Kultura
KOZA

Harry Potter kviz ove subote u Metropolisu

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Dragi kvizoljupci i pogotovo obožavatelji svijeta Dječaka koji je preživio, u nedjelju, 4. lipnja s početkom u 19 sati u Metropolisu (Avenija Dubrovnik… više »

NAJAVE

Stoner desert srijeda u Vintage Industrialu

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Yawning Man, pioniri stoner rocka i veliki uzori kultnog princa istog žanra Johna Garcie, u Vintage Industrial stižu 14. lipnja 2017. godine. Bend u čijem ćete glazbenom izričaju čuti svega,… više »

41. DANI SATIRE

Petnaest predstava na 41. Danima satire Fadila Hadžića

objavljeno prije 26 dana i 8 sati

Satiričko kazalište Kerempuh bit će od 2. do 21. lipnja domaćin 41. izdanja najvećeg domaćeg i regionalnog festivala specijaliziranog teatra "Dani satire Fadila Hadžića", na kojima će… više »

NAJAVE

House Of Flamingo, Colinda Evangelista, Entity i Spazam Orgazam prije Pi u Tvornici kulture

objavljeno prije 26 dana i 9 sati

House Of Flamingo, Colinda Evangelista, Entity i Spazam Orgazam pridružuju se Ivani Picek Pi na promociji njezinog albuma "Časna lubanjska" u Tvornici kulture 3. lipnja. House of Flamingo je… više »

NAJAVE

Erotic Biljan and His Heretic u Jiggy Baru, subota 3. lipanj

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Pozivamo vas na garage rock'n'roll zabavu u režiji Erotic Biljan & His Heretics koji su u goste pozvali Sloming Moops, novi bend u kojem svira njihova bivša basistica! … više »

STUDIO SMIJEHA

Đikić i Hajdarović o svojim "fuckupima"

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

U petak 02.06. u 21:00 h Studio Smijeha organizira večer posvećenu neuspjehu "Fuckup Education", a odabrali su izvrsne govornike i govornice koji će publici prenjeti svoja iskustva… više »

POGLEDAJTE

Stigao je spot Reno 4 Mile Kekina

objavljeno prije 27 dana i 8 sati

Tri tjedna nakon izlaska njegovog solo singla, u režiji Gorana Kulenovića snimljen je i video spot koji prati Reno 4 u stopu. Svi su kadrovi snimljeni u jednom danu na desetak mahom… više »

NAJAVE

Bazaar u Garden Breweryju - nedjelja, 4. lipnja od 12 do 20

objavljeno prije 27 dana i 9 sati

Nakon manje od dvije godine pauze Bazaar se ponovo nalazi među brojnim kreativcima, umjetnicima, autorima i kolekcionarima, i to u sasvim novom prostoru - Garden Breweryju na zagrebačkom… više »

DOĐITE

Raspored svih kulturnih događanja u Studentskom centru za lipanj i srpanj

objavljeno prije 28 dana i 3 sata

      LIPANJ/SRPANJ 2017.   1. 6. čet. 19:30h Kratke slike - PROŠIRENA SLIKA MM centar 2. 6. pet. 20h KVIZ PROMJENE Klub SC 7. - 12. 6.     HARMONIJA… više »

DOĐITE

Šarene priče i radionica razvoja scenarija u Attacku

objavljeno prije 28 dana i 3 sata

Po predlošku dviju priča iz Tunisa i Irana, iz zbornika 'Šarene priče', kazalište sjena Tripstih napravilo je predstavu istog imena, koju izvodi u subotu, 3. lipnja, u 18… više »

INMUSIC 2017

Objavljena potpuna satnica dvanaestog INmusic festivala

objavljeno prije 28 dana i 8 sati

Na službenim stranicama INmusic festival od danas je dostupan cjelovit raspored nastupa. Kao što je već najavljeno, prvi dan festivala nastupit će sjajni Arcade Fire, Michael… više »

COOL

Torpedo Student Festival probio led korištenju modernih tehnologija u festivalskoj zabavi

objavljeno prije 28 dana i 9 sati

Od ove godine Zagreb je postao bogatiji za još jednu glazbenu manifestaciju - Torpedo Student Festival, koji je svoju premijeru doživio ove subote i dokazao kako festivali ne moraju… više »

DOĐITE

Vintage otvara ljetni vrt

objavljeno prije 29 dana i 3 sata

U četvrtak 1. lipnja Vintage Industrial i Kavez otvorit će mala, drvena vrata svog ljetnog vrta u kojem su prošle godine zabilježene vruće zabave ispod krošnji drveća i… više »

FESTIVALI

Rođena nova festivalska zvijezda Europe: 50.000 fanova za prvi Sea Star

objavljeno prije 29 dana i 6 sati

Nakon četiri nezaboravna dana, od 25. do 28. svibnja, uz spektakularne nastupe i nepresušnu energiju, završeno je prvo izdanje Sea Star Festivala u sunčanoj laguni resorta… više »

HITOVI

Dubioza Kolektiv - Himna generacije

objavljeno prije 29 dana i 8 sati

Dubioza kolektiv upravo je putem društvenih mreža objavila novi službeni singl i spot! "Himna generacije" prvi je singl s novog albuma koji će svjetlo dana ugledati krajem ove godine.… više »

skrolaj na vrh