Kultura
FAK

KOZa - Game of Thrones edition 16. srpnja

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

U nedjelju, 16. srpnja, s početkom u 19 sati u prostoru zagrebačkoga kluba Metropolis i pod vodstvom stand-up majstora i velikog fana serije Gorana Vugrineca… više »

NAJAVE

Egypt i Hrmülja u Vintageu 12. lipnja

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Nešto malo više od godinu dana kada su premijerno nastupili u sklopu festivala 'Massive Infection', stoner/dom trojac EGYPT će se ponovno ukazati na stageu Vintage Inustriala, a… više »

FESTIVALI

The Killers otvaraju EXIT festival

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Na Petrovaradinu, pokraj Novoga Sada, u srijedu navečer počinje ovogodišnji glazbeni festival Exit koji bi trebao ugostiti stotinjak bendova, pjevača i glazbenika iz cijelog… više »

KNJIGE

Pogodak - novi hit Elle Kennedy

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Pogodak, treći dio serijala Off-campus američke književnice Elle Kennedy upravo je ono što vam treba za ljeto - vrući moderni ljubavni roman u pravom smislu te riječi. Životne… više »

NAJAVE

Koncert u vrtu: AUGUSTE 6.7. Vintage ljetni vrt

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Na pozornicu Ljetnog vrta, u četvrtak 6. srpnja, stat će dvije mlade kantautorice, Gordana Marković i Ivana Lulić, uz prateći bend, koje pod imenom Auguste zajednički stvaraju glazbu od 2012.… više »

STIGLO!

DORF i SuperUho objavljuju zajednički glazbeni program!

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Kao što je već poznato, prošle godine započeta suradnja između SuperUha i vinkovačkog festivala glazbenog dokumentarnog filma DORF ove će godine biti okrunjena petodnevnim… više »

NAJAVE

Nordijski festival u Art parku

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Zagreb će u petak 7. srpnja postati domaćinom trodnevnog Nordijskog festivala koji će do nedjelje kroz bogat program u Art parku Zagrepčanima… više »

SJAJNO!

Fantastičan koncert 2Cellos u Areni Pula

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

U nedjelju je održan dugoočekivani koncert 2CELLOS u pulskoj Areni koji je više od 10 dana prije datuma koncerta bio rasprodan. U Arenu su se slijevale rijeke posjetitelja svih… više »

UPOZORAVAJUĆE

Osječka premijera filma Komarci - edukacija je nužna, jer je prijetnja stvarna

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Danas je u osječkom kinu Urania održana pretpremijerna projekcija dokumentarnog filma „Komarci". Cilj projekcije bio je na jednom mjestu okupiti znanstvenike, stručnjačke, predstavnike… više »

NAJAVE

Mali Plac + Kviz na otvorenom + MetalDays warm up u Vintageu

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

MALI PLAC U VINTAGE LJETNOM VRTU - PONEDJELJAK 3. SRPNJA 2017. FB EVENT Ljetni Mali plac u vrtu Vintage Industrial Bara možete pronaći u ponedjeljak, 03. srpnja od 17 do 21 sati, a u tamo vas… više »

7. FZFF

Zatvaranje sedmog izdanja Fantastic Zagreb film festivala na Medvedgradu

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Fantastic Zagreb već sedmu godinu za redom priprema brojne novitete i iznenađenja za svoju vjernu publiku, a ove godine smo otišli korak dalje! Za kraj festivala na zagrebačkoj utvrdi… više »

INMUSIC 2018

Otvorena je lista želja za INmusic #13!

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Trinaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 25. - 27. lipnja 2018. godine na već dobro poznatoj lokaciji - Otoku hrvatske mladeži na jezeru Jarun u Zagrebu, a prilikom kreiranja… više »

FUCKUP NIGHTS

Fuckup Travel za kraj odlične prve sezone u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Čast nam je najaviti sedmu, da da već sedmu večer posvećenu neuspjehu koja će se održati 04.07. u 20.30h na već poznatom mjestu, zagrebačkom comedy klubu Studiju Smijeha. I ovoga puta… više »

NAJAVE

Warpaint na jedinom nastupu u regiji - Tvornica kulture, 12. srpnja

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Warpaint, ženski dream pop kvartet iz Los Angelesa, dolazi na premijerni zagrebački nastup u srijedu, 12. srpnja, u Tvornicu kulture. Bit će ovo i jedini koncert u regiji i krugu od 650 km od… više »

DOĐITE

Šesti Festival Miroslava Krleže od 1. do 7. srpnja

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Šesti Festival Miroslav Krleža održat će se od 1. do 7. srpnja na Krležinu Gvozdu, a program najavljen kao putovanje kroz vrijeme i prostor posvećeno impresivnom djelu velikog… više »

skrolaj na vrh