Lifestyle
limunova korica odlična je za čišćenje
SAVJETI

Limun dijeta za vitku liniju

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Limun dijeta je možda i najbolji način detoksikacije koji istovremeno radi na vašem viškuu kilaže - u 16 dana koliko traje režim možete izgubiti i deset kilograma ako se stvarno… više »

I-GLE

Stvarne žene, stvarni život mode

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Moderan chic, funkcionalna teatralnost, jednostavna kompliciranost geometrije, print i vez, crno i bijelo, tvrdo i kruto, mekano i padajuće, strogo a ženstveno epiteti su koji opisuju… više »

SAVJETI

Voće i povrće bez škroba - tajna vitke linije

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Voće i povrće je tajna vitke linije, pogotovo ono koje možemo jesti do mile volje - puno je vode, vrlo je hranjivo, sadrži vlakna koja daju osjećaj sitosti i ima vrlo malo kalorija. Iako ne… više »

MLJAC

Zašto je čokolada tako ukusna?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Čokolada je jedna od omiljenih poslastica, a tomu svjedoči i brojka od 7,2 milijuna tona koja se konzumira svake godine širom svijeta. Ne samo da je odličnog okusa i glatke teksture,… više »

STVARNO?

Vježbanjem pomladite mozak

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Mozak je, kako neki kažu, samo još jedan mišić koji treba vježbati kako bi ostao u formi, no ljudi pritom obično misle na raznorazne mentalne vježbe, ali ako želite pomladiti… više »

SAVJETI

Namirnice koje sprječavaju opadanje kose

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Opadanje kose muči velik broj ljudi, jer se tek rijetki mogu pomiriti sa svojim novim izgledom s kojim se moraju suočiti svakog jutra pred ogledalom - što definitivno nije lako. No, uz… više »

ZNATE LI?

Voće i povrće je ključno za prevenciju pretilosti

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Voće i povrće je zdravo, to vjerojatno slušate od malih nogu i već vam je dosta te priče, pogotovo ako niste među ljubiteljima tih namirnica. No, mi vam to moramo još jednom… više »

SAVJETI

Kako se obraniti od negativnih osoba

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Negativne ljude treba otjerati daleko od sebe, ako je ikako moguće, jer njihov loš stav i stalno kritiziranje nakon nekog vremena počinje utjecati na nas - no samo ako se tome… više »

MLJAC

Orašasti plodovi genijalni su za zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Redovita konzumacija orašastih plodova, poput badema ili oraha, za više od 40 posto smanjuje rizik od recidiva raka debelog crijeva, pokazali su rezultati američkog istraživanja… više »

MA DA?

Nedostaje vam energije? Hodajte po stepenicama!

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Vježbanje često zamišljamo jedino u teretani ili na fitnessu, a zapravo nam svakodevni okoliš pruža cijeli niz prilika za vježbanje bez priprema i opreme. Jedna od takvih vježbi… više »

MMM

Kava nije samo užitak, već i zdravlje!

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Kava je omiljeni napitak u našim krajevima i to ne samo ujutro kad od nje tražimo buđenje, već i tijekom dana kad je često samo izlika za druženje. Tijekom godina napravljena su brojna… više »

KAO BEBA...

Čaj od banane za miran san

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Čaj od banane je definitivno teška egzotika u našim krajevima, no ne treba ga odmah otpisati, naročito ako imate problema s nesanicom - zapravo se radi o najboljem mogućem… više »

EH, DA ...

Debeo i zdrav? Nemoguće!

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Debljina nosi mnoge mitove sa sobom, a jedan od njih osobito je popularan u zadnje vrijeme - onaj da možete biti pretili i zdravi. No, stručnjaci su dokazali da se radi o mitu nakon… više »

POZIV

Otvoren 10. Zagreb Auto Week

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Zaljubljenici u automobilsku industriju, nove automobile i blještavilo automoto svijeta ponovo su došli na svoje. U sklopu Arena Centra otvoreno je deseto jubilarno izdanje… više »

VJEŽBE

Tri minute pakla dnevno za fantastične trbušnjake

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Trbušnjaci ne dolaze sami od sebe, definitivno, treba se prilično pomučiti, no ipak to ne znači da morate provoditi sate i sate u teretani. Najbolje vježbe za trbuh iziskuju… više »

skrolaj na vrh