Kultura
DOĐITE!

Za tjedan dana počinje GLAZBENI OUTLET I FILMOVI 2017.

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Za točno tjedan dana počinje najveći domaći outlet glazbe i filmova, koji već tradicionalno organiziraju Aquarius Records i Menart, a ponudit će pregršt naslova svih… više »

SLUŠAJTE!

Božićna saksofonska bajka u srcu Zagreba

objavljeno prije 9 dana i 9 sati

Serijom koncerata u sklopu Adventa na Europskom trgu, Igor Geržina predstavit će svoju glazbu koja je obišla četiri kontinenta i ušla na sve važnije američke top liste te će nas… više »

POŽURITE!

Počinje prodaja ulaznica za Sea Star Festival - 70 posto popusta prvih 24 sata!

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

Početak prodaje ulaznica za drugo izdanje Sea Star festivala tempirano je za utorak, 5. prosinca točno u 10 sati. U ponudi će se naći festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kn,… više »

NAJAVE

Tram 11 tri dana u Zagrebu

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

Nakon spektakla u Domu sportova pred 9.000 ljudi i jednog od najbrže rasprodanih koncerata nekog hrvatskog izvođača uopće, Tram 11 su se odlučili na tri intimnija klupska koncerta u… više »

OSVRT

Univerzum anđela Željka Prsteca

objavljeno prije 10 dana i 11 sati

Željko Prstec, suvremeni hrvatski slikar iz Varaždina, kreator je opusa (kome je posvetio cijeli svoj život, radeći marno i danas, nesmanjenom žestinom ) doista nesvakidašnjeg svijeta,… više »

OSVRT

Pero Jakšić, vezan za rodni brački kamen

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Djelovanje suvremenog hrvatskog likovnog umjetnika, akademskog kipara Pere Jakšića, autora vrlo snažnog i kompleksnog opusa, gotovo je idealni primjer kako domaći čovjek, odgojen u… više »

FESTIVALI

Otvoreno prvo izdanje Filmofeel Festa

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema otvoreno prvo izdanje Filmofeel Festa - revije nezavisnog filma i to uz premijernu projekciju jedinstvenog filmskog uratka Loving Vincent: Van Goghov… više »

INTERVJU

Razgovor s povodom: Josip Botteri Dini – VOLIM HRVATSKU

objavljeno prije 12 dana i 7 sati

Josip Botteri Dini, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar i donedavni redoviti profesor na splitskoj ALU, autor je iznimnog opusa, izlagao na brojnim samostalnim izložbama u… više »

INMUSIC #13

Frank Carter & The Rattlesnakes premijerno u Hrvatskoj na INmusic festivalu #13

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Frank Carter je miljenicima žestokog punk zvuka najpoznatiji kao frontman britanskog hardcore punk benda Gallows na čijem čelu je bio od osnutka benda 2005. godine do svog odlaska 2011… više »

IZLOŽBE

Izložba Vande Jurković u CeKaTeu

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Centar za kulturu Trešnjevka i Galerija Modulor otvara svoja vrata Vandi Jurković, akademskoj kiparici i docentici Grafičkog fakulteta u Zagrebu (Katedra za dizajn i slikovne… više »

NOVOSTI

Side Project objavili dugoočekivani album "Lonely Boys"

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Side Project, sve popularniji dark-pop duo objavio je dugoočekivani drugi album "Lonely Boys" najavljen istoimenim singlom prije nekoliko mjeseci. Naslovni singl govori o njima kao ljudima… više »

NAJAVE

Simbioza inovativnih umjetničkih praksi za kraj godine u Studentskom centru

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

Nakon jesenskoga festivalskoga izdanja, koji je zagrebačkoj publici predstavio više od 100 ganz novih umjetnika/ica, Ganz novi festival od 8. do 10. prosinca udružuje snage s… više »

DOĐITE!

Igor Geržina gost Valjka na današnjem koncertu u Areni

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Iako iznimno zapažene solističke karijere kao instrumentalist i autor, Igor Geržina poznat je i po dugogodišnjim suradnjama s najvećim hrvatskim izvođačima kao što su Parni… više »

FESTIVALI

Prvo izdanje Filmofeel Festa otvara 'Loving Vincent: Van Goghov misterij'

objavljeno prije 13 dana i 11 sati

Prvo izdanje Filmofeel Festa - revije nezavisnog filma u petak, 1. prosinca u 20 sati otvara jedinstveni i iščekivani filmski uradak Loving Vincent: Van Goghov misterij - riječ je o… više »

NAJAVE

Ervin Baučić i Rock Masters su LED ZEPPELIN TRIBUTE

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

U subotu 2. prosinca u Savsku 160 vraćaju se Rock Masters & Ervin Baučić, opet vas izuti iz cipela sa uvijek odličnom izvedbom Led Zeppelin opusa. Operni, ali prije svega i rock pjevač te… više »

skrolaj na vrh