Kultura
DOĐITE

Dani Trešnjevke - CeKaTe u kvARTu

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Centar za kulturu Trešnjevka u partnerstvu sa mjesnim odborima Srednjaci-Horvati i Vrbani već šestu godinu za redom sudjeluje u obrazovnim, kulturno-umjetničkim i sportskim… više »

NAJAVE

Joey Calderazzo otvara novu sezonu Jazz.hr

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

11. rujna Joey Calderazzo otvora novu sezonu Jazz.hr.  Muzička akademija sveučilišta u Zagrebu Koncertna dvorana Blagoje Bersa Početak u 19:30 sati Još dok… više »

NAJAVE

Jura Stublić i Film u Tvornici kulture – 30. rođendan albuma „Sunce sja!“

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Jura Stublić i grupa Film se nakon odličnog nastupa na Zagreb Beer Festu u svibnju ove godine vraćaju u Tvornicu kulture 27. listopada, gdje će skupa sa fanovima proslaviti 30. rođendan… više »

NAJAVE

Wolves in The Throne Room & Wiegedood u Vintageu 15. studenog

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

SRIJEDA 15.11.2017. I Regular John presents: WOLVES IN THE THRONE ROOM & WIEGEDOOD @Vintage Industrial Bar I Vrata 20:00 h I Karte: 85/100 kn | Pretprodaja: VIB & Kavez (Savska 160) i… više »

IZLOŽBA

Sunčana Vran: Mogućnost odabira/ Predvorje kina SC

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

SUNČANA VRAN - Mogućnost odabira diplomska izložba, studij Grafike na ALU u Zagrebu u klasi izv. prof. mr. art Tanje Dabo predvorje kina SC; 6. - 13. 9. 2017.otvorenje u srijedu, 6.… više »

NAJAVE

Darko Rundek - Apocalypso Now - Dom sportova, 16. prosinca 2017

objavljeno prije 20 dana i 20 sati

«Apocalypso Now», velika turneja Darka Rundeka povodom 20 godina kultnog albuma svoju posljednju ovogodišnju stanicu u Hrvatskoj imat će u Maloj dvorani… više »

NSK

Zeleni festival u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnjici

objavljeno prije 20 dana i 20 sati

Od 6. do 8. rujna 2017. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održati "Zeleni festival", događanje s ciljem promocije i popularizacije održivog razvoja, proizvodnje organske… više »

NOVOSTI

U2 izdali novi singl - The Blackout

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

U2 je novi singl The Blackout objavo na službenoj stranici na Facebooku i to kao svojevrsnu najavu novog albuma koji bi se na tržištu trebao pojaviti do kraja godine. 'The Blackout'… više »

DOĐITE

Danas počinje 5. Festival svjetske književnosti

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

Peti Festival svjetske književnosti (FSK) nakladnika Frakture otvorit će u nedjelju u Velikoj dvorani Kina Europe u Zagrebu razgovor s istaknutim austrijsko-njemačkim književnikom Danielom… više »

NOVOSTI

Universal Pictures ima novog distributera

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

tvrtka Editus d.o.o. preuzela kino distribuciju filmova tvrtke Universal Pictures International. Victoria & Abdul, prava filmska poslastica bit će prvi Universalov film u novoj… više »

NAJAVE

Izložba/ Into Thin Air/ Galerija SC

objavljeno prije 22 dana i 19 sati

Otvorenje izložbe Into Thin Air održat će se u utorak, 5. 9. u Galeriji SC u 20 sati. Izložba je otvorena do 20. 9 radnim danom od 12:00-20:00 te subotom od 10:00-13:00.… više »

NOVOSTI

My Baby objavili novi singl i spot uoči jesenske turneje

objavljeno prije 22 dana i 20 sati

Nizozemsko novozelandska glazbena atrakcija My Baby predstavlja spot za pjesmu "Sunflower Sutra", treći singl s posljednjeg studijskog albuma "Prehistoric Rhythm". Singl je u dobro poznatom… više »

NAJAVE

Bogat početak filmske sezone u MM centru

objavljeno prije 22 dana i 21 sat

Kultni zagrebački MM centar svoju 41. sezonu otvara Oskarom nagrađenim dokumentarcem o borbi za radnička prava te najavljuje dva nova projekta koji televizijske serije prenose na veliko… više »

NAJAVE

Wicked Garden: Chris Ian & Hrvoje Baudoin - subota 2. rujna - Vintage Industrial

objavljeno prije 23 dana i 20 sati

Subota, 2. rujna rezervirana je za istinske granđere, izgubljene duše i one koji vole glazbu izgubljenih duša. Osim što će iznjedrit ka slušnim aparatima neke… više »

NAJAVE

Redemption Garden: Brain Holidays acoustic 1.9. - Ljetni vrt

objavljeno prije 24 dana i 21 sat

Petak, 1. rujna rezerviran je za kajanje i iskupljivanje u Ljetnom vrtu Savske 160. Da vam misli budu iskrene i duša čista, pobrinut će se jedan od najboljih hrvatskih reggae… više »

skrolaj na vrh