Hrvatska

Ivica Kirin ostaje u politici

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Virovitičkog gradonačelnika Zvonka Kožnjaka, koji je javnosti postao pozat nakon afere ‘božićni lov na veprove’ zbog čega je general Mladen Markač završio u Haagu, jučer je… više »

Mesić: Prepreka ulasku u EU nije Slovenija, već reforme

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Na tvrdnje premijera Ive Sanadera i Vladimira Drobnjaka da je Slovenija najodgovornija za to što su Hrvatskoj blokirana neka poglavlja pregovora s Europskom unijom, jučer je reagirao… više »

Dubrovnik

Orlandu opet slomljen mač

objavljeno prije 10 godina

Jedan od simbola Dubrovnika, Orlando, od jučer ponovno drži oštećen mač. Orlandovu maču, koji je često na meti vandala, u noći s nedjelje na ponedjeljak slomljen je vrh. U… više »

Samo 13% obitelji ima dovoljno za život

objavljeno prije 10 godina

Više od 70 posto hrvatskih kućanstava u prošloj je godini imalo nedostatne prihode - prosječno je kućanstvo u 2007. raspolagalo mjesečno s oko 6370 kuna, a prema subjektivnoj… više »

Ležaja ipak smijenjen

objavljeno prije 10 godina

Školski odbor Osnovne škole u Jagodnjaku smijenio je jučer dosadašnjeg ravnatelja Milovana Ležaju, koji je podnio i pismenu ostavku, a za vršitelja dužnosti… više »

Radnici HT-a traže veće plaće

objavljeno prije 10 godina

Republički sindikat radnika Hrvatske poslao je otvoreno pismo Deutsche Telekomu, većinskom vlasniku Hrvatskih telekomunikacija, u kojem ukazuju na niz primjera lošeg odnosa HT-a prema… više »

Postignut dogovor o radu nedjeljom mpromis

objavljeno prije 10 godina

Vlada, sindikati i poslodavci na današnjoj će sjednici GSV-a raspravljati o novom prijedlogu Zakona o trgovini koji bi trebao regulirati i rad trgovina nedjeljom.U Vladi su za Jutarnji… više »

Odbijeni javni bilježnici tuže ministricu Lovrin

objavljeno prije 10 godina

Imenovanje novih javnih bilježnika proizvelo je još jedan skandal u hrvatskom pravosuđu.Više od 20 kandidata koji nisu izabrani na natječaju za javne bilježnike u Zagrebu,… više »

HND: Sutlić ušutkuje novinare

objavljeno prije 10 godina

Središnji odbor Hrvatskoga novinarskog društva  ocijenio je jučer neprimjerenim upozorenje pred otkaz koje je ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić izrekao novinarki HTV-a Ivani… više »

Slovenske ribarice opet u hrvatskim vodama

objavljeno prije 10 godina

Dvije slovenske ribarice, ‘Riba 1’ i ‘Riba 2’ iz matične luke u Izoli, jučer su po drugi puta u tjedan dana zatečene 0,65 nautičkih milja u hrvatskim teritorijalnim… više »

‘Slovenija glavni krivac za blokadu pregovora’

objavljeno prije 10 godina

Na dobrom smo putu, nema službene blokade pregovora s Europskom unijom, osim što postoji neslužbena blokada u nekim poglavljima koja se vuče još od 2006., a ta poglavlja blokira… više »

FOTO-VIJEST

Riječki karneval - Političari na tapeti

objavljeno prije 10 godina

Oko 10.000 maškara podijeljenih u stotinjak karnevalskih skupina žarilo je i palilo jučer riječkim Korzom na završnoj paradi 25. riječkog karnevala. Maštovitost ni ovaj… više »

Kladionice u plusu

Na klađenje otišlo 4,3 milijarde kuna

objavljeno prije 10 godina

Protekla, 2007. godina bit će zabilježana po rekordnom  prometu u kladionicama otkad je u Hrvatskoj zakonom dopušteno sportsko klađenje.Prema podacima Ministarstva financija, na… više »

Uvoz i dalje veći od izvoza

objavljeno prije 10 godina

Hrvatska je prošlu godinu, prema službenim podacima Državnoga zavoda za statistiku, završila s rekordnim deficitom robne razmjene s inozemstvom od čak 9,8 milijardi kuna,… više »

Metro ne vrijeđa vaš razum

objavljeno prije 10 godina

Dragi prijatelji, ova veljača bit će mjesec promjena za Metro Express. Kao što danas vidite redizajnirali smo Metro ne bi li vam bio još čitkiji, pitkiji i oku ugodniji. I dosad… više »

skrolaj na vrh