Kultura
INMUSIC 2017

INmusicov INteatar i ove godine ugostit će tri izvrsne kazališne predstave!

objavljeno prije 24 dana i 14 sati

U sklopu ovogodišnjeg INmusicovog kazališnog repertoara, na daskama koje život znače gostovati će veliki hit Romana Šuškovića-Stipanovića, prema tekstu Paula… više »

NAJAVE

Sergio Lounge & Ensh 12. svibnja u Klubu

objavljeno prije 24 dana i 15 sati

Sergio Lounge, dvadesetčetvorogodišnji tastaturista iz Beograda nastupit će u zagrebačkom klubu Klub. 12. svibnja, a osim njega publika će imati priliku poslušati i Ensh, solo… više »

NAJAVE

Natalie Imbruglia poziva na svoj koncert u Zagrebu

objavljeno prije 25 dana i 8 sati

Natalie Imbruglia krenula je na svjetsku turneju, a pored Moskve, Berlina, Londana, Milana, Amsterdama, Dublina i mnogih drugih gradova u koje dolazi održati akustični koncert, našao… više »

POŽURITE

2Cellos koncert u Puli - u prodaji još samo 500 ulaznica

objavljeno prije 25 dana i 11 sati

2Cellos, dinamični instrumentalni duo, svoju svjetsku turneju imena 'SCORE' dovode u Pulu 2. srpnja 2017. Godine. Koncert u Areni, koja prima više od 7.000 sjedala je skoro rasprodan,… više »

POGLEDAJTE

Novi trailer za Aute 3

objavljeno prije 25 dana i 13 sati

Najnoviji trailer za Aute 3 prikazuje posljedice dramatičnog sudara Munjevitog Jurića. U cjelini, treći se film Pixarove franšize bavi mračnijim temama gdje… više »

COOL

Lica Ilice, dio Pojekta Ilica

objavljeno prije 26 dana i 8 sati

Lica Ilice, segment Projekta Ilica, sastoji se od sakupljenih fragmenata razgovora sa znanim i neznanim stanovnicima Ilice, njezinim studentima, radnicima, obrtnicima, umirovljenicima i… više »

CIJANKALIJ 218

Pobačaj kao roba

objavljeno prije 26 dana i 8 sati

U šestoj epizodi zvučne rekonstrukcije drame CIJANKALIJ §218 poslušajte: Hete (Tihana Lazović) posjećuje Madame Heye (Nina Violić), primalju koja izvršava ilegalne… više »

DOĐITE

Proljetna eksperimentalna vožnja kroz suvremeni zvuk u SC-u

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

Zanima vas kako zvuči vožnja skejtom pretvorena u muzičku kompoziciju? Što je modularni sintetizator, kako radi Multimedijalni solarni sat i kako zvuče punkeri iz benda The EX kada im… više »

JEDVA ČEKAMO

Disney najavio 9. nastavak Ratova zvijezda za 2019.

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Disney je objavio da će deveta epizoda Zvjezdanih ratova biti premijerno prikazana 24. svibnja 2019., a premijeru nove epizode u sagi filmova "Indiana Jones" odgodili su za godinu dana.… više »

FESTIVALI

Enter the Summer Of Love - S.A.R.S., Kawasaki 3P i Rambo za nulti dan Sea Star Festivala

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

 Točno jedan mjesec prije početka, poznat je program nultog dana Sea Star festivala, koji će se pod nazivom «Enter the Summer Of Love», održati u umaškom Stella Marisu… više »

INMUSIC

Danko Jones stižu na INmusic #12

objavljeno prije 26 dana i 13 sati

Zvuk kanadske rock trojke Danko Jones, nazvane po vokalu/gitaristu benda Danku Jonesu, najbolje se može opisati kao spoj hard rocka i bluesa ukorijenjen u stilovima Thin Lizzy i AC/DC-a.… više »

NAJAVE

SOHN Live u Tvornici kulture 10. studenog

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

SOHN, sjajan britanski glazbenik, producent i multi-instrumentalist predstavit će svoju elektronsku glazbu praćenu bendom u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 10. studenog 2017. Na… više »

DOĐITE

Poezija to go uživo druženje s pjesnicima 3.5. u Kinu Europa

objavljeno prije 27 dana i 13 sati

Projekt Poezija to go program je poticanja čitanja poezije za mlade, koji je osmislila književnica Sonja Zubović, voditeljica umjetničke organizacije Tekston, a zaživio je na… više »

SLAVLJE

18. rođendan Močvare

objavljeno prije 27 dana i 14 sati

Punoljetnost! Ah, taj magični trenutak naših života kada preko noći možemo činiti sve one stvari koje su nam do tada bile zabranjene. Močvara je tih osamnaest formativnih godina svog… više »

STUDIO SMIJEHA

Fuckup pokret doista zaživio i u Hrvatskoj

objavljeno prije 28 dana i 7 sati

Fuckup Nights će se održati 28.04. u 20.30h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studiju Smijeha. Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog… više »

skrolaj na vrh