Knjiga
STRAŠNO

Sve manje knjiga u Hrvatskoj

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Stanje knjige u Hrvatskoj - tema je koja uvijek iznova privlači pažnju domaćih medija, iako se ni oni posljednjih ljeta nisu iskazali po interesu za samu književnost. Medijskih je kulturnih… više »

FESTIVAL KNJIGE

KaLibar bestiVal u Zadru

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Kalibar bestival je bestival književnosti i kvalitete koji će se održati u Zadru u posezoni na otvorenoj sceni Kazališta lutaka Zadar od 19. do 21. rujna 2013. Već i odrednica… više »

NAGRADE

Objavljeni finalisti za nagradu Man Booker

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Na popisu su Jim Crace s romanom 'Harvest', irski pisac Colm Toibin s djelom 'The Testament of Mary', Ruth Ozeki, kanadska spisateljica i zen-budistička svećenica s… više »

HITOVI

Koliko je jaka Moć navike?

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Knjiga Moć navike Charlesa Duhigga govori o navikama, o znanstvenim spoznajama vezanima uz njih i mogucnosti njihova mijenjanja. Navike imaju iznimno velik utjecaj na ponašanje i… više »

ERICA JONG

Željela sam otvoriti ženski mozak i pokazati što se događa

objavljeno prije 4 godine

Strah od letenja Erice Jong svjetska je senzacija iz 1973., roman dosad prodan u više od 20 milijuna primjeraka u više od 40 zemalja. "Da knjiga nešto znači možete… više »

ROBERT GALBRAITH?

Skrivanje iza pseudonima kao marketinški trik

objavljeno prije 4 godine

Svijet spisatelja je kao malo jezero s mnogo malih i nekoliko velikih riba. I kada se nešto neobično dogodi, kao što je to slučaj s najnovijim otkrićem da se iza autora… više »

NAGRADE

Dosad najšarolikija lista kandidata Bookera

objavljeno prije 4 godine

Samo su dvojica od odabranih autora već bila nominirana za nagradu.Jim Crace na popisu se našao s 11. romanom 'Harvest', 16 godina nakon što je ušao u uži izbor s… više »

ODBJEGLA NEVJESTA

Nova knjiga Susan Elisabeth Phillips

objavljeno prije 4 godine

Na police hrvatskih knjižara u izdanju Mozaika knjiga stigao je najnoviji roman „Odbjegla nevjesta" slavne i megapopularne autorice modernih ljubavnih romana Susan Elizabeth Phillips.… više »

LJETNI HIT

Neka vas očara Čarobni vrt Sarah Addison Allen

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Ljubavni roman Čarobni vrt, proslavio je svoju autoricu Sarah Addison Allen koja je po njegovu objavljivanju postala jedna od najomiljenijih američkih autorica ljubavnih… više »

KAMPANJA

S knjigom Mozaik knjige na odmor

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Omiljene bestselere i novitete sada možete pronaći po posebno povoljnim cijenama i u vrlo praktičnom formatu. Pripremili smo za svakog po nešto, pa bilo da obožavate ljubavne… više »

PREDAVANJE

Uvodno predavanja i promocija knjige Program Božanskog Zdravlja

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Program Božanskog Zdravlja podučava kako se napuniti sa izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija. Ovaj jednostavan i praktičan… više »

WOW :)

Augmented reality je budućnost knjiga?

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Knjige postaju sve zanimljivije, a najnoviji projekt izdavačke kuće Carlton odvodi cijelu priču na potpuno novu razinu o kojoj će trebati dobro razmisliti u godinama koje dolaze.  Naime… više »

KNJIGA TJEDNA

Troja: Gospodar srebrnoga luka

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Prva od tri knjige serijala o Troji, Gospodar srebrnoga luka epska je rekonstrukcija trojanskog mita, popularnog Davida Gemmella, jednog od najuspješnijih britanskih… više »

KNJIGA TJEDNA

Snaga je u vama, kaže Louise L. Hay

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Louise L. Hay već je uspješno pomogla tisućama ljudi da se oslobode straha, stresa i krivnje koji ograničavaju njihove živote. Knjiga Snaga je u vama razvija ideje izložene u… više »

NOVA KNJIGA

Umjetnost jednostavne hrane Alice Waters

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Već više od trideset godina ALICE WATERS zagovara upotrebu sezonskih namirnica i hranu uzgojenu u vlastitu podneblju. Njezine knjige i nastupi privlače publiku diljem svijeta jer u… više »

skrolaj na vrh