Lifestyle nema prethodne stranice
PRIPAZITE

Modni trendovi koji su loši za zdravlje

objavljeno prije 8 sati i 4 minute

Modni trendovi mogu biti sjajna stvar - bit ćete zapaženi, govorit će se o vama kao o mono osviještenoj osobi, no neki od njih ne samo da nisu dobri, već su prilično štetni za… više »

STVARNO?

5 stvari štetnijih od alkohola, droge i duhana - zajedno!

objavljeno prije 10 sati i 17 minuta

Loše navike mogu vas ubiti - primjerice, legalne droge tipa alkohola i duhana, baš kao i one ilegalne... no, što biste rekli da vam kažemo da postoje stvari koje su… više »

ZNATE LI?

Četkica za zube - izvor zdravlja, ali i bolesti

objavljeno prije 12 sati i 34 minute

Pranje zuba jedna je od stvari koju se trudimo usaditi djeci od najranije dobi, no koliko pazimo na to sami? Istraživanja govore da s godinama trud koji ulažemo u zdrave zube lagano opada, a… više »

Pametnim trikovima do zdravije kose / Pixabay
SAVJETI :)

Suha kosa - kako riješiti problem

objavljeno prije 14 sati i 47 minuta

Suha kosa dovodi do peruti, a može dovesti i do gubitka kose, a osim toga izgleda nezdravo i oštećeno. Baš zbog toga bi trebali što prije početi brinuti o njoj! Kada vlas… više »

PRIPAZITE

Što nam radi usamljenost?

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Usamljenost je jedna od najvećih boljki suvremenog svijeta, što je više nego ironično u ovo doba sveprisutne povezanosti putem interneta i društvenih mreža - nikad se… više »

NOVOSTI

Mahindra Roxor za ljubitelje snage

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Vjerujemo kako ste već zaboravili, a mlađi ljubitelji automobila to i ne znaju, kako izgleda pravi terenac, a pri tom ne mislimo na moderne SUV ormare nakrcane elektronikom. Govorimo o pravom… više »

ZNATE LI?

Kako kava zapravo djeluje na organizam?

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Kava ima razne učinke na naš organizam, a sada je napokon otkriveno i zašto - samo jedna šalica kave utječe na prisutnot više od 100 metabolita! Metaboliti imaju… više »

Ljubav za zdrav um i tijelo / Foto: Pexels
STVARNO?

Želite zdravo živjeti? Samo ako želi i - partner

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Zdrav život je moguća misija, no jedino u slučaju da vaš partner ima istu ideju, tvrdi znanstveni tim na čelu s Gorin koji je u časopisu Obesity objavio rezultate svog istraživanja… više »

Foto: Pexels
SAVJETI :)

Kako odgajati djecu s ljubavlju

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Ubrzani životni tempo uvelike utječe na odnos djece i roditelja. Svakodnevnih obaveza je puno zbog čega roditelji ponekad ne stignu pokazati djetetu koliko ga vole. Ali to ne smije biti… više »

ZNATE LI?

10 namirnica koje izazivaju ovisnost

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Koliko ste puta rekli - još samo jednu šnitu torte/komad pizze/red čokolade... i onda je sve pred vama jednostavno nestalo. E, to je zato što stvarno postoji hrana koja… više »

ZNATE LI?

Empatija se stječe, ali i dobiva

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Empatija je uglavnom rezultat odgoja i iskustva, kažu znanstvenicci no ova ssposobnost poistovjećivanja s drugom osobom, njezinim stanjima i osjećajima djelomično ovisi i o… više »

SAVJETI

Kako pobijediti ovisnost o društvenim mrežama

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Prošla su ta vremena kada smo samo mlade ljude mogli osuđivati zbog njihove "ovisnosti" o društvenim mrežama. S pojavom pametnih telefona koji… više »

ZNATE LI?

Znakovi emocionalne inteligencije

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Emocionalna inteligencija važnija je vrlo često od kvocijenta inteligencije jer bez nje se teško snalaziti u privatnom i poslovnom životu, odgovarati na sve izazove koje nam donosi… više »

SAVJETI

6 pravila za uspješnu prodaju nekretnine

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Već neko vrijeme pokušavate prodati stan ili kuću, ali bezuspješno. Donosimo 6 ključnih pravila koji će vam pomoći u tome. 1. DEFINIRAJTE REALNU CIJENU Realna i tržišno… više »

LABELLINO

Novi okus Labellina pridružuje se ostalim čuvarima usana

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Postoji li nešto što će vas osvježiti više od sočne lubenice? Postoji! Ako do sada niste čuli za njega i susreli ga, krećete se na krivim mjestima. On je Labellino… više »

skrolaj na vrh