Kultura
NAJAVE

Počinje 6. Hrvatsko natjecanje mladih glazbenih umjetnika Papandopulo

objavljeno prije 23 dana i 12 sati

U Zagrebu će se od ponedjeljka 25. rujna do 1. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održati 6. Hrvatsko natjecanje mladih glazbenih… više »

NAJAVE

Zaum i Firebreather u Vintageu

objavljeno prije 25 dana i 7 sati

U srijedu, 25. listopada u Savsku 160 stižu kanadski doomeri ZAUM koji cijeli heavy moment podebljavaju i elektronikom te instrumentima poput sitara, a njima će se priključiti… više »

DIVA

Josipa Lisac na kanadsko-američkoj turneji

objavljeno prije 25 dana i 11 sati

Josipa Lisac održat će krajem rujna kratku američko - kanadsku turneju. Chicago, New York i Toronto tri su stanice na sjevernoameričkom kontinentu koje će posjetiti naša najveća… više »

NAJAVE

Brain Holidays i One Dread - Vintage, 21. listopada

objavljeno prije 25 dana i 13 sati

Vintage Industrial 21. listopada sprema veliki reggae party. BRAIN HOLIDAYS stižu u punom sastavu i naponu snage. Već 17 godina stvaraju autentični reggae, a njihova interpretacija… više »

NAJAVE

Boris Štok u Tvornici kulture 4. studenog

objavljeno prije 26 dana i 7 sati

Boris Štok održati će svoj prvi samostalan zagrebački koncert 4. studenog u Tvornici kulture. Boris Štok - «Ispod kože» Boris Štok solo karijeru je započeo… više »

DOĐITE

Centar Cesarec i Kinoteka širom otvaraju vrata

objavljeno prije 26 dana i 8 sati

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca u subotu 23. rujna 2017. u kinu Kinoteka (Kordunska 1) predstavit će program Vrata širom otvorena s ciljem… više »

INMUSIC #13

Queens of the Stone Age prvi headlineri INmusica #13

objavljeno prije 26 dana i 9 sati

Queens Of The Stone Age, prvo su veliko iznenađenje INmusic festivala #13! Nakon izvrsnog „...Like Clockwork", Josh Homme i vrhunska četvorka na INmusic #13 ravno iz kalifornijske… više »

NAJAVE

Birth of Joy prvi put u Tvornici 21. listopada

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

Birth of Joy, psihodelični rockeri iz Nizozemskeodržat će koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 21. listopada, u sklopu promocije albuma "Get Well". Birth of Joy su neumorno… više »

IZLOŽBA

Izložba studenata diplomskog studija fotografije ADU u Galeriji SC

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

Otvorenje izložbe ISPIT 2017 studenata diplomskog studija fotografije ADU, održat će se u utorak, 26. rujna u Galeriji Studentskoga centra (Savska 25) u 20 sati. Izložba će se… više »

POŽURITE

Rasprodane Early Bird ulaznice za Milky Chance

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Prvih sto early-bird ulaznica za zagrebački koncert popularnog dvojca Milky Chance 27. veljače u Tvornici kulturerasprodano je odmah po objavi njihovog dolaska u Hrvatsku, a ulaznice je… više »

Foto: Općina Vidovec
NJAM!

U Vidovcu - Zeljarijada 2017.

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

Dvadeseta po redu, ove se godine u Vidovcu kraj Varaždina odvija još jedna Zeljarijada. Ova dobro poznata kulturna, zabavna i gastronomska manifestacija održat će se od 22. do 24.… više »

NAJAVE

The Black Wizards i domaći IMP iz Belišća danas u Vintage Industrialu

objavljeno prije 26 dana i 13 sati

Opet grebemo po psihodeličnom stoner svijetu! Iz Portugala stiže četverac THE BLACK WIZARDS kojeg na gitari i vokalu predvodi karizmatična Joana, a predstavit će vam najbolje od portugalske… više »

NAJAVE

Best of regional stand up vol 2. u Lisinskom 30. rujna

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Svi ljubitelji i ljubiteljice stand upa kao i oni koji će to tek postati, krajem rujna uživati će u stand up spektaklu koji i ovoga puta donosi Studio Smijeha. Prošle godine u ožujku… više »

DOĐITE

Monumentalna televizijska serija na kino platnu!

objavljeno prije 27 dana i 10 sati

uloga televizijskih serija u današnjoj popularnoj kulturi odavno je prerasla okvire (čak i najvećih) televizijskih ekrana. I premda je kvaliteta produkcije i postprodukcije istih na… više »

NAJAVE

SOHN - Promjena datuma zagrebačkog koncerta

objavljeno prije 27 dana i 12 sati

Zagrebačko gostovanje SOHN-a, prvotno planirano za 10. studenog prebačeno je na 5. svibanj 2018. zbog odgode kompletne jesenske turneje. Mjesto koncerta i dalje ostaje Tvornica kulture. SOHN… više »

skrolaj na vrh