Lifestyle
OPREZ!

Ometanje mobitelom rastuća pošast na cestama

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Glavni razlozi za najteža stradavanja u cestovnom prometu su brzina, alkohol i nekorištenje komponenti pasivne sigurnosti. Unatrag nekoliko godina postajemo svjesni nove… više »

ZNATE LI

Kućanski poslovi i potrošnja kalorija

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Kućanski poslovi omiljeni su rijetkima (Djevicama u horoskopu, kažu...), no kad vidite koliko ćete zapravo kalorija potrošiti bez da morate u teretanu, možda se i predomislite pa se… više »

FOTO: Pexels
PRIPAZITE

Jeste li kao obitelj pod stresom?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Unatoč tome što iz perspektive odraslih djeca nemaju velikih obaveza, ni ona ne mogu pobjeći od stresa. Ako se u vašoj kući stalno osjeća nervoza, trebate razmišljati o… više »

Foto: Pexels
Savjeti

5 trikova za ljepšu kosu

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Frizerski salon nije nam uvijek usput, a niti je ponekad potreban. Ako smo imalo vješti četkom i fenom, sami možemo napraviti frizuru za kojom će se okretati… više »

OPREZ!

Ženske torbice su - leglo bakterija

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Bakterije su dio svakodnevnog života, jednostavno nema načina da ih se potpuno riješite (bez obzira na sva "čudotvorna sredstva" koja ih "potpuno uklanjaju"), ali jasno je da ih treba… više »

PRIPAZITE

10 loših navika koje vam uništavaju zube

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Zdravi zubi nešto su na što ćemo obraćati vjerojatno najmanje pažnje, osim u trenucima kad nas neki zaboli ili ih počnemo gubiti zbog nemara. Stoga, evo 10 loših navika… više »

Foto: Pexels
Njam njam

Skinite kile pravilno planiranim međuobrocima

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Već znamo da je za pravilno mršavljenje dnevni unos hrane potrebno podijeliti na pet obroka, tri glavna, i dva međuobroka. Osim ta dva međuobroka, sve ostale treba eliminirati, a… više »

EH, DA ...

Kako se pokrenuti i početi vježbati

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Kako bi se osoba pokrenula važno je da si zada jasne ciljeve i motive, a kako bi uspjela u svom naumu mora se oboružati pozitivnom energijom. Svaka pozitivna promjena je dobrodošla,… više »

SAVJETI

Feng shui uređenje spavaće sobe

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Feng shui kaže da je važno na koji način ćete urediti spavaću sobu kako bi boravak u ovom prostoru bio što ugodniji i kako bi se u njemu mogli potpuno opustiti i napuniti novom… više »

SAVJETI

Riješite se neugodnog zadaha u trenu

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Neugodan zadah stvarno je problematična stvar jer nas koči u komunikaciji i sprječava izražavanje onako kako bismo željeli, a obično ga rješavamo tako da natrpamo usta žvakaćim gumama… više »

SAVJETI

Jednostavno do vitkog struka

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Kako bi imali idealno tijelo ne morate se podvrgavati skupocjenim tretmanima koji u sebi sadrže mnoge kemikalije koje štete organizmu i tijelu. Postoje dva sastojka koji mogu biti od… više »

WOW!

Znanstvenici izumili automobilsku gumu koja se sama krpa

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Puknute gume možda su stvar prošlosti zahvaljujući izumu skupine znanstvenika sa Sveučilišta Harvard koji su izradili čvrste automobilske gume sposobne samoobnoviti se nakon… više »

ZNATE LI?

Vino skida kilograme, ali koje?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Ispijanje vina zapravo pomaže kod mršavljenja, barem tako tvrdi studija provedena na Washington State University - no uz dva uvjeta: dvije čaše dnevno najviše i to… više »

SAVJETI

7 pravila umjerene prehrane

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Jesti zdravo i umjereno nije uvijek jednostavno, no isplati se - na taj ćete način zadržati vitku liniju bez potrebe za gladovanjam i dijetama, a još ako ubacite svakodnevnu… više »

MLJAC

Zamjena za jaja koja će vas oduševiti

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Jaja imaju široku primjenu u kulinarstvu i gotovo u svemu su - od tijesta i krema do juha do variva i namaza. Koriste se u slatkim i slanim jelima i nije lako pronaći… više »

skrolaj na vrh