Kultura
NAJAVA

Pure Electro i Night in Eighties u Jabuci za vikend

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

I ovog vikenda u Jabuci nastavlja se program alternativne kulture u najstarijem zagrebačkom klubu. U petak je termin rezerviran za Pure Electro - jedan od poznatijih elektornskih partija. U… više »

SUPER

Povratak Kinoteke, kina koje volimo

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Popularno zagrebačko kino Kinoteka u Kordunskoj 1 uz čiji su repertoar stasale generacije filmofila, nakon punih 12 godina stanke, u subotu, 22. travnja 2017. godine vraća se na rasporede… više »

NAJAVE

Depeche Mode Night - The Gift - 80's Party 22. 04. Boogaloo

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

U subotu 22. travnja će se u zagrebačkom Boogaloo Clubu održati najveći Depeche Mode party na ovi prostorima do sada pod imenom „Depeche Mode Night". Na programu će biti promocija novog… više »

NAPOKON

James Cameron započinje snimanje 4 nastavka Avatara

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Dugoiščekivani nastavci Avatara, filma Jamesa Camerona iz 2009. godine će službeno biti u produkciji ove godine, a da će se film snimati na jesen potvrdila je i glumica Sigourney… više »

NAJAVE

Otrovna Kristina - Novi vizuali i koncert u Saxu

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Zagrebački rock bend Otrovna Kristina predstavlja novi vizualni identitet s kojim najavljuju novi album, kao i koncert u zagrebačkom Saxu 22. travnja. Osvježeni vizualni dio možete provjeriti… više »

PREDSTAVE

Bijeli bubrezi Vedrane Klepice u Teatru &TD

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Praizvedba predstave Bijeli Bubrezi autorice i redateljice Vedrane Klepice održat će se u utorak, 11. travnja u Velikoj dvorani Teatra &TD u 20 sati. Ulaz s pozivnicom. Reprizna izvedba:… više »

BRAVO

Josipa Lisac na turneji po Kanadi i SAD

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Chicago, New York i Toronto tri su stanice na sjevernoameričkom kontinentu koje će posjetiti naša najveća glazbena umjetnica. Čikaški Thalia Hall ugostit će se 26. 9.,… više »

DOĐITE

Još jedna humanitarna večer u Studiju Smijeha

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Kao što već znate, naš klub je oduvijek "pet frendly" i kada god je to moguće, odazivamo se na humanitarne akcije za pomoć životinjama. Ovoga puta pomažemo psima iz "Dvora na… više »

DOĐITE

Objavljena satnica Biggest Little Rock Festivala

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Od četvrtka 06.04. do subote 08.04. u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu održat će se četvrto izdanje Biggest Little Rock Festivala! U srijedu 05.04. startamo sa rock kvizom, a… više »

NAJAVE

Damir Imamović Sevdah Takht 5.5. u Pogonu Jedinstvo

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Sevdah Takht Damira Imamovića napokon dolazi u Zagreb. Više od godinu dana nakon izlaska njihovog drugog albuma "Dvojka", objavljenog za Glitterbeat Records, najbolju world… više »

POZIV

11. Balkanski anarhistički sajam knjiga

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Ovogodišnji BASK donosi niz diskusija pa će tako biti riječi o otporu zagađenju u Čileu, populizmu u društvenim pokretima, ali i mainstream politici, pa će anarhisti iz SAD-a… više »

DOĐITE

Korespondencije, film o poeziji i prijateljstvu na Kratkim slikama

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

U četvrtak, 6. travnja u 19:30 Kratke slike u MM centru predstavljaju hrvatsku premijeru filmskog eseja Korespondencije (Correspondencias) portugalske… više »

INMUSIC 2017

Throes + The Shine stiže na OTP World Stage INmusic festivala 12

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Throes + The Shine jedinstven su i zanimljiv spoj rocka i kudura - jedinstvenog glazbenog stila i plesa stvorenog 1980-ih u Angoli i karakterističnog po svom energičnom i izrazito plesnom… više »

NAJAVE

Tram 11 u Domu sportova 11. 11. 2017.

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Najvažnija hrvatska hip hop grupa, pioniri žanra i bend koji je svojim djelovanjem postavio temelje kompletne scene, duo Tram 11, održat će svoj prvi, i zasad jedini, koncert nakon 14 godina… više »

CIJANKALIJ §218

O žderanju, spavanju i pravljenju djece

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Opravdava li glad očajničke poteze? Mogu li oni koji skapavaju od gladi biti moralni? Što kada moralno nije dopušteno po zakonu? Što kada je nepravda upisana u zakon? Je… više »

skrolaj na vrh