Hrvatska
SAM SVOJ MAJSTOR

Trećina vjernika ne prihvaća govor Crkve

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Stručnjaci upozoravaju da im uvid u stanje daju sociološka istraživanja kojima nastoje sagledati različite društvene aspekte religioznosti, ali da intimna pitanja vjere ostaju… više »

KATASTROFA

Od Kolinde je pozitivniji i Nitko

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Istraživanja javnog mnijenja o političarima osjetljiva su i lako kvarljiva roba, jer su podložna raznim manipulacijama, a i političari će obavezno popljuvati ona koja im se ne sviđaju - i… više »

PRIPAZITE

Biometeorološka prognoza od 4. do 7. veljače

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Meteoropati bi mogli patiti od glavobolje, nesanice i bolova na mjestima ranijih ozljeda. Kroničnim bolesnicima tegobe bi se mogle pojačati, pa im se preporučuje izbjegavanje većih napora. U… više »

PROGNOZA

Novi tjedan - novi minusi i snijeg?

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Prognoza vremena za vikend kaže da nas očekuje promjenjiva naoblaka, sunčanih razdoblja bit će vrlo malo, a valja računati na povremenu kišu, koja će izglednija i češća biti na… više »

HAKOM

Otvoren registar Ne zovi, upišite se!

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Potrošači koji ne žele da ih trgovci kontaktiraju u svrhu promidžbe ili prodaje, bez prethodno pribavljenog pristanka, tzv. privole, od utorka se besplatno mogu upisati u javni… više »

PROGNOZA VREMENA

Još dva dana minusa i gotovo!

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Prognoza vremena za nadolazeći tjedan oduševit će sve kojima je smrzavanja i minusa navrh glave - stiže nestabilnije, ali ujedno i toplije vrijeme koje će otjerati snijeg i led s… više »

PROGNOZA VREMENA

Prognoza za vikend - hladno, ali stiže bolje vrijeme

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Posljednji vikend siječnja bit će svojevrsni rezime ovog ledenog mjeseca. Zadržat će se stabilno i suho vrijeme te prilično hladno Na kopnu će ponovno prevladavati tmurno, a vrlo često… više »

SLAVA IM

Danas je Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Danas se obilježava Međunarodni dan sjećanja na žrtve holokausta. Tim su povodom predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov i potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor… više »

STANJE U PROMETU

Nevrijeme i led prerezali Hrvatsku na pola

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Ledena oluja prerezala je Hrvatsku na dva dijela, tako da je nemoguće iz Dalmacije krenuti na put prema središnjoj Hrvatskoj i obrnuto. Zbog orkanskog vjetra i snježnih zapuha zabrana… više »

BRRR

Tjedna prognoza - snijeg, bura i led

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Prognoza vremena za ovaj tjedan je neumoljiva - ponedjeljak, utorak i srijeda bit će nestabilniji pa će glavnina oborina pasti upravo u ta tri dana. Na kopnu će to biti snijeg, više će… više »

25 GODINA

Hrvatska slavi četvrt stoljeća neovisnosti

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Pred točno 25. godina, 15. siječnja 1992. godine Hrvatska je postala međunarodno priznata zemlja kad su tadašnje članice EU zajednički priznale hrvatsku neovisnost, a Njemačka je isti… više »

PRIPAZITE

Snijeg zasuo Hrvatsku

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Obline oborine već stvaraju probleme u prometu, a situacija će biti još teža - što zbog velike količine snijega što zbog poledice. Naime, postoji mogućnost da će se u… više »

EH, DA ...

Nakon kratkotrajnog zatopljenja opet stiglo nestabilno vrijeme

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Za dijelove Hrvatske oglašen je crveni i narančasti alarm. Postoji mogućnost da će se u pojedinim dijelovima države kiša lediti na tlu. Snijeg povremeno pada u Gorskom kotaru,… više »

WTF?!?!?!

Hrvati ne žele obrazovati djecu od kuće

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

S obzirom da se u posljednje vrijeme često spominje školovanje djece od kuće, tzv. homeschooling, portal EduCentar istražio je na više od 1.170 ispitanika mišljenje… više »

PROGNOZA VREMENA

Tjedna prognoza - led do sredine tjedna, stiže snijeg

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Prognoza vremena za ovaj tjedan nije pretjerano optimistična, no vrijeme se ipak malo smiruje pa će tako Hrvatska biti okovana ledom još samo par dana. Jutarnje temperature bit će do… više »

skrolaj na vrh