Kazalište
PREDSTAVE

Predstava Moja nuklearna ljubav u režiji Olje Lozice premijerno ovaj petak u Lisinskom!

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

U Zagrebu će se, u petak, 28. listopada, u 20 sati u Maloj Dvorani KD Vatroslava Lisinskog održati premijera predstave Moja nuklearna ljubav u režiji Olje Lozice, u kojoj uloge tumače Lada… više »

PREDSTAVE

Uskoro premijera Moje nuklearne ljubavi

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

U Zagrebu su u tijeku probe za novu predstavu Moja nuklearna ljubav nastale prema tekstovima/objavama korisnika s Forum.hr-a, u režiji višestruko nagrađivane Olje Lozice. Predstava,… više »

POBJEŠNJELI GANZ

Dosta je zakopavanja bijesa. Kultura liječi?

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Prvi put u Hrvatskoj na Pobješnjelom Ganzu koji će se održati od 13. do 16. listopada u zagrebačkom Studentskom centru, istražite bijes kroz ples, pokret, glas i smijeh. U zagrebačkom… više »

NOVA SEZONA

Kerempuh otvara sezonu gostovanjem Ateljea 212

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Novu sezonu Satiričko kazalište Kerempuh otvara velikim gostovanjem poznatog beogradskog kazališta, Ateljea 212 . Kazalište Atelje 212 ove godine obilježava 60. godina… više »

DOĐITE

Maša i Medvjed – predstava Moskovskog teatra u Tvornici Kulture

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Glazbeno-avanturističku komediju u kojoj su glavni junaci likovi iz poznatog animiranog filma Maša i Medvjed. Predstavu izvodi Moskovski teatar, pod redateljskom palicom Lillia… više »

NAJAVE

Barbara Rocco najavila peti KotarFEST!

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

„Dišemo kulturu punim plućima", moto je ovogodišnjeg jubilarnog petog KotarFEST!-a, festivala kazališta i filma koji će se od četvrtka 30. lipnja do nedjelje 3.… više »

SJAJNO!

Scena AMADEO predstavila ovogodišnji program

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Ovogodišnji program na Sceni AMADEO otvara humanitarni koncert Korak u život čiji je ukupan prihod namjenjen djeci bez roditeljske skrbi, a nastupit će proslavljeni gitarist Petrit… više »

PREDSTAVE

Prvi put kad sam ti vidjela lice tri dana zaredom u &TD-u

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Olja Lozica ovog puta kao autorica zadaje tek idejnu strukturu u kojoj jedna starija žena uz pomoć mlađeg muškarca rekonstruira svoj život, a tekst predstave oblikuje iz… više »

MONTAŽSTROJ

Premijera predstave CRNA KNJIGA

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Jedna je banka u sklopu proslave stote obljetnice svoga poslovanja otvorila vremenski trezor. Pozvala je građane da u trezor pohrane njima važne predmete, kako bi oni ostali sačuvani za… više »

PREDSTAVE

Policija uskoro u Kazalištu Kerempuh

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

U Satiričkom kazalištu Kerempuh u tijeku su završne pripreme za najnoviju premijeru. Riječ je o predstavi "POLICIJA" Slawomira Mrožeka u režiji Mirana Kurspahića.… više »

67. DLJI

Predstavljen pretprogram 67. Dubrovačkih ljetnih igara

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Pretprogram 67. festivalske sezone koja će se tradicionalno održati od 10. srpnja do 25. kolovoza predstavio je intendant Dubrovačkih ljetnih igara Mladen Tarbuk u utorak, 2. veljače u sklopu… više »

MM CENTAR

Jerusalem In My Heart u MM Centru

objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec

Koncert Jerusalem In My Heart (JIMH), audio-vizualnog projekta montrealskog producenta Radwana Ghazi Moumneha i filmaša Charlesa-Andrée… više »

NAVALITE

Siječanjska akcija u Teatru &TD

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Umjesto na kavu, povedite djevojku ili dečka u kazalište, i umjesto računa, u kutiju s uspomenama spremite ulaznicu koja će vas uvijek podsjećati na dejt kad ste mu prvi put tek… više »

PREDSTAVE

Šlampavi Djed Mraz ove subote u Griču

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Predstava Šlampavi Djed Mraz na rasporedu je ove subote, 28. studenog na Sceni Grič, Jurišićeva 6 u 11 sati. Režija: Petra Radin   Glume: Filip… više »

USPJEH

Noć kazališta privukla 37 tisuća posjetitelja

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

U Noći kazališta u 85 institucija na 78 lokacija u 42 mjesta posjetitelji su uživali u bogato pripremljenom programu svih sudionika i zadržali se u kazalištima do dugo u noć,… više »

skrolaj na vrh