Kazalište
PREDSTAVE

Policija uskoro u Kazalištu Kerempuh

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

U Satiričkom kazalištu Kerempuh u tijeku su završne pripreme za najnoviju premijeru. Riječ je o predstavi "POLICIJA" Slawomira Mrožeka u režiji Mirana Kurspahića.… više »

67. DLJI

Predstavljen pretprogram 67. Dubrovačkih ljetnih igara

objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca

Pretprogram 67. festivalske sezone koja će se tradicionalno održati od 10. srpnja do 25. kolovoza predstavio je intendant Dubrovačkih ljetnih igara Mladen Tarbuk u utorak, 2. veljače u sklopu… više »

MM CENTAR

Jerusalem In My Heart u MM Centru

objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca

Koncert Jerusalem In My Heart (JIMH), audio-vizualnog projekta montrealskog producenta Radwana Ghazi Moumneha i filmaša Charlesa-Andrée… više »

NAVALITE

Siječanjska akcija u Teatru &TD

objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca

Umjesto na kavu, povedite djevojku ili dečka u kazalište, i umjesto računa, u kutiju s uspomenama spremite ulaznicu koja će vas uvijek podsjećati na dejt kad ste mu prvi put tek… više »

PREDSTAVE

Šlampavi Djed Mraz ove subote u Griču

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Predstava Šlampavi Djed Mraz na rasporedu je ove subote, 28. studenog na Sceni Grič, Jurišićeva 6 u 11 sati. Režija: Petra Radin   Glume: Filip… više »

USPJEH

Noć kazališta privukla 37 tisuća posjetitelja

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

U Noći kazališta u 85 institucija na 78 lokacija u 42 mjesta posjetitelji su uživali u bogato pripremljenom programu svih sudionika i zadržali se u kazalištima do dugo u noć,… više »

SJAJNO!

Četvrta dodjela Teatar.hr Nagrada Publike u četvrtak

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

'Najkazališniji' tjedan u godini bliži se svom vrhuncu! Niz događanja posvećenih domaćem kazalištu koji pod egidom #teatarnonstop organizira portal… više »

NOĆ KAZALIŠTA

Bit(n)i ili ne bit(n)i u sedmoj Noći kazališta

objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci

Program Noći kazališta 2015. su predstavili gospodin Željko Šturlić, ravnatelj NS Dubrava i Nada Kruljac, voditeljica ureda Noći kazališta. Posebno su istakli… više »

PREDSTAVE

Predstavu "Sami u kući" pogledajte ove subote u Griču

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Tako nekako bi mogli najjednostavnije opisati situaciju kada djeca ostanu sama kod kuće. Dječja mašta sve može, i nema joj kraja. O tome u svojoj najnovijoj predstavi "Sami u… više »

COOL

Harry Potter i ukleto dijete na daskama West Enda

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Harry Potter i ukleto dijete stiže na kazališne daske prestižnog West Enda u ljeto 2016. godine, a količina fanova koji jedva čekaju predstavu unaprijed garantira hit. Fokusirana na… više »

NAJAVE

"Posljednji dani mira" Ivana Vidića premijerno u Teatru &TD

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Komad Posljednji dani mira je nastao na narudžbu Umjetničke organizacije Ruždjak i Perković (RUPER-a) koja se profilirala kao jedina trupa u Hrvatskoj koja praizvodi… više »

GLASAJTE!

Objavljene nominacije za Teatar.hr Nagrade Publike 2015.

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Nezavisno kazalište: BADco Montažstroj Mala scena VRUM Teatar Poco Loco   Novi dramski tekst:  Ivana Šojat Kuči: Elza hoda kroz zidove Ivor Martinić: Bojim se da se… više »

PREDSTAVE

Profesor Baltazar-put oko svijeta ove subote u Griču

objavljeno prije 1 godinu i 6 mjeseci

Predstava Tvornice lutaka, Profesor Baltazar- put oko svijeta na rasporedu je u subotu, 17. listopada u 11 sati na Sceni Grič, Jurišićeva 6.  Profesor Baltazar je… više »

GLASAJTE!

Počeo je četvrti izbor za Teatar.hr Nagrade Publike

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Prvi krug glasanja za laurete Teatar.hr Nagrada Publike započinje točno u 12 sati 1. listopada na adresi http://nagrada.teatar.hr, a dobitnici će biti poznati na koncu najuzbudljivijeg… više »

NAJAVE

Obustava radova Umjetničkog kolektiva MONTAЖ$TROJ

objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

Umjetnički kolektiv MONTAЖ$TOJ polako se približava isteku 25. godišnjice svoga djelovanja. U ovoj godini svojim smo kazališnim izvedbama oduševili publiku u Zagrebu,… više »

skrolaj na vrh