Hrvatska
STANJE U PROMETU

Snažan vjetar, nesreće, kiša i kolone na cestama

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Zbog prometne nesreće u tunelu Brezik na autocesti A1 između čvorova Perušić i Otočac u smjeru Zagreba iz sigurnosnih razloga promet se prekida kroz tunel Grič, a kolona je oko 11 km.… više »

PROGNOZA VREMENA

Prognoza za vikend - kratkotrajno osvježenje

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Prognoza vremena za vikend nije loša, ako ste planirali iskoristiti povezivanje vikenda s Velikom Gospom i otići na more - osvježenje koje će danas donijeti val nestabilnosti bit će… više »

PROGNOZA VREMENA

Toplotni val pri kraju, stižu oluje

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Kiše i grmljavine, gdjegod i olujnog nevremena, bit će danas, te osobito u subotu, koja će diljem Hrvatske biti osjetno hladnija od dosadašnjeg dijela tjedna, te vjetrovitija,… više »

PROGNOZA VREMENA

Danas je vrhunac toplotnog vala, slijedi osvježenje

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Prognoza vremena pokazala se vrlo nezahvalnom disciplinom ovoga ljeta, jer su do sada sve priče o osvježenjima završile kratkotrajnim pljuskovima ili olujama u nekim dijelovima zemlje,… više »

PROGNOZA VREMENA

Prvo pakao, a zatim grmljavinska nevremena

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Prognoza vremena je luda, baš kao i vrijeme - prvi dio dana u cijeloj će zemlji biti sunčan, vruć i vrlo vruć. Uz lokalni razvoj oblaka poslijepodne će u unutrašnjosti… više »

WOW!

Toplinski val Lucifer ne posustaje

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Toplinski val, kao rijetko koji u znanoj povijesti mjerenja, većinom čak i rekordan, nastavlja se i tijekom vikenda, ponegdje i početkom novoga tjedna, ali uz ipak, u većini Hrvatske, ne… više »

STANJE U PROMETU

Kolone i gužve u udarnom vikendu

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Zbog vrlo gustog prometa kolone su na slijedećim cestama:A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 5 km, na naplati Demerje oko 1 km, u smjeru mora nema dužih… više »

5.KOLOVOZA

Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza simbolički se veže za slom srpske pobune u Hrvatskoj i oslobođenje većeg dijela okupiranog teritorija. Oslobođenje Knina dogodilo se… više »

STANJE U PROMETU

HAK najavio stravične gužve za vikend

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Ovog vikenda, prvog u kolovozu na našim prometnicama ponovno nas očekuju ljetne gužve na koje smo već dosad navikli, a njih će dodatno otežati vrlo visoke temperature koje nas prate… više »

4. 8.

Oluja je počela na današnji dan

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Oluja, završna vojno-redarstvena akcija Domovinskog rata počela je na današnji dan, 4. kolovoza u ranim jutarnjim satima, s poznatim ishodom - nakon četiri godine okupacije… više »

PRIPAZITE

Jučer oluja, danas crveni alarm

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Danas će prevladavati sunčano te vruće i vrlo vruće vrijeme. Kako javlja DHMZ, u poslijepodnevnim satima, ponajprije u gorju, postoji vrlo mala mogućnost za lokalne nestabilnosti uz poneki… više »

OPREZ!

Kobne temperature u zaleđu Šibenika

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Za sljedećih su nekoliko dana najavljeni novi temperaturni rekordi. Šibenik i zaleđe bit će najtopliji u Hrvatskoj, a živa na termometrima, meteorolozi predviđaju, popest će se i do 41… više »

PROGNOZA VREMENA

Pakleni tjedan pred nama

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Pred nama je najvrući tjedan ovog ljeta i temperature koje će rasti preko 40 Celzijevih stupnjeva. U Hrvatskoj će danas biti pretežno ili djelomice sunčano te vrlo toplo i vruće, s… više »

STANJE U PROMETU

Kolone u pokretu na autocestama

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Pojačan je promet na većini cesta iz smjera unutrašnjosti prema moru. Na ulasku na autocestu A1 u Lučkom nema zastoja, ali se u koloni u pokretu vozi na cijeloj dionici između Zagreba… više »

PRESUDA

Hrvatska je ipak bila nadležna za "svoje" izbjeglice

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Ma koliki kaos vladao za vrijeme navale izbjeglica prema Europi, on nije smio uzrokovati promjenu u temeljnim europskim sporazumima, mišljenje je Europskog suda u Luksemburgu… više »

skrolaj na vrh