Lifestyle
MLJAC?!

Volite li meso? Evo što se jede najviše!

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Hrvati obožavaju meso, ali istraživanje koje je proveo magazin Ja TRGOVAC i agencija Hendal iznenadilo je vrstom mesa koju najviše vole. Naime, vjerojatno mislite da je… više »

EH, DA ...

Zašto su nam dijete tolika tlaka?

objavljeno prije 29 dana i 16 sati

Dijeta je povremeno potrebna gotovo svima, jer način na koji se hranimo uglavnom je prilično daleko od ideala zdrave prehrane, a problem koji je zajednički svima koji moraju skinuti… više »

STVARNO?

Tuširati se treba samo jednom tjedno!

objavljeno prije 1 mjesec

Tuširanje je jedna od onih navika koje jednostavno moramo usvojiti kako bismo bili lijepi i čisti, no iako se većina ljudi tušira jednom do dvaput dnevno, trebali bi… više »

EH, DA ...

Kava je najgori mogući doručak

objavljeno prije 1 mjesec

Doručak je najvažniji obrok u danu, i to ne samo zato što tako kažu stručnjaci, već iz razloga što nam je potreban kako bismo u organizam unijeli važne nutrijente i energiju… više »

MLJAC

Nema boljeg od kvarnerskih šparoga!

objavljeno prije 1 mjesec

Riječani i Primorci, premda u pravilu suzdržani i neskloni samohvali, vole misliti kako su šparoge samo njihove. I drugdje beru i vole tu deliciju, ali malogdje s takvim žarom kao u… više »

EH, DA ...

Zašto ne volimo biti na dijeti?

objavljeno prije 1 mjesec

Glad je vjerojatno najgora posljedica dijetalnog načina prehrane. Ipak, glad bi trebali osjećati samo oni koji u tijelu imaju vrlo mali postotak masti te je, sukladno tome, njihov dnevni… više »

STVARNO?

Najbolja antistres terapija je - disanje

objavljeno prije 1 mjesec

Disanje je jedna od onih funkcija našeg tijela kojih se prisjetimo u trenucima kad nešto nije u redu - disanje se ubrzava pri fizičkim naporima, može biti pokazatelj nekih… više »

ZAPAMTITE :)

Koliko zapravo trebamo spavati?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Zdrav san je jedan od ključeva zdravog života, no mnogi od nas ne spavaju dovoljno jer im vrijeme za san oduzima posao, obaveze vezane za dom i obitelj ili jednostavno predugo gledanje… više »

EH, DA ...

Gazirana pića su pogubna za zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Gazirana pića možda su jedan od poroka kojih se najteže riješiti. Svi znamo da su loša za našu kilažu i općenito za zdravlje, ali nova studija objavljena u… više »

SUPEUS

Seminar „Budućnost ugodnog stanovanja - BUS 2017“

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje - SUPEUS je neprofitna udruga osnovana 2011. godine čiji su glavni ciljevi promicanje energetske učinkovitosti, održive… više »

SAVJETI

8 jednostavnih savjeta za dug i zdrav život

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Zdrav život, a uz to i dug, želja je gotovo svakog čovjeka, a savjeta kako ga postići ima toliko da bi se za njih mogao komotno napraviti potpuno novi internet... no, koliko oni zapravo imaju… više »

JURILICE

BMW M4 CS

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

BMW M4 CS bit će serijski proizveden u razdoblju od 2017. do 2018. i to u strogo ograničenom broju koji BMW do ovog trenutka još nije objavio. Početak prodaje najavljen je za srpanj… više »

PRIPAZITE

5 namirnica koje izazivaju tjeskobu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Hrana utječe na emocije, to zna svatko tko se našao u depresiji i navalio na frižider, zbog prekida veze, stresa na poslu ili nekih drugih problema. Obično u takvim situacijama tražimo… više »

NAPRIJED!

Bicikliranjem na posao do zdravlja

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Bicikl je savršeno prijevozno sredstvo za odlazak na posao, to bi do sada trebali znati i oni koji nisu stalno na dva kotača, a znanstvenici su još jednom upozorili na sve… više »

KONCEPTI

Škoda Vision E

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Češki proizvođač automobila izbrao je međunarodni autosalon Auto Shanghai koji se održava od 19. do 29. travnja 2017. kao mjesto predstavljanja novog konceptnog automobila iz serije… više »

skrolaj na vrh