Hrvatska
PRAVILA

Što se smije, a što ne smije na dan izbora?

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Strogo je zabranjeno ucjenjivati i zastrašivati birače, podsjetio je Gong i pozvao birače da se detaljno informiraju o programima političkih stranaka i lista te na… više »

DOĐITE

Radionica „Tisućljeća kulinarstva“ u Arheološkom parku u Budinjaku

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Javna ustanova „Park prirode Žumberak-Samoborsko gorje" održat će radionice „Tisućljeća kulinarstva" 17. i 18. rujna 2016. godine u Arheološkom parku u Budinjaku. Cijena… više »

TUGA

Hrvatski otoci izumiru - iznutra

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Brusje, Velo Grablje, Malo Grablje, Selca, Vrisnik, Pitve, Vrbanj... Ako niste s otoka Hvara, ovi toponimi vam ne znače ništa. No za mjesta poput Hvara, Starog Grada ili Jelse svi su… više »

BRAVO MI :)

Imamo 100 tisuća članaka!

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Metro portal uspio se održati na tržištu osam i pol godina unatoč svim negativnim trendovima koji su zahvatili industriju u cjelini, preživjeli smo i izlazak iz grupacije EPH i… više »

GROZNO

Škola počinje, prvašića manje nego ikad

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Sve je manje prvašića - ove godine ih je 40.503, prošle ih je bilo 41.878 - dakle 1.375 manje nego lani, piše HRT. Za zdrav razvoj djeca trebaju i pravilnu prehranu, a… više »

VRIJEME

Prognoza najavljuje vrlo kišni ponedjeljak

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za ponedjeljak najavljuje veliku promjenu vremena koja donosi osjetno zahladnjenje, s padom temperature u unutrašnjosti i do 15… više »

IZBORI 2016

Pravo biranja ima 3,8 milijuna birača

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Ministrica uprave Dubravka Jurlina Alibegović u petak je, naime, zaključila popis birača za prijevremene parlamentarne izbore na kojemu ukupno bilo upisano 3.799.609… više »

UPOZORENJE

Djeca su ugrožena skupina u prometu

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

S početkom školske godine na hrvatskim prometnicima naći će se 42 tisuće novih sudionika u prometu pa policija, pravobraniteljica za djecu i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta… više »

O, DA :)

Koliko Hrvati vole kućne ljubimce? Jako!

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Kućni ljubimci ne zovu se tako bez razloga - više od polovice svjetskog stanovništva ima barem jednog takvog u kući, a poneki - poprilično. Podaci pokazuju da je u Argentini,… više »

STANJE U PROMETU

Nesreće usporavaju promet, vozi se u kolonama

objavljeno prije 7 mjeseci

Stanje u prometu na zadnji ljetni vikend pretvorilo se u kaos nakon niza nesreća, pa su tijekom jutra kolone bile i po 30 kilometara, ali situacija se popravlja. Vozilo je uklonjeno s mjesta… više »

GENIJALNO

Stipe Petrina se poput Apoksiomena izdiže iz mora

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

U redakciju je stiglo nevjerojatno priopćenje za javnost koje moramo podijeliti s vama. Evo što piše u njemu: ----- Još samo jedan dan dijeli nas od velikog… više »

FORA :)

Prazne ispričnice za učenike?

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Hrvatska udruga koncesionara u primarnoj zdravstvenoj zaštiti ponovno je u utorak upozorila na neodrživo stanje u ambulantama obiteljske i dentalne medicine, ginekologije i pedijatrije… više »

PREDIZBORNO?

Isplaćeno više od dvije trećine povrata poreza

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

S povratom više uplaćenog poreza i prireza obveznicima obuhvaćenim posebnim postupkom PU je započela 3. kolovoza. Od 1,02 milijuna poreznih obveznika kojima je utvrđena razlika za… više »

STANJE U PROMETU

Kolone na A1 zbog nesreće, gužve na naplatnim kućicama

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Zbog prometne nezgode na 234. km autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče ispred tunela Čelinka, u smjeru Zagreba, vozi se u koloni u pokretu od oko 3 km. Kolone su: na izlazu s autoceste A1… više »

MANIPULACIJE

Bandić krši (i) etički kodeks za izbore

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Etičko povjerenstvo poziva sve sudionike izbora da za aktivnosti i namjene svoje izborne promidžbe ne koriste sredstva u vlasništvu države i lokalne samouprave, naglašavajući da… više »

skrolaj na vrh