Iza ogledala
EH, DA ...

5 tvrtki koje vas upravo tajno prate

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Teorije zavjere oduvijek su voljele tajna društva koja rade daleko od očiju javnosti, prate sve što se događa i upravljaju događajima u svijetu. Ako mislite da je to samo bajka,… više »

COOL

7 načina putovanja kroz vrijeme

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Putovanje kroz vrijeme nešto je o čemu smo svi u životu sanjali barem jednom - kad smo napravili neku kardinalnu grešku koju nismo uspjeli popraviti ... to se dogodilo svakome i… više »

WOW!

NLO uz Mjesec

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Mjesec je omiljeno mjesto za gledanje, pogotovo kad je u igri zavođenje, no što kad uz Mjesec koji želite pokazati dragoj ima još nešto? Ova je snimka možda i najbolji… više »

WOW!!

Misteriozni NLO na snimkama misije Apollo 11

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Apollo 11 spustio je prve ljude na Mjesec, a Neil Armstrong i Buzz Aldrin tog su 21. srpnja 1969. godine ušli u povijest svojim hodom po površini našeg satelita. No, samo… više »

HMMM :)

Danas je (opet) smak svijeta

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Smak svijeta je, ako niste znali - danas, kaže pastor Ricardo Salazara, peruanski svećenik i, kako sam kaže, vidovnjak koji tvrdi da mu se u snovima javio Bog i najavio kraj svijeta kakvog… više »

WOW!

10 slika izvanzemaljaca iz davnina

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Izvanzemaljce i NLO-e nikad nije bilo lakše dokumentirati nego danas, kad gotovo svi ljudi imaju uz sebe mobitele s kamerama cijelo vrijeme, no kako je to bilo nekad, podsjeća nas… više »

LOOL

Petak 13. je danas, ima li razloga za strah?

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Petak 13. vjerojatno je najozloglašeniji dan u godini, jer kako god mi to shvaćali, okruženi smo ljudima koji se ispričavaju, paze na nešto ili izbjegavaju raditi važne… više »

UFF

10 uznemirujućih teorija zavjere o izvanzemaljcima

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Teorije zavjere nisu izmišljotina modernih vremena, ima ih oduvijek, no u zadnjih par desetaka godina najpopularnije su one u koje su uključeni izvanzemaljci. Ekipa s YouTube kanala… više »

BRRR

5 jezivih snimki izvanzemaljaca

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Izvanzemaljci su, prema nekima, odavno među nama, samo se uspješno skrivaju, no ponekad im to ne polazi za rukom, pa završe kao čudne sjene na nadzornim kamerama ili prilično… više »

UFFFF

5 najmisterioznijih fotografija nepoznatih ljudi

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Misteriozne fotografije često se pojavljuju na internetu uz neka objašnjenja koja su više ili manje sumanuta, što kod ovih fotki nije slučaj - jednostavno se ne zna tko… više »

WOW!

10 nevjerojatnih neobjašnjivih artefakata

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Arheologija se sve češće susreće s potpuno neobjašnjivim pronalascima, a evo jedne od zabavnih lista koja će vas natjerati da još jednom razmislite o ljudskoj povijesti i… više »

TEORIJA ZAVJERE

Tito je poslao Amerikance na Mjesec

objavljeno prije 11 mjeseci i 27 dana

Tito je poslao Amerikance na Mjesec, tvrdi se u filmu Houston, we have a problem! Riječ je o debitantskom filmu mladog slovenskog redatelja koji se bavi teorijom da je upravo jugoslavenska… više »

LOOL

5 teorija zavjere za rušenje Donalda Trumpa

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Donald Trump uvjerljivo vodi u utrci za republikanskog kandidata za predsjedničke izbore, što nije dobro sjelo dobrom dijelu njegove stranke. Na stranu ridikulozna frizura i sumanuta… više »

TEORIJE ZAVJERE

5 najstrašnijih svjedočanstava o eksperimentima izvanzemaljaca

objavljeno prije 11 mjeseci i 29 dana

Otmice koje su, prema navodima svjedoka, počinili izvanzemaljci već dugo intrigiraju teorije zavjere, a i jedna od najpopularnijih TV serija u povijesti, Dosjei X bazirana je na takvom… više »

OPA :)

Jeti u španjolskim Pirinejima?

objavljeno prije 1 godinu

Jeti je do sada sniman uglavnom na Himalaji, jednom se pojavila snimka iz Visokih Tatri po kojoj bi se moglo zaključiti da strašni sniježni čovjek ima rođake i u Europi, a najnovija… više »

skrolaj na vrh