Lifestyle nema prethodne stranice
TO TREBA!

Večernji obroci - ubojice struka

objavljeno prije 4 sata i 42 minute

Večernji obroci obično su oni koji će nam uzrokovati najviše problema sa strukom, jer su na meniju najčešće grickalice i ostala brza hrana. Zašto? Pa sigurno ne zato… više »

EH, DA... :)

Što alkohol zapravo radi vašem srcu?

objavljeno prije 6 sati i 42 minute

Čaša vina dnevno dobra je za srce, to vjerojatno već znaju i ptice na grani. No, problem je što mnogi od nas ne znaju stati na jednoj čaši... Naravno da znamo da alkohol… više »

EH, DA...

Kako se riješiti svojih strahova?

objavljeno prije 11 sati i 42 minute

Strah, nekontrolirano drhtanje, hladan znoj... sve su to znakovi da vas je obuzela neka fobija, primjerice, ona da ćete propustiti važan poziv jer ste slučajno ostavili mobitel na stolu u… više »

ZANIMLJIVO

Inteligentni ljudi su manje društveni

objavljeno prije 13 sati i 42 minute

Visoka inteligencija prepoznaje se po mnogim čudnim stvarima, a jedna od njih je i želja za mirom i samoćom. Naime, obično se za ljude koji se skrivaju od neočekivanih posjetitelja ili se… više »

SAVJETI

Njega kože na ispravan način

objavljeno prije 15 sati i 42 minute

Zdrava i lijepa koža san je koji mnoge žene ne uspijevaju dosanjati, a razlog često može biti u korištenju pogrešnih hidratantnih krema, tvrde stručnjaci. Naime, dobro je… više »

STVARNO?

Što nam sve treba za divnu kožu? Samo ovo...

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Lijepa koža tiha je patnja velikog broja žena, a većinom zbog jednostavnog razloga - ako ne jedete dovoljno proteina, oduzimate koži aminokiseline važne za stvaranje… više »

AHA!

Hrana koja će vam pomoći da skinete višak kilograma

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Skidanje kilograma može se napraviti na relativno jednostavan način - trebali bi jesti što više hrane bogate hranjivim tvarima. Hrana koja pruža proteine i vlakna mogla bi biti… više »

ISPROBAJTE

Vježbe za kralježnicu za svakoga

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Ozljede u kralježnici se mogu prevenirati tako da se očvrsnu zglobovi i mišići zbog čega je najbolje raditi vježbe za kralježnicu kako bi se učvršćavanjem mišića smanjili… više »

K

Vitamin o kojem se najmanje govori

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Vitamini su ključni za zdravlje, to znamo, a najčešće ćemo spominjati vitamine A, B, C i D, zaboravljajući možda da ih ima još, barem jednako važnih - a jedan od njih je i… više »

ZAPAMTITE!

Čudesna aronija i njena ljekovita svojstva

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Aronija je tek zadnjih desetak godina počela stjecati poklonike u našim krajevima, iako je ovaj grm odavno poznat širom svijeta i koristi se prvenstveno kao baza za izradu… više »

HE HE

Znakovi da ste definitivno pametniji od drugih

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Inteligencija nije nešto što je uvijek očigledno promatračima, jer osobine ponekad mogu biti genetske ili satkane iz osobnih izbora, no kad se sve stavi na hrpu, može se pronaći… više »

Sunce se oduvijek povezivalo s boljim raspoloženjem
MA DA?

Zimski višak kilograma nije samo od hrane i manje kretanja

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Zimsko nakupljanje kilograma nije samo rezultat blagdana, jače hrane i manjka kretanja, nego da na njega utječe i sunce, odnosno manjak sunca. Znanstvenici su otkrili da se masne… više »

SUPER

Mali Food Hub – novo mjesto povezivanja različitih food tema

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Zagreb je dobio posebno mjesto za razmjenu ideja i znanja za sve one koji promišljaju o hrani, bilo o sadnji, kuhanju ili pak dizajniranju - Mali Food Hub. Riječ je o najnovijem… više »

Oni su jedini kojima se bez straha možemo povjeriti / Pexels
MA DA?

Prijatelje biramo prema - genima?

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Prijatelje biramo, a obitelj dobivamo, to će vam svatko reći, no nerijetko se s prijateljima osjećamo čak i ugodnije i opuštenije nego s nekim članovima obitelji. Ova zanimljiva pojava… više »

SAVJETI

Kako pravilno odabrati igračke djeci?

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Roditelji uglavnom kupuju igračke za djecu na temelju onoga što se njihovom djetetu sviđa i na temelju izgleda igračaka. Ali igračke bi se zapravo trebale birati na način da se prvo… više »

skrolaj na vrh