Kultura
IZLOŽBE

Izložba Matka Trebotića u Bratislavi

objavljeno prije 25 dana i 22 sata

Matko Trebotić, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar i vizualni umjetnik krajem listopada ove godine, otvorio je samostalnu izložbu ( otvorena do 1.12.2017. u Bratislavi u Gallery… više »

NAJAVE

Grupa Jonathan dvije večeri u klubu Sax!

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

Prije izlaska novog studijskog izdanja, mini albuma 'Or To Hold' koji s prvim izdanjem, 'To Love', čini kompletno djelo, riječka grupa Jonathan ponovno stiže u Zagreb gdje će… više »

NAJAVE

Kultni Wolves In The Throne Room u zagrebačkom Vintage Industrialu ove srijede

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

U Zagreb se, kao prvi dan službene turneje 'Thrice Woven', 15. studenog vraćaju američki ekscentrični black metalci WOLVES IN THE THRONE ROOM, koji su u novu postavu dodali i trećeg člana,… više »

NAJAVE

Filmofeel - revija europskog nezavisnog filma od 1. do 10. prosinca u Kaptol Boutique Cinema

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Prvo izdanje Filmofeela, manifestacije koja predstavlja presjek aktualne produkcije europskog nezavisnog filma, održat će se od 1. do 10. prosinca u Kaptol Boutique Cinema, u organizaciji… više »

FESTIVALI

Brijačnica - poznata prva imena trećeg izdanja festivala

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Treće izdanje Brijačnice, već tradicionalno prvog većeg festivala u godini, održat će se 19. i 20. siječnja 2018. u zagrebačkom Boćarskom domu na Prisavlju, a poznati su i prvi potvrđeni… više »

NAJAVE

Audiovizualni projekt "Nemoj se DURit, MOLim te! premijerno u &TD-u

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

Muzički salon SC-a poziva vas na premijernu izvedbu audiovizualnog projekta Nemoj se DURit, MOLim te!  u subotu 18. studenog u Teatru &TD. Početak je u 20 sati, a ulaz je… više »

INTERVJU

Razgovor sa slikarom Denisom Kujundžićem

objavljeno prije 26 dana i 22 sata

Suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar Denis Kujundžić autor je iznimno živopisnog, koloristički razigranog i arkadijski intoniranog opusa, u tehnici ulja na platnu u kojem na svoj… više »

NAJAVE

Rasprodane Early Bird ulaznice za GusGus – kreće pretprodaja

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Prvih sto early-bird ulaznica za zagrebački koncert popularnog islandskog dvojca GusGus, koji će se održati na blagdan Sv. Nikole, 6. prosinca u Tvornici kulturerasprodano je odmah po… više »

NAJAVE

Roll over Brecht u AKC Medici

objavljeno prije 27 dana i 22 sata

Dramski tekst „Kotrljanje Bertolta Brechta" kroz razgovore protagonista preispituje odnos umjetnika i umjetnosti, umjetnika i okoline te umjetnosti i okoline ukazujući pritom na… više »

NAJAVE

Let 3 za doček Nove godine u Vintage Industrialu

objavljeno prije 28 dana i 16 sati

PoLET3imo u Novu 2018.! Riječki zaštitni znak LET3 stiže u Savsku 160 proslaviti ulazak u Novu godinu te osigurati da vam u prvim novogodišnjim satima ne manjka glazbe, zabave i… više »

ZFF

Otvoren 15. Zagreb Film Festival

objavljeno prije 28 dana i 20 sati

Počeo je ZFF! Po petnaesti put u kinu Europa u izvrsnom raspoloženju obilježen je početak popularne zagrebačke manifestacije uz projekciju švicarskog kandidata za Oscara Božanski red… više »

INTERVJU

Razgovor s Tomislavom Šilipetrom

objavljeno prije 28 dana i 22 sata

Akademski slikar Tomislav Šilipetar, jedan od najistaknutijih autora mlađe generacije hrvatskih umjetnika, kreator vrlo osobenog , iznimnog i složenog opusa, izlagao na brojnim… više »

NAJAVE

Hladno pivo - 30 godina u 2 dana

objavljeno prije 29 dana i 16 sati

Hladno pivo proslavit će 30 godina rada na seriji posebnih koncerata u 2018. koji će započeti dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova 2. i 3. ožujka. Prvi koncert, u… više »

TULUM

LETU ŠTUKE na trećem danu proslave petog rođendana Vintage Industriala - 14.12.2017.

objavljeno prije 29 dana i 18 sati

ČETVRTAK 14.12.2017. I 5. rođendan VIB-a: #3 LETU ŠTUKE + DJ PROGRAM @Vintage Industrial Bar I Vrata 20:00 h I Koncert 21:30 h I Karta: 75/90 kn I Pretprodaja: VIB (Savska 160), Dirty… više »

SLIKARSTVO

Romana Milutin Fabris – Portretiranje Grada

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

Suvremena hrvatska likovna umjetnica, akademska slikarica iz Dubrovnika, Romana Milutin Fabris autorica je iznimnog i kompleksnog opusa posvećenog gradu u kojem živi i stvara cijeli život,… više »

skrolaj na vrh