Kazalište
SJAJNO!

Putnica, multimedijalna predstava Mističnog kazališta večeras u Trešnji

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

PUTNICA, predstava umjetničke skupine Mistično Kazalište danas će predstaviti novu izvedbu u zagrebačkom kazalištu Trešnja. Publika će moći vidjeti kako… više »

SHOW

Luka Vidović - u Špičkovini spremamo tulum

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Samo još kratko vrijeme dijeli nas od velike pretpremijere predstave „Što je muškarac bez trikova" u Špičkovini, koju su pripremili Luka Vidović i režiser… više »

MALA SCENA

Vitomira Lončar traži ostavke i odgovornost

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Kazalište Mala scena najstarije je domaće privatno kazalište za djecu i mlade, a po svim pokazateljima i najuspješnije - kako po broju izvedbi, tako i  po broju… više »

SRAMOTA

Malu scenu zatvara politička odmazda podobnih?

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Zagrebačko kazalište Mala scena odaslalo je na brojne adrese pismo u kojem navode kako im nakon uspješnih 25 godina rada, prijeti otpuštanje preostala četiri… više »

ŠTETA

Otkazana predstava Putnica Mističnog teatra

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Putnica, multimedijalna predstava Mističnog kazališta koja je danas trebala biti izvedena u kazalištu Trešnja otkazana je zbog bolesti plesača. Obavještavaju se… više »

PREDSTAVA

Nove izvedbe multimedijalne predstave „Putnica“ Mističnog Kazališta u GK Trešnja

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

  U zagrebačkom kazalištu Trešnja 10. i 17. svibnja 2013. u 20.00 sati održat će se dvije izvedbe predstave PUTNICA umjetničke skupine Mistično Kazalište. Publika će… više »

PREDSTAVA

Gostovanje Beogradskog dramskog pozorišta u Kerempuhu

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Regionalni hit  „Ne igraj na Engleze" mladog dramskog pisca Vladimira Đurđevića u produkciji Beogradskog dramskog pozorišta gostuje 18. travnja 2013. u Satiričkom… više »

OPA!!

Shakespeare je bio lihvar i preprodavač žita?

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Bard britanske i svjetske književnosti William Shakespeare prema nekim najnovijim spoznajama nije bio samo plodan autor brojnih dramskih djela koja su mu donijela titulu najvećeg pisca… više »

INTERVJU

Putnica Mističnog kazališta u Trešnji

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Metro-portal: Prije dvije godine vaša je neuobičajena predstava doslovno podigla na noge publiku kazališta Trešnja pa zato s nestrpljenjem očekujemo nove izvedbe. Ovakav… više »

ČESTITKE

Pedeseta izvedba Gospođe ministarke

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

U nedjelju, 24. ožujka, u Satiričkom kazalištu ˝Kerempuh˝ održat će se jubilarna pedeseta izvedba predstave GOSPOĐA MINISTARKA autora Branislava Nušića, istaknutog književnika i… više »

KOMEDIJA

Svećenikova djeca premijerno u Kerempuhu

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Porast nataliteta na kugli zemaljskoj sam po sebi ne predstavlja nikakav problem, ako se uzme u obzir da se do 2050. predviđa ukupno oko 9 milijardi ljudi. No, ono što svakog pravog… više »

RADIONICA

Artikulacija emocija - Leon Lučev

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Nakon uspješno održane prve radionice „Artikulacija emocija", Leon Lučev poziva na iduće istraživanje, suočavanje i oslobađanje vlastitih emocija i potencijala… više »

POZIV

Montažstroj traži volontere za Protunapad

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Montažstroj poziva na volontiranje u projektu „Protunapad" u kojem će se odvažni umjetnici obračunati s minskim zagađenjem u Hrvatskoj. Svi koji žele steći radno iskustvo u području… više »

SVAROG

Dođite na Gđu. Ministarku u Svetom Ivanu

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Kazalište Svarog spojilo je tri svijeta: prigorski svijet Sv. Ivana Zeline, stvorene potencijale malog neovisnog kazališta Svarog i svijet antologijskog komediografa iz nekada… više »

RADIONICA

Artikulacija EMOCIJA s Leonom Lučevom

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Leon Lučev u suradnji s kolegama umjetnicima i sociolozima pokreće kontinuirani rad na istraživanju, suočavanju i oslobađanju vlastitih emocija i potencijala kroz vježbe predstavljanja,… više »

skrolaj na vrh