Iza ogledala
MJESEČEVE FAZE

Mjesečeve mijene u 2017. godini

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Tablica mjesečevih mijena u 2017. koristit će svakome tko se odluči za popularnu mjesečevu dijetu koja nikako ne izlazi iz mode. Mnoge religije propisuju post kao korisnu dopunu zdravom… više »

HE HE

7 državnih službenika koji su priznali postojanje izvanzemaljaca

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Izvanzemaljci već odavno ne bi trebali spadati u teorije zavjere - svi smo mogli vidjeti i čuti dovoljnu količinu dokaza o postojanju NLO-a da se ozbiljno zabrinemo nije li naš… više »

HE HE

5 najluđih teorija o Djedu Mrazu/Božićnjaku

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Djed Mraz iliti Božićnjak iliti Sveti Nikola iliti onaj lik koji u jednoj noći obiđe sve dimnjake na svijetu i podijeli darove na Badnjak prilično je zanimljiv, a kako se uz njega vežu… više »

TEORIJE ZAVJERE?

5 obitelji koje vladaju svijetom iz sjene

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

Teorije zavjere ponekad zvuče potpuno nevjerojatno, no kad su u pitanju tajne vlade i obitelji koje iz sjene vladaju svijetom, dokazi su vrlo uvjerljivi i teško ih je pobiti. Kako se… više »

WTF?!

Apollo 11 snimio izvanzemaljca u šetnji Mjesecom

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Apollo 11 misija je koja će još dugo izazivati kontroverze, jer iako Neil Armstrong i Buzz Aldrin tvrde da su šetali površinom Mjeseca, mnoge teorije zavjere to… više »

SPOOKY

Proročanstva Babe Vange ponovno plaše svijet

objavljeno prije 3 mjeseca i 18 dana

Baba Vanga i njezina proročanstva ponovno pune naslovnice širom svijeta, pa se tako slijepe proročice iz Bugarske sjetio i veliki Daily Mail. Baba Vanga je, naime, prije nego… više »

LOOL

Trumpovu pobjedu predvidio je - Nostradamus? I Simpsoni?!

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Donald Trump ostvario je pobjedu na izborima za "najmoćnijeg čovjeka na svijetu" i sigurno se zbog toga osjeća sjajno, a na teorije zavjere i slične stvari nije trebalo dugo čekati.… više »

ZANIMLJIVO

10 neriješenih tajni Biblije

objavljeno prije 3 mjeseca i 26 dana

Biblija, najveća, najpopularnija i najprodavanija knjiga u povijesti čovječanstva krije mnoge misterije, a neke od njih stvarno intrigiraju i nakon stoljeća proučavanja. YouTube kanal Alltime… više »

BRRR

7 najjezivijih duhova ikad snimljenih

objavljeno prije 3 mjeseca i 27 dana

Duhovi na fotografijama obično na kraju ispadnu lažni, da se ne zavaravamo, no ovih sedam koje je Hybrid Librarian složio u poslovično sjajan video i dalje zadaju veliku glavobolju… više »

EH, DA ...

Smak svijeta dolazi ... 15. studenoga? (opet!)

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Smak svijeta ove će godine (drugi puta) nastupiti 15. studenoga kada se Sunce ugasi na 15 dana - vrište naslovi senzacionalističkih novina i portala, odmah do vijesti o izvanzemaljcima… više »

HMMM

Riješen misterij Bermudskog trokuta?

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Bermudski trokut jedno je od mjesta na Zemlji koje izaziva posebnu pažnju zbog brojnih nestanaka zrakoplova i brodova, pa se naziva i ukletim ... no, izgleda da je rješenje bitno manje… više »

PRONAĐITE IH!

7 najvećih izgubljenih blaga

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Izgubljeno blago san je svakog avanturista, a i obični ljudi kad čuju za neko odmah počinju zamišljati život u nezamislivom luksuzu. Hybrid Librarian je u svom video pokušao… više »

STVARNO?

Pronađena tajna nacistička baza na Arktiku

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Tajna nacistička vojna baza na Arktiku otkrivena je od strane ruskih znanstvenika, piše Indenpendent. Baza se nalazi na otoku Zemlje Alexandre oko 1 000 kilometara od Sjevernog… više »

COOL

Asgardia - država u Zemljinoj orbiti

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Superheroji su nam preplavili kino dvorane, a među njima se izdvaja Thor, nordijski bog koji živi na Asgardu ... a ako se ispuni ideja ruskog nanoznanstvenika i osnivača Međunarodnog centra… više »

MA DA?

Voyager 2 su oteli izvanzemaljci?

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Voyager 2 jedno je od dostignuća tehnologije kojim se NASA s pravom ponosi, ali izgleda da je on svoju misiju ispunio puno prije nego što se mislilo. Već prije šest godina… više »

skrolaj na vrh