Kazalište
PREDSTAVA

Ludilo komedija "Food Eliminator" na velikoj turneji

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Od kada je legendarni glumac Milan Pavlović (Dino Mehmeda Mujkić) nestao iz popularne TV serije „Lud, zbunjen, normalan" nekoliko tisuća njegovih fanova skupilo se na internetskim… više »

NAJAVE

Što je muškarac bez trikova Luke Vidovića u Bulldog Pubu

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Naizgled nespojiva kombinacija stand-up komedije, magic showa i političke satire omogućit će vam jedinstveni kulturno-medicinski tretman zbog kojeg ćete u nešto više od sat… više »

1972. - 2014.

Umrla Maja Petrin

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Maja Petrin, kazališna i televizijska glumica iznenada je preminula je u utorak u Zagrebu, javio je portal teatar.hr. Maja Petrin rođena je 3. srpnja 1972. u Zagrebu.… više »

PREMIJERA

Živio Harms! Čuda postoje! u Kerempuhu

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Punih četrnaest godina nakon režije predstave „Bure Baruta" D. Dukovskog, poznati makedonski redatelj Aleksandar Popovski ponovno režira u Satiričkom kazalištu… više »

ODLIČNO

Priča o zvuku u Maloj Sceni 13. veljače

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Mala scena jedino je hrvatsko kazalište koje već cijelo desetljeće producira predstave za najmlađu publiku, onu u dobi od 1.5 do 5 godina. U tom su ciklusu dosad nastale predstave… više »

AUDICIJA

Montažstroj želi vaše glasove za Zbor malih ljudi

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Mali čovjek radi a ne prima plaću. Mali čovjek ima veliko srce. Mali je čovjek opterećen kreditima. Mali čovjek ne igra glavne uloge. Mali čovjek se bori za vlastitu egzistenciju. Glas malog… više »

DOĐITE

Montažstroj izvodi performans Polet mladosti

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Vrijeme u kojem su masovne koreografije u izvedbi tisuća mladih iskazivale zajedništvo i vjeru u budućnost davno je iza nas. Projekt »Polet mladosti« vraća nas u potisnuto… više »

Broadwey avenija
WOW!

Kralj lavova je najunosnija kazališna predstava

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Kralj lavova u Minskoff Theatreu prikazuje se od 2006. Najunosnija je broadwayska predstava svih vremena i prvi broadwayski show koji je od postavljanja na scenu i početka… više »

PREDSTAVA

Crnogorac u krevetu stiže u Vidru

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Najgledanija crnogorska komedija „Crnogorac u krevetu" dobila je svoj nastavak pod nazivom „Petkove muke" sa poznatom mladom kazališnom i filmskom glumicom Bobom Latinović.… više »

NAGRADE

Elizabeti Kukić nagrada za glavnu žensku ulogu

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Na ovogodišnjoj dodjeli Nagrada hrvatskoga glumišta koje se dodjeljuju u 26 kategorija za najbolja ostvarenja iz područja dramske, radio i televizijske umjetnosti ELIZABETI… više »

PREMIJERA

Buba u uhu u režiji Krešimira Dolenčića u kazalištu Kerempuh

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Gotovo trideset godina nakon što je prva izvedba "Bube u uhu" odigrana na daskama Satiričkog kazališta Kerempuh, u sklopu obilježavanja 50. godišnjice… više »

SVEČANOST

Dodjeljene Teatar.hr Nagrade Publike

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Jedina domaća nagrada za izvedbene umjetnosti o kojoj odlučuje isključivo publika, Teatar.hr Nagrada Publike , po drugi je put ove godine dodjeljena na nekonvencionalnoj svečanosti u Tvornici… više »

USPJEH

U Noći kazališta 50 000 posjetitelja

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Ove godine kroz 94 institucije prošlo je 50 000 ljudi i to na 69 lokacija u 38 gradova. Održano je 133 predstava i 60-tak popratnih programa. U svim kazalištima tražila se karta… više »

PREDSTAVA

"Pasivni otpor" redatelja Maria Kovača ove nedjelje u Griču!

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Nova predstava kazališta Tvornica lutaka, prvenstveno je usmjerena na mlade, a temelji se na razotkrivanju različitih situacija u životu migranata u kojima su zbog svojih različitosti… više »

NOĆ KAZALIŠTA

Brojke i zanimljivosti u Noći kazališta 2013

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Prve izvedbe počinju već u 10 sati u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka i u Maloj sceni u Zagrebu.Posljednja predstava u Noći kazališta je u Gradskom kazalištu… više »

skrolaj na vrh