Kultura nema prethodne stranice
NAJAVE

Boris Štok u Tvornici kulture 4. studenog

objavljeno prije 11 sati i 13 minuta

Boris Štok održati će svoj prvi samostalan zagrebački koncert 4. studenog u Tvornici kulture. Boris Štok - «Ispod kože» Boris Štok solo karijeru je započeo… više »

DOĐITE

Centar Cesarec i Kinoteka širom otvaraju vrata

objavljeno prije 12 sati i 14 minuta

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca u subotu 23. rujna 2017. u kinu Kinoteka (Kordunska 1) predstavit će program Vrata širom otvorena s ciljem… više »

INMUSIC #13

Queens of the Stone Age prvi headlineri INmusica #13

objavljeno prije 13 sati i 15 minuta

Queens Of The Stone Age, prvo su veliko iznenađenje INmusic festivala #13! Nakon izvrsnog „...Like Clockwork", Josh Homme i vrhunska četvorka na INmusic #13 ravno iz kalifornijske… više »

NAJAVE

Birth of Joy prvi put u Tvornici 21. listopada

objavljeno prije 14 sati i 12 minuta

Birth of Joy, psihodelični rockeri iz Nizozemskeodržat će koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 21. listopada, u sklopu promocije albuma "Get Well". Birth of Joy su neumorno… više »

IZLOŽBA

Izložba studenata diplomskog studija fotografije ADU u Galeriji SC

objavljeno prije 14 sati i 43 minute

Otvorenje izložbe ISPIT 2017 studenata diplomskog studija fotografije ADU, održat će se u utorak, 26. rujna u Galeriji Studentskoga centra (Savska 25) u 20 sati. Izložba će se… više »

POŽURITE

Rasprodane Early Bird ulaznice za Milky Chance

objavljeno prije 15 sati i 16 minuta

Prvih sto early-bird ulaznica za zagrebački koncert popularnog dvojca Milky Chance 27. veljače u Tvornici kulturerasprodano je odmah po objavi njihovog dolaska u Hrvatsku, a ulaznice je… više »

Foto: Općina Vidovec
NJAM!

U Vidovcu - Zeljarijada 2017.

objavljeno prije 16 sati i 43 minute

Dvadeseta po redu, ove se godine u Vidovcu kraj Varaždina odvija još jedna Zeljarijada. Ova dobro poznata kulturna, zabavna i gastronomska manifestacija održat će se od 22. do 24.… više »

NAJAVE

The Black Wizards i domaći IMP iz Belišća danas u Vintage Industrialu

objavljeno prije 17 sati i 13 minuta

Opet grebemo po psihodeličnom stoner svijetu! Iz Portugala stiže četverac THE BLACK WIZARDS kojeg na gitari i vokalu predvodi karizmatična Joana, a predstavit će vam najbolje od portugalske… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 20 sati i 14 minuta

AKC Attack (12h, 0 - 40 kn)Reunited festival hip-hop kulture Swanky Monkey Garden (18.30h)Blurred Lines Mojo bar (19h) Povratak - Mate Grgat (bez struje) Cadillac Club (19h, 10kn)Carribean… više »

NAJAVE

Best of regional stand up vol 2. u Lisinskom 30. rujna

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Svi ljubitelji i ljubiteljice stand upa kao i oni koji će to tek postati, krajem rujna uživati će u stand up spektaklu koji i ovoga puta donosi Studio Smijeha. Prošle godine u ožujku… više »

DOĐITE

Monumentalna televizijska serija na kino platnu!

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

uloga televizijskih serija u današnjoj popularnoj kulturi odavno je prerasla okvire (čak i najvećih) televizijskih ekrana. I premda je kvaliteta produkcije i postprodukcije istih na… više »

NAJAVE

SOHN - Promjena datuma zagrebačkog koncerta

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Zagrebačko gostovanje SOHN-a, prvotno planirano za 10. studenog prebačeno je na 5. svibanj 2018. zbog odgode kompletne jesenske turneje. Mjesto koncerta i dalje ostaje Tvornica kulture. SOHN… više »

NAJAVE

Festival Reflektor u Tvornicu vraća moćni trio Triggerfinger

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Miljenici zagrebačke publike, belgijski trio Triggerfinger, vraćaju se ove jeseni u Tvornicu kulture i to u sklopu festivala Reflektor. Koncert će se održati u nedjelju, 5. studenog. Ovi su… više »

NAJAVE

Editors u Tvornici kulture 17. travnja

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Britanska rock petorka Editors vraćaju se u Tvornicu kulture u utorak 17. travnja 2018. u sklopu turneje koja će pratiti novi studijski album. Editors - "Papillon" Bend predvođen… više »

NAJAVE

Retro buvljak i Distinguished Gentleman's Ride u Bikersu

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

U nedjelju, 24. rujna, Zagreb (a i Bikers) ugostit će najveći dobrotvorni motociklistički event za vlasnike klasičnih i vintage motora pod nazivom Distinguished Gentleman's Ride. … više »

skrolaj na vrh