Kultura nema prethodne stranice
NAJAVE

Lisa Hannigan i Saint Sister u Tvornici kulture

objavljeno prije 4 sata i 37 minuta

Sjajne Saint Sister isto dolaze iz Irske, a iza imena se kriju Morgan MacIntyre and Gemma Doherty. Njihova glazba vuče utjecaje iz keltskih tradisijckih napjeva s harfom, folk glazbe 60-ih… više »

SAZNAJEMO

Više od 60 filmova na ovogodišnjem Festivalu tolerancije

objavljeno prije 5 sati i 7 minuta

Festival tolerancije u svom jedanaestom izdanju, koje će se održati od 8. do 14. travnja u Zagrebu, donosi više od šezdeset filmova i bogati popratni program izložbi, koncerata,… više »

COOL

Svalbard dobiva i drugi Trezor sudnjeg dana

objavljeno prije 5 sati i 37 minuta

Trezor sudnjeg dana ili Svalbard Global Seed Vault dobit će partnera u kojem će se nalaziti neprocjenjivo blago - digitalne kopije klasičnih knjiga cjelokupne povijesti čovječanstva.… više »

FESTIVALI

Primošten postaje glazbeno-filmsko središte ovog dijela Mediterana!

objavljeno prije 6 sati i 38 minuta

Prošlo ljeto započeta suradnja između SuperUha i vinkovačkog festivala glazbenog dokumentarnog filma DORF ove će godine biti okrunjena petodnevnim zajedničkim programom. Dva dana prije… više »

OBLJETNICA

Čak četiri predstave povodom 6. rođendana Studija Smijeha

objavljeno prije 9 sati i 7 minuta

Kada su 1. travnja 2011. godine po prvi puta službeno otvorili vrata Studija Smijeha na inicijativu Marine Orsag, svi su mislili da se šale no svojim radom i trudom danas slobodno… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 10 sati i 38 minuta

Vintage Industrial Bar (0 Kn, 20h) Glazbena slušaonica Radija 101 Funk klub (20h) Maja Pa Kavez (0 Kn, 20h) Poetry night - PAMELA Pivana (20h)Next Stop Pivana Pločnik (0 Kn,… više »

NAJAVE

Dječaci 8. travnja ponovno u klubu Sax

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Splitsko-zagrebački trio Dječaci ponovno dolaze u zagrebački klub Sax! gdje će održati koncert u subotu 8. travnja. Bend u Zagreb dolazi nakon odlične koncertne sezone i njihov live nastup… više »

DOĐITE

Fuckup women – superjunakinje i njihovi (ne)uspjesi

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Fuckup Nights Zagreb slavi iznimno uspješan i pomalo nauspješan prvi kvartal s puno razgovora u neuspjehu, nešto smijeha i punom kućom svaki puta. Comedy Club Studio… više »

NAJAVE

Ryan Adams u Tvornici kulture 13. srpnja

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Ryan Adams, veliki američki kantautor i multitalentirani glazbenik obožavan od fanova i medija, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture 13. srpnja na svoj premijerni i jedini nastup u… više »

FESTIVALI

Ljeto u The Garden Resortu u Tisnom uz sedam festivala

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Svaki festival je ove godine produžio svoje trajanje za jedan dan što pokazuje da ljudi pretvaraju svoj dolazak na festival u godišnji odmor, poručio je Nick Colgan, domaćin… više »

NAJAVE

Jazz kvartet 4in3+1 u srijedu 29. ožujka u klubu Sax

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Dobitnici ovogodišnjeg Porina za najbolju skladbu jazz glazbe, zagrebački sastav 4in3+1 u srijedu će nastupiti u kultnom zagrebačkom klubu u sklopu programa Novi hrvatski jazz. 4in3+1… više »

ODLIČNO

Kawasaki 3P održali koncert dosadašnje karijere u Domu sportova

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

U subotu 25. ožujka 2017. godine u Domu sportova, u Zagrebu, pred preko 3000 najluđe i najbolje publike ikad, grupa Kawasaki 3P održala je spektakularan koncert kojim je zaokružila… više »

MONTAŽSTROJ

O stanovanju, siromaštvu, gladi i pobačaju

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Ovo nije predstava u kazalištu. Ovo nije film u kinu. Ovo je zvučna rekonstrukcija drame CIJANKALIJ §218. Zvučna rekonstrukcija dostupna je svima, prostorno i vremenski… više »

DOĐITE

Filmovi s Rotterdama i Cannesa na Kratkim slikama

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

U četvrtak, 30. ožujka u 19:30 na Kratkim slikama prikazujemo tri filma o odrastanju, o mladima i načinima na koje ostvaruju povezanost sa sobom i društvom kao… više »

FESTIVALI

Sea Star Festival - Najpovoljnije ulaznice nestaju do nedjelje

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Zbog izuzetnog interesa publike iz cijele Europe, posljednji, limitirani kontigent festivalskih ulaznica za Sea Star po cijeni od 259 kn u prodaji će biti najkasnije do nedjelje, 2. travnja,… više »

skrolaj na vrh