 kuna, a… više »

Umro je Marko Veselica

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Marko Veselica, istaknuti ekonomist i političar kojega su zbog angažmana i zatvaranja u vrijeme Hrvatskog proljeća proglasili 'hrvatskim Mandelom', preminuo je u petak ujutro u bolnici Fran… više »

FAŠNIK

Ovu subotu maškarice preplavljuju Korzo

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Vrijeme je i za tu subotu Riječkog karnevala kada će rijeka maškarica proplesati glavnom riječkom šetnicom! Točnije 64 grupe sa skoro 4.500 šarenih pčelica, balerina,… više »

COOL

Galešnjak iz zraka kao razglednica za Valentinovo

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Galešnjak, hrvatski otočić u obliku srca odavno je jedna od sjajnih veduta naše zemlje koja obilazi svijet, naročito na Valentinovo, a ove je godine sve podignuto na novu,… više »

SIGURNOST

Roditelji moraju preuzeti ulogu online odgajatelja

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

U povodu Dana sigurnijeg interneta, koji se u Hrvatskoj i svijetu obilježava danas , 7. veljače, Udruga roditelja Korak po korak predstavlja posebnu brošuru o sigurnosti na internetu… više »

SAM SVOJ MAJSTOR

Trećina vjernika ne prihvaća govor Crkve

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Stručnjaci upozoravaju da im uvid u stanje daju sociološka istraživanja kojima nastoje sagledati različite društvene aspekte religioznosti, ali da intimna pitanja vjere ostaju… više »

KATASTROFA

Od Kolinde je pozitivniji i Nitko

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Istraživanja javnog mnijenja o političarima osjetljiva su i lako kvarljiva roba, jer su podložna raznim manipulacijama, a i političari će obavezno popljuvati ona koja im se ne sviđaju - i… više »

PRIPAZITE

Biometeorološka prognoza od 4. do 7. veljače

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Meteoropati bi mogli patiti od glavobolje, nesanice i bolova na mjestima ranijih ozljeda. Kroničnim bolesnicima tegobe bi se mogle pojačati, pa im se preporučuje izbjegavanje većih napora. U… više »

PROGNOZA

Novi tjedan - novi minusi i snijeg?

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Prognoza vremena za vikend kaže da nas očekuje promjenjiva naoblaka, sunčanih razdoblja bit će vrlo malo, a valja računati na povremenu kišu, koja će izglednija i češća biti na… više »

HAKOM

Otvoren registar Ne zovi, upišite se!

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Potrošači koji ne žele da ih trgovci kontaktiraju u svrhu promidžbe ili prodaje, bez prethodno pribavljenog pristanka, tzv. privole, od utorka se besplatno mogu upisati u javni… više »

PROGNOZA VREMENA

Još dva dana minusa i gotovo!

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Prognoza vremena za nadolazeći tjedan oduševit će sve kojima je smrzavanja i minusa navrh glave - stiže nestabilnije, ali ujedno i toplije vrijeme koje će otjerati snijeg i led s… više »

skrolaj na vrh