Kultura
NAJAVE

Marko Ramljak Band – promocija albuma u klubu Sax!

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Album "Mindset Live" nastao je nakon niza koncertnih promocija studijskog albuma "Mindset" (2015.). Glazba na albumu je u potpunosti autorski rad violiniste Marka Ramljaka i stilski je… više »

FESTIVALI

Sea Star Festival - Početak prodaje jednodnevnih ulaznica

objavljeno prije 16 dana

Nakon mnogobrojnih upita za jednodnevnim ulaznicama Sea Star Festival najavljuje skori početak njihove prodaje. Ograničen broj dnevnih ulaznica po izuzetnoj cijeni od 149 kn u ponudi će biti… više »

NAJAVE

Ubojica ovaca- jedan od 100 najboljih filmova svih vremena na Kratkim slikama

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Američki redatelj Charles Burnett najbolji je primjer kultnog junaka - gotovo slavan jer nije slavan. U rijetkim prilikama kad njegovo stvaralaštvo dobije pozornost u srednje… više »

NAJAVE

Zijah A. Sokolović: Demokracija na Sceni Ribnjak

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

Predstava Demokracija je duhovito, kabaretski-poučno, uvjerljivo, talentirano i kreativno na sceni ispričana priča o raznim oblicima uspjele i neuspjele demokracije. Svoju glavnu ideju… više »

NAJAVE

Dubioza Kolektiv u Domu sportova 17. studenog

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Još se pamti nevjerojatan hype uoči Dubiozinog koncerta 2013. godine, kada su pred unaprijed rasprodanim Domom sportova održali najspektakularniji koncert te jeseni u gradu. Bend je do… više »

PRIKLJUČITE SE

FALIŠ pokreće crowdfunding kampanju

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Festival alternative i ljevice Šibenik (FALIŠ), koji već godinama u Šibeniku širi ideje zanimljivih suvovornika s domaće i internacionalne scene, pokreće… više »

NAJAVE

Treći Zagreb Guitar Festival

objavljeno prije 16 dana i 20 sati

Zagreb Guitar Festival mestacija je koja okuplja ljubitelje dobre glazbe, klasične i jazz gitariste, studente, učenika i profesore gitare. O ugledu zagrebačke gitarističke škole… više »

DOĐITE!

Veliko sezonsko finale KOZe 26. ožujka

objavljeno prije 17 dana i 3 sata

Otkako smo pokrenuli KOZu, kviz općeg znanja, imali smo puno zabavnih, veselih druženja koja su završavala proglašenjem pobjednika večeri, kojih je dosad bilo zbilja mnogo.… više »

NAJAVE

Jastreb u KSET-u u 14. travnja

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Okultno - distopijska grupa Jastreb vraća se u KSET. Potjera za zlatnim kaležom zvuka tako se nastavlja pod okriljem Zavoda za eksperimentalni zvuk, a uz mračne evergreenove, publici će se na… više »

TUŽNO :(

Avatar 2 ponovno odgođen

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Avatar 2 Jamesa Camerona sigurno je najiščekivaniji film u povijesti, jer ponoviti ono što je napravio s prvim filmom definitivno nije jednostavno. No, Cameron je opet odgodio… više »

NAJAVE

MoDem i Illectricity predstavljaju prvi R/VERSE Festival na Mrežnici

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Tim koji stoji iza organizacije festivala MoDem i Illectricity, pokreće potpuno novi projekt. Premijerno izdanje R/VERSE festivala održat će se od 23. do 25. lipnja uz prekrasnu rijeku… više »

KONCERTI

Antenat slavi 20 godina u Tvornici kulture 7. travnja

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Možda i jedna od najljepših zagrebačkih glazbenih priča je ona o Antenatu, priča o petorici prijatelja koji sviraju zajedno od osnovnoškolskih dana. Odrastali su uz bend koji je… više »

NAJAVE

Alexander Nut i Mr Thing u The Garden Brewery 24. ožujka

objavljeno prije 18 dana i 22 sata

Alexander Nut, jedan od najutjecajnijih DJ-eva u UK-u, i Mr Thing, sjajan hip-hop DJ i turntablist dolaze u zagrebačku The Garden Brewery u petak 24. ožujka. Za pultom će im se priključiti… više »

INMUSIC 2017

Kel Assouf dolaze na OTP World stage INmusica #12

objavljeno prije 19 dana

Kel Assouf okupili su se 2006. godine u Bruxellesu oko nigerijskog glazbenika Anana Harouna. Nakon objavljivanja debitantskog albuma Tin Hinane 2010. godine, Anana je započeo… više »

NAJAVE

Otočka groznica 11. ožujka u klubu Sax!

objavljeno prije 19 dana i 3 sata

Nakon rasprodana dva koncerta u sklopu slavljeničke XVIII. sezone kluba Sax!, Ljetno kino će 11. ožujka zagrebačkoj publici ponovno priuštiti glazbeni tulum kakav samo oni znaju… više »

skrolaj na vrh