Knjiga
ODBJEGLA NEVJESTA

Nova knjiga Susan Elisabeth Phillips

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Na police hrvatskih knjižara u izdanju Mozaika knjiga stigao je najnoviji roman „Odbjegla nevjesta" slavne i megapopularne autorice modernih ljubavnih romana Susan Elizabeth Phillips.… više »

LJETNI HIT

Neka vas očara Čarobni vrt Sarah Addison Allen

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Ljubavni roman Čarobni vrt, proslavio je svoju autoricu Sarah Addison Allen koja je po njegovu objavljivanju postala jedna od najomiljenijih američkih autorica ljubavnih… više »

KAMPANJA

S knjigom Mozaik knjige na odmor

objavljeno prije 4 godine

Omiljene bestselere i novitete sada možete pronaći po posebno povoljnim cijenama i u vrlo praktičnom formatu. Pripremili smo za svakog po nešto, pa bilo da obožavate ljubavne… više »

PREDAVANJE

Uvodno predavanja i promocija knjige Program Božanskog Zdravlja

objavljeno prije 4 godine

Program Božanskog Zdravlja podučava kako se napuniti sa izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija. Ovaj jednostavan i praktičan… više »

WOW :)

Augmented reality je budućnost knjiga?

objavljeno prije 4 godine

Knjige postaju sve zanimljivije, a najnoviji projekt izdavačke kuće Carlton odvodi cijelu priču na potpuno novu razinu o kojoj će trebati dobro razmisliti u godinama koje dolaze.  Naime… više »

KNJIGA TJEDNA

Troja: Gospodar srebrnoga luka

objavljeno prije 4 godine

Prva od tri knjige serijala o Troji, Gospodar srebrnoga luka epska je rekonstrukcija trojanskog mita, popularnog Davida Gemmella, jednog od najuspješnijih britanskih… više »

KNJIGA TJEDNA

Snaga je u vama, kaže Louise L. Hay

objavljeno prije 4 godine

Louise L. Hay već je uspješno pomogla tisućama ljudi da se oslobode straha, stresa i krivnje koji ograničavaju njihove živote. Knjiga Snaga je u vama razvija ideje izložene u… više »

NOVA KNJIGA

Umjetnost jednostavne hrane Alice Waters

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Već više od trideset godina ALICE WATERS zagovara upotrebu sezonskih namirnica i hranu uzgojenu u vlastitu podneblju. Njezine knjige i nastupi privlače publiku diljem svijeta jer u… više »

NOĆ KNJIGE

Hrvati skandalozno malo čitaju knjige

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Prema istraživanju GfK, proteklu godinu i pol 52 posto građana Hrvatske nije pročitalo nijednu knjigu, a usporedbe radi, u Njemačkoj je slično istraživanje navika čitanja pokazalo da čak 72… više »

2013

Noć knjige po drugi puta

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnje, prve Noći knjige 2012., i ove se godine ovom manifestacijom u Hrvatskoj obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja), kao… više »

PONUDA

Provedite Noć knjige uz napete krimiće

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Tražite dobar krimi roman? Mozaik knjiga ima za vas pravu žanrovsku poslasticu, vrhunske krimiće koji će vas držati budnima cijelu noć! Od trenutno najprodavanije njemačke autorice, Nele… više »

INTERVJU

Intervju s Julianom Fellowesom, autorom romana Snobovi

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Nakon velike uspješnice - romana "Prošlo nesavršeno vrijeme'', Mozaik knjiga predstavlja najnoviji bestseller ''Snobovi'', slavnog i nagrađivanoga britanskog scenarista,… više »

ZABAVNO

Promocija nove knjige Sue Townsend u krevetu

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

U srijedu 10. travnja održana je promocija knjige „Žena koja je legla u krevet na godinu dana". Promocija je održana u Zagrebu, u knjižari Profil Mozaik Megastore,  a interes… više »

PRIČA MOJEG ŽIVOTA

Izlaze necenzurirani Casanovini memoari

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Memoare pod naslovom 'Histoire de Ma Vie' ('Priča mojeg života') ostarjeli je Casanova (1725-1798) pisao posljednjih godina svojeg života u egzilu u Češkoj, želeći se… više »

PAMETAN POTEZ

Amazon kupio Goodreads, socijalnu mrežu čitatelja knjiga

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Jeff Bezos je opak igrač, to se oduvijek znalo, a da se zna prilagoditi pokazao je i ovih dana kupovinom Goodreadsa, najveće svjetske socijalne mreže za ocjenjivanje pročitanih knjiga. … više »

skrolaj na vrh