Kultura
WOW!

Netflix kupio prava za The Irishman s plejadom legendi

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Netflix je za 105 milijuna dolara kupio prava na film "The Irishman" kojeg će režirati čuveni Oskarovac Martin Scorsese i čija se premijera najavljuje za 2019. godinu. Film priča istinitu… više »

FESTIVALI

Sea Star Festival - poznat program dvije glavne pozornice

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Nakon tri vala objavljenih izvođača poznat je program dvije najveće pozornice Sea Star Festivala - Addiko Tesla Stagea i Nautilus Arene powered by Radio 101. Impozantan, eklektičan i… više »

BRAVO

Zagreb Book Festival ušao u elitno festivalsko društvo

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Zagreb Book Festival dobio je oznaku kvalitete EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) Label 2017-2018 koju nose festivali s izrazitom umjetničkom kvalitetom i imaju velik utjecaj… više »

PROGRAM

Dokukino KIC istražuje: Tko je zapravo Nenad Puhovski?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Na ova, ali i druga zanimljiva pitanja odgovaramo 27. travnja, s početkom u 19 sati, u Dokukinu KIC u kojem započinjemo autorski program "Upoznaj autora" s ciljem predstavljanja istaknutih… više »

NAJAVE

The Cult - povoljnije do nedjelje 23. travnja

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

The Cult, miljenici domaće publike i jedan od najvećih hard rock bendova svih vremena vraća se u metropolu nakon osam godina i rasprodanog Doma sportova, u sklopu Zagreb RockFesta koji će se… više »

NAJAVE

Record Store Day izdanja iz Sony Music kataloga

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Izvođači diljem svijeta i ove su godine za Record Store Day, 22. travnja, pripremili niz zanimljivih izdanja na pločama. Jedan od njih je Toto koji je svoja dva hita "Africa" i "Rosanna"… više »

IGRE I IGRICE

Prevara zvana Kinoteka

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Jedna od vijesti o kojima se najviše priča u Zagrebu ovih dana je otvaranje Kinoteke. No iza naoko dobre vijesti skriva se politički interes. Naime, Kinoteka je prestala biti kino… više »

SA SNIMANJA

Kad bi masline mogle pričati…

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

U okrilju tisućljetnih maslina, u prekrasnim Vrtovima lunskih maslina na otoku Pagu, Ana Rucner je snimila ovih dana novi spot. Zasvirala je pod drevnom maslinom starom 2000 godina, a uz nju… više »

NASTUPI

Laibach - Nakon Sjeverne sad i u Južnoj Koreji

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Koncertom u Sjevernoj Koreji 2015. Laibach je šokirao cijeli svijet, a sjećanje na taj nezaboravan izlet zauvijek će ostati zabilježeno u filmu «Liberation Day» Mortena… više »

MONTAŽSTROJ

O ilegalnom pobačaju i ljubavi

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Berlin. 1929. godina. Radnička četvrt Wedding. Na snazi je zakonska zabrana pobačaja. Prodavač novina Kuckuck (Ante Perković) u svom kiosku skriva Paula (Adrian Pezdirc) i Maxa (Dado Ćosić) -… više »

NAJAVE

Otrovna Kristina u subotu 22. travnja u Saxu

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Rock grupa Otrovna Kristina objavila je novu pjesmu i videospot „Suša", a predstavljanjem novog vizualnog identiteta najavili su i novi album čiji se izlazak planira do kraja… više »

SUPER

Najavljena Noć knjige 2017.

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Pred nama je šesta po redu Noć knjige, manifestacija koja u središte svojega interesa stavlja knjigu, autora, čitanje i čitatelja, nastojeći barem na trenutak skrenuti… više »

INMUSIC 2017

Uz kupnju Mastercard® karticama jeftinije na INmusic festival

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Popust je moguće ostvariti samo kupnjom putem službenog INmusic webshopa te isključivo uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama svih banaka. Popust u iznosu od 25 kuna primjenjuje… više »

DOĐITE

KOZa DriveIN izdanje u subotu 29. travnja

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Dragi KOZoljupci, kako smo se povezali s iznimno simpatičnom ekipom koja stoji iz DriveIN kina Zagreb, s velikom srećom objavljujemo da ćemo udružiti snage i u subotu, 29.… više »

NAJAVE

Nizozemska superzvijezda R3hab vraća se na Zrće 8. kolovoza

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Pionir klubske scene na Zrću nagovještava najveću i najspektakularniju sezonu za svoj 30. rođendan! Uz brojne festivale i specijalne evente, Kalypso najavljuje i nastup nizozemske… više »

skrolaj na vrh