Lifestyle nema prethodne stranice
STVARNO?

Alkohol može biti i dobar za vas

objavljeno prije 34 minute i 48 sekundi

Redoviti unos malih količina alkohola treba gledati potpuno drugačije nego povremeni unos većih, jer je istraživanje na gotovo 2 milijuna Britanaca dalo prilično neočekivane rezultate. Naime,… više »

TII

Simptomi stresa koje trebate znati prepoznati

objavljeno prije 4 sata i 3 minute

Stres zovu i tihim ubojicom, no treba znati da on ne utječe na sve ljude jednako - neki se raspadaju već pri prvim znakovima stresne situacije, dok se drugi uspješno nose s njim.… više »

MITOVI

Hrana koju (ne) treba izbjegavati

objavljeno prije 8 sati i 3 minute

Zdrava hrana postaje sve kompliciranija priča, a svakodnevne komentare sveznalica dobivamo za gotovo sve što stavimo na stol, jer eto, netko je napisao da... No, prava istina vrlo je… više »

LOOL

Znate li što vas čini sretnima? Vjerojatno - nemate pojma!

objavljeno prije 1 dan

Sreća u životu dolazi vrlo često u trenucima kad je najmanje očekujemo, a jedan od glavnih razloga je činjenica da je, zapravo, stigla sa strane s koje je nikad ne bismo potražili. Većina… više »

Uravnotežena prehrana za proljetne dane

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Proteini su izuzetno važni za organizam, pa posljedično predstavljaju neizostavan dio zdrave prehrane. Naime, dio njih tijelo samo proizvodi, a dio moramo svakodnevno unositi kroz hranu.… više »

SAVJETI

Prirodne maske za lice primjerene proljeću

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Njega kože važna je tijekom cijele godine, a nakon što vam je zima isušila lice, vrijeme je za proljetnu hidrataciju i hranjenje kože kako bi ponovno zasjala. Naravno, i ovoga… više »

PROCES

U čemu smo najbolji u dvadesetima, četrdesetima, šezdesetima...

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Starenje je neizbježan proces kojeg se svi, svjesno ili ne, bojimo misleći da s godinama kopne naše sposobnosti. U tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinam samo nebo nam je granica,… više »

FORA

Izračunajte kada trebate otići spavati

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Zdrav san je jedan od ključnih elemenata zdravog života, a ako mislite da je dovoljno spavati barem sedam sati, varate se - stručnjaci tvrde da je potrebno otići na spavanje u pravo vrijeme,… više »

STRAŠNO

Novac je prljav - doslovno i u prenesenom značenju

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Novac je, kako neki kažu, ponekad prljav... no rijetko se to misli baš onako, doslovno, već se referira na preneseno značenje i svu korupciju i pokvarenost koju može pokrenuti. No, kad… više »

PRIMJENITE

Jednostavni recepti za sreću u životu

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Sreća se najčešće povezuje s novcem, iako te dvije stvari nemaju baš puno veze, ma koliko vi tako mislili - svakodnevne financijske brige u kombinaciji sa stresom na poslu i… više »

COOL

Najzdravije zemlje svijeta - zanimljiva lista

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Zdrav život ispada iz gotovo svakog drugog naslova, pa nije loše znati gdje je to najzdravije živjeti. Bloomberg Global Health Index napravio je ljestvicu 163 zemlje svijeta:… više »

WOW!

Cipele koje oduzimaju dah!

objavljeno prije 3 dana

Koja žena ne bi poželjela pravi dizajnerski primjerak, kao stvoren za svaku modnu kombinaciju i tako udoban da se u njemu s lakoćom može hodati cijeli dan?  Högl je polucipelom… više »

NAUČITE

Proljetnice - biljke koje navješćuju buđenje prirode

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Proljetnice su vjesnici proljeća i lijepog vremena, a čim pomole svoje šarene glave nakon duge zime dočekamo ih s oduševljenjem. No, pritom na umu treba imati i jednu vrlo važnu… više »

HURA

10 stvari za sretniji život

objavljeno prije 3 dana i 21 sat

Prema ljestvici najsretnijih naroda na svijetu od 2014. do 2016. godine, objavljenoj u World Happiness Report 2017, Hrvatska je zauzela 77. mjesto između Jamajke i Kosova. Ljestvica je… više »

PRIRODA DAJE

Ulje lavande sredit će proljetne alergije i prehlade

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Proljeće donosi lijepo vrijeme i buđenje prirode, kao i našeg organizma, no jednako tako se bude i nezgodne nuspojave - alergije i prehlade. Umjesto da se bacite na preparate iz… više »

skrolaj na vrh