Kultura
16. LFF

Otvoren natječaj za 16. Liburnia Film Festival

objavljeno prije 29 dana i 15 sati

Otvoren je natječaj za sudjelovanje na ovogodišnjem, 16. Liburnia Film Festivalu, festivalu hrvatskog dokumentarnog filma koji će se održati od 20. do 24. kolovoza u Opatiji.… više »

DOĐITE

Još jedan Žujin kampus srijedom

objavljeno prije 1 mjesec

SRIJEDA 21.3.2018. | Žujin Kampus: DJ KUNA + stolni nogomet + beerpong + nova 'drinking' igra: speed eraser + promo pogodnosti & nagrade (ulaznice za koncerte...) @Vintage Industrial Bar… više »

NAJAVE

Velika Linkin Park fešta povodom 15 godina „Meteore“ u subotu u Boogaloou

objavljeno prije 1 mjesec

U velikoj dvorani Boogalooa će se u subotu, 24. ožujka održati koncert „15 godina Meteore" u izvedbi Linkin Park tribute benda Piknik Park koji je na prošlom nastupu nakrcao ovaj… više »

NAJAVE

Ratovi lezba: Drama se budi - Diyala/DJ Rea/Popsimonova/mapalma

objavljeno prije 1 mjesec

U subotu, 24. travnja s početkom u 21:00 u zagrebačkom klubu Sax održat će se party 'Ratovi lezba: Drama se budi' u organizaciji udruge Zbeletron. Publiku će tom prilikom… više »

INMUSIC #13

Pivovara Crafter's i INmusic festival #13 najavili suradnju i predstavili festivalsku ponudu craft piva

objavljeno prije 1 mjesec

Na druženju u Kulturnom centru Mesnička u Zagrebu održanom u utorak 20. ožujka, INmusic festival i pivovara Crafter's okupljenim medijima su najavili početak suradnje najvećeg hrvatskog… više »

NAJAVE

Dubioza Kolektiv and The Gastarbeiters u Rijeci

objavljeno prije 1 mjesec

Riječki Totalni FM pokreće akciju u kojoj će pomoći Dubioza Kolektivu složiti pjevački zbor s kojim će izvesti pjesmu «Pionirska» na riječkom koncertu u dvorani Mladosti 6.… više »

INMUSIC #13

Témé Tan novo pojačanje OTP World Stagea

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Hvaljeni multi-instrumentalist i producent Témé Tan nastupiti će na INmusic festivalu #13 u sklopu projekata Multikulturalizam u glazbi i Europavox! Glazba koju stvara Tanguy… više »

FESTIVALI

Uskoro počinje 12. Festival tolerancije - JFF Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Efraim Zuroff, poznat i kao Posljednji lovac na naciste i Firas Fayyad, redatelj najboljeg dokumentarnog filma Sundance Film Festivala 2017. i prvog sirijskog filma nominiranog za nagradu… više »

KINO PROGRAM

Kinoteka u znaku Oscara i Mikija Solusa

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

U sklopu FonoKinoteke u petak, 23. ožujka održat će se koncert nestašnog šansonijera, repera i neobično zabavnog provokatora Mikija Solusa. Zagrebačkoj… više »

NAJAVE

hISTeRIAna fest 19. svibnja u Tvornici kulture

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Rovinj Music Lab u Tvornicu kulture donosi hISTeRIAna fest u sklopu kojeg će 19. svibnja ove godine nastupiti Letronika, Barbara Munjas Calligraphy, Barbari i TheLink20. Barbari su bend… više »

KRATKE SLIKE

Sanja Iveković na Kratkim slikama

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Kratke slike, u četvrtak, 22. ožujka u 19:30 u MM centru donose retrospektivu audiovizualnih istraživanja  Sanje Iveković, od ranih video radova sve do… više »

NAJAVE

Life Of Agony stižu u Tvornicu kulture

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Life Of Agony, kultna njujorška alt metal četvorka, dolazi 24. listopada u zagrebačku Tvornicu kulture na svoje prvo hrvatsko gostovanje. Life Of Agony, mitsko ime američke i svjetske… više »

STUDIO SMIJEHA

Bogat program Studija Smijeha u Splitu i Dalmaciji

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Iako komičari Studio Smijeha redovito nastupaju po Dalmaciji, a Studio Smijeha Split ima stalan tjedni program u gradu pod Marjnom, ovaj tjedan je posebno bogat stand up… više »

FESTIVALI

Preko 20.000 posjetitelja na Festivalu 84

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Danas se završava prvi Festival 84, novi član Exitove regionalne obitelji koji je već nakon premijernog izdanja stao u red najmasovnijih zimskih festivala na svijetu uz ukupnu posjetu… više »

NAJAVE

Pascal Rophé ponovno sa Simfonijskim orkestrom HRT-a

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Pascal Rophé, jedan od najtraženijih francuskih dirigenata  ponovno je ovoga tjedna nastupio sa Simfonijskim orkestrom Hrvatske radiotelevizije (HRT). Gostujući 2016. godine u… više »

skrolaj na vrh