Kultura
KNJIGE

Lit link festival / Književna karika 1.7. u Močvari

objavljeno prije 24 dana i 15 sati

Lit link festival - ili Književna karika - u svom petom izdanju predstavlja britanske i hrvatske pisce, urednike i izdavače u Puli (29.6.), Rijeci (30.6.) i Zagrebu (1.7.) Uz čitanja stranih… više »

NAJAVE

Sunday Hangover + DJ session u Vintage ljetnom vrtu

objavljeno prije 24 dana i 18 sati

Da ne gledate nedjeljom reprize holivudskih blockbustera u privatnim saunama, pozivamo vas da se nedjeljom navečer izvučete van i posjetite oazu mira u Savskoj 160. Posjetite naš… više »

FESTIVALI

Exit i Sea Star obilježavaju 50 godina od Ljeta ljubavi uz nove Viber naljepnice

objavljeno prije 25 dana i 14 sati

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjih EXIT Avantura stickera koji su u godinu dana razmjenjeni nevjerojatnih 15 milijuna puta, EXIT i Sea Dance u suradnji s Viberom izdaju novi… više »

YO!

Svježa doza splitskog rapa - Krešo Bengalka predstavlja singl „Šta ćeš?“

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

Jedan od osnivača gangsta rap grupe Kiša metaka i kroničar priča s ulice s desetljetnim stažom, Krešo Bengalka, predstavlja singl "Šta ćeš?". Pjesmu prati… više »

ZFF

Prijavite filmove za natjecateljski program ZFF-a

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Zagreb Film Festival i ove će se godine održati u studenom, točnije od 11. do 19. studenog 2017. na uobičajenim gradskim lokacijama - kina Europa i Tuškanac, Muzej suvremene… više »

DOĐITE

Biljke i svirke 2017 - program koncerata

objavljeno prije 25 dana i 19 sati

Biljke i svirke nam ove godine u Park šumi Tuškanac donose sljedeće koncerte: Četvrtak, 29/06 :: 19-21h VID HRIBAR (glasovir); jazz piano ORIDANO GUITAR TRIO, Orjen Riđanović;… više »

KONCERTI

Ryan Adams po prvi put u regiji

objavljeno prije 26 dana i 16 sati

Ryan Adams, američki kantautor i multitalentirani glazbenik, na premijerni nastup u Hrvatskoj dolazi u Tvornicu kulture, u četvrtak 13. srpnja. Kao posebna gošća nastupit će Karen… više »

NAJAVE

Music Hackathon na SuperUho Festivalu

objavljeno prije 26 dana i 19 sati

Nakon izuzetno uspješnog prvog Music Hackathona u Hrvatskoj, održanog prošle godine u organizaciji Iskona i Muzika.hr, pozivamo te da nam se pridružiš opet, no ovaj put u… više »

DOĐITE

Ljetne noći Teatra EXIT u MUO od 28. lipnja do 2. kolovoza

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Na osmim Ljetnim noćima Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt od 28. lipnja do 2. kolovoza bit će izvedene 22 predstave. Prva je na rasporedu monodrama 'Ja, tata!' u izvedbi Rakana… više »

FESTIVALI

Killersi donose najveće hitove na Exit

objavljeno prije 27 dana i 16 sati

The Killers su krenuli na turneju u sklopu koje će u Europi imati tek nekoliko koncerata. Publika Exita našla se na njihovom probranom popisu ovog ljeta, a dobra najava onog što… više »

FFFZ

Fantastic Film Festival Zagreb od četvrtka na Tuškancu i Medvedgradu

objavljeno prije 27 dana i 16 sati

U četvrtak počinje Fantastic Film Festival Zagreb, najveći festival fantastike i žanrovskog filma u regiji, na kojem će do 9. srpnja biti prikazano više od 20 žanrovskih filmova.… više »

NAJAVE

JAZZ GARDEN: Franciska Fis & Joe Kaplowitz

objavljeno prije 27 dana i 19 sati

JAZZ GARDEN dovodi dva vrhunska glazbena imena - samozatajnu divu čarobnog glasa, FRANCISKU FIS i svjetski štovanog klavirista s hrvatskom adresom, JOEA KAPLOWITZA. Franciska Fis je… više »

NOVOSTI

Igor Geržina i Ivana Kindl predstavili novi singl i videospot "Olako"

objavljeno prije 28 dana i 13 sati

Dvoje nagrađivanih glazbenika, najpoznatiji hrvatski saksofonist i jedna od najboljih vokalistica u Hrvatskoj, udružili su snage snimivši dojmljivu pjesmu specifičnog naslova u… više »

EARLY BIRD

U prodaji ulaznice za ranoranioce za INmusic #13!

objavljeno prije 28 dana i 16 sati

Nakon rasprodanog, trijumfalnog dvanaestog izdanja INmusic festivala, zbog ogromnog interesa publike u prodaju su već puštene ulaznice za ranoronioce za INmusic #13 koji će se održati… više »

POŽURITE

Duran Duran rasprodali 60 posto Šalate za ekskluzivan cjelovečernji koncert

objavljeno prije 28 dana i 19 sati

Trenutan koncertni raspored grupe Duran Duran otkriva da će do kraja 2017. godine jedini samostalan koncert odsvirati na zagrebačkoj Šalati 29. kolovoza. Ostali nastupi, kao što… više »

skrolaj na vrh