Kultura
DOĐITE

Još jedna humanitarna večer u Studiju Smijeha

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

Kao što već znate, naš klub je oduvijek "pet frendly" i kada god je to moguće, odazivamo se na humanitarne akcije za pomoć životinjama. Ovoga puta pomažemo psima iz "Dvora na… više »

DOĐITE

Objavljena satnica Biggest Little Rock Festivala

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

Od četvrtka 06.04. do subote 08.04. u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu održat će se četvrto izdanje Biggest Little Rock Festivala! U srijedu 05.04. startamo sa rock kvizom, a… više »

NAJAVE

Damir Imamović Sevdah Takht 5.5. u Pogonu Jedinstvo

objavljeno prije 22 dana i 22 sata

Sevdah Takht Damira Imamovića napokon dolazi u Zagreb. Više od godinu dana nakon izlaska njihovog drugog albuma "Dvojka", objavljenog za Glitterbeat Records, najbolju world… više »

POZIV

11. Balkanski anarhistički sajam knjiga

objavljeno prije 23 dana

Ovogodišnji BASK donosi niz diskusija pa će tako biti riječi o otporu zagađenju u Čileu, populizmu u društvenim pokretima, ali i mainstream politici, pa će anarhisti iz SAD-a… više »

DOĐITE

Korespondencije, film o poeziji i prijateljstvu na Kratkim slikama

objavljeno prije 23 dana i 2 sata

U četvrtak, 6. travnja u 19:30 Kratke slike u MM centru predstavljaju hrvatsku premijeru filmskog eseja Korespondencije (Correspondencias) portugalske… više »

INMUSIC 2017

Throes + The Shine stiže na OTP World Stage INmusic festivala 12

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Throes + The Shine jedinstven su i zanimljiv spoj rocka i kudura - jedinstvenog glazbenog stila i plesa stvorenog 1980-ih u Angoli i karakterističnog po svom energičnom i izrazito plesnom… više »

NAJAVE

Tram 11 u Domu sportova 11. 11. 2017.

objavljeno prije 23 dana i 6 sati

Najvažnija hrvatska hip hop grupa, pioniri žanra i bend koji je svojim djelovanjem postavio temelje kompletne scene, duo Tram 11, održat će svoj prvi, i zasad jedini, koncert nakon 14 godina… više »

CIJANKALIJ §218

O žderanju, spavanju i pravljenju djece

objavljeno prije 23 dana i 7 sati

Opravdava li glad očajničke poteze? Mogu li oni koji skapavaju od gladi biti moralni? Što kada moralno nije dopušteno po zakonu? Što kada je nepravda upisana u zakon? Je… više »

KONCERTI

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox oduševio publiku

objavljeno prije 24 dana i 5 sati

Tisuće oduševljenih gledatelja u rasprodanoj maloj dvorani Doma sportova nisu prestajali plesati i glasnim ovacijama pozdravljati jedanaesteročlani bend koji je pokazao sve najbolje od… više »

NAJAVE

Impro world music atrakcija Širom u Močvari 27. travnja!

objavljeno prije 26 dana i 2 sata

Iako većem krugu slušalaca još uvijek relativno nepoznati - Širom, nova slovenska world music atrakcija, uskoro bi mogli biti slušani diljem svijeta. Prvi… više »

STVARNO?

Starija publika je budućnost Hollywooda?

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Više od trećine osoba koje idu u kino ima više od 50 godina i mogle bi postati nova zlatna žila za holivudske producente, po studiji objavljenoj povodom festivala CinemaCon u… više »

NAJAVE

Željeznička petlja u MM centru

objavljeno prije 26 dana i 7 sati

James Benning američki je umjetnik politika krajolika, transcendentalist, pjesnik i matematičar slika vremena. Jedan je od najustrajnijih mislioca i praktičara američke filmske neoavangarde,… više »

NAJAVE

Kalypso za svoj 30 rođendan najavljuje Marshmellov premijerni nastup

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Pionir klubske scene na Zrću, Kalypso, za svoj trideseti rođendan najavljuje impresivan festivalski program, a potvrđeni dolazak svjetske trap house superzvijezde Marshmella čini predstojeću… više »

FESTIVALI

Umek, Spiller i Pipsi predvode novi val izvođača za Sea Star Festival

objavljeno prije 27 dana i 4 sata

Nešto manje od dva mjeseca uoči Sea Star festivala u Umagu, EXIT tim otkriva i treći val izvođača koji 26. i 27. svibnja stižu u kompleks Stella Maris. Impresivnom popisu koji predvode… više »

INMUSIC 2017

Gatuzo stižu na INmusic festival #12

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

Gatuzo su 2004. godine osnovali dvojica prijatelja iz srednjoškolskih dana Damir Trkulja Šiljo (gitara, vokal) i Goran Martinjak (bubnjevi). Krajem iste godine održali su svoj… više »

skrolaj na vrh