Lifestyle

Svaki dan tanjur obojim s 5 serviranja voća i povrća

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Pravilna prehrana i redovita tjelesna aktivnost dragocjeni su čuvari zdravlja i dobre forme. U planiranju uravnotežene prehrane važnu ulogu imaju voće i povrće, zbog čega nutricionisti diljem… više »

Fuj, kile!
FUJ, KILE!

Jednostavan napitak za mršavljenje

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Trebat će vam samo nekoliko minuta da pripremite ovaj napitak - a on uistinu djeluje. Ponekad je najučinkovitije upravo ono najjednostavnije. Sastojci: litra vode, 2 žlice mljevenog… više »

EH, DA...

Pomaže li glazba u radu?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Slušanje glazbe u uredu obično izgleda tako da netko pušta za sve, a oni kojima se to ne sviđa stavljaju slušalice i slušaju nešto svoje. Kako i buka u… više »

SJAJNO!

Zašto treba piti tri šalice kave dnevno?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Kava ima mnoge blagotvorne učinke na zdravlje ako se konzumira u preporučenim količinama, a pokazalo se i da može pomoći kod kroničnih bolesti - tri šalice kave na dan mogu pomoći… više »

OPREZ

Koliko je šminka opasna za zdravlje?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Šminka uljepšava, barem u nekim detaljima i uz razumnu upotrebu, no pritom može napraviti i štetu našem tijelu, pokazalo je američko istraživanje nad kojim bi se… više »

EHHH

Kako se pokrenuti i započeti s vježbanjem

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Sjedilački način života može vam lako doći glave, stoga je izuzetno važno pronaći motivaciju u sebi i pokrenuti se, početi vježbati i paziti na prehranu.  Mnogi si na početku zapravo… više »

Ponekad je najpametnija odluka otići / Pexels
Savjeti

Kako otići iz toksične veze i nastaviti voljeti sebe

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Svaki puta kad odlazimo iz veze ostavljamo dio sebe s tom osobom, a dio nje ostaje s nama. Sjećanja, misli, emocije, suze i smijeh koje smo dijelili neće se izbrisati preko noći, no… više »

Prijatelji su obitelj koju smo sami odabrali / Pexels
STVARNO?!

Zašto trebamo prijatelje?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Unatoč tome što rintamo od jutra do mraka, a još moramo naći vremena da obavimo i sve kućanske poslove, obitelj ima svoje zahtjeve, i trudimo se svako koliko - toliko sjetiti da… više »

Brinite pametno! / Pexels
Ima li nade?

Hoćemo li ikada prestati brinuti?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Svi oko nečega brinemo i to je normalno. Posao, obitelj, društvo, sve to pred nas stavlja zahtjeve koje trebamo ispuniti, što znači da ćemo prije ili kasnije osjetiti strah od… više »

SAVJETI

Psihička otpornost važna je za djecu

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Životni izazovi - što je to zapravo? Misli se na male i velike životne promjene poput bolesti, prelaska u novi vrtić ili školu, razvod, preseljenje, dolazak novog člana… više »

Može li se djecu zaštititi od roditeljskog stresa? / Pexels
Opa!

Kako stres naših roditelja utječe na naše zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Poštuju li nas u vezi kao ravnopravnog člana ili pak nas kontinuirano uvlače u konflikte puno može reći o našem budućem zdravlju, pogotovo o zdravlju žena. Opće… više »

Koliko imamo pravih Facebook prijatelja? / Pexels
POMIRITE SE...

Vaše Facebook prijatelje nije briga za vas

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Zahvaljujući Facebooku imamo više prijatelja, zar ne? Vidimo što rade, znamo gdje su bili i s kim se druže. Pratimo ih u stopu, a oni nam sami svojim objavama to omogućavaju.… više »

NOVOSTI

Novi BMW X2

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Novi BMW X2 cilja na prvenstveno mladu i mladu u srcu, urbanu i aktivnu skupinu koji žele vidjeti kako se njihov osobni karakter reflektira na cesti kroz emocionalno privlačan automobil. Kupe… više »

SAVJETI

Kako odgojiti zahvalnu i sretnu djecu

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Svaki roditelj želi da njegovo dijete odraste u zdravu i sretnu osobu, a vjerovali ili ne, tajna odgoja koji vodi tome je toliko jednostavna da boli glava - dovoljno je djecu naučiti da… više »

EHHH

Što nas sve ubija poput cigareta?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Cigarete skraćuju život i uzrok su mnogim teškim bolestima, no ako se koncentriramo samo na njihov loš učinak, mogli bi zaboraviti na ostale stvari koje su jednako loše… više »

skrolaj na vrh