Lifestyle nema prethodne stranice
ZNATE LI?

Kava ne dehidrira naš organizam

objavljeno prije 3 sata i 50 minuta

Kavu i čaj, kao i sve omiljene stvari na svijetu, okružuje gomila mitova, a jedan od najvećih je ona da nas ta dva napitka zapravo - dehidriraju. Istini za volju, prilično je raširen… više »

KAO KRUH

11 znakova da ste dobra osoba

objavljeno prije 18 sati i 50 minuta

Svatko od nas obično za sebe misli da smo osoba osobitih moralnih vrijednosti, no nemojmo zaboraviti da sami o sebi rijetko možemo suditi objektivno. Upravo zato nudimo vam ovih 11… više »

SAVJETI :)

5 odličnih načina opuštanja

objavljeno prije 20 sati i 22 minute

Stres postaje nemilosrdan ako ne pripazimo i naučimo se opuštati kako bismo ga se riješili. Na sreću, postoje mnoge tehnike opuštanja i dobra je vijest što zaista… više »

ZANIMLJIVO!

Karakteristika introverta koja se premalo cijeni

objavljeno prije 21 sat i 50 minuta

Istraživanje provedeno na Yaleu (objavljeno u časopisu Social Psychology) započeto je s ciljem otkrivanja društvenih psiholoških vještina, tj. koliko je netko dobar u… više »

SAVJETI

Kako smanjiti bore oko očiju

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Bore ne možemo izbjeći - čak i ako koristite botoks i ostale "blagodati" moderne estetske medicine, u jednom će se trenutku ipak ukazati. Među prvima pojavljuju se bore oko očiju, kojima… više »

PRIPAZITE

Modni trendovi koji su loši za zdravlje

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Modni trendovi mogu biti sjajna stvar - bit ćete zapaženi, govorit će se o vama kao o mono osviještenoj osobi, no neki od njih ne samo da nisu dobri, već su prilično štetni za… više »

STVARNO?

5 stvari štetnijih od alkohola, droge i duhana - zajedno!

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Loše navike mogu vas ubiti - primjerice, legalne droge tipa alkohola i duhana, baš kao i one ilegalne... no, što biste rekli da vam kažemo da postoje stvari koje su… više »

ZNATE LI?

Četkica za zube - izvor zdravlja, ali i bolesti

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Pranje zuba jedna je od stvari koju se trudimo usaditi djeci od najranije dobi, no koliko pazimo na to sami? Istraživanja govore da s godinama trud koji ulažemo u zdrave zube lagano opada, a… više »

Pametnim trikovima do zdravije kose / Pixabay
SAVJETI :)

Suha kosa - kako riješiti problem

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Suha kosa dovodi do peruti, a može dovesti i do gubitka kose, a osim toga izgleda nezdravo i oštećeno. Baš zbog toga bi trebali što prije početi brinuti o njoj! Kada vlas… više »

PRIPAZITE

Što nam radi usamljenost?

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Usamljenost je jedna od najvećih boljki suvremenog svijeta, što je više nego ironično u ovo doba sveprisutne povezanosti putem interneta i društvenih mreža - nikad se… više »

NOVOSTI

Mahindra Roxor za ljubitelje snage

objavljeno prije 2 dana i 21 sat

Vjerujemo kako ste već zaboravili, a mlađi ljubitelji automobila to i ne znaju, kako izgleda pravi terenac, a pri tom ne mislimo na moderne SUV ormare nakrcane elektronikom. Govorimo o pravom… više »

ZNATE LI?

Kako kava zapravo djeluje na organizam?

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Kava ima razne učinke na naš organizam, a sada je napokon otkriveno i zašto - samo jedna šalica kave utječe na prisutnot više od 100 metabolita! Metaboliti imaju… više »

Ljubav za zdrav um i tijelo / Foto: Pexels
STVARNO?

Želite zdravo živjeti? Samo ako želi i - partner

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Zdrav život je moguća misija, no jedino u slučaju da vaš partner ima istu ideju, tvrdi znanstveni tim na čelu s Gorin koji je u časopisu Obesity objavio rezultate svog istraživanja… više »

Foto: Pexels
SAVJETI :)

Kako odgajati djecu s ljubavlju

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Ubrzani životni tempo uvelike utječe na odnos djece i roditelja. Svakodnevnih obaveza je puno zbog čega roditelji ponekad ne stignu pokazati djetetu koliko ga vole. Ali to ne smije biti… više »

ZNATE LI?

10 namirnica koje izazivaju ovisnost

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Koliko ste puta rekli - još samo jednu šnitu torte/komad pizze/red čokolade... i onda je sve pred vama jednostavno nestalo. E, to je zato što stvarno postoji hrana koja… više »

skrolaj na vrh