Hrvatska
COOL

Galešnjak iz zraka kao razglednica za Valentinovo

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Galešnjak, hrvatski otočić u obliku srca odavno je jedna od sjajnih veduta naše zemlje koja obilazi svijet, naročito na Valentinovo, a ove je godine sve podignuto na novu,… više »

SIGURNOST

Roditelji moraju preuzeti ulogu online odgajatelja

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

U povodu Dana sigurnijeg interneta, koji se u Hrvatskoj i svijetu obilježava danas , 7. veljače, Udruga roditelja Korak po korak predstavlja posebnu brošuru o sigurnosti na internetu… više »

SAM SVOJ MAJSTOR

Trećina vjernika ne prihvaća govor Crkve

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Stručnjaci upozoravaju da im uvid u stanje daju sociološka istraživanja kojima nastoje sagledati različite društvene aspekte religioznosti, ali da intimna pitanja vjere ostaju… više »

KATASTROFA

Od Kolinde je pozitivniji i Nitko

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Istraživanja javnog mnijenja o političarima osjetljiva su i lako kvarljiva roba, jer su podložna raznim manipulacijama, a i političari će obavezno popljuvati ona koja im se ne sviđaju - i… više »

PRIPAZITE

Biometeorološka prognoza od 4. do 7. veljače

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Meteoropati bi mogli patiti od glavobolje, nesanice i bolova na mjestima ranijih ozljeda. Kroničnim bolesnicima tegobe bi se mogle pojačati, pa im se preporučuje izbjegavanje većih napora. U… više »

PROGNOZA

Novi tjedan - novi minusi i snijeg?

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Prognoza vremena za vikend kaže da nas očekuje promjenjiva naoblaka, sunčanih razdoblja bit će vrlo malo, a valja računati na povremenu kišu, koja će izglednija i češća biti na… više »

HAKOM

Otvoren registar Ne zovi, upišite se!

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Potrošači koji ne žele da ih trgovci kontaktiraju u svrhu promidžbe ili prodaje, bez prethodno pribavljenog pristanka, tzv. privole, od utorka se besplatno mogu upisati u javni… više »

PROGNOZA VREMENA

Još dva dana minusa i gotovo!

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Prognoza vremena za nadolazeći tjedan oduševit će sve kojima je smrzavanja i minusa navrh glave - stiže nestabilnije, ali ujedno i toplije vrijeme koje će otjerati snijeg i led s… više »

PROGNOZA VREMENA

Prognoza za vikend - hladno, ali stiže bolje vrijeme

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Posljednji vikend siječnja bit će svojevrsni rezime ovog ledenog mjeseca. Zadržat će se stabilno i suho vrijeme te prilično hladno Na kopnu će ponovno prevladavati tmurno, a vrlo često… više »

SLAVA IM

Danas je Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Danas se obilježava Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta. Tim su povodom predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov i potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor… više »

STANJE U PROMETU

Nevrijeme i led prerezali Hrvatsku na pola

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Ledena oluja prerezala je Hrvatsku na dva dijela, tako da je nemoguće iz Dalmacije krenuti na put prema središnjoj Hrvatskoj i obrnuto. Zbog orkanskog vjetra i snježnih zapuha zabrana… više »

BRRR

Tjedna prognoza - snijeg, bura i led

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Prognoza vremena za ovaj tjedan je neumoljiva - ponedjeljak, utorak i srijeda bit će nestabilniji pa će glavnina oborina pasti upravo u ta tri dana. Na kopnu će to biti snijeg, više će… više »

25 GODINA

Hrvatska slavi četvrt stoljeća neovisnosti

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Pred točno 25. godina, 15. siječnja 1992. godine Hrvatska je postala međunarodno priznata zemlja kad su tadašnje članice EU zajednički priznale hrvatsku neovisnost, a Njemačka je isti… više »

PRIPAZITE

Snijeg zasuo Hrvatsku

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Obline oborine već stvaraju probleme u prometu, a situacija će biti još teža - što zbog velike količine snijega što zbog poledice. Naime, postoji mogućnost da će se u… više »

EH, DA ...

Nakon kratkotrajnog zatopljenja opet stiglo nestabilno vrijeme

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Za dijelove Hrvatske oglašen je crveni i narančasti alarm. Postoji mogućnost da će se u pojedinim dijelovima države kiša lediti na tlu. Snijeg povremeno pada u Gorskom kotaru,… više »

skrolaj na vrh