Kultura nema prethodne stranice
FESTIVALI

Exit sprema gitarsku ludnicu na tvrđavi

objavljeno prije 5 sati i 49 minuta

EXIT festival dobio je nova, žestoka pojačanja za ovogodišnji festival koji će se održati od 6. do 9. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi. Spoj melodičnog i tvrdog zvuka čut će se s… više »

DOĐITE

KOZa: Kup autoceste, vol. 1

objavljeno prije 9 sati i 18 minuta

Naša KOZa, kviz općeg znanja, oduvijek je voljela skitati se, ali za početak ožujka pripremili smo vam nešto stvarno posebno. Sve vas pozivamo da nam se pridružite na prvom… više »

NAJAVE

Kontradikshn u Tvornici kulture 2. ožujka

objavljeno prije 10 sati i 50 minuta

U svojoj glazbi Kontradikshn na jedinstveni način spajaju nespojivo, od breakbeata, preko moderne elektroničke glazbe i drum'n'bassa, do post punka, a harmonija koju proizvode poziva na… više »

KAJ IMA

Danas u Zagrebu - koncerti i svirke

objavljeno prije 12 sati i 49 minuta

K.D. Vatroslava Lisinskog - mala dvorana (20h) Mladi u Lisinskom: Franjo Bilić (čembalo) više »

RAZZIES

Batman v Superman dobio najviše Zlatnih malina

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Proglašenje najgorih filmskih ostvarenja, glumaca, scenarija, redatelja i ostalih filmskih stvaratelja tradicionalno se održava dan prije objave najprestižnije američke filmske nagrade… više »

NAJAVE

“Pričest” na otvaranju 13. ZagrebDoxa

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

U nedjelju, 26. veljače u kinu Kaptol Boutique Cinema u Centru Kaptol otvara se 13. ZagrebDox. Festival otvara poljski film Pričest, nagrađen na festivalima u Leipzigu,… više »

NAJAVE

Spiridon u Klubu 10. ožujka promovira novi album uz support Rezervi

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Iz Makarske su lansirani projektili supersoničnog garage, punk, rock and roll zvuka, a glavna meta je klub Klub. U klub Klub nam dakle 10. ožujka stižu Spiridon & Rezerve, dva mlada,… više »

FESTIVALI

Sea Star Festival - Najpovoljnije ulaznice za festival najkasnije do utorka

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Zbog ogromnog interesa u prodaji je ostala mala količina ulaznica za Sea Star Festival po poklon cijeni od 229 kn, što je čak 50% popusta u odnosu na finalnu cijenu. Ove festivalske… više »

NAJAVE

Cigarettes After Sex u Tvornici kulture 13. lipnja

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Cigarettes After Sex, dream pop kolektiv iz Brooklyna kojeg predvodi Greg Gonzalez, dolazi u Tvornicu kulture u utorak, 13. lipnja. Fanovi izvođača poput Lana Dey Ray, Mazzy Star ili Warpaint… više »

ZAGREBDOX '17

Sedamnaest domaćih dokumentaraca premijerno na 13. ZagrebDoxu

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Na tradicionalnom druženju domaćih autora i predstavnika medija, koje je održano danas u novootvorenom kinu Kaptol Boutique Cinema u Centru Kaptol, predstavljeni su domaći autori i hrvatski… više »

NAJAVE

Novi datum koncerta The Dillinger Escape Plan u Zagrebu

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Nakon teške prometne nesreće u kojoj su pukom srećom izbjegli ozbiljnije posljedice, ali bili primorani otkazati ostatak europske turneje američke math-core legende The Dillinger… više »

LAIBACH

Ivan Jani Novak gost Filozofskog teatra

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Ivan Jani Novak, jedan od začetnika i ideologa kultnog Laibacha i cijelog Neue Slowenische Kunsta gost je novog Filozofskog teatra u HNK. Kako se ističe u najavi, riječ je o specijalnom… više »

NAJAVE

Žedno uho i Distune promotion predstavljaju: WOVENHAND

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Projekt karizmatičnog Davida Eugena Edwardsa, kultni Wovenhand, ponovno se vraća u Hrvatsku. U sklopu svoje europske turneje promoviraju novi, osmi po redu, album „Star Treatmant"… više »

SAX!

Humanitarni tulum pod maskama "We Can All Be Heroes"

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

U utorak 28. veljače udruga Marijini obroci u kultnom zagrebačkom klubu Sax! organizira humanitarni tulum pod maskama na kojem će svi posjetitlji kupnjom ulaznice po cijeni od 10 kn dati svoj… više »

IZLOŽBE

Izložba Gorana Škofića u Galeriji Događanja

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

GORAN ŠKOFIĆ"Exhibition"28. 2. - 13. 3. 2017. Galerija Događanja Centar za kulturu Pešćenica, Ivanićgradska 41a Galerija je otvorena radnim danima 10.00 h - 21.00 h i… više »

skrolaj na vrh