Kazalište
HIT

Ne igraj na Engleze - nova premijera u Kerempuhu

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Ne igraj na Engleze hit je komad suvremenog autora Vladimira Đurđevića koji su prepoznali publika i kritika. To je uzbudljiv isječak zbilje koji nas obuzme i kojemu se smijemo, dok se ne… više »

LOL

Cabaret Chische Lische na Noćnoj sceni Kerepuha

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Mlade snage Satiričkog kazališta ˝Kerempuh˝, članovi ansambla koji su prije dvije godine osnovali svoj band CHISHCHE LISHCHE predstavljaju vam novu premijeru u studenom. Oni od svojeg… više »

HNK

Dodijeljene Nagrade hrvatskog glumišta za 2012

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Dodijeljene su Nagrade hrvatskog glumišta za 2012. godinu na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu, uz dodjelu nagrada za životno djelo koje su dobili Richard Simonelli za… više »

FESTIVAL

Kerempuhova Gospođa ministarka najbolja u Brčkom

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Gospođa ministarka predstava zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh proglašena je najboljom na 29. Susretima pozorišta BiH u Brčkom i dobila je Grand Prix… više »

NAGRADE

Dodijeljene Nagrade publike portala Teatar.hr

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

U zagrebačkoj Tvornici sinoć su po prvi put dodijeljene Nagrade publike portala Teatar.hr za postignuća u izvedbenim umjetnostima o kojima je odlučivala isključivo publika te je nagrada za… više »

USPJEH

Preko 45 tisuća ljudi posjetilo Noć kazališta

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Noć kazališta 2012. postigla je velik uspjeh, jer je u 31 hrvatskom gradu u 83 kulturne institucije održano 120 predstava koje je posjetilo preko 45 tisuća gledatelja.  Radilo je… više »

NOĆ KAZALIŠTA 2012

Danas je Noć kazališta, iskoristite priliku

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Noć kazališta, tijekom koje se danas do kasno u noć publici nude predstave za koje su ulaznice besplatne ili s popustom te niz popratnih programa, održat će se danas u tridesetak… više »

NOĆ KAZALIŠTA 2012

Program Noći kazališta 2012. u Zagrebu

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Noć kazališta 2012. dobila je još više zamaha nego dosadašnje, proširila se na susjedne zemlje i donosi sjajan program koji možete pročitati u nastavku:… više »

NOĆ KAZALIŠTA 2012

Održana konferencija za medije povodom Europske noći kazališta

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

U Velikoj dovrani Ministarsta kulture, 9. studenoga 2012. u 11 sati, održana je konferencija za medije povodom predstavljanja ovogodišnje Europske noći kazališta koja će se… više »

BUDUĆNOST JE SADA

Montažstroj pokreće novi projekt

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Montažstroj pokreće projekt okrenut prema budućnosti. U vremenima u kojima je Hrvatska suočena s ekonomskom krizom i zapuštenošću kulturne klime, Montažstroj nastoji pronaći… više »

SJAJNO!

Besplatno na Jednostavno komplicirano u KNAP

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Prvak zagrebačkoj HNK u ulozi starog kazališnog klauna. Dragocjena minijatura među Bernahardovim dramama balansira između tragedije i komedije, između ludila i spoznaje, između samoće… više »

NOĆ KAZALIŠTA

Kazališta ujedinjena u jednoj noći

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Kazališta diljem Hrvatske i Europe otvorit će svoja vrata brojnim posjetiteljima u Noći kazališta u subotu 17.11.2012. Europska noć kazališta kao ideja potekla je iz… više »

DEBITANT

Tom Hanks prvi puta na Broadwayu

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Tom Hanks debitirat će na Broadwayu u predstavi nedavno preminule književnice Nore Ephron Lucky Man. Njih dvoje su surađivali na filmskim hitovima Imaš poruku i Romansa u Seattleu.… više »

NOVA SEZONA

Gospođa ministarka premijerno u Kerempuhu

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Jednu od svojih najslavnijih komedija, ˝Gospođu ministarku˝ Branislav Nušić započeo je pisati 1914., a završio 1929. Iste godine ona je doživjela praizvedbu u Narodnom… više »

55+

Počela prodaja ulaznica za Montažstrojev 55+

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Oni su potrošeni. Oni su teret. Oni su višak. Oni su zaboravljeni. Oni su nevidljivi. Oni su glasački stroj. Oni imaju više od 55 godina života iza sebe i njihovi glasovi… više »

skrolaj na vrh