Lifestyle nema prethodne stranice
UPS :)

Kavu vole - psihopati?

objavljeno prije 1 sat i 45 minuta

Kava je omiljen napitak u našim krajevima, no ako je vjerovati novom istraživanju, izgleda da smo zbog toga, najblaže rečeno, malo čudni. Naime, nova studija objavljena u… više »

HE HE

Jeste li dobro odgojeni ili...?

objavljeno prije 21 sat i 27 minuta

Dobar odgoj proces je kojem svaki roditelj mora posvetiti puno pažnje. Jesu li vaši roditelji u tome bili revni? Deset sigurnih znakova otkrivaju jeste li dobro odgojeni. 1. Znate… više »

SAVJETI

Savršeni roštilj u tren oka

objavljeno prije 23 sata i 31 minutu

Što je vama idealni ljetni roštilj? Količina hrane? Vrsta hrane? Količina pića? Odlično društvo? Atmosfera? Ili sve navedeno? Meni je dovoljno da su ispunjena samo dva… više »

ODLIČNO

Maslinovo ulje čuva pamćenje

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Konzumacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja smanjuje rizik za slabljenje pamćenja, pokazalo je istraživanje provedeno na američkom Sveučilištu Temple. Kod životinja koje su… više »

EH, DA ...

Stvari kojih se trebate riješiti u životu

objavljeno prije 1 dan i 16 sati

Sigurno doma imate barem jedne traperice koje ne možete odjenuti već koju godinu ili nešto zamjerate kolegi s posla već predugo vrijemena? Budimo realni, iako nismo sakupljači… više »

SAVJETI

Kako zadržati preplanuli ten?

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Preplanuli ten je, možda i više nego ikad, postao statusni simbol - jasno se vidi jeste li ga stekli na suncu ili u solariju, a nije teško pogoditi da se onaj sunčani puno… više »

UVJERAVANJE

Par dobrih načina nagovaranja ljudi

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Kako utjecati na ljude da naprave ono što vi želite? Nećemo se lagati, sigurno ste si par puta u životu postavili ovo pitanje, a mi imamo rješenje - postoji nekoliko suptilnih… više »

SAVJETI

Kako pripremiti kožu za izlaganje suncu

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Sunčanje je postalo prilično opasan sport, a najopasnije u cijeloj priči je naš nemar pri izlaganju suncu - rijetko se sjetimo nanijeti zaštitnu kremu kad "samo idemo u grad" i… više »

EH, DA ...

Znakovi da je krajnje vrijeme za godišnji odmor

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Stres nas doslovno može pojesti iznutra, a znakovi pregaranja kako na fizičkom tako i na psihičkom planu jasno nam daju do znanja da je došlo vrijeme za ozbiljniji odmor od vikenda ili… više »

MRCINE

Jaguar E-Pace

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Jaguar E-Pace je novi kompaktni SUV-a visokih performansi koji će imati svjetsku premijeru 13.7.2017. Novi luksuzni sportski SUV kombinira sportski dizajn i pokretljivost sa svakodnevnom… više »

MLJAC

Crveni luk je - najbolji!

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Crveni luk često je zanemaren u korist bijeloga ili žutoga, no kako sve verzije sadrže antioksidanse, čini nam se da je svejedno koji koristimo, što jednostavno nije istina -… više »

SAVJETI

3 namirnice koje štite kožu od sunca

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Zaštita od sunca nužna je u ovim ljetnim danima, a preporuke stručnjaka su sljedeće - ne izlazite iz kuće ako niste nanijeli kremu za sunčanje, zaštitni faktor treba biti… više »

SAVJETI

Riješite se stresa zauvijek

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Kreativnost može biti produktivna za naše stanje uma. Može nas opustiti i dozvoliti nam da svoju percepciju pomaknemo iz svakodnevnih briga prema opuštenijem stanju, koje se ne… više »

SAVJETI

Zaštitite se od vrućina - evo odličnih savjeta

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

U zadnjem se desetljeću uočava trend porasta temperature u ljetnom razdoblju što utječe na zdravstveno stanje milijuna ljudi. Zbog toplinskih valova svijet već sada osjeća… više »

SAVJETI

Kako pripremiti automobil za ljetna putovanja

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Tijekom ljeta, puno se više putuje nego zimi, čim osvanu lijepi dani i pojavi se mogućnost za boravak na zraku, uz more, rijeku, jezero ili bilo gdje na odmoru, vrlo je važno da… više »

skrolaj na vrh