Lifestyle nema prethodne stranice
ZANIMLJIVO!

Ovo su najbolje godine za stupanje u brak

objavljeno prije 1 sat i 44 minute

Pri ulasku u brak, obično se nadamo da će on trajati onako kako bi i trebao, do kraja života. Prema statistikama stručnjaka na američkom sveučilištu Utah, koji prate trendove u… više »

STVARNO?

Možete sve, ali nemojte jesti sami!

objavljeno prije 5 sati i 14 minuta

Sreća je za neke neuhvatljiva, a za druge se čini kao da je jedu za doručak, ručak i večeru - a izgleda da je istina baš tu negdje. Naime, glavni razlog iz kojeg su ljudi nesretni,… više »

MA DA?

Dakle,stvarno - deblja nas i prašina?!

objavljeno prije 10 sati i 39 minuta

Pretilost je već prerasla u ozbiljan problem s kojim se bore razvijene zemlje - manjak fizičkih napora i brza i kalorična hrana (a zapravo vrlo siromašna nutrijentima) čine ljude… više »

ZANIMLJIVO

Nutrijenti koji ženama najčešće nedostaju

objavljeno prije 12 sati i 44 minute

Zdrava prehrana zapravo znači unošenje svih potrebnih nutrijenata, naročito onih esencijalnih, kako bi naš organizam savršeno funkcionirao. No, to vrlo često nije slučaj,… više »

SAVJETI :)

Stepenice, a ne lift - obavezno!

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Stepenice nam svima idu na živce, pogotovo onima koji žive na višim katovima i, prije ili kasnije, počinjemo obavezno koristiti lift. No, ako pitamo stručnjake, tu grdno… više »

BRAVO

Na prestižnom Decanteru Feravino osvojilo čak šest medalja

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Nakon nagrada na IWC-u, još jedna odlična vijest stiže za Feravino. Na najvećem svjetskom vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards nagrađeno je čak šest vina.  Uz novi… više »

ZNATE LI?

Enzimi - superheroji naše probave

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Uloga hrane u čovjekovom životu je jasna. Hrana je potrebna za život; održavanje normalnog stanja uhranjenosti, proizvodnju energije i zdravlje. No, da bi se hrana mogla iskoristiti ključan… više »

O, DA!

Jedno jaje dnevno za zdravije srce

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Jaja su izvor hranjivih tvari poput proteina, vitamina i masnih kiselina, a jedno jaje dnevno može učiniti čuda za zdravlje vašeg srca, tvrdi nedavna studija. Tim stručnjaka iz Kine i… više »

ZNATE LI?

Zašto se kava i čaj piju bez šećera?

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Kava je, bez ikakve sumnje, najomiljeniji napitak u ovim krajevima, a ni čaj nije daleko - no kako je pijemo? Očito pogrešno, ako pitamo stručnjake, jer osobe koje svoju kavu ili čaj… više »

SAVJETI

Prirodni način zaštite od komaraca

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Komarci nam definitivno mogu upropastiti večer, izlet ili jednostavno kavicu na balkonu/vrtu, a ako niste oduševljeni raznoraznim sprejevima kojima se možete zaštititi od… više »

ZANIMLJIVO

Vitamin D odgovoran je za masnoće u tijelu

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Sve se više razgovara o vitaminu D i njegovoj važnosti. Otkriva se koliko je bitan za organizam, ali i to koliko nam može naštetiti ako ga nemamo dovoljno. Istraživanja su… više »

ZAPAMTITE!

Tri primjene kokosovog ulja za ljepotu

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Kokosovo ulje u zadnje je vrijeme hit u kuhinjama, pa se možda malo maknula iz fokusa činjenica da se jednako tako uspješno primjenjuje i za ljepotu. Ulje kokosa koristi se u… više »

HRABRI? ILI... :)

Borilačke vještine – korisne za sve generacije

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Tjelesna aktivnost općenito je neizbježna za zdravlje, no što zapravo znamo o dobrim stranama pojedinačnih vrsta vježbi i treninga? Dokazano je da trčanje može produljiti životni… više »

ZDRAVLJE

Kada i koliko treba vježbati?

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Vježbanje odavno više nije rezervirano za sportaše i zaluđene rekreativce, već se uspješno pozicioniralo kao obavezan dio zdravog načina života jer donosi mnoge… više »

AHA!

Ljekoviti čajevi za dobro jutro

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Čaj je jedina konkurencija kavi kad su omiljeni napitci u pitanju, no u našim se krajevima uglavnom doživljava kao nešto što se pije samo kad si - bolestan. No, čajevi… više »

skrolaj na vrh